Ministrul Afacerilor Externe, Theodor Meleşcanu, şi ministrul Afacerilor Europene, Ana Birchall s-au întâlnit cu ambasadorii acreditaţi la Bucureşti ai statelor Uniunii Europene, ocazie cu care Birchall i-a asigurat pe diplomaţii prezenţi de disponibilitatea guvernului de la Bucureşti de a întreprinde măsurile necesare ridicării MCV şi ”angajamentul ferm” faţă de statul de drept şi lupta anticorupţie.

Întâlnirea a fost organizată sub forma unui dejun de lucru care a avut loc la ambasada Olandei, în numele preşedinţiei malteze a Uniunii Europene.

”În intervenţia sa, ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu, s-a referit la aspecte privind relaţia transatlantică, securitatea şi Strategia Globală a UE, Vecinătatea UE/Parteneriatul Estic, R. Moldova, Ucraina, relaţiile cu Federaţia Rusă, evoluţiile recente din Balcani, evoluţiile din Orientul Mijlociu, dimensiunea externă a migraţiei”, transmite Ministerul Afacerilor Externe.

Teodor Meleşcanu a afirmat că Strategia Globală pentru Politică Externă şi Securitate a UE trebuie să evite procesele paralele cu rolul NATO şi a subliniat interesul strategic al României faţă de Parteneriatul Estic, îndeosebi în ce priveşte cooperarea cu Moldova.

”În ceea ce priveşte Balcanii de Vest, a arătat că prioritare pentru România sunt menţinerea stabilităţii şi securităţii, precum şi ancorarea definitivă a statelor din regiune în structurile europene, dar şi în cele euroatlantice (acolo unde există interes din partea statelor din regiune)”, precizează MAE.

Ministrul delegat pentru afaceri europene, Ana Birchall, a dat asigurări că guvernul român este angajat ferm în lupta împotriva corupţiei. ”În ceea ce priveşte Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV), a prezentat progresele substanţiale ale României în domeniul MCV, reconfirmate de raportul Comisiei Europene din 25 ianuarie a.c., şi a reiterat disponibilitatea de dialog şi cooperare a autorităţilor române în vederea realizării obiectivului de finalizare a exerciţiului, precum şi angajamentul ferm al Guvernului faţă de statul de drept şi lupta împotriva corupţiei”, informează sursa citată.

Birchall a prezentat şi pregătirele pe care România le face în vederea exercitării preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene în prima jumătate a anului 2019.

“Guvernul a confirmat de fiecare dată ataşamentul pro-european şi angajamentul nostru ferm de a contribui la consolidarea proiectului european, subliniind importanţa acordată unităţii, dimensiunii incluzive şi coeziunii, dar şi respectării depline a principiilor şi valorilor fundamentale ale UE. Uniunea Europeană rămâne un proiect indispensabil, iar provocările fără precedent cu care se confruntă aceasta necesită o capacitate sporită de a obţine rezultate concrete”, a precizat ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, scrie news.ro

69 COMMENTS

 1. Nu e mult de când constatam că cei care au ceva de spus în emisiuni nu mai vin la Antena 3. Aduceți doar pe cei care vă acoperă pe dvs. moderatorii, pe analiștii de marcă și pe ceilalți invitați. Dana tocmai ne-a dat un cap în gură.

   • Frisca si alti imbecili de la PNL sunt special invitati la Antena3 ca sa-i jigenasca pe psdsti cu acordul moderatorilor Antenei3 care nu-i readuc la realitate. Un telespectator are dreptate, Dana Grecu ne-a dat un cap in gura in direct, noua telespectatorilor care nu-i suportam pe mancatorii de cacao din PNL care se folosesc de Antena3 pentru a turna galeti de laturi in capul majortatii ce a castigat alegerile din 11 dec.

     • Adica pnlstii sunt invitati in emisune la Antena3 si lasati de moderatori sa verse caldari de laturi in capul PSD s-a celor care l-au votat iar de vina este limbajul meu ca Dana Grecu astazi fiind pana peste cap vrajita de tampeniile debitate de Frisca ne-a dat un cap direct in gura. Ce-o sa ma bucur c-o sa muriti mediatic pe mana imbeciloor ca alde Frisca pe care-i tot invitati la emisiuni sa bata campii.

