Premierul Sorin Grindeanu: E prea mare diferența între România urbană și România rurală

9 COMMENTS

 1. oare cui i-a convenit cel mai mult sa tina Romania rurala in bezna? Cine a dominat acolo? Primarii carui partid au fost alesi cel mai mult si nu i-a interesat de dezvoltare?

 2. Live online ca naiba dar si pe tv aveti emisia sub orice critica! La tv.de dimineata emisia intrerupta ore in sir,emisiunea ta din seara asta e varza ca emisie,nimic nu s-a vazut la tv! HD,HD dar reglati oameni buni, sa vedem si noi emisiunile! Ma intreb,daca la tv emisia e varza,cum mai receptioneaza pe antenaplay abonatii online? Pare ca nu mai vreti audiente!

 3. ONG-uri, programe privind reducerea sau stoparea violentei domestice,fonduri uriase care au ajuns in buzunarele de sac adanc popesc,au rezolvat gurist si aceasta violenta domestica! Nu credeti? Avem deocamdata doua cazuri de creieri si inteligenta care “evita”violenta din plin! Ar cam trebui scuturati incasatorii veniturilor care se dovedesc indeficienti dar cu mare succes in lacomie pentru imbogatire pe spatele altora…furtisag si inselatorie sau abuz?
  Toate sunt pornite de la cel mai inalt nivel si…ce pretentii sa ai de la cei care nu au sapte ani de acasa sau cu 2clase mai mult ca trenul?

 4. Mitingul PSD de la Pitești :

  Reporter: Ați venit de bunăvoie sau v-au adus de la primărie?
  Protestatar: De bunăvoie, da. A zis primarul că trebuie să venim de bunăvoie.

 5. E DIFERENTA MARE INTRE SALARIILE LA STAT SI CELE IN PRIVAT. 20% MAI MULT LA STAT SI GUVERNUL ASTA VREA SA LE MAREASCA MAI MULT
  RADU TUDOR LE PLANGEA DE MILA TOT LA BUGETARI.
  BANII AIA SUNT MUNCITI DE NOI AIA CU SALAR MAI MIC CA BUGETARII CU 20%
  SCLAVIA OAMENILOR MUNCITORI IN EPOCA COMUNISTA DE BORFASI A PSDULUI

 6. Sa le faceti! Nu sa ramana programe pe hartie. Da, este o MARE RUSINE cum arata ruralul la noi in comparatie cu urbanul. Si da, toate guvernarile de 27 ani poarta raspunderea indiferentei, nesimtirii, minciunii ref. la situatia dezastruoasa din rural.

  Pentru asta multi primari ar trebui sa raspunda in fata legii!. Avem locuri minunate la tara- acea frumusete rustica si piesaj natural exceptional -dar trebuie sa arate CIVILIZAT. Cu drumuri asfaltate, canalizare, electricitate si chiar sprijin pentru locuitori sa isi renoveze casele, zugravit etc.
  Satele romanesti ar putea arata ca niste “perle naturale” pentru ROMANIA, daca ar fi interes din partea politicului si corectitudine. In Italia cum arata localitati cu 3000-5000 locuitori? arata spendid! stradute frumoase, case la fel si acolo sunt agricultori -oameni simpli-nu mari ingineri sau doctori docenti. Dar acele mici localitati italienesti stralucesc la propriu -asta e adevarul.

  Am spus de n ori, Romania NU este o tara europeana si datorita acestui fapt -sate in paragina-nu poti sa te prezinti in lume si in Europa cu drumuri la tara ca pe vremea lui Horea, Closca si Crisan. Nu poti in anul 2017 sa nu ai canalizare, strazi asfaltate -e ca si cum ai compara o grota cu un palat.

  SA FACA CE TREBUIE IN ACESTE SATE, Grindeanu, Guvernul, primarii! minimum grad de civilizatie, ce naiba!. Nu exista nicio scuza pentru situatia actuala, este VINA celor care …. pe romaneste “si-au bagat picioarele” in ceea ce inseamna tara asta toata.

  Da, tara, Romania nu e doar Bucuresti, Cluj, Constanta, Brasov….. iar “faimoasele” ONGeuri- societatea civila cu elita ei fatarnica si ipocrita nu au dat 2 bani pe rural. Desi le placea sa infulece la tara (acolo in rural) porci intregi cu, coada cu tot, kilometri de carnati si tone de jumari. Dar ei sunt “elita” ipocrit-penibila care doar fac zeci de conferinte, seminarii, reuniuni, dialog social etc……despre filozofia ……batului de chibrit si ……meandrele concretului.
  Penibilii astia, profitori atat! Niste inutili pentru societate, mancatori de multi bani.

 7. atita poate omul: “….nu au apa, nu au canal, nu au asfalt…” – si enumaratia s-a oprit, asta e problema.
  adica zonele de unde se poate sifona banu
  despre scoli si spitale, cadastru, autostrazi, cfr, tarom – nimic… normal, din niste termopane satesti iti mai tragi ceva dar din salariile profesorilor si medicilor cum sa iei comision?

 8. Exista numai o singura Romanie, iar asta este cea rurala. Orasele de astazi sint in totalitate dominate de flotantii adusi dupa 45si urmasii acestora! Toti numitii intelectuali, politicieni, etc isi arata clar provenienta, deoarece au fost in scurt timp majoritari si si-au impus “valorile” lor clasice, pe care le putem admira la orice ora di zi si noapte. Nenumaratele carente sint clar vizibile si duc la starea de astazi a tarii, care reprezinta in mod clar, totalitatea calitatilor de care dispun acesti oameni proveniti din mediul rural. Asta este si motivul pentru care chiritele moderne domina la greu societatea romaneasca, desigur cu pierderile de rigoare. De ce ziaristii de astazi sint atit de ingusti in gindire si cunostinte? Pentru ca provin din familii care au trait in intuneric timp de foarte multe generatii, iar asta nu se poate sterge! Lipsa de experienta a fost cea care a determinat valoarea vostra scazuta de care au profitat strainii.

Leave a Reply