Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a precizat, luni, că a fost, împreună cu Vasile Blaga, la o întâlnire cu Gabriel Oprea, la Ministerul de interne, dar discuţia a vizat susţinerea moţiunii de cenzură a liberalilor şi nu are legătură cu cazul poliţistului Bogdan Gigină.

“Am fost (la Ministerul de Interne n.r-) împreună cu domnul Blaga, v-am şi comunicat discuţia atunci, nu cred că este o surpriză pentru nimeni, cred că singura surpriză este pentru domnul Ponta care nu mai înţelege în ce realitate trăieşte. Evident că nu are niciun fel de legătură discuţia nostră cu domnul Oprea pe moţiune cu faptul că dorim în mod clar care este adevărul. Din păcate, domnul Ponta ţine morţiş să se situeze de partea ocultă a baricadei”, a spus Gorghiu, întrebată în legătură cu afirmaţia lui Victor Ponta potrivit căreia ea ar fi fost la Ministerul de Interne să discute cu Gabriel Oprea.

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a spus că, în această situaţie, PNL nu mai are ce negocia cu UNPR legat de susţinerea unei viitoare moţiuni de cenzură.

Întrebat dacă pe viitor PNL va mai negocia cu UNPR pentru susţinerea unei moţiuni de cenzură, Vasile Blaga a spus: “În situaţia asta nu cred că mai avem ce negocia, dar noi am spus că vom avea o şedinţă de Birou Politic Naţional în care vom discuta în ansamblu relaţia noastră cu UNPR şi cu ALDE şi atunci o să vă spunem care sunt poziţiile”.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, în legătură cu cazul poliţistului Bogdan Gigină, că este o lecţie foarte bună petru toţi, menţionând că Alina Gorghiu “venea la Ministerul de Interne la cafea”.

“Strict politic, cred că e o lecţie foarte bună pentru toţi, şi pentru domnul Oprea. Îmi aduc aminte că în fiecare dimineaţă îl chema Klaus Iohannis să-i spună să rupă coaliţia şi să-l pună prim-ministru, după aia venea doamna Gorghiu la Ministerul de Interne la cafea, după aia Predoiu înălţa nişte ode prin presă”, a declarat Victor Ponta.

Întrebat de jurnalişti când a fost copreşedintele PNL Alina Gorghiu la Ministerul de Interne, Victor Ponta a răspuns că “înainte de moţiunea de cenzură”, precizeaza Mediafax.

15 COMMENTS

  1. Ipocrizia în politica: PSD antibasistii antibasistilor îl țin în brațe pe Oprea care a tăiat pensiile a
    ALĂTURI DE PDL, cot la cot. Deci cum eu cetățean de rand sa cred vrajeala asta de 2 lei a lui Ponta contra celor care au tăiat salariile când îl are de-a dreapta Tatălui și a Fiului pe Oprea tăietorul de salarii alături de psd? Acum ca ei toți sunt prietenii, rude intre ei în afară televizorului se știe, dar acu sa acceptam noi ce fac ei nu sunt de acord.

  2. Azi de la ora 16.00 mi-aţi făcut o bucurie: aţi dat live pe site de ştiri. Mulţumesc. Pentru mine chiar dacă nu voi mai vedea ştiri live de la voi, totuşi o să citesc şi totodată cum am renunţat la televizor de 6 ani pentru că nu găseam nimic educativ sau distractiv real şi aruncam banii aiurea pe: abonament tvr, plus cablu tv şi consumul de energie electrică, am ocazia să renunţ şi la ştirile live fără niciun regret sau părere de rău. Mă pot mulţumi şi cu ceea ce citesc dar nu mai am ocazia să văd moaca celor care vorbesc numai minciuni , aberaţii sau manipulează şi e o problemă urîtă, chiar gravă pentru mulţi. Oricum, nu cred că veţi avea asigurată audienţa chiar dacă se cere plata unui euro şi asta strict din cauza transmisiei proaste pe net(aşa merge cablu sau serverele naţionale nu sînt reglate de la societatea mamă-proprietarul patron pentru a funcţiona corespunzător, sau: doar aşa funcţionează) ştiţi cum procedează societăţile de cablu. Nu?

  3. Deci de fost, a fost! In calitate de curtezana politica iar buldogul ca(scuzati caofonia) caine de paza. Tipa asta ne dovedeste ca este mai greu sa faci pe prostul decat sa fi prost. Exemplul tipic al oportunistului politic roman.

  4. Asa zicea si prim ministrul, ca n-ati baut cafea pe degeaba cu seful partidului “balama”. Nu vad unde e problema, poate la nota de plata?

  5. Citind titlul articolului, încep să-mi pun întrebări privind rolul domnului Blaga în viaţa domnului Gabriel Oprea.

  6. Scurt, tot ceea ce se intampla in acest moment cu toata clasa politica este ceva vomitos. Se exploateaza moartea tragica a politistului si se fac tot felul de conexiuni murdare.

    De ce nu se anchteaza si “alaiul” ex presedintelui care este unul extins de parca dl. T.B. ar fi in continuare presedinte, daca tot e s-o luam asa ?

Leave a Reply