Moderatorul emisiunii Sinteza zilei Mihai Gadea va pune o intrebare esentiala pentru batalia politica din 2016 :
Pe cine ați alege la primăria Capitalei?
Cei mai importanti candidati s-au confruntat la Sinteza zilei :
Gabriela Firea – PSD
Nicusor Dan – USB
Catalin Predoiu – PNL
Daniel Barbu – ALDE
Este stiut faptul ca partidul care castiga Capitala are sanse mari sa castige si parlamentarele din decembrie si sa formeze guvernul.
————————————-

Gabriela Firea, Nicușor Dan, Cătălin Predoiu și Daniel Barbu au fost invitații lui Mihai Gâdea la ”Sinteza Zilei”, intr-o dezbatere fără menajamente cu cei mai importanți candidați pentru fotoliul de Primar General.

Cătălin Predoiu, candidatul PNL, a venit cu o propunere surprinzătoare, cea a unirii dreptei împotriva PSD.

Domnilor profesori, știm cu toții că atunci când dreapta se unește, PSD-ul pierde. Cumva cred că toți ne opunem PSD-ul. E un partid care nu și-a rezolvat problemele de corupție, are restanțe din guvernările trecute. Eu vă întreb, pentru că se votează într-un sigur tur, sunteți de acord ca noi trei, așa, persoane fizice, noi trei, în ultima săptămână de campanie să facem un sodaj, iar cel care este primul să primească susținerea celorlați doi?” le-a spus Cătălin Predoiu lui Daniel Barbu și Nicușor Dan.

Replica lui Nicușor Dan a fost una extrem de dură.

Domnule Predoiu, mă tem că nu înțelegeți ce vrea societatea. Societatea vă transmite că s-a săturat de modul corupt în care a fost gestionată România. Societatea cere o schimbare. Nu puteți veni după ce ați fost blat cu PSD, să veniți să spuneți că reprezentați dreapta. Nu vor oamenii. Ce v-am propus noi, aveați posibilitatea să sprijiniți acel candidat care are posibilitatea să bată PSD-ul. Și dumneavoastră ce faceți? Mă atacați pe mine” a afirmat Nicușor Dan.

Daniel Barbu, candidatul ALDE, a refuzat clar propunerea.

Nu văd această campanie ca o încleștare între dreapta și stânga. Partidul meu, ALDE, este singurul cu o platformă liberală. Așa cum s-a dovedit la instalarea Guvernului Cioloș suntem singurul partid îngrijorat de criza politică. Cu toată modestia, am un mesaj. Avem un mesaj puternic, liberal și democratic. Sunt într-un partid care s-a identificat cu această misiune, din punct de vedere al susținerii și apărării libertății individuale. Nu vă pot accepta propunerea” a spus Daniel Barbu. 

——————————

Gabriela Firea i-a răspuns lui Cătălin Predoiu după ce candidatul PNL la fotoliul de Primar General a propus, ca la alegeri, în funcție de rezultatele unui sondaj, să fie susținut unul dintre candidații ”dreptei”, respectiv el însuși, Daniel Barbu sau Nicușor Dan.

”Observ că domnul Cătălin Predoiu nu își dorește foarte multe să fie primar, dar are o problemă cu PSD-ul. Uită însă că PSD a avut o guvernare bună, a reușit să reîntregească pensiile și salariile tăiate și cu semnătura lui Cătălin Predoiu, a reușit să redeschidă spitalele tăiate cu semnătura lui Cătălin Predoiu.

———————————

Florin Stavra, unul dintre susținătorii lui Nicușor Dan, a ridicat problema taxiurilor din București, spunând că de rezolvarea problemei ”pirateriei” depinde rezolvarea problemelor legate de trafic, ceea ce a dus la o discuție în contradictoriu, între Gabriela Firea și Nicușor Dan.

