Home Articole Gabriel Marin, CEO Omnilogic, denuntatorul lui Tariceanu

Gabriel Marin, CEO Omnilogic, denuntatorul lui Tariceanu

4496
14
SHARE

Denuntatorul din afacerea Microsoft care il mentioneaza pe Calin Popescu Tariceanu este Gabriel Marin. Un om de afaceri destul de instarit, Marin este binecunoscut pentru contractele firmei sale Omnilogic cu institutii din domeniul securitatii nationale.

Iata cum se descrie Gabriel Marin pe site-ul www.omnilogic.ro :

Gabriel Marin – Chief Executive Officer

Gabriel Marin este fondatorul si CEO-ul Omnilogic. Dl. Marin este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, promotia 1984, si a sustinut teza de doctorat in Stiinte Economice si Informatice in 1996. A infiintat Omnilogic in toamna anului 1992 cu doar 500 USD, a dezvoltat-o si a condus-o pana in prezent, facand din aceasta una dintre cele mai rasunatoare povesti de succes ale inceputului economiei de piata din Romania.

„Ca fost jucator de baschet, am inteles ca, in afaceri, ca si in sportul profesionist, nu exista locul doi. Ne-am intemeiat afacerea pe principii de performanta si onestitate si pe hotararea de a nu face compromisuri si, de la bun inceput, am tintit pozitia de lider pe piata locala. Sunt incantat ca am reusit sa atingem aceasta pozitie chiar din al doilea an de activitate. Ulterior, cand rata noastra de crestere s-a dovedit semnificativa si constanta, am inceput sa luam in calcul extinderea in regiune si chiar in intreaga Europa, ca urmatoare frontiera potentiala, iar acum sunt convins ca vom reusi sa transpunem acest lucru in realitate. Transformarea companiei Omnilogic intr-o companie cu un capital de un miliard de euro si pozitionarea ei printre liderii europeni in IT&C sunt, de fapt, principalele noastre obiective“, a declarat dl. Marin.

Pasionat de motocicletele Harley-Davidson si de cricket, dl. Marin isi asuma responsabilitatile pe care companiile de succes le au fata de comunitatea in care isi desfasoara activitatea. Fiind una dintre companiile romanesti de renume, Omnilogic s-a implicat activ in viata de zi cu zi a comunitatii, investind efort si bani nu numai in activitatile sportive (este sponsor principal al Federatiei Romane de Baschet), ci si in domeniul cultural (este unul dintre sponsorii principali ai Operei Nationale din Bucuresti).

Din considerente sociale, in 1994 a fost infiintata Fundatia Omnilogic. Aceasta are scop caritabil, respectiv acela de a gasi o ocupatie copiilor care nu au alt loc de joaca in afara de strada, oferindu-le posibilitatea de a participa la jocuri de echipa (baschet) intr-un mediu organizat, curat si sanatos, asistati de antrenori profesionisti, oferind burse sportive pentru copiii talentati, precum si sprijin financiar si medical persoanelor in varsta, jucatorilor la pensie, antrenorilor si familiilor lor. Din 1994, mai mult de 6000 de copii au participat la activitatile Fundatiei Omnilogic.

Amanunte senzationale despre contractele Omnilogic :

http://jurnalul.ro/special-jurnalul/anchete/pusculita-lui-basescu-150-milioane-euro-de-la-stat-690487.html

 

http://radu-tudor.ro/gabriel-marin-ceo-omnilogic-denuntatorul-lui-tariceanu/

14 COMMENTS

 1. “Marin este binecunoscut pentru contractele firmei sale Omnilogic cu institutii din domeniul securitatii nationale.”
  .
  Mai pe scurt, prieten de-al lui Coldea.
  .
  Câtă greață îmi provoacă “țara” asta cu a ei “justiție independentă”…

 2. Intrat “pe treaba” in 92 si mare smecher cu “fundatie” in 94.Si asta e baiat de “succesuri” din categoria lui ghita,columbeanu,videanu,berceanu,pogea,frunzaverde,flutur,falca,liviu negoita,blejnar,stoica,etc.