   • Va respect dezacordul, dar uneori ajungem să avem aceeași reacție în fața televizorului ca și Codrin Ștefănescu atunci când acești tineri care nu au nimic de spus se comportă ca ”setați, întorși cu cheia.”
    Eu chiar nu înțeleg de ce îl plâng toți pe Florin Iordache, cel care nu a putut să lucreze fără Hăineală și Sima! (cu asta îl tocaseră toți pe Codrin).

     • Felicitari domnule Tudor! Îl felicit si pe domnu Hossu pentru precizarile in legatura cu lipsa majoritatii avizelor pentru O13 data cu dedicatie pentru cateva persoane!

     • Dacă etalonul celor cu 7 ani de acasă e Prișcă … nu mai zic nimic. Mă întristez însă că Dana și l-a făcut izvor de principii liberale, chiar și emisiunea pierzându-și sensul fără el.

     • le amestecati. cine spune ca prisca e reperul? ce treaba are liberalismul?! a fost un incident generat de o afirmatie lipsita de bun simt a lui codrin stefanescu

     • Stati linistiti, dana grecu este o simpatizanta codrin stefanescu. Va fi invitat cu drag in urmatoarea emisiune, caracterele asemanatoare se aduna.

   • radu, transmite-i danei ca nu asa se face jurnalism.. si noi telespectatorii ne-am simtit jigniti de gestul ei total lipsit de bun simt.. avem telecomanda si vom actiona ca atare. oricum, RUSINE!!!

     • Nu amestec de loc. Prișcă pare a fi reperul pentru că în raport cu el a fost eliminat celălalt care, la rându-i a greșit că s-a coborât la nivelul lui Prișcă, scoțându-i în evidență comportamentul (e adevărat, în mod nedemn). Dana a intrat în cercul vicios reacționând în stilul lui Ștefănescu.
      Ce treabă are liberalismul? Niciuna, atâta timp cât PNL-ul este reprezentat de Prișcă în discuții care s-ar dori civilizate (liberalismul e noblețe, nu mojicie). Nu am nimic cu Prișcă, detest atitudinea lui hiper-pedelistă!

  • Tocmai ca Antena 3 e pe cale sa se lepede de politicienii si “invitatii” nefrecventabili,contondenti, mitocani ..V-au condus la victorii in alegeri ani la rand cum au intors capul 1 minut in alta parte ati si intrat in panica si amenintati ? V-ati invatat sa va duca de mana,singuri nu sunteti in stare sa va descurcati,va dati cu stangul in dreptul !!!

 2. Multumesc pentru reglare. De ce a plecat “stuchiciosul” de la psd? Iar a avut gura plina de scandal si invective? Ala nu are ce cauta in politica si nici la tv! La fel si “pustiul”pnl din platou,mahalagism in sange si din cauza acestor indivizi, toti pierd alegerile!

  • Nu sunt de acord cu astfel de atitudini, dar se vede de departe că, pe lângă altele, dreptei îi este permis orice, stângii nimic, nici măcar indignarea.

 3. Am ajuns s-o vad si pe asta. Antena3 a trecut cu bagaje propagandistice in barca PNL s-a binomului SRI-DNA luand pe fata parte unui imbecil de la PNL, avocatul lui peste prajit Frisca, invitat ca de altfel toti pnlstii la Antena3 sa bata campii si sa-i jigneasca pe membrii PSD, fara ca moderatorii sa se mai supere in vreun fel asa cum s-a suparat Dana Greu astazi pe Stefanescu ca gaina pe targ. Din acest moment Antena3 a pierdut un adept. Sper ca foarte mutlti dintre membrii PSD si sustinatorii lor sa nu mai urmareasca o televiziune care se face pe fata frate cu necuratul iar Antena3 sa-si piarda astfel cat mai repede milioanele de telespectatori fideli.

