Fostul preşedinte republican George H.W. Bush intenţionează să voteze cu democrata Hillary Clinton în scrutinul prezidenţial din 8 noiembrie, afirmă Kathleen Hartington Kennedy Townsend, fiica lui Robert F. Kennedy, informează site-ul Politico.com, citat de Mediafax.

George H.W. Bush a păstrat tăcerea în legătură cu opţiunea sa electorală, deşi semnalase că nu îl agreează pe Donald Trump, candidatul republican la funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

Luni, Kathleen Townsend a postat o poză în care apare dând mâna cu fostul preşedinte George H.W. Bush.

Alături de imagine, ea a comentat: “Preşedintele mi-a spus că va vota cu Hillary!!”

6 COMMENTS

 1. daca ne uitam la sistemul de alegere al presedintelui vedem multe deosebiri fata de celromanesc. pe cine o sa voteze bush senior nu prea conteaza. ultimele sondaje din sua arata un trend descrescator pentru democrata si crescator pentru republican. deja trump o depaseste pe hillary iar ceea ce se petrece in sua ne arata o asemanare cu alegerile de la noi cand in cursa pentru fotoliu de presedinte concurau iliesscu si cvt. pentru prima data dupa 89 pana si teoriticienii dreptei, asa numita elita, a ajuns sa-i faca propaganda lui iliescu in fata lui cvt considerat extremist. nimic nou . in rest e problema lor pe cine aleg americanii oricat ne straduim noi sa spunem care e bun si care e rau, pana la urma decid ei pe cine pun stampila.abia dupa aia incepe nebunia, nubunie data de faptul ca oricare dintre ei iese presedinte pentru noi romanii nu va fi nici un beneficiu, posibil chiar va fi mai rau.

 2. Distractiv! sa citesti comentariile americanilor la acest anunt sunt spuma si caimacul!
  Si tot dupa comentarii se vede ca Bush a reusit sa o ingroape pe Clinton si mai rau.
  O parte din comentariile americanilor :
  -Republicanii si Democratii la fel toti, nu exista stanga /dreapta; Bush si Clinton au fost intotdeauna in aceeasi echipa NWO; They are Evil and are nutty One-World-Government psychopaths. Time to lock them up. haha ;
  -Politicienii si-au batut joc de noi decade la rand ;
  -Administratia Obama si Democratii nu au facut nimic sa-l condamne pe Bush, acum sarbatoresc sustinerea lui Bush? Noua Ordine Mondiala. Ironia ca ei toti apartin aceluias club. Trump e outsider. ;
  -Stiam de mult ca Hillary este o Republicana ;haha, asta e buna!
  -Americanii asteapta un anunt pe facebook, respectiv, ca Obama il va vota pe Trump haha,
  Buna observatia unuia:
  -Are sens faptul ca el va vota pe Hillary deoarece ambele familii Bush si Clinton sunt cumparate si platite de aceeasi oameni/propietari! Ganditi-va biroul prezidential a fost ocupat fie de Bush sau Clinton timp de 20 ani din cei 28 ani.
  Totusi pe care Hillary voteaza, se zice ca au aparut cateva dubluri ale ei….evidente! Dar poate Bush la 92 ani deosebeste originalul de dublura. Sau…..you will never know!
  Cu aceste comentarii si multe altele in aceeasi nota -clar Trump mai castiga niste fani/voturi.
  Oricum purtatorul de cuvant al lui Bush se pare ca nu a confirmat nimic. Tacerea e de aur.
  Testarea apelor? Au reusit ….barca se cam scufunda in ochii opiniei publice. Plus au reusit sa-i enerveze pe toti americanii. Si mai spuneau unii ca americanii sunt divizati. ha!
  CIA si FBI cu cine voteaza? Poate zic si ei ceva pe facebook.

Leave a Reply