Mircea Geoana, presedinte PSRO, unul din liderii politici consultati de premierul desemnat Dacian Ciolos a postat pe Facebook :

<<Fac un apel către toate partidele politice să înceteze presiunea pe care încearcă să o exercite, direct sau indirect, asupra premierului desemnat cu privire la numele viitorilor miniștri.
Trebuie să dăm o șansă premierului desemnat de a face un Guvern cu adevărat de tehnocrați, nu cu oameni de partid mascați în independenți.
Partidele politice tradiționale trebuie să-și tempereze tentația de a încerca să influențeze componența viitorului Guvern, fapt ce arată că nu au înțeles nimic din vocea Străzii nici anul trecut după alegerile prezidențiale, nici după protestele de anul acesta. Oamenii își doresc astăzi un guvern independent politic, tehnocrat, format din profesioniști, și nu o rocadă între politicienii partidelor mari, pe formula: „Pleacă ai noștri, vin ai voștri”. >>

20 COMMENTS

 1. „Pleacă ai noștri, vin ai voștri”. Acesta este un sport national, pana si dl. Ciolos face parte din acest joc. Pe cine incearca sa prosteasca dl. Geoana ?
  De acord sa dam cezarului ce-i al cezarului si sa vedem noul guvern tehnocrat.

 2. Mama, ofiterul SIE “acoperit” Geoana, mare lucrator in diplomatie! Stie el de la colegii lui inflitrati diplomatic pe la Bruxelles, cel mai probabil. Asta care a pierdut alegerile din 2009 cu Basescu, pentru ca s-a lasat prostit la un filaj aranjat de Sorin Ovin Vantur sau ceva. Caterinca comica de Romania! Numai nea Ion, Iliescu, a intuit exact ce potential zacea in diplomatu’ asta, foarte logoreic si declamativ. A intuit ca este doar un “Prostanac”. Realitatea nu a infirmat prea tare acest apelativ atribuit marelui diplomat.

  • Nu inteleg de ce Geoana este bagat in seama??? Cu atat mai mult cu cat acesta linge la Ciolos, nemernicul care a bagat 10 oameni nevinovati la puscarie, dosarul ICA.

 3. Taci şi dispari tu”mihaela dragostea mea”, omul care s-a culcat preşedinte şi s-a trezit ”prostănac”, ca de obicei 🙂
  Tu vorbeşti nenicule?
  -Tu care te tîrăşti ca rîma împreună cu idolul tău Vanghelie ”diplomatul goagăl analfabet”, care vă recomandă ca fiind semenii lui ”vorbitorii mult prost şi fără rost” şi care umblaţi precum căţeaua după cîini după funcţii şi venituri pe nemuncă?
  – Tu vorbeşti nenicule care ai stat în casa statului şi nu aveai dreptul prin lege?
  – Tu milogul şi mincinosul din tine care turui precum o moară hodorogită încît nimeni nu înţelege nicio silabă din propoziţie?
  – Tu ăla care te-ai pupat cu băsescu şi cu hoţul şef -Vîntu căruia i-ai făcut inaugurarea piscinei de la care s-a dus de rîpă speranţa multor români la alegeri?
  – Tu vorbeşti Geoană, care te cam caracterizează profesionismul în vorbit cu precipitaţii şi elevul ideal al idolului profesor membru al clanului B, care s-a dovedit infractor notoriu în cea mai înaltă funcţie în stat?
  Valea şi dispari de pe micile ecrane şi din viaţa publică!
  V-aţi trăit destul viaţa anihilînd identitatea şi puterea interioară a tineretului de 26 de ani de zile!
  Este destul de mult că aţi distrus cu bună ştiinţă o ţară şi viitorul generaţiilor de tineri pe care i-aţi alungat din ţară cu burta şi buzunarele goale=trafic de persoane prin lege=prostituţie!
  PS. scuze pentru comentariu dur, dar intrînd în amănunte, veţi constata că este realitatea ce-l caracterizează pe acest individ, chiar şi pe mulţi din ei.