   • Ha, ha, ha!!! Lasati ca sunt bine crescuti toti imbecilii PNL invitati in emisiune la Antena3 doar pentru a jigni si minti cu acordul moderatorilor ce le cata-n struna. Dana Grecu a dat astazi o adevarata lectie de nedeontologie profesionala. A uitat doar sa ne spuna cu cat vinde castravetii???

     • Adica PNL este o corcitura impotriva firii cu cei din PDL care au nenorocit Romania iar pentru acest fapt eu n-am 7 ani de acasa.

     • Ca s-o luam pe scurtatura, dar si sa explic deplin : nu e Codrin Stefanescu lumina, dar nici p-astia din PNL nu-i doresc pe monitorul din utilizare ! De dispar, sigur nu le-oi duce dorul (dintre aia “de azi”, singur Orban – “cine e generalul” e mai prizabil, nu e deplin contaminat; restul, flasnete obosite…
      M-am saturat de roboteii de la PNL&USR, am “mestecat” destule lozinci la viata mea, n-am nevoie sa mai “asimilez”.
      Intre “decenta” superioara a penelistului&useristului, intre doua vorbe previzibile ce le slobozesc aia, si incisivitatea lui codrin Stefanescu nu mi-e prea greu sa aleg : o prefer p-a doua !
      Am vazut la emisiuni cu penelistu’ in cauza (n-a avut curiozitatea sa-i retin numele.. o fi avand si memoria proprie orgoliul ei !?), in care atitudinea superior-atotstiutoare i-a definit toata manifestarea, incat, desi nu simpatizez excesele d-lui Stefanescu, parca, totusi, simteam ca-i trebuie una mai “dupa blocuri”…
      Il suspectez pe Codrin Stefanescu de prea mult sange clocotitor (la ce temperament prezinta, sigur nu e un preopinent prea comod); totusi, multora din “de dreapta” (d-aia de n-au facut una d-un leu in economia reala, cu dividende, cu tot tacamul… altfel, niste cuprinzatori, niste latenti intr-ale geniului) le mai trebuie cate-o sapuneala; macar verbala…
      A facut-o Badea la o tehnocrata cu 3 sinecuri, si m-a uns pe suflet; e drept, a facut-o decent, dar cu atat mai incisiv ! Nici n-a trebuit sa se-ntrebuinteze, si-a iesit alama din “distinsa”…
      Sa inteleg ca “lumina” ar putea fi din PNL, de ne explica “nimic” (am inteles ca s-au luat de la demisia Ministrului de Justitie… pai, la ce pancarte jegoase erau la Victoriei, macar 5 minute pe zi ar trebui sa se dea “la liber” si pe TV (cu buline, cu tot ce trebuie…); la pancartele alea au achiesat si penelistii colegi cu d-l aparat in emisiune. Lupta politica, argumente, cum ar veni…
      E clasa politica, in marea majoritate, o cloaca penibila; si, daca e sa fac lista, il depasesc descriptiv pe Balzac, fac “peisage”….Dar, cu toata dragostea – cu spune un invitat celebru – n-ar strica si un pic de urecheala a alora de vin cu sloganu’ in gura… Ca n-am atata timp liber sa vad lozinci; si, ca sa nu vad lozinci d-alea, ma orientez preponderent spre A3…C-asa, sunt destule posturi cu lozinci d-alea, daca simt nevoia ! Si am si telecomanda….
      Am prieteni bassssisti, pesedisti, penelisti, useristi…Ca sa puteam bea o bere in tihna cand ne intalnim, discutiile nu degenereaza ca in cazul de fata. Dar eu am prieteni inteligenti ! Ceea ce nu se poate spune in cazul multora dintr-aia de apar “pe sticla”, cu smartfonu’ pornit, sa primeasca “gandire”…