”Susținătorul domnului președinte al partidului USB mi-a lăsat un manifest cu taxiurile din Ilfov care nu au voie să staționeze în București. Această problemă se va rezolva doar după ce consilierii vor avea voința să o rezolve. Vreau să spun că eu nu dețin nicio firmă de taxiuri, iar referirea la soțul meu, la orașul Voluntari – acolo nu s-au acordat mai multe licențe de taxi decât permite legea. Consider că este o lovitură sub centură, un atac grosolan” a spus Gabriela Firea.

”Am aici un raport al Consiliului Concurenței. Câte taxiuri au dreptul să fie autorizate în Voluntari? 149. Câte sunt? 373. 224 mai multe” a replicat Nicușor Dan.

”Nu este în regulă ce faceți. Vă rog să aduceți documentele corecte. Este un fals, ați venit pregătit pentru a dezinforma. Mâine voi demonstra că domnul Dan folosește informații false” a continuat Gabriela Firea.

”Este un raport al Consiliului Concurenței din 2013” a conchis Nicușor Dan.

Nicușor Dan a părut ușor în dificultate de întrebarea Gabrielei Firea, privind procedura de organizare a licitațiilor privind achizițiile publice.

Candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul a spus că primarul organizează licitația, iar Gabriela Firea a replicat că, dacă se întâmplă așa, atunci primarul ajunge imediat la pușcărie.

”Primarul, prin aparatul din subordinea sa” s-a corectat Nicușor Dan, iar Gabriela Firea i-a transmis să mai studieze atribuțiile primarului.

———————————

 

Nicușor Dan și Rodica Popescu Bitănescu au avut un schimb de replici acide, după ce actrița și-a declarat susținerea față de Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei.

”Tabăra” lui Nicușor Dan a sancționat discursul, pe care l-au comparat cu unul din ”epoca de aur”, ceea ce a dus la o discuție mai aprinsă cu Gabriela Firea și Rodica Popescu Bitănescu.

Gabriela Firea a cerut mai mult respect pentru oamenii de cultură, iar Nicușor Dan a replicat tăios: ”Susținătorii mei s-au manifestat ca la orice manifestare din Epoca de Aur”.

”Eu am făcut foamea, frigul și frica. Te rog să te controlezi. Manifestarea mea a fost una foarte sinceră” a replicat Rodica Popescu Bitănescu.

”Dumneavoastră sunteți acolo în loc de domnul Dragnea” i-a spus Nicușor Dan.

”Mă gândesc la dumneavoastră ca la niște oameni. Pentru că toți suntem de vină” a mai spus cunoscuta actriță.

 

45 COMMENTS

 1. Evident ca pe niciunul…Nominalizarea lor in sine este o bataie de joc la adresa bucurestenilor,e ca si cum le-ai da 4 portii de otrava sa-si aleaga ei pe care s-o bea.

 2. Nu am nicio legătură cu votul în capitală dar e şocantă moaca multora dintre cei din platou! Mint şi dezinformează cum behăie ursul: mor mor şi e viu! Imaginea grupurilor din platou:
  – grupul Firea şi grupul cu Tăriceanu: ceva mai siguri şi stabili !
  – grupul Predoiu: ca la şcoală cu elevul Buşoi tensionat şi vulnerabil !
  – grupul ”limbricii laudaţio în camaşă”: aproape ca pe maidan ca ţinută şi nelipsita logoree privind diplomele şi activităţile din care scot finanţe cît şi controlul olfactiv(urmăriţi) prin întoarcerea capului de către cel lăudat!
  Cineva spuse că Gîdea a greşit numele celui de la ALDE! Asta e unica dovadă că nu are niciun pact cu politicienii, nu-şi încarcă memoria cu numele trecătorilor care bat în poartă la nevoie sau se vor vizibili în faţa altora care merită! Vorba din bătrâni e reală: ”Problema omenirii este că oamenii deştepţi sunt plini de îndoieli, în timp ce oamenii proşti sunt plini de merite şi încredere” şi Mircea Eliade scria:” Ce oameni excepţionali trec pe lîngă noi, anonimi şi noi admirăm prosteşte neghiobi, numai că au vorbit de ei presa şi ”opinia publică”, numai că le-a popularizat numele politica şi literatura”! M-aş bucura enorm ca fiecare cetăţean al bucureştilor să gîndeacă cu mintea şi creierul apoi să ”stuche scursurile”!
  Scuze pentru vocabularul folosit.
  Vreau să cred că toţi bucureştenii vor fi destul de realişti la momentul votului !