 4. inteligenta acestui peronaj de trista amintire a fost caracterizata cel mai bine de ilici. se pare ca e greu de inteles ca nu exista guvern de tehnocrati. presupunem prin absurd ca vor fi numiti ministrii luati de pe strada care in viata lor n-au votat , n-au fost membrii de partid si pentru care simpatiile politice nu fac parte din viata lor. dar totusi premierul e desemnat de un presedinte care provine dintr-un partid. presupunem iar prin absurd ca presedintele ales este independent politic total si mai ales a candidat din postura de independent. dar investirea se face in parlament iar pentru a avea majoritatea necesara, asemenea lui ciolos “tehnocratul” cutreiera partidele parlamentare in cautarea sprijinului politic. si atunci unde este tehnocratul fara legatura cu politicul? in mintea feisbucistilor spalati pe creier. vorba unui specialist in drept constitutional: nu exista tehnocrat independent sau fara sprijin politic.qed

 5. Lovitura din PSD : “Ponta ne-a lasat in offside”!!!!…PSD-eul l-a lasat in offside prin atitudinea unor membrii de partid…
  Geoana : “Se fac presiuni asupra lui Dacian Ciolos”…draga Gioana ar fi mai bine sa mergi si sa-ti numeri lubenitele in politica esti cam uzat…

 6. Oare de ce a fost nevoie de schimbarea guvernului Ponta ?!…
  1. A schimbat Codul silvic si legile anexe privind taierile padurilor romanesti…oare pe cine a deranjat …pe cine afecteaza asta…ramane sa ne aducem aminte.
  2. Nu s-a dat acorduri de mediu pentru exploatatiile meneralelor de la Rosia montana si alte exploatatii…
  3. A redresat cat de cat economia Romaniei oare asta e in avantajul si pe placul marilor corporatii straine?!
  4. A ridicat salarizarea in Romania , oare asta e pe placul unor corporatii care si ele sunt obligate a se raporta la salarul minim pe economie (care dadea salarii de nimica si aveau profituri de milioane de euro)!
  5. Anul 2016 urmeaza a se restabili redeventele pentru exploatatiile petroliere si gaz unde Ponta spunea ca e timpul ca redeventele sa fie similare tarilor europene.
  ………. si se mai pot spune multe…asta o va spune VIITORUL…si o sa vedem daca cele spuse aici se vor adeveri.

  • Neglijezi 2 vinovatii grave ale lui Ponta:
   – guvernul sau (prin Nicu Banicioiu) a dat o lovitura cumplita mafiei medicamentelor, unde se invirt(eau) sutele de milioane de euroi cu lopata.
   – tragerea FMI-ului pe linie moarta a fost, probabil, vina cea mai grea, pentru care era evident ca va plati, mai devreme sau mai tirziu.
   Trist stii ce este? Ca omul asta (pentru care nu am chiar o simpatie nebuna, caci a facut si greseli mari) si-a cam bagat pielea in saramura (ajungind sa fie tirit pe la parchete, si el si maica-sa) ca sa faca ceva bun in tara asta. Ceea ce a si reusit, intr-o oarecare masura, Romania inregistrind cea mai mare crestere economica din UE! Drept rasplata si recunostinta, un grup de cretinei frumosi si liberi, sprijiniti persuasiv de un grup de tovarasi acoperiti cu cele mai bune intentii, s-au gindit ei sa behaie prin piata “Jos Ponta”
   Pe principiul ca de ce sa mearga bine, daca ar putea sa mearga prost?
   Concluzia? Halal!