  • @gelu,
   .
   Nu, @gelu, greșești, nu-i peste tot ca aici, la Dana, sau ca …dincolo, la Țopescu unde cei 7 ani de-acasa e tot ca pe la Codrin pe uliță, unde tupeul, mistocareala, obrăznicia pumnul în gură, față de cel invitat, de regulă pesedist, toate niște finețuri pentru dl. Radu Tudor, atitudine de chivuță partizan-pnl-istă pentru mine, cele două sunt de multă vreme pe urmele…Oanei Stanciulescu, antenista pârâtă care-și revarsă acum, pe la Realitatea și B1, o ura viscerală, neomenească chiar, împotriva a tot ce face PSD.
   Așa că, te rog, uită-te și urmărește-i pe ceilalți, inclusiv blogurile lor, pe Gâdea, și Badea, și Răzvan Dumitrescu, și Oana Stancu-Zamfir, și pe extraordinarii Ciuvică, Savaliuc, Adina Anghelescu, Alice Dumitrescu și o să realizezi că e o plăcere sa te informezi, să te uiti cu interes la emisiunile pe care le realizează. Și-o să vezi că n-ai ce să le reproșezi. Serios. Acolo , cel puțin Gâdea îi tratează pe toți la fel și n-am văzut țâfnă sau obrăznicie față de invitat. Țin, ăștia de mai sus, după părerea mea, suficient de bine și de sus stindardul luptei, mai ales, anti BINOM, anti-Sistem mafioto-juridico-securist, anti-joshannis, văd și anti-soros o luptă vitală în aceste vremuri tulburi pe care doar ei și România TV o mai duc pe aceste meleaguri. I-ai urmărit, desigur, și pe Nistorescu &co, și pe Sorin Roșca-Stănescu, și chiar pe Cristoiu-năpârlitul, ziariști mari, fără-ndoială, care văd pericolul prin care trece Țara cu acest joshannis la cârmă și sunt tranșanți numai aici…liniște. Alte și alte probleme ale zilei pescuite de pe știri-pe surse cu principalul vinovat…PSD-ul. 50% din toată emisiunea, VINOVAT PSD-ul. Tu de ce crezi că pe gadea, badea, ciuvică, savaliuc și răzvan îi înjură toți din cealaltă parte și pe ăștia de care vorbim …nimeni? Și de aici nu cumva vine și vorba ”spune-mi cine (nu) te-njură ca să-ți spun cine ești” ?

   • Prietene, crede-ma, la Topeasca ma cam ia somnu’; ar trebui s-o dea in fiecare seara, sa prind si eu “somnu’ de noapte” la timpul lui.
    N-am vazut (si am “muncit” sa rezist la cateva) nicaieri mai multa libidosenie d-aia cu “sa fie bine, sa nu fie rau… peace, love”… Ultima, sambata trecuta, chiar a fost somniferul perfect !
    Dana Grecu a fost acuzata mult timp c-a fost pro-PSD… de parca trebuie sa fii Solomon, cand esti jurnalist, nu poti sa ai pareri…
    Apropo :inteleg deontologia, partial o si accept (desi, fiind pe monitorul meu, as cam vrea sa aleg, nu sa “mi se dea”); da’ nu vand in “injuraturile” alea vreo subversivitate, ceva (si-a luat si d-na Grecu, cand cu “ingenuncheat la mitingul A3”, niste zoaie, ceva jegos spre maxim ! sa nu mai zic de Badea, sau de Gadea, la care sunt cativa refulati care se excita seara de seara, p-unde prind, exchibitionistic…).
    Urmaresc si postul, si ce se intampla informativ-informational relativ la “actorii” lui : in afara de Topeasca (ce, probabil,nu prea conteaza), toti isi iau injuraturi pe net aproape zi-lumina…
    Si, crede-ma, PSD-ul chiar e vinovat (oricat a feresc de “lozinci”, n-am cum sa nu vad lucrurile) : are puterea, are si oameni competenti. Ce dracu’ asteapta ?! I-au speriat aia din strada ?! Sa faca si ei la fel (s-a vazut, la Pitesti au scos 6.000 la prima strigare… desi, acolo raan c-o nedumerire : au fost 6000 acolo, si 200000 la Victoriei; cum ar veni, Victoriei inglobeaza 33 de Piete Milea (c-asa se numeste aia din Pitesti) ?! Sau e proportionalitate cu populatia urbei (Pitestiul e mai mic decat Capitala, mult mai mic). Daca PSD se scutura de sentimentul ala de vinovatie (si-au luat, dreacu’, la zoaie ca se trag din FSN, ceva inimaginabil… de parca ailati au venit din spuma marii, basssescu s-a inventat undeva spre zilele noastre, n-a plecat tot d-acolo… impreuna cu “liberalul” Petrica, si cu multi altii). Digi are pe net una cu “Dinastia PSD”… Cand s-or lecui de asta, si-si asuma ca sunt partid mare (care nu se “reformeaza” ca-i spune tefelistu’ internaut, o face cand si cum crede, prin organe interne), abia atunci merita respect… pana atunci, o sa dea CTP-ul cu ei de asfalt, la emisiunea intrebatorului de la Digi, si o sa aiba si “achiesibilitate”…
    Cand s-o lepada de complexe, PSD-u’ va deveni ce trebuie : un partid ! Pana atunci, vad, deocamdata, ca se comporta la putere ca un partid de opozitie. E Iohannis naspa pentru ei ? Hai la smardoiala, fie la Cotroceni, fie la demitere…C-asa, si cu sufletu’-n rai,si cu ceva undeva, n-au decat sa incaseze… iar Dana Grecu, sa le dea conform credintei proprii… pe care, deocamdata, n-o pot banui ca “indusa” !