 3. Deci :
  – o sustinatoare a lu’ ala cu “salvati Bucurestiul” (de el insusi, poate… cum ar veni, aduceti chinezii:)) “leaga” dezbaterea din seara asta de faptul ca n-a putut sa voteze lejer in 2014, la Londra
  – ala sustinut, de la “salvati…” o ataca pe Firea, cum ca partidul este condus de un condamnat
  – ala condamnat zicea, prin 2012, sa mergem la Referendum; cam d-asta, pare, a fost condamnat… in timp ce, dintr-o “curticica”, altul zicea sa nu mergem la vot… car o fi fost mai penal ?!!?
  – eu (pentru mine, cu toata modestia, singura persoana care conteaza din enumerare) am votat in 2012 intr-un fel; si-au mai fost niste multe milioane, ca mine (c-a strigat macovei cum ca “niste meleoane”, nici nu mai amintesc; istoria aproape c-o uita si pe Ana Pauker, daramite p-asta !)
  Din toata seara asta, raman la aceeasi concluzie : in timpul vietii asteia, greu cu schimbari benefice !

 4. Intrebare pt. toti ” candidatii ” : Cati primari au Roma , Londra , Madrid , Paris , New York , Tokio s.am.d ? In mod normal trebuie votat acela care are in proiect CETATEANUL , el este cea mai mare investitie , iar primarii au obligatia sa lucreze pt. ei si pt. confortul acestora , sa nu uite niciunul ca ei de fapt sunt angajatii cetatenilor, salariile le primesc de la cetateni nu le cad din cer si nu in ultimul rand este obligatoriu de a eradica metehnele comunisto- oportuniste , tota lumea trebuie sa fie egala in drepturi si oportunitati !

 5. Ca tot il sustine Liviu Mihaiu p-ala, sa-l “apuce” si de fumat:))) ca, la vocea d-o are, nici la meditatii la matematica n-as lasa-o pe fie-mea la el:))) Nu continui, ca sunt e doar impresie personala !
  Dupa tot ce vad in seara asta, raman la pareri deja formate :
  – Daniel Barbu da dovada de decenta (cam asa pare si partidul dumnealui… c-o avea si uscaturi, nimic nou, ca toate au…)
  – Firea stie ce vrea, e moldoveanca determinata (ce nu inteleg e de ce astia din alte tabere vor sa ni-i faca tot mai simpatici pe pesedisti !? e ceva subliminal, sau o tampenie in manifestare ?! Intelegeam ca l-au luat pe Dragnea, ca pe Al Capone, pentru o vrajeala, fiindca altele nu erau “la vedere”… da’ sa insiste ca tonomate ca ala e “penal”, parca mi-l face, asa, prieten:)))
  – ala de la uniunea-nu-stiu-ce imi trezeste o singura intrebare : cum dracu’ ajunge asta in primii 2-3 !? bun, sa fii matematician e performanta (am vazut ca si Predoiu il “perie” – cica “dreptu’ e matematica stiintelor umaniste”:)) hai, bre, putea sa-i spuna pe fata cu “love”. sa nu ne mai abureasca:)); da’ ies de sub umeri “stelele”, i-se vad “ochii albastrii”…
  – de Predoiu nu e de zic nimic : oricum, nici el nu prea zice:))) a atacat-o pe Firea la firu’ ierbii (cam jegos, dupa niste atatia ani, sa arunci ca “voi ati facut”… cand, cam toti au fost la “tort”, au fiecare o felie)