 7. Ai cui sponsori sînt aceşti ”dragonu roşu” care nici în ţară cam de 2 luni de zile nu dau bonuri de casă şi în plus schimbă angajaţii ca pe şosete! Fură în vizită cei de la inspecţia nu ştiu care şi tot la fel merg fără bonuri de casă!!! NU E DESTUL CĂ AU MARFA DE CEA MAI PROASTĂ CALITATE VÎNDUTĂ LA PREŢ DE CALITATEA ÎNTÎI SUPERIOARĂ???
  http://www.dcnews.ro/anaf-vizitat-de-o-delega-ie-a-ambasadei-chinei-dupa-controalele-din-dragonul-rosu_489602.html

 8. Nici nu trebuie să faci presiuni asupra lui Cioloș. Guvernul ăsta o să-și rupă gâtul în maxim un an, iar clasa politică va spune “Vedeți, tot noi suntem mai buni”. PDL-ul cu sigle și culori schimbate a primit destule voturi; eu îmi fac stocul de semințe pentru spectacolul ce va urma plecării lui Cioloș. Va-ș ura “numai bune”, dar România nu e compatibilă cu bine.

 9. Dl. Radu Tudor,

  Stiti cumva de ce Elvetia nu este stat membru al UE?

  Daca nici dvs. care analizati politica zi lumina nu reusiti sa ma lamuriti, atunci chiar n-are cine! Sper sa ma straluminati!

  Va multumesc frumos!

  • -Din totdeauna Elveţia şi-a respectat graniţele ţării.
   -Au altă gîndire- rece şi extremistă,oamenii sau membrii familiei comunică doar prin ziare sau mesaje telefonice(multe mizerii la acest capitol)
   -Pentru Elveţia nu contează decît legislaţia ţării lor, restul e pus pe referendum şi totul e pus în seama poporului elveţian(e foarte greu să înţelegi în cîteva luni legile lor dificile şi toate în avantajul lor).
   -Au o convenţie respectată cu stricteţe privind anumite contracte pe: importuri doar calitate superioară, nivelul de emigranţi limitat dar doar pentru a munci legal şi dacă te prind cu ilegalităţi zbori fără acte şi cu interdicţie de a mai intra la ei, orice om trebuie să intre întîi la munca mizerabilă apoi greu la şefie şi nu numai, dacă eşti considerat om serios ai drepturi ca pentru un elveţian poate mai bine.
   -nu cedează uşor şantajului sau ameninţărilor, chiar şi cînd se impun pedepse din străinătate negociază dur şi tot cum vor ei se face.
   -politicienii sînt pe aceeaşi mănă cu interesul ţării manipulînd tot ce mişcă şi tot pentru ţară.
   -dreptul de proprietate şi dreptul la proprietate este sfînt, nu are voie nimeni şi nicio lege să te dea afară din casă.
   -separarea gunoiului subteran: în fiecare groapă pentru deşeuri e o cameră de luat vederi şi te prinde cu măgăria, bidoanele de plastic se returnează la supermarketuri obligatoriu, sacii menajeri sînt speciali pentru fiecare zonă din canton la fel şi farmaciile sau spitalele unde nu ai voie să mergi fără acceptul medicului din zona ta.
   -votul sau referendumul e cu întrebări directe şi nu sînt ei atît de proşti să distrugă o naţiune şi o ţară care este vie din toate punctele de vedere.
   -au deschidere pentru tot ce este nou inclusiv pentru matriarhat-copii pot fi daţi afară din casă de la vîrste fragede şi statul e obligat să aibă grijă de ei cu finanţare şi locuinţă.
   -orice copil poate să facă prostituţie de la 16 ani pe motiv de ”strînge bani pt. facultate” deşi nu absolveşte decît un curs de cel mult 3 ani cu plată la seral sau fără frecvenţă.
   -orice elveţian are dreptul să meargă în zona veselă”cartierul murdar” unde se vînd droguri prin farmacii şi prostituate-e prin lege(politicienii noştrii ştiu despre ce este vorba).
   -toate cursurile fie şi universitare sînt de cel mult 3 ani dar costă destul. ce se mai laudă ai noştrii că au diplome de studii prin Elveţia de percă noi habar nu avem despre ce este vorba!
   -politicianul român este gunoiul de sub unghia unui muncitor elveţian care munceşte de dimineaţă pînă seara de la 16 ani pînă la 65 de ani apoi îşi trăiesc viaţa cu de toate-nu ca la noi!
   Sînt destule de scris şi de spus, nu e loc şi timp pentru scris. Trebuie să locuieşti 4-5-6 ani în Elveţia(cantoane diferite) şi să vrei să afli mai multe despre ei şi mai ales de legislaţia cantonului, apoi poţi trage o concluzie.