 3. Pe Tariceanu nu l-a denuntat un interlop din Obor sau un smardoi din Chitila ca sa se arate atat de scandalizat Luju.ro…In orice parte a globului itele in astfel de cazuri se descurca plecand de la un denunt al cuiva din interiorul infractiunii dupa care ancheta merge mai departe pana se finalizeaza si dosarul ajunge la judecata.Aici nu existya probe ADN,amprente,arma crimei,mobil. Nu,aici ai dat un ordin si te-ai topit asteptandu-ti banul intr-un cont afara,oriunde.Dar pana sa-ti gaseasca eventualel;e urme lasate in diverse computere,la diverse banci si sa iei declaratii de la diversi complici ce vor putea aparea in cursul anchetei pleci de la un denunt.Peste tot e la fel.Nu inteleg ce este atat de surprinzator pt niste specialisti in Justitie (eu nu sunt convins de asta,am acest drept).Daca erau cei de la Taraf TV sau Ghita TV se mai explica,unii n-au tangente iar ceilalti sunt mult prea ticalosi pt ca pt asa ceva sunt platiti de Ghita.Dar Luju ?

 4. Disperare mare, daca se arunca in lupta atletii de performanta ai “securitatii” nationale! Deja aveam o baschetbalista pe locul intai la DNA, acum se contureaza o intreaga echipa cu Mr Marin (care, tot de la baschet, a invatat ca locul doi nu intra in discutie ca ideal sportiv) adus de pe banca rezervelor. Oricum, dl Tariceanu ar trebui sa se simta onorat, denuntatorul d-sale nu sta cu o ratza in casa, nici nu scrie denunturi pe un colt de ziar semnate anonim (un cetatean indignat). Iar votantii sai din 2014, mai ales cei din diaspora (printre care ma numar) vor intelege , in fine, ca n-are rost sa mai stea la coada la sectiile de vot de la diverse consulate si vor rezolva problema supra-aglomeratiei stand acasa la viitoarele alegeri. In plus, isi pot tine centii de timbru international, in caz ca se aplica votul prin corespondenta, ca sa-i dea la amaratii “fara acoperis” deasupra capului, care cersesc la picioarele zgarie-norilor ce gazduiesc reprezentantele romanesti, cu sentimentul ca fac ceva pentru omenire daca nu si pentru “ai lor” de acasa.

 5. Şi uite-aşa se face politica mizeriei în locul realităţilor de pe teren, de parcă ne-ar interesa pe noi cum şi ce fel sînt judecaţi sau nu ordinarii din politică! Cred că pe orice om de bună credinţă îl interesează strict viaţa de zi cu zi şi eliminarea acestor hoţi şi milogi mincinoşi de pe liste la alegeri cît şi din viaţa publică! Uitaţi ce preferă ”reforma” CNADR-primării-guvern în loc să facă drumuri şi poduri! Oameni buni: anchetele se fac la Procuratură de procurori şi judecăţile la judecărorii de către judecători! De ce se insistă cu aceste subiecte pe micile ecrane? Cred că dacă la un moment dat nu se va mai îngădui ca subiecte pe micile ecrane: anchete şi judecăţi, toate televiziunile se vor bate pe subiecte de genul: curvăsăreală şi tot ce e de promovat pe imoralitate, toţi o să vă blocaţi şi tot din cauza autoimpunerii pe plîngăceala politicienilor care în majoritate sînt frumos vopsiţi peste jegul hoţiei şi minciunii, încît nu mai este loc pentru alte subiecte de interes major, viaţa de zi cu zi a celor mulţi şi năpăstuiţi de clămpăii politic şi numiţi care nu se mai satură de furat şi cînd sînt strînşi cu uşa: NU SÎNT VINOVAT! (un sikkktir binemeritat)
  ”’Instanta admite în parte cererea, asa cum a fost transformatã si precizatã, formulatã de reclamanta Niculescu Simona Lucia, împotriva pârîtilor Consiliul Local si Primãria Bãiculesti, prin primar Niculae Dragnea. Obligã pe pârîti sã plãteascã reclamantei, lunar, la data de 1 a fiecãrei luni, pentru luna în curs, suma de 80 euro/zi, pentru a putea închiria o masinã 4×4, pânã la data reabilitãrii drumului local din satul Valea Brazilor, obligatie stabilitã conform sentintei civile nr. 466/19 noiembrie 2013, pronuntatã de Tribunalul Arges, în dosarul nr. 2152/109/2013″, se precizeazã în decizia instantei.”’