 6. Si ultima (ca stiu ca sunteti prieten cu Gadea) : daca-l mai cheama p-ala cu voce de pitigoi in emisiuni, atunci sa-i dea si-o zgarda. Sare la gat cu d-alea d-am rumegat pana la saturatie – nu l-as pune, oricat de matematicianu’ lu’ Peste o fi, nici la coada sapei : ii jigneste p-ailalti, zice de d-na Bitanescu niste grozavii la care “ba p-a ma-tii” e putin (sigur, omu’ e varf de gramada la d-aia cu “sustinatorii lu’ A3 sunt abonati la Catena”), sta la “limbi” (de lemn – precizare necesara) de la Predoiu…
  Deja e de maxima iritare interventia lu’ Nicusor Dan (sau Danut Nicu !? uatevar… e cu diminutiv:)) vorba lu’ Badea : in familia Dan s-a nascut unu’ : sa-i spunem “Nicusor”… ca si la 80 de ani, tot cu diminutiv o fi, nici ca mai conteaza:)). Ma uitam la A3 ca sa nu mai vad d-astia (e plin labeunu de ei, penetreaza si la altii.. macar la Gadea m-asteptam sa nu fie); acu’, daca intrara si-aci, pe viitor e de evitat – am si eu nervii mei, nu stau sa-l vad p-ala, cat de candidat o fi el, cum da cu mucii in fasole, doar sa-i pice pe cord “tanarului frumos…”
  Da’, la primaria de i-a avut pe Lis, Halaicu etc e posibil orice !

 7. Impresii in pauza de publicitate : Gabriela Firea o femeie curajoasa ; bine pregatita profesional . Catalin Predoiu un bun jurist , dar un candidat las , constient de faptul ca va pierde alegerile ,e in stare de orice ca sa predea ” stafeta ” .Daniel Barbu elegant , un om deosebit , avand in spate oameni foarte valorosi . Nicusor Dan un mitocan , un individ care nu are nicio legatura cu functia de primar .

 8. Mai bine ati vorbi despre alegerile din Austria si cum se fura alegerile cu “votul prin corespondenta”, ca tocmai ce ne-au aratat marii austrieci din vestul Europei! Tara civilizata, democratie, vot suveran, ce vrei!

  După numărarea a 95% din buletinele de vot din turul doi al alegerilor prezidențiale desfășurate duminică în Austria, Hofer se afla în frunte, cu 51,9% din voturi, în timp ce contracandidatul său, ecologistul Alexander Van der Bellen avea 48,1% din sufragii. Dupa numararea “voturilor prin corespondenta” venite din strainatate, a castigat ecologistul Alexander Van der Bellen la cateva mii de voturi diferenta. Democratie, vot suveran sau ce?!

 9. Referitor la alegerile din Austria si in general de pretutindeni, e drept, nimeni nu isi doreste extremistii sau comunistii la guvernare. Vor toti democracy si in acest sens daca semnalele sunt ca rezultatele scrutinurilor nu sunt bune se rezolva cazul cu voturile din diaspora sau votul prin corespondenta. La noi cu Santa Klaus Iohannes cum a fost? Voturile din diaspora, revolutia tinerilor feisibucisti, ne-am luat tara inapoi, Romania lucrului bine facut si restul de vrajeli pentru loviti cu scandura. Succes!