  • din aceleasi motive pentru care Austria nu e membra NATO, cehii, polonezii si scandinavii nu vor sa auda de euro, Anglia va iesi din UE: ei au creier si nu sunt colonie.
   Acuma, in cazul Elvetiei, mai e un motiv: acolo isi tin toti “marii actori” banutzul… in frunte cu nemtii, urmati de francezi si italieni; nici macar Hitler nu s-a atins de Elvetia, nici nimeni altcineva de pe la 1300 incoace.
   In plus, avind in vedere componenta sociala a cetatenilor sai si zerourile fiecarui cont, Elvetia este singura democratie reala din Europa.

   • te cam înşeli crezînd că ”Elvetia este singura democratie reala din Europa.” ştiu ce spun şi ştiu destule!

 10. “România nu mai există! Şi asta nu de-acum, ci din 2012, atunci când grupul infracţional format din băsescu şi Curtea Constituţională, sprijinit de serviciile secrete, ambasade străine şi ţuţerii infractori din Comisia Europeană, au instrumentat o lovitură de stat împotriva a 90% dintre români. A fost cea mai mare umilire care i-a fost aplicată României în istoria recentă. De la întoarcerea rezultatelor alegerilor din 1946 şi restul simulacrelor organizate sub cizma sovietică, România nu a cunoscut umilinţă mai mare.
  Ceva mai târziu, la prezidenţiale, aveam să aflăm că votul e o chestiune strict formală. Se organizează doar pentru a fi, pentru a nu se spune că nu există. Exact la fel ca-n ’46, ieşirea la vot e doar o chestiune menită a legitima omul sistemului, cel care a fost ales pentru capacităţile sale de slugărire a stăpânului din umbră. Tot atunci am mai cunoscut un fenomen: hoarda scoasă pe stradă la comandă.”
  Cititi tot articolul pe
  http://trenduri.blogspot.ro/2015/11/romania-prostilor-bine-facuti

 11. Sigur ca se fac presiuni, asta inseamna “negociere”. Johannis, care s-a invatat sa aiba totul pe tava, poate sa se lase adormit de “acordurile” politice pe care si-a bazat cacealmaua negocierilor cu societatea “civila”(prea multe ghilimele, dar daca nimic nu e ceea ce pare, trebuie sa mai folosesc cateva, macar prin punctele esentiale). Ciolos, profesionistul (definitia Dnei Nicolai) n-are acelasi avantaj, asa ca inutil sa-l scutim de efortul de a-si face meseria; dl Geoana are intentii bune, presupun, dar ca orice intentii de acest gen, nici ale d-sale n-au sens in contextul negocierii intre profesionisti. Multumim, dle Geoana, pentru intentie!

 12. 5 din cei 10 ani de regim basescu cat si definitivarea statului dupa chipul si asemanarea chiorului se datoreaza PROSTANACULUI care poate sa aiba 1000 de masterate numai stofa de lider nu. Cu asa ceva te nasti asta nu se cultiva. Daca intre cele doua tururi de scrutin ar fi stat numai in fata televizorului sau mort de beat sub masa, ne-ar fi scapat de molima de basescu dar cum spuneam n-are de unde. Nea Nelu l-a ginit din prima nu degeaba l-a facut PROSTANAC. Nu stiu ce tupeu mai are sa apara in public…. a avut sansa lui… REJECT.

  • Daca geoana si-ar da seama ca-i prost, ar inseamna ca nici n-ar fi chiar asa de prost. Ai vazut tu vreun prost sa-si dea seama de chestia asta?
   El, saracul, mai are putin si se scuipa in oglinda sa nu se deoache. Fraier e cine se uita in gura lui!
   L-a citit perfect, Iliescu!

Leave a Reply