    • @dan-altul,
     .
     Prietene, âsta-i necazul cu PSD, crede-mă, au crezut și ei ca tine, iartă-mă, ca proștii, că de ce să le fie frică, că-i numai STRADA. Tu ai văzut, însă, și reacția deloc de neglijat(mult zgomot pentru nimic și de ce sunt în stare sorosisti-băsiștii), anti-psd, a presei(în integralitatea ei cu mici, mici excepții), a ambasadelor, a cancelariilor vest-canadian-europene, a ong-urilor sorosiște, a multinaționalelor, a csm-ului, a dna-ului și serviciilor, a avocatului???!!!) poporului lucru pe care l-au subestimat.
     N-au învățat nimic, desigur,
     – nici din 2012, de la Referendumul de Suspendare, când SISTEMUL ERA BINE ARTICULAT ambasadele și cancelariile vigilente, presa în block-starturi;
     – nici că Marea Mută , 7.4 milioane votează împotriva lui băsescu, mult dar nu suficient respectiv ca-n 2014 când au votat aproape 12 milioane(deci restul de 4.5 milioane votanți joshannis sunt băsiști de put ), după ce votează merge fiecare pe la casele lor crezând că noi, ca Țară, am avea un STAT DE DREPT;
     – n-au învățat că nimeni, nimeni, nu le va apăra nici votul, nici pe ei ca lideri aleși, ca atunci când apărea ERATA în 2012 care le-a furat votul, ca atunci când ambasadele, cancelariile și trimișii lor ne-au acuzat de Lovitură de Stat ea stînd pe la casele lor, în fața televizoarelor;
     – nici când printr-un abuz grosolan al Poliției politice(dna-csm-servicii) toți stateau pe la casele lor în așteptarea ”procororilor” să-i pună să jure pe biblie c-au fost sau nu la Referendum așteaptând ”senin”, mioritic, să fie arestați, pe rând, autorii Loviturii de Stat, Dragnea, Petrache, Helvig, Ponta și antonescu.
     Au învățat, sunt absolut sigur:
     – că nu te poți baza, deci, pe popor la ananghie, de la prim-ministru până la primarul de comună, atunci când ȚIE, ALESULUI, ți se fac dosare politice, că ești arestat, purtat în cătușe, judecat de tribunale băsiste și băgat ani grei la pușcărie, învățând din istoria recentă că poporului îi este indiferent faptul că votul lui a fost aruncat la coș sau alesul este arestat și condamnat de eva, negulescu, tulus sau papici;
     – au învățat că poți muri cu dreptatea în mână sau sinucis din motive necunoscute…încă
     – au învățat că FRICA e-n toate, în toată ființa părții sănătoase a societății și că ”obraznicu mănâncă praznicu”

  • Toata lumea insemnand toti basistii opariti “de dreapta” care se zvarcolesc in chinuri de cand au pierdut alegerile din decembrie 2016! Duceti-va cu si in lumea voastra de basisti expirati “de dreapta” si lasati lumea in pace, ca voi consumati oxigenul degeaba!

