Home Articole Tandem in PSD : Dragnea-presedinte, Zgonea-presedinte executiv

Tandem in PSD : Dragnea-presedinte, Zgonea-presedinte executiv

1621
6
SHARE

Potrivit unor surse oficiale, odata cu devenirea lui Liviu Dragnea drept candidat unic la presedintia PSD, se impart restul functiilor din partid.

Cea mai importanta este cea de presedinte executiv. Pentru aceasta pozitie, Dragnea il doreste pe Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor.

Tandemul Dragnea-Zgonea asigura ambele componente relationale necesare PSD in momentul de fata. Primul cu organizatiile judetene si liderii acestora, al doilea cu institutiile de forta – siguranta nationala si judiciara.

Tandemul Dragnea-Zgonea ar putea insemna si propulsarea actualului presedinte al Camerei Deputatilor in functia de sef suprem PSD in cazul in care procesul in care este implicat Liviu Dragnea se termina cu o decizie nefavorabila acestuia.

 

6 COMMENTS

  1. Zgonea este un bun lacheu cu busola mereu la el.Astia au de gand sa intoarca psd-ul la zarzavatul de pe vremea lui geoana.Cam bate peste tot in arcul politic niste vanturi putitoare de basificare generala.Cine o fi de vina?

  2. Ce frumos! Primul presedinte al PDSR-ului a ajuns la fundul sacului. Nu mai are marionete de trimis la inaintare si acum da din casa: “fiul” si “invatacelul”. Dupa ce 25 de ani a fost sforarul din umbra al mafiei care a tinut Romania in stare de tara bananiera, mai vrea un pic… insista… ne-ar duce cu el in mormant daca ar putea.

Leave a Reply