 10. A fost o dezbatere complet nereusita, Mihai Gadea a fost total depasit de situatie, nu a reusit sa impuna un format clar de la bun inceput si niste reguli riguroase, iar cand a inceput sa incropeasca ad-hoc niste reguli, acestea nu au fost respectate de catre candidati, iar el nu i-a mai putut modera. Gabi Firea a uitat sa se mai prefaca sa para o persoana amabila si echilibrata si s-a comportat ca in vremurile ei bune, cand i-a facut campania lui Ponta, ca o zarzavagioaica fertila. S-a vazut ca era la ea acasa, a avut avantajul terenului propriu si al arbitrului, dupa cum aud ca se spune in lumea fotbalistica. A cerut mereu cate 30 de secunde in plus pentru drept la replica si le-a primit slugarnic de fiecare data de la Mihai Gadea, avantaj de care ceilalti candidati nu au beneficiat. Asa s-a ajuns ca ea a vorbit cu 30% mai mult timp decat ceilalti, dar nu a resuit sa profite de asta pentru ca si-a folosit timpul inconsistent, pentru a debita sloganuri demagogice. Madam Rodica Popescu Bitanescu ne-a adus aminte de Epoca de Aur, a avut si ea niste apucaturi nostalgice care apoi s-au transformat intr-o retorica frustrata de tip stalinist, cand se stropsea la Nicusor Dan, practic spunandu-i ca nu e bun sa fie primar pentru ca el nu a mancat salam cu soia in comunism. Este si ea doar o actrita penibila si prafuita dintr-o epoca a dinozaurilor comunisti si m-am saturat de tot felul de actorasi, cantareti de doi lei sau fosti sportivi sa fie prezentati ca mari oameni de cultura. Acestia sunt doar niste mascarici si circari semi-docti care s-au vandut de mult partidelor politice (in special PSD si PRM) pentru ca acestea le-au oferit spatii si sali pentru spectacole si s-au folosit de ei in campaniile electorale. Noroc ca Nicusor Dan nu a fost intimidat de apucaturile de diriginta comunista ale lui tanti Bitanescu. Perdoiu a fost penibil ca a ventit cu toti candidatii la sectoare in spinare + madam Pocora, ca deh, sa fie si o femeie pe-acolo. Daniel Barbu vorbeste ca de-obicei mult despre nimic, el a fost clar perdantul dezbaterii pentru ca a fost neglijat de moderator si a avut de departe mai putin timp la dispozitie decat ceilalti candidati. A fost interesanta oferta aruncata de Perdoiu lui Daniel Barbu si lui Nicusor Dan, o dovada de lider politic si de barbatie. Eu o acceptam imediat in locul lui Nicusor Dan, era chiar o varianta interesanta si ar fi putut crea sanse reale pentru candidatii de dreapta. Daniel Barbu sigur ca nu a percutat, pentru ca nu i-ar da voie PSD, al carui iepure este. De remarcat si interventia hilara a Ancai Sigartau, care a venit fuga-fuguta in timpul emisiunii pentru a o ajuta pe Firea, si cum a facut-o? Jenant, asemanand-o cu spagara de Olguta Vasilescu. Doamna Sigartau chiar era convinsa ca Olguta e un termen pozitiv de comparatie si nu si-a dat seama ca ii face un mare deserviciu preferatei ei, dar s-a vazut ca tanti Firea s-a inrosit toata la fata de rusine de aceasta comparatie. A fost amuzanta justificarea de la final a domnului Gadea pentru absenta colonelului acoperit, a fost o gluma reusita!

   • D-le, referitor la confruntarea titanilor, eu nu m-am uitat dar vreau sa va spun ca dvs. oricum stiati dinainte de expertiza medico-legala ca Dan Condrea nu a facut nici infarct si nici accident vascular cerebral. Asta numesc eu adevarat profesionalism jurnalistic, sa stii totul dinainte de a se pronunta persoanele calificate sau specialistii in diverse. Romania sau ce?!

    P.S. Oricum, sunteti f tari! Acum ramane sa mai stabiliti un singur lucru si anume, daca pe Dan Condrea l-ar fi luat somnul la volan pe o portiune de sosea in linie dreapta lunga de 8 km. Dar, cum s-ar putea stabili asta?! Banuiesc ca dvs. o sa rezolvati oricum, cu profesionalismul jurnalistic care va caracterizeaza. Succes in continuare!

  • Bun rezumatul.

   Cel putin Bucurestiul are un Nicusor Dan. Din pacate celelalte orase sunt impartite intre PSD+aliati si PNL. Iar UDMR-ul va lua mult mai multe primarii ca in trecut pentru ca nu va exista turul 2.