 6. Stimate domnule Radu Tudor,
  urmare a articolului dvs, tinem sa va precizam pozitia oficiala a Omnilogic:
  Persoana care apare in documentele oficiale DNA fie sub pseudonimul “Marin Gabi” sau in alte documente chiar “Marin Gabriel” (si care a aparut sub acelasi pseudonim si ca denuntator principal atat in afacerea achizitiei de licente Microsoft de catre Guvernul Romaniei in perioada 2002-2009 cat si in dosarul EADS, recent deschis) NU are nimic de a face cu dl Gabriel Marin, Director General Omnilogic.
  In cel mai bun caz poate fi vorba de o simpla coincidenta de nume (desi este foarte putin probabil ca este o simpla intamplare, martorul respectiv alegandu-si probabil, cu buna stiinta, un nume foarte cunoscut in lumea IT&C-ului romanesc).
  NU INTAMPLATOR, IN TOATE DOCUMENTELE APARUTE IN MEDIA MARTORUL CARE SE ASCUNDE SUB ACEST NUME, NU ARE NICI UN ELEMENT DE IDENTIFICARE – nici macar data de nastere sau CNP, fara sa mai vorbim de semnatura denuntului care nu are nici o legatura cu semnaturile publice ale directorului Omnilogic, dl Gabriel Marin, toate acestea fiind probabil o precautiune necesara in cazul martorilor acoperiti.
  In plus, insasi numele si prenumele sunt inversate, Gabriel aparand ca nume de familie si Marin ca prenume.
  Atat dl. Gabriel Marin, Director General Omnilogic, cat si Omnilogic ca firma, NU AU AVUT, LA NICI UN MOMENT, DIRECT sau INDIRECT, vreo legatura de afaceri cu vreuna din firmele implicate in scandalul achizitiei licentelor Microsoft de catre Guvernul Romaniei, cu Microsoft direct sau mai recent, cu vreuna din entitatile mentionate in diverse medii de informare ca fiind implicate in derularea contractelor EADS.
  De altfel, este de notorietate in industria locala de IT&C, relatia exploziva intre Omnilogic si corporatia Microsoft: Omnilogic a intrerupt brusc orice relatie comerciala cu Microsoft inca din 1998 si a sustinut in numeroase interviuri din presa locala (in ultimii aproape 20 de ani), faptul ca in Romania Guvernul ar fi trebuit sa cumpere solutii Open-Source si nu licente Microsoft.
  In consecinta, va rugam sa efectuati corectiile necesare in fluxurile dvs informative, si va asiguram ca urmarim in continuare, cu interes, investigatiile dvs pe aceste subiecte fierbinti (MICROSOFT si EADS), convinsi fiind ca cetatenii Romaniei trebuie sa cunoasca toate detaliile acestor afaceri.
  Poate ca, in masura in care acest lucru este demn de aflat, (atat pentru dvs cat si pentru cititorii / telespectatorii dvs), aflarea identitatii reale a acestui martor ascuns sub aceste pseudonime – categoric un personaj extrem de familiarizat cu piata de IT locala si cu modalitatile ascunse in care s-au derulat aceste doua afaceri in ultimii 15 ani – initierea unei investigatii jurnalistice de catre dvs sau colegii dvs din mass-media ar fi absolut binevenita.
  Nu in ultimul rand, aflarea identitatii reale a acestui personaj ar fi mai mult decat benefica pentru comunitatea de IT&C din Romania si din regiune, evident confuzionata de alaturarea absolut neadevarata a numelor Omnilogic si Gabriel Marin atat in afacerile achizitiei de licente Microsoft cat si EADS.