   Mamare care habar n-ai ca abuzul in serviciu nu e totuna cu furtul! Te faci dreacului de ras pe-aici dar perseverezi, bagi ca basistii opariti numai cu capul inainte in stalp in gard, nu conteaza! Ca bivolul sau ca rinocerul…

   Paaaaa

   • Auzi creier pane…tu crezi ca lumea se rezuma la niste infractori pesedisti ? Nu …acestia vor fi trecatori ca monta…in curand vor fi aruncati la marginea urata a istoriei. Nu mai au mult!

    • Sigur, or sa-i arunce tefelistii d-au fost in Piata… si-or sa puna unii mai naspa, in locul lor !
     Da’ la tine nu e pane – e prajit total… sau, cum spune unu’ de zicea ca e “nevinovat tooo-talllll”; altfel, sustinator de basssescu… si de ala de la “Cotroceni, si de frate-su, pe motiv de “afaceri comune” cu niste camatari fraieriti…
     “monta”,cum ii spui tu, n-a fost “trecator”; a fost, pur si simplu penibil, a jucat la toate capetele(si s-a situat la ala nefast; c-au avut grija si “justitia”, si “colegii”)…
     Desi, sigur, copiii tai o sa-nvete c-au avut un presedinte neamt, degraba iubitor de vacante, neamt la origini… asa cum,generatia d-acum, invata acum despre Fane Babanu ca era mic la stat, mare la sfat… daca invata, ca n-as prea fi asa sigur….

 4. D-le,

  Am si eu doua remarci de facut!

  1. Daca eram guvernul PSD le dadeam eu la toti astia numai “pensii si salarii marite”, sa mor eu! La toti basistii astia opariti de nu le dadeam numai “lupta anticoruptie” si cu “justitie independenta”, de nu ma ocupam zi lumina nimeni sa nu miste in front, sa nu fure nimeni nimic, nici macar oxigenul din atmosfera! Ii faceam de boala copiilor, numai anticoruptie le dadeam, nu vedeau astia un cap de ata de la mine, sa mor eu!

  2. Cand vorbeste prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, cade huma de pe pereti! Se scorojesc peretii dreacului, pe cuvantul meu!

  P.S. Sper ca prim-ministrul Romaniei sa fie arestat preventiv de DNA, pentru ca arestarea lui ar duce la rezolvarea celor doua probleme precizate si anume, basistii opariti nu vor mai beneficia de nicio “marire de pesii si salarii” dupa ce au iesit cu ragaielile in strada sa ma faca hot, talhar si infractor! Si a doua e ca daca l-ar aresta preventiv DNA-ul impreuna cu acest prim-ministru ar cadea si acest guvern care este “un guvern foarte slab”, asa dupa cum bine preciza si Mircea Badea.

  Respekt deosebit

 5. E culmea! Ce are emisia voastra la tv de nu functioneaza permanent? Pe ecran sunt cei 3 muschetari:chireac,hosu si pnl dar scrie citet “codat ” .de ce? Reglati emisia ca pierdeti pe mana voastra audienta!

 6. jenant ce se intampla in emisiunea danei grecu. daca stefasnescu a fost dat afara de “celebra” penelista dana grecu de ce oare nesimtita moara stricata de la partidul basisto-penelisto-johannist a ramas si nu a fost dat si el afara? iar isi arata dana grecu cat e de deontoloaga? jenant si se mai mira cei de la a3 ca sunt depasiti de rtv?ceea ce constata de multa vreme telespectatorii a3 e trecerea cu arme si bagaje, fara perdea, in tabara basisto-penelisto-johannista. sa nu uitam si ce propaganda se facea celor de la usr in campanie.jenant!

