Intr-un comunicat DNA emis astazi avem de-a face cu o premiera nationala absoluta. Filiala din Romania a unui gigant IT american este acuzata de savarsirea unei infractiuni cu un presupus prejudiciu foarte mare, de peste 16 milioane euro.

Iata pasajul din comunicat :

SC HP România S.R.L., ca persoană juridică, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit în formă continuată.

Interesanta premiera…

In cazul Microsoft, n-am avut parte de aceeasi solutie. Sau in cazul altor companii americane mentionate in anchete judiciare.

De ce HP?

 

 

9 COMMENTS

 1. Nu este exclusa o compromitere a HP in fata lui Microsoft , posibila doar cu o Instanta din Romania ptr ca in America probele sunt probe si nu suspiciuni rezonabile si mai ales telepatice de tratament neurologic tip Balaceanca .

 2. Pai mi se pare ca a mai fost si gigantul Microsoft acuzat de infractiuni in Romania, dar nu el ci mai degraba doar romanii care erau implicati in contractul Microsoft. Oricum, condamnarile au fost de comedie, maxim 2 ani cu executare, ca sa nu se supere prea tare condamnatii si sa nu fie stricata nici imaginea Microsoft!

  Off-topic:

  Condrea a murit pentru ca a adormit la volan, a facut infarct, criza de epilepsie, anevrism, edem cerebral, accident vascular cerebral, era drogat, era sub influenta bauturilor alcoolice, a avut defectiune tehnica a masinii etc.? Cum ati reusit sa excludeti prin deductii toate aceste posibilitati jurnalisti de marca fiind, ca nu am inteles?! Paaaaaa

 3. Off-topic:

  D-le Tudor,

  Condrea ala sa fi adormit totusi la volan, la fel ca Dumitru Tinu si ca foarte multi altii? Pentru ca ma gandesc ca altfel foarte multe accidente mortale cu intrati in pom sau iesiti de pe carosabil si rasturnati pe camp pentru ca au adormit la volan, ele se transforma prin incidenta in sinucideri din cauza presiunii procurorilor sau asasinate comandate de servicii sau de cercuri de interese. Credeti totusi ca a adormit la volan sau o fi suferit vreun infarct, accident vascular cerebral, criza de epilepsie etc.? Jurnalistic vorbind. Hau

 4. D-le Tudor,

  Referitor la premiul d-lui Mungiu caruia ii urez felicitari, vedeti ca tocmai a iesit un film cu Adrien Brody care se numeste Manhattan Night, film in care este vorba despre un jurnalist din presa comerciala care vindea subiecte legate de teroare, crima si scandal. Scria despre nou-nascuti victime si morti, impuscaturi, incendii, cadavre etc. Un ziarist care alerga spre locul unde se intamplau nenorocirile ca sa ajunga exact dupa ce pericolul a trecut, privind de la distanta sigura cautand sa surprinda din unghiul potrivit acel impuls care sa iti faca inima sa tresara, pentru care dai un dolar sa iti iei ziarul. Cu cateva stiri pe saptamana, cauta mereu povesti bune. Nu asta faceti toti?! P.S. Pe Condrea l-o fi luat totusi somnul la volan?!

 5. Şi ce măsuri reale se vor lua în final?
  🙂 🙂 spălarea şi curăţarea imaginii celor care fac anchete doar pentru propulsarea lor în funcţii care se vor dovedi ”căciula e mai mare decât capul” ??? Cu scuzele de rigoare dar asta miroase tocmai din provincie! …şi pute rău tare!

 6. Oare ce face Premierul in SUA ?
  Toata lumea e ocupata cu moartea violenta a lui Condrea.
  Oare in tot acest timp trece pe langa noi un portavion si noi nu-l vedem ?

Leave a Reply