Actorul american George Clooney a declarat, într-un interviu publicat miercuri de revista germană ”Meins”, că este ”încântat” de ”ridurile sale” și nu are de gând să recurgă la botox, transmite EFE preluata de Agerpres.

”Îmi iubesc părul gri și ridurile pentru că figura mea are acum mai multă personalitate” decât pe ”vremea când aveam 20 sau 30 de ani”, a afirmat artistul catalogat de multe ori printre cei mai seducători din lume.

În vârstă de 54 de ani, starul hollywoodian — una dintre remarcabilele și remarcatele absențe de la gala Oscarurilor din 2016 — este de părere că ”bărbații devin mai interesanți odată cu trecerea anilor”.

 ”Înainte, eram frustrat pentru că, deși am cu numai doi ani mai mult decât Brad Pitt, păream să am mult mai mulți ani decât el, dar acum nu-mi mai pasă”, a mărturisit cineastul care în prezent își promovează cea mai recentă peliculă ”Hail, Caesar”, realizată de frații Cohen.

Totodată, George Clooney a contrazis zvonurile care au circulat ani la rând despre el ca fiind un mare iubitor al sexulului frumos.

”Vă rog să credeți că dacă aș fi fost cu toate femeile despre care s-a spus că aș fi avut vreo relație, nu mi-ar mai fi rămas timp să fac nicun film”, a asigurat vedeta. El a divorțat în 1992 de prima sa soție și s-a recăsătorit abia în 2014 cu frumoasa și extrem de eleganta avocată britanică de origine libaneză Amal Alamuddin, cu 16 ani mai tânără decât el.

1 COMMENT

Leave a Reply