 7. Persoana care apare in documentele oficiale DNA fie sub pseudonimul “Marin Gabi” sau in alte documente chiar “Marin Gabriel” (si care a aparut sub acelasi pseudonim si ca denuntator principal atat in afacerea achizitiei de licente Microsoft de catre Guvernul Romaniei in perioada 2002-2009 cat si in dosarul EADS, recent deschis) NU are nimic de a face cu dl Gabriel Marin, Director General Omnilogic. In cel mai bun caz poate fi vorba de o simpla coincidenta de nume (desi este foarte putin probabil ca este o simpla intamplare, martorul respectiv alegandu-si probabil, cu buna stiinta, un nume foarte cunoscut in lumea IT&C-ului romanesc). NU INTAMPLATOR, IN TOATE DOCUMENTELE APARUTE IN MEDIA MARTORUL CARE SE ASCUNDE SUB ACEST NUME, NU ARE NICI UN ELEMENT DE IDENTIFICARE – nici macar data de nastere sau CNP, fara sa mai vorbim de semnatura denuntului care nu are nici o legatura cu semnaturile publice ale directorului Omnilogic, dl Gabriel Marin, toate acestea fiind probabil o precautiune necesara in cazul martorilor acoperiti.
  In plus, insasi numele si prenumele sunt inversate, Gabriel aparand ca nume de familie si Marin ca prenume. Atat dl. Gabriel Marin, Director General Omnilogic, cat si Omnilogic ca firma, NU AU AVUT, LA NICI UN MOMENT, DIRECT sau INDIRECT, vreo legatura de afaceri cu vreuna din firmele implicate in scandalul achizitiei licentelor Microsoft de catre Guvernul Romaniei, cu Microsoft direct sau mai recent, cu vreuna din entitatile mentionate in diverse medii de informare ca fiind implicate in derularea contractelor EADS. De altfel, este de notorietate in industria locala de IT&C, relatia exploziva intre Omnilogic si corporatia Microsoft: Omnilogic a intrerupt brusc orice relatie comerciala cu Microsoft inca din 1998 si a sustinut in numeroase interviuri din presa locala (in ultimii aproape 20 de ani), faptul ca in Romania Guvernul ar fi trebuit sa cumpere solutii Open-Source si nu licente Microsoft. In consecinta, va rugam sa efectuati corectiile necesare in fluxurile dvs informative, si va asiguram ca urmarim in continuare, cu interes, investigatiile dvs pe aceste subiecte fierbinti (MICROSOFT si EADS), convinsi fiind ca cetatenii Romaniei trebuie sa cunoasca toate detaliile acestor afaceri. Poate ca, in masura in care acest lucru este demn de aflat, (atat pentru dvs cat si pentru cititorii / telespectatorii dvs), aflarea identitatii reale a acestui martor ascuns sub aceste pseudonime – categoric un personaj extrem de familiarizat cu piata de IT locala si cu modalitatile ascunse in care s-au derulat aceste doua afaceri in ultimii 15 ani – initierea unei investigatii jurnalistice de catre dvs sau colegii dvs din mass-media ar fi absolut binevenita.
  Nu in ultimul rand, aflarea identitatii reale a acestui personaj ar fi mai mult decat benefica pentru comunitatea de IT&C din Romania si din regiune, evident confuzionata de alaturarea absolut neadevarata a numelor Omnilogic si Gabriel Marin atat in afacerile achizitiei de licente Microsoft cat si EADS.

 8. Daca i baga pe toti hotii la puscarie creste pib ul. Nu se mai fura si se relenseqza constructiile ca e nevoie de multe puscarii.

 9. Am lucre pentru acest individ (Gabriel Marin) ani buni, pe bani de nimic. El este individul care a turnat la DNA, pentru a-si salva pielea cu eRomania si pe prietenul meu Andei Caunii. Daca trebuie o sa dau si eu “detalii” despre afacerile pe care le invarteste: STS, SIE, ORI, ANAF, ONRC, eRomania, Salrom, casa de pensii a MAI, RCVD, etc.

  Oare de ce nu se vorbeste nimic de SDC – tot a lui este si acolo s-au dus multi bani de la stat.

  RUSINE

 10. Am lucre pentru acest individ (Gabriel Marin) ani buni, pe bani de nimic. El este individul care a turnat la DNA, pentru a-si salva pielea cu eRomania si pe prietenul meu Andei Caunii. Daca trebuie o sa dau si eu “detalii” despre afacerile pe care le invarteste: STS, SIE, ORI, ANAF, ONRC, eRomania, Salrom, casa de pensii a MAI, RCVD, etc.

  Oare de ce nu se vorbeste nimic de SDC – tot a lui este si acolo s-au dus multi bani de la stat.

  Nu el a fast cu taticeanu cand l-a adus pe Bill Clinton?
  RUSINE

Leave a Reply