Senatorul PSD Daniel Savu a fost implicat, vineri, într-un accident rutier, în timp ce se afla la ieşirea din Ploieşti.

Anunţul a fost făcut chiar de politician, care a reuşit să ajungă, vineri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
Savu a povestit că se afla în autoturismul său, când a fost lovit de un TIR.
“Un TIR, care era de trei ori mai mare ca Dusterul meu, a schimbat benzile şi s-a suit pe mine. (…) Mi-a făcut maşina pulbere, dar nu cred că a fost intenţionat”, a spus senatorul PSD Daniel Savu, vineri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
Imagini exclusive : www.radu-tudor.ro
Savu 2
savu

16 COMMENTS

 1. E imposibil sa fi fost intentionat, clar! Soferul era beat, era drogat, sau avea doar vreo misiune patriotica de executat, cumva?

 2. 🙂 doar atît? un pupic cu multă dragoste pentru unul din ”leneşii” ocupanţi de scaune şi funcţii. credeam că e ceva grav şi a rămas un loc de muncă liber pentru un alt chiulangiu vorbitor fără oprire 🙂 🙂 🙂
  🙂 lasă bre că are balta peşte şi nu scoţi euroi din buzunare 🙂

 3. Dnul Daniel Savu este sau va fi pedepsit pentru parerile dansului. De catre institutiile de forta din Romania.
  As mai vrea sa adaug ca exista o jurnalista Mirela Voicu, dansa vine prin emisiuni la D Grecu si S Zilei. Am auzit-o formuland acuze grave la adresa bisericii ortodoxe romane si a preotilor ei. Astfel ea se constituie parte a celor care vor destabilizarea Romaniei si ingenuncherea ei, credinta noastra stramoseasca fiind cea care da identitate natiei romane. Dansa ca jurnalist are obligatia sa e informeze inainte sa vorbeasca si sa formuleze acuze. Nu traim vremuri in care poti sa critici inocent niste situatii de fapt ci traim vremuri tulburi in care se incearca supunerea totala a tarii noastre, prin orice mijloace, batjocorirea credintei noastre stramosesti si distrugerea sentimentului national doua fundamente ale oricarei natii se vor distruse. Si se face asta utilizand mintile tinere, neformate caroroa li se induc ideile dorite de ei. Acesti tineri nu au parinti care sa le explice sau mai rau parintii insisi sunt ca ei…..Ce va mai trebuie ni se spune, suntem o mare natiune ue etc… Minciuni, pt ca daca va uitati cu atentie tarile care conduc Germania, Franta, America sunt cele mai nationaliste. Asta cu antinationalismul e pentru prosti, pentru tari mici care trebuie incalecate. Deci nu cadeti in aceste capcane.

   • Nici chiar asa , domnule Tudor . Antinationalismul dus in exces nu inseamna critica .
    A discerne intre o opinie critica la adresa unei institutii ce sare calul si a critica simbolurile sacre ale romanilor , doar asa ca da bine si e de bon-ton , e o mare diferenta . O spun eu , ateu convins .

  • Toti ce care avem ochiul ager 😉 aducem aceleasi acuze grave bisericii ortodoxe romane, deoarece toti suntem indignati de faptul ca veniturile imense ale BOR nu sunt impozitate desi biserica este subventionata de stat. Suntem indignati de faptul ca in ultimii 26 de ani s-au construit de 5 ori mai multe biserici decat scoli, de faptul ca trebuie sa “cotizam” la nunti, botezuri, inmormantari, etc. desi platim si contributie anuala de 30 RON/persoana – singura “cotizatie”pentru care primim chitanta!

   • VORBESTI PROSTII,cunosti vreo biserica impozitata? BOR trebuie subventionata pentru ca se ingrijeste si de un patrimoniu national.Probabil ca s-au construit mai multe biserici ca in domeniu respectiv nu s-au amestecat basistii tai ca sa fure si pe acolo.

   • Minerva: evreii dau la biserica 10% din venitul lor anual. de bunavoie. Si isi mentin credinta si natia. Nu au saracit ba dimpotriva. Tara asta poate avea si biserici si spitale. Nu trebuie sa distrugi bisericile pentru a avea spitale. Procentul din buget pentru Culte este de 0.04%. Nu te obliga nimeni sa cotizezi la biserica. Daca s-au facut multe biserici foarte bine, au fost oameni care le-au dorit si au donat. Daca tu nu le vrei nu inseamna sa le daramam. Ele au fost construite cu dragostea credinciosilor. Asa cum spuneam diversiunea de destabilizare a bisericii noastre ortodoxe se desfasoara de vreun an jumate si prinde mintile infierbantate sau neavizate.

  • :)))) adevărul e ca sunt și tare importante opiniile dl Savu. Hai sa fim serioși. Mi-a plăcut ca aseară susținea dreptul lui de a da declarații politice date la Sf. Televizor, nu l-am fi văzut pe ‘curajosul’ domn Savu susținând o declarație politica sănătoasă în fata Sf Senat pt ca mă gândesc ca pt asta cam e plătit (bine indicațiile de la partidul lui aflat la putere nu l-or fi lăsat mă gandesc) Poate greșesc eu, dar na am și eu dreptul la opinie pe sf. Net 🙂

 4. Bine ca n-a patit-o decat Duster-ul! Sa vedem daca madam Gorghiu cere demisia ministrului (demisionar) al Transporturilor, abia atunci vom sti ca actul a fost facut cu intentie. Daca nu pe-a senatorului Savu, pe motiv de inscenare a accidentului cu pricina, ca sa loveasca in tehnocrati. Argumentatia nu o mai prezint, fiindca nu ma duce mintea la elucubratiile prezentate de frumoasa avocata oridecateori trebuie sa-si justifice prostiile spuse in direct si-apoi nici nu conteaza:esentialul este sa se darame parlamentul, cu TIR-ul, daca altfel nu merge, dar sa se darame, ca altfel ne cearta genralul de la Cotroceni ca pe ultimii racani.

 5. Un tir care era de trei ori mai mare decat masina senatorului….tare asta!Probabil avea si mai multe roti.,.

 6. Nu, nu, la noi nu se petrec de-alea nepetrecute! Doar asa, din loc in loc, mai e sinucis cite unul sau niste suruburi de la niste roti se autodesurubeaza, de nervi, singure. Dar foarte rar…

 7. A devenit chiar asa de incomod dl. senator Savu ?
  Nu spune nimeni de sofer, nu l-a intrebat nimeni ce-a vrut sa faca ?
  La cate traim in ultima vreme nimic nu este imposibil.

Leave a Reply