   • Ai gresit. Nu Bucurestiul il are pe Nicusor Dan, ci Soros. P.S. Nicusor Dan nu e nascut in Bucuresti si nu are nicio experienta anterioara in administratia publica. Daca atat va duce capul, ghinion! Pa

  • Sa nu uiti si momentul demential in care infractorul si spãgarul Oprescu a intrat in direct ca sa isi apere mandatul penal si sa o sprijine pe Firea!!! Momente de cascadorii râsului, un asemenea personaj nici nu avea ca cauta in direct la o emisiune!!!! Oprescu a aratat inca o data coalitia penalilor din PSD; chiar daca la desbatere nu au venit Dragnea, Ponta, Olguta, Mazare, Sova sau Ghita sa o srpijine pe Firea (care pentru imagine a venit in cârcã cu alde Gabi Szabo, Marcel Pavel si actrita comunistoidã, Rodica Popescu Bitãnescu.).

   • Dar la basanelu Predoiu de ce nu au venit Boc,Blaga,Boagiu,Falca si alti sulfurosi sau macar Orban si Iohannis CUMPARATORUL DE REA CREDINTA CU FALS DE BUNA CREDINTA.

 11. In primul rand, la invitatia lui Predoiu de a se alia candidatii dreptei impotriva PSD, eu i-as fi raspuns ca daca e nevoie de o alianta impotriva cuiva, aceea este impotriva lui si a formatiunii pe care o reprezinta.
  In al 2-lea rand as fi profitat de faptul ca era acolo si Calin Popescu Tariceanu, si l-as fi intrebat cum de l-a numit pe Predoiu ministru al justitiei. De unde il cunostea si de cat timp, sau daca i l-a indicat altcineva pentru acel post, cand basescu refuzase numirea Noricai Nicolai. Pana la urma, cariera politica a lui Predoiu a fost nasita de Tariceanu. Ar fi interesat de aflat.
  Probabil ca Gabriela Firea va castiga primaria capitalei. Si pentru asta poate sa-i multumeasca Simonei Patruleasa. Stie ea de ce.
  https://cristianmoldoveanu.wordpress.com/2016/05/20/comedia-lui-iohannis-securismul-lui-ciolos-si-lupta-gabrielei-baltag/

 12. barbu e pus doar sa fure voturi de la pnl, deci un psd-ist.
  nu cred ca un om sanatos la cap, cu ratiune si bun simnt ar putea sa o aleaga pe firea. de un penibil grotesc impreuna cu barbu.

  • Eu votez cu Barbu, așa că votul meu nu îl va fura…
   Oricum, cei ce preferă ALDE nu ar vota cu pedeleaua veselă nici sub schingiuire.
   Doamna Firea era pentru mine opțiunea de rezervă, dacă ALDE nu venea cu un candidat, așa că statistica matale maronie e răsturnată în cazul meu.
   Despre considerațiile matale în legătură cu cine e zdravăn la cap și cine nu – presupun că în momentul în care musiu Predoa va pierde grav te vei muta din București la Cluj, sau ceva.
   ”Bun simț” – folosești termeni ai căror sens nu îl cunoști.

 13. ce clovni! ce incompetenti! ce insipizi!
  ultimul meu vot in pasalicul asta s-a petrecut in 2014, las loc viitoarelor generatii de naivi ….

