Un serial spectaculos, intradevar.


 

‘Game of Thrones’ ar putea deveni serialul de ficțiune cel mai premiat la gala Emmy Awards, cele mai prestigioase recompense ale televiziunii americane care se decernează duminică seară, relatează AFP.

‘Game of Thrones’ deține în total 35 de premii Emmy, acumulate de-a lungul a șase sezoane, inclusiv cele 9 statuete primite în weekendul trecut la Creative Emmys, care recompensează meritele tehnice.

Duminică seară, această saga fantastică despre rivalitatea mai multor clanuri care luptă pentru Tronul de Fier, pornește ca favorită la categoria cel mai bun serial dramatic. Numeroși actori din distribuție sunt de asemenea favoriți pentru premiul de interpretare: Kit Harrington, Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke…

Serialul ar putea doborî recordul statuetelor pentru un serial de ficțiune, de la crearea în 1949 a acestor premii — considerate echivalentul Oscarurilor din cinematografie — depășind recordul deținut de ‘Frasier’ (37 de premii Emmy).

“Ar trebui să fie o seară victorioasă pentru ‘Game of Thrones’, care a triumfat deja anul trecut cu 12 statuete”, a prognozat Chris Beachum, redactor șef al site-ului de pronosticuri Goldderby.com. “Serialul ar trebui să primească cel puțin 3 trofee și doborî astfel recordul”, a prezis la rândul ei Debra Birnbaum, redactor șef la Variety.

Programul comic de televiziune ‘Saturday Night Life’ deține recordul la toate categoriile combinate, cu 48 de trofee.

Miniserialul ‘American Crime: The People vs O.J. Simpson’, documentarul-ficțiune, despre lupta dintre avocații fostei vedete a fotbalului american și procuroarea Marcia Clark, face parte dintre câștigători promiși ai galei de duminică seara.

După ce i-a entuziasmat pe critici și a avut o audiență spectaculoasă, serialul în 10 episoade difuzat de postul FX deține 13 nominalizări și a câștigat deja 4 premii Creative Emmy. Actrița Sarah Paulson, care o interpretează magistral pe Marcia Clark, se numără printre favorite la cel mai bun rol secundar feminin.

Serialul de spionaj ‘The Americans’ ar putea înregistra câteva victorii surpriză după ce a primit mai multe nominalizări. Interpreții săi, Matthew Rhys et Keri Russell, se numără printre favoriți la premiul pentru cel mai bun actor și respectiv cea mai bună actriță într-un program de televiziune.

Keri Russell o are ca rivală pe Viola Davis, profesoară în drept penal, în serialul ‘Murder’. Ea a fost anul trecut prima afro-americană care a primit statueta pentru cea mai bună actriță. Criticii sunt de părere că și Robin Wright este o pretendentă serioasă la Emmy pentru interpretarea lui Claire Underwood, în serialul ‘House of Cards’.

Starul din ‘House of Cards’, Kevin Spacey, nu a câștigat niciun un premiu Emmy în pofida interpretării sale magistrale a politicianului avid de putere Frank Underwood. Îl are însă ca rival pe Rami Malek, protagonistul aclamatului serial ‘Mr. Robot’.

Julia Louis-Dreyfus și-ar putea de asemenea înscrie numele în Panteonul premiilor Emmy. Ea pornește ca favorită la premiul pentru cea mai bună actriță într-un serial de comedie, datorită uimitoarei sale interpretării a vicepreședintei din serialul ‘Veep’, acumulând astfel al cincilea trofeu. Laureată deja de cinci ori, dacă va câștiga din nou duminică Julia Louis-Dreyfus ar putea doborî recordul deținut de Candice Bergen.

Cea de-a 68-a ediție a Emmy Awards va fi difuzată de postul ABC de la Microsoft Theatre din Los Angeles, în cadrul unei ceremonii plină de glamour care va fi prezentată de vedeta de televiziune Jimmy Kimmel. Gala va începe la ora locală 17:00 (00:00 GMT) și sunt așteptați să urce pe scenă, pentru a înmâna, premiile vedete precum Claire Danes, Kiefer Sutherland, Tina Fey, sau Amy Poehler, scrie Agerpres.

3 COMMENTS

  1. Aveţi subiectele din seara asta interesante.
    În legătură cu primul subiect, au început în ţară din 2003-2004, iniţial s-a început în 2002-2003 şi când au văzut că merge, au continuat în forţă. Dovada reală sunt codurile civil şi penal ! Nu-mi motivaţi: impunerea să ne aliniem la UE, că nu ţine! Când e vorba de aliniere se dă un timp de cel puţin 1 an pentru analiză!
    Al 2-lea subiect pentru care colaboraţi cu Dl Diaconu, este mult mai interesant pentru patrioţi!

  2. Când cineva este tăiat acolo unde simte cea mai mare plăcere , băniesc că dacă nu mori de la durere , ajuns la spital să zicem că poți supraviețui unei astfel de proceduri.Dar când ești tăiat cu un cuțit ruginit , într-o pivniță , dacă de durere nu este să mori , atunci măcar de la multiplele infecții.Nu fusese spălat de zile întregi ! Și eunucii doar jumătate supraviețuiau procedurii

Leave a Reply