Liderul PNL, Alina Gorghiu, a anunțat că va demisiona din fruntea partidului dacă PNL nu va fi in stare sa faca o majoritate dupa alegerile parlamentare. Declarația a fost făcută la Timișoara acolo unde va deschide lista PNL pentru Senat, scrie stiripesurse.ro.

 

7 COMMENTS

 1. Hai! Grăbeşte-te că deja sunt hotărâţi alegătorii cu cine să voteze!
  Nici mâine nu e prea târziu! Degeaba ocupi funcţia pentru care te plângi permanent şi urli mai ceva ca la naştere şi mai ceva ca în zona ghetoiană! Abia scăpăm de guralivii scandalagii care apar pe micul ecran cu minciuni şi manipulări!

 2. Pe modelul verificat in 2014, c-a mers struna. Crin Antonescu a démissionat pentru a-i lasa presedintia numarului 2, primarasului cel viteaz Johannis, fost Vice-premier eșuat, actualmente presedintele României; madam Gorghiu va “dégaja planseul” (trad mot-a-mot din Fr. ) pentru a-l lasa pe Ciolos sa “valseze”(trad. Mot-a-mot din engl. SUA: to waltz in) către șefia guvernului si, orice-ar spune distinșii analiști consacrați, spre președinția festivă din 2019. Încep sa cred ca Tariceanu are dreptate si ca madam Gorghiu e ținta vreunei acțiuni DNA, ținta pe care o ocolește promițând ca va demisiona in favoarea premierului actual si viitor. Nici o paguba/bon debarras (renunț la mot-a-mot, e plicticos) dar, iarăși împotriva opiniei analiștilor serioși, îndrăznesc sa spun: cine naiba o fi inventat vodevilul asta de ultima speta in care ba intra, ba ies baietei si fetițe prepubere politic din dulapurile pline de naftalina ale partidelor “istorice” sau pe cale de a face “istorie”? Autorul ca autorul dar Nici cu actorii nu mi-e rusine: sa ma ierte dl Zamfirescu, unde naiba va fi văzut d-sa “farmec” la functionarasul afectat si fonfait, M. Costescu, proaspăt candidat USR? Si , mai mult: de unde naiba l-au scos pe numărul 2 actual, M.Ciolos, ca nici față de figurant nu are, dar’mite de vedeta in ascensiune, sâsâit si împiedicat la vorba, cum se arată de la primele teste pe ecran? Cine face casting-ul la PNL s-o fi gândit oare ca, dac-au facut Mutul presedinte in 2014, pot face Pelticul premier doi ani mai încolo? Revenind la madam Gorghiu: foarte bine ca pleaca daca nu face procentele la alegeri (ceea ce, in afara unei majore si grosiere intervenții securiste, e foarte probabil sa se întâmple), măcar va avea ocazia sa susțină “familia tradiționala” cu probe/ocupându-se de micuțul Noah, ceea ce ar fi o premiera in viața de om lipsit de caracter si avocat de duzina pe care a dus-o până in prezent.

 3. In speranta aia mai bine demisioneaza inca de acum si astfel mai sunt sanse sa treaca baso-peneleaua de 20%.

 4. Ce bombe arunca aceasta catea asmutita in disperarea ei ca toate manevrele sa-i iasa. Cineva mai sus a fost mult mai rabdator si a explicat tot acest balet preelectoral al catelei asmutite.

  • Cateau isi da seama ca-n dec. PNL o sa manance o bataie sora cu 20%, asa ca cateau isi pregateste fuga de pe acum din fruntea PNL, fie-i tara usoara si uitarea vesnica partidului de curve.

   • Fac si eu o gluma (nesarata), fiind o catea si pe deasupra una asmutita rau, dar rau de tot, altfel pana nu scoate o vorba, o prezenta agreabila, n-o vad unde sa fuga, pentru simplul fapt ca osul mai are multa carnita. Trebuie sa stie toti ca ni se pregateste ceva urat (unde sunt tinerii frumosi si liberi ai democratiei ?) ori in timpul alegerilor insa cu certitudine dupa, e un balet cu un coregraf cam neinspirat.

Leave a Reply