 14. dezbaterea de aseara a demonstrat ceea ce se stia deja: exista un singur candidat pregatit, cu proiecte, care arata ca stie ce inseamna administratia si niste natarai a caror singura “calitate” e aceea ca sunt de “dreapta” deci trebuie musai sa-i votam pentru asta. cam la asta se reduce in general orice campanie, dreapta fara proiecte, fara argumente, fara realizari contra celor de stanga, care vin cu proiecte dar mai ales cu realizari. aseara am mai vazut un lucru caracteristic celor de dreapta, fie ei de la partidul basisto-penelist fie din organizatiile sorosiste platite sa-i prosteasca pe prosti: lipsa de pregatire, lipsa de proiecte, lipsa de bun simt, fie ca se numetste predoiu, fie ca se numeste nicusor dan. printre astia de “dreapta” totusi o nota discordanta o reprezinta daniel barbu( se mai intampla ca un moderator, prezentator sa greseasca un nume chiar daca invitatul respectiv este un obisnuit al televiziunii respective), un om cu bun simt, atasat valorilor liberale nu ca basisto-penelistul predoiu, dar un om fara carisma si clar fara nici o sansa sa fie in primii trei.basistii arhicunoscuti de pe forum gen @carmen sau @octavia, demonstreaza iarasi ca nu inteleg nimic din ceea ce vad si raman cantonati in cliseele idolului baseala.tu basista notorie( @octavia) o faci pe firea zaezavagioaica? pentru ce? ca a raspuns atacurilor necioplitilor predoiu si nicusor dan? pentru admiratoarea celui care dadea capete in gura probabil e normal ca unii, favoritii ei, sa spuna minciuni si ceilalti sa ingita toate mizeriile aruncate de cretinii aia doi, oameni fara nici o idee si pregatire, fara nici un proiect pentru bucuresti. de fapt aicia fost spilul dezbaterii: o candidata care a prezentat proiectele pentru bucuresti si doi ingamfati, unul fara momite si celalalt peltic, fara idei, fara proiecte a caror singura preocupare era sa o atace pe firea. repet, cei rasi pe creier, basisto-penelisti, probabil ca ii prefera pe neica nimeni astia si lucrul asta s-a vazut cand au votat “geniile” de dreapta halaicu, lis sau baseala.probabil ca le-a placut activitatea de primari a celor de dreapta pe care i-au votat. oricat il injura unii pe oprescu, chiar ii reproseaza ca nu a facut mai repede zona pietii sudului ( ce e culmea ca ii reproseaza asta unii care nu locuiesc in acea zona si deci nu se lovesc zilnic de haosul din intersectie) nu observa si realizarile lui oprescu comparativ ce ce au facut “priceputii” primari generali de dreapta. nu o fi fost el cel mai bun primar dar clar ca la realizari a fost mult peste aia de dreapta ( si asta se poate extinde si la nivel guvernamental).iar basista@octavia a dat iar cu mucii in fasole, exact ca idolul ei baseala, atunci cand o critica pe olguta vasilescu. probabil ca in baseala ei nu a citit motivatia judecatorului care a respins propunerea de arestare propusa de procurorii dna altfel nu scria tampeniile alea. dar e un lucru caracteristic basisto-penelistilor de a crede ca procurorii reprezinta justitia si asta pana ii inhata pe ai lor. cat despre sustinatorii celor de “dreapta” prezenti in studio gen busoi sau liviu mihai mai hilari nici nu gaseau.

 15. PNL l-ar susține și pe “independentul” Nicușor Dan.
  PNL reușește pas cu pas să-și bată joc de propriul său electorat. Votanții PNL sunt folosiți după cum își doresc “laboratoarele sistemului”.
  Propunerea PNL-ului arată micimea acestui partid politic ( jubilează atunci când adversarii sunt arestați de sistem). Cred că liderii PNL-ului s-au bazat pe forța statului de drept. Ghinion!!

  • Care “stat de drept”? Abuzurile,masluirile de probe,condamnarile politice,condamnarile fara dovezi,schilodirea legilor incat sa iasa treaba asa cum s-a ordonat, etc,nu inseamna stat de drept ci jeg,ticalosie si crima.

 16. Ma intreb ce ar fi fost daca accepta invitatia Turcescu cu sustinatorul Basescu… Ar fi fost ceva interesant. Emisiunea a fost asa …nicicum…previzibila

 17. Alta modalitate de a-i vedea si auzii nu avem, ma refer la cei care pe timpul zilei suntem la servicu, dar oricum bine-venita intalnirea, mai asteptam si aletele daca mai este timp. Si o rugaminte la A3: nu va deziceti de ceea ce ati facut pana acum , sunteti singurul post care aratati partea tenebroasa a statului din RO, a ceea ce este indreptat impotriva populatie! Cazul Hexi Paharma trebuie mentinut in atentia opiniei publice, este cel mai grav atentat la sanatatea cetateanului! Vinovatii, indiferent de implicarea serviciilor, trebuie facuti cunoscuti, iar serviciile sa fac bine sa se autoepureze. Increderea in ei tinde vertiginos catre ”0”!

