Big Brother loveste. George Maior a demisionat din fruntea SRI dupa 8 ani in functie. Presedintele Klaus Iohannis i-a acceptat demisia. Urmeaza consultari cu premierul Ponta si majoritatea parlamentara pentru eventuala numire a unor noi sefi ai serviciilor secrete – SRI si SIE – ambele ramase cu prim-adjuncti la conducere : generalii Florian Coldea si Silviu Predoiu.

 

13 COMMENTS

 1. Dl. Tudor,

  A venit comisia FMI in Romania d-le! Despre asta de ce nu scrieti nimic?! Mai ales ca este foarte important, ce cauta aia la Banca Nationala a Romaniei? Cumva Banca Centrala a Romaniei, zisa si BNR, se subordoneaza ca banca central acestui organism, numit FMI? De camatari internationali am vrut sa zic… Ma scuzati!

  P.S.: Acum, daca si-a dat demisia PSD-istul Maior, poate e numit sef la SRI unul de “dreapta”, ca sa putem reface dreapta si in Romania din temelii, asa cum este dispozitia europeana data de la Bruxelles. Deci, sa o dam de dreapta prin desfiintarea stangii, adica dupa binecunoscuta tendinta romaneasca in care ajunseseram sa ne conduca in mod totalitar unu’ mic pe nume Ceausescu, sa o dam de “dreapta” prin desfiintarea totala a stangii si prin intoarcerea la partidul unic care sa ne conduca destinele, dar care acum sa fie el de “dreapta”. Vai mama noastra cu Bruxelles de gat si cu toti camatarii internationali de la FMI! Noroc ca ne-a facut nea Mugur Isarescu un vin, care e cam scump ce-i drept, dar el e pentru binele general! Caci asa e la masonerie, dupa ce ajungi de ai pentru tine sufficient, dupa aceea te apuci sa “lucrezi” in directia binelui general. Atata doar ca vinul lui nu este gratis, ba mai mult, este chiar scump. Binele general… Oricum, va rugam frumos sa nu il dati jos pe Isarescu! Doar nu degeaba participa el la intrunirile anuale ale Grupului Bilderberg! E piesa rara, trebuie lasat pe viata! Banca Nationala nu se ocupa oricum de credite, de dobanzi, de astea. De toate astea se ocupa camatarii de la FMI, care va curenteaza! Bafta

 2. Astazi au venit la noi in tara “Stapanii” nostri, camatarii de la FMI, trimisi de burghezii de la Bruxelles. Probabil tot cu o “lista cu 10 porunci a lui nea Barrosu’, cu vreun pact de coabitare / copulatie, cu dispozitie de vreun nou prag impus la vot sau cu vreo noua prabusire a monedei nationale in urma atingerii unui nou prag istoric la moneda euro pe bursele internationale, ca urmare a neincrederii generate de situatia politica din tara noastra pentru ca vroia lumea sa scape de Chel! Bine totusi ca nu l-au mai trimis iar pe emisarul Philip Gordon, pentru ca atunci se rezolva prin Curtea Constitutionala cu scrisori emise la ora 5 dimineata si validate prin vot in plenul curtii, bineinteles! Vot majoritar. Stapanii! Care ne stapaneste…

 3. Noul sef al S R I va fii numit Vasile Blaga.Cu aceasta numire noul presedinte ales va baga spalatorul in gura tuturor.

 4. Trebuie să înţeleagă toţi, gata, s-a terminat cu generaţia ,,excrocilor, hoţilor, mincinoşilor, celor care aruncă numai ură şi distrugere, scandal şi neîncredere”! Gata cu generaţia anilor 50-60-70, trebuie generaţie tînără şi o viziune corectă, constructivă pentru viitorul poporului acestei ţări! Să sperăm, că Iohanis nu-i va aduna lîngă el pe la Cotroceni, tot ca să fie la ciolanul manipulării, vezi pdl-iştii care s-au lipit perfect de iohanis, nicio problemă, va dura 5 ani, apoi vom vedea consecinţele,,lipirii”!

 5. Ciuperci in paguba!!. Daca SRI ul era romanasc,nu doar cu numele( gandirea lor nu e romaneasca), bishnitzarul fost TroCoceni nu mai era reales in ’09… Ei sri ul stiau de atunci de frauda in alegeri…pentru asta nu plang pt. demisie..plansul ramane in continuare.

 6. era cazul. nu are ce sa atace prin presa directorul SRI pe harciogii de la CCR!!! sa gandeasca cu ofiterii lor acoperiti din Parlament o lege constitutionala si atat!!! ceilalti ofiteri acoperiti, din presa, se invart ca titirezii in jurul subiectelor si cer tot felul de demisii…mori de ras nu alta ce societate de doi lei!!!

 7. nuuuuuu! ponta e basist ! PONTA: “Toata aprecierea pt reforma adevarata din ultimii 8 ani realizata de George Maior la SRI! Nu e bine ca SRI sa revina sub control politic!”

  • Vaaai, și-a dat demisia băiețelu’ lu’ tăticu’! Mai țineți minte că erau oligofreni care-i vehiculau numele pentru candidatura la președinție?

 8. Domnul Maior ar face bine sa nu mai ameninte si sa arate cu degetul. Mai bine ar face cu totii front comun (cei din servicii) sa pedepseasca pe toti cei care au nenonocit tara asta. Mai suntem si oameni cinstiti, onesti si patrioti in tara asta. Nu numai terorismul este o amenintare la S.N. si saracia a 9 milioane de concetateni este tot o amenintare.

  • Saracia si saracirea populatiei este o amenintare mult mai mare la siguranta nationala. Nu ca terorismul nu ar fi dar saracirea si lipsa de perspective a tinerilor in special produce terorism sau inmulteste numarul de teroristi.

Leave a Reply