 18. Am urmarit pana la un punct dezbaterile candidatilor, pana a inceput atmosfera sa se incinga rau.
  Din pacate nu prea m-au convins, au “calarit” la inceput pe subiectul zilei, sanatatea, numai ca problemele Bucurestiului sunt multiple si costisitoare, sanatatea fiind doar una dintre acestea.

 19. Hmm! Nu cred ca dl Gâdea a dat-o in bară cu dezbaterea de ieri la Sinteza Zilei, dimpotrivă, mi se pare că si-a făcut datoria si-a lăsat candidații să se dezbrace in voie in fata alegătorilor fără ajutor din “regie”, ceea ce orice moderator de clasa ar fi facut in locul d-sale. Si de dezbrăcat s-au dezbrăcat mai ceva ca Stripperii profesioniști, cel puțin tipul de la USB n-a avut nici o apăsare s-o trateze pe dna Firea de hoața parlamentară, măritată cu un hoț de primar, si sa dea actrițele susținătoare ale acesteia pe mâna șoferului de taxi împărțitor de manifeste care le-a fluierat cum se cuvine, in direct. Dl Gâdea nu putea s-o nimerească mai bine daca “regiza” afacerea, până si Predoiu s-a lăsat împins să joace pe domnul “liberal” care pupă mâna doamnelor jignite de matematicienii-șoferi. Sigur, profesorul Barbu nefiind de acord cu strip-tease-ul, din principiu, a fost cumva eclipsat dar trebuie sa mai fie si actori “serioși” intr-o improvizație tocmai pentru a impiedica pe cabotini s-o ia razna cu totul iar absenta lui Turcescu din distribuție nu putea, singura, sa țină loc de frână la dezmăț. A propos de Turcescu: neinvitarea lui la dezbatere e singura manevra regizorală pe care am putut-o depista si pe care o salut, din partea moderatorului. Una, ca un platou de televiziune care se respecta nu e un maidan si doi, ca respectivul candidat se dezbrăcase odată pentru totdeauna in fata camerelor cu prilejul prezidențialelor din 2014 si nu mai avea nimic de arătat publicului in afara de magnitudinea nerușinării sale. Intru totul, un raliu reușit intr-o campanie de piciorul broaștei. Aferim!

 20. Predoiu si Nicusor, doi tovarasi basisto-iohanisti disperati, pe care Firea i-a spulberat,i-a pus gramada si i-a inodat.Asa “masacru” numai prin filme am mai vazut.

 21. Apreciez pe cei ce fac politica si nu teoria politicii ,apreciez candidatii care au dovedit performanta in administratie ,stiu ca banii trebuie facuti si apoi implementati in favoarea cetatenilor .Ma distantez de Nicusor Dan si cred ca procentele din sondaje sunt doar aprecieri la performanta lui intelectuala Nu are ce cauta in administratie , nu stie sa faca bani ,este sarac si antidemocratic .Cum poate nega importanta partidelor politice ?Bun doar la ONG .Despre Predoiu ca si despre basescu ,in cadere libera .Il apreciez pe reprezentantul ALDE ,bun la catedra .Gabi Firea a facut de toate ,inteligenta ,bataioasa ,cu replica la butoniera ,stie administratie (o sa invete tot timpul ,ii place sa performeze) isi va lua consilieri buni ,va fi primarul Bucurestiului.(daca nu intervine iarasi “facebook)

 22. Hop si eu din diaspora (fara drept de vot la locale): văz pe surse ca madam Merkel si CDU, partidul d-sale, susțin călduros, pe fata, candidatura dlui Predoiu. Inseamna oare ca Bucurestii vor deveni, tot pe fata, o suburbie a Berlinului in caz ca se alege dl cu pricina? Sau ca vor fi bombardați, mai intai, si-apoi reconstruiti? Ambasada SUA ce zice la chestia asta? Ei cu cine voteaza? Sau au prea multă treaba sa-l țină de cot pe Zgonea pana la alegerile parlamentare?

Leave a Reply