   • Vrajala a la Radu Tudor, lasati ca au 7 ani de acasa alde Frisca si alti imbecili din opozitie chemati special la Antena3 sa bata campii cu gratie ca sa-i jigneasca pe cei din PSD si pe cei care i-au votat, cu acordul moderatorilor care nu le mai taie microfonul si nici nu-i dau afara din platou.

     • basescu e de dreapta ? adica face afaceri cu statul ca psdul si isi pune fata europarlamentar , basescu nu a muncit la privat. cum vine asta de dreapta ?
      intelegi ce e aia dreapta radu tudor ?

     • ai incercat sa-i asociezi pe cei de dreapta cu basescu ? adica dreapta e rea ?
      usr nu e de dreapta, in pnl mai sunt cativa care pot fi declarati de dreapta restul sunt psdisti.
      poate la alde te-ai referit ca sunt marlani si alcoolici, dar si aia sunt pro coruptie si doresc ca statul sa ne ofere de la slujbe, la gratuitati de tot felul.

      DREAPTA INSEAMNA STAT MINIMALIST , LIBERTATI, TAXE PUTINE , INVESTESTI IN TINE SI TE DESCURCI IN VIATA IN ECONOMIA DE PIATA.
      dreapta e rea in romania , venezeual si coreea de nord.

     • cine sunt si ce conteaza ?
      la fel generalizezi tu. il asociezi pe basescu in mod voit cu dreapta.
      stai sa plangi de angajatii la stat care de abia traiesc cu salarii mai mari la privat, sustine statul centralizat si ajutoarele de la stat. asta ne apropie de venezuela.

     • Bai AURELE, am vazut noi ce inseamna dreapta!

      Dreapta inseamna lista lui Barroso cu 11 puncte, furtul constant al alegerilor in Romania de cand am aderat in 2007 la UE care e condusa “cu mana de fier” de PPE foarte democrati “de dreapta”, dreapta mai inseamna Basescu Sticle, Cocos, ministresa buzoianca Elena Urdea (Buna pentru Romania! – “… SEFA’ statului”), Adriean Vicleanu, Blaga, Igas, Anastase & Co.

      P.S. AUREL, nasule, lasa-ne cu astea! Du-te in “dreapta” ta si vezi-ti de treaba ca esti expirat! Paaaaa

 7. serios? de aceea ranjea satisfacut prisca ca ia reperat onoarea dana grecu? sa iti amintesc in cate emisiuni colega ta grecu s-a facut ca ni vedea nisimtirea unor invitati? sau daca aia erau de la partidul basisto-penelisto-joahannist, partid pe care a declarat in propria emisiune ca il simpatizeaza si ca a votat pentru el, nu se pune? sa amintim in cate emisiuni ani de zile colega ta grecu a avut o singura grija sa-i critice pentru orice pe pesedisti, sa faca atacuri la persoana si cu cati invitati s-a certat ? sau astea nu se pun? are principii? poate dar le aplica selectiv, numai cand vrea si cu cine vrea dar neaparat sa fie pesedisti. cat despre aia 7 ani de acasa probabil ca te referi la colega ta si la limbajul pe care il foloseste de multe ori in emisiunile ei si nu cred ca “domnul”. fie el si cu litera mare, are vreo legatura cu dana grecu.

 8. Doamna Grecu o da pe frisca? In ultima vreme nu mai pot sa ma uit la emisiune din cauza ei. =))))) Cum sa inviti invitatul sa plece si dupa sa te miri ca tia- plecat invitatul? =))) Domnule Radu Tudor, ati face bine sa realizati singur emisiunea sau sa va bagati co-moderatoarea in sedinta. =)))))) E mult mai bine când prezentati singur.

 9. Despre ce pocinog vorbiti d-le R. Tudor? Pocinog este ceea ce a facut colega d-voastra D . Grecu azi in emisiune. Sa vedem dupa o luna cum mai discutati d-voastra cu telespectatori fideli ai acestei emisiuni moderata de D Grecu, sper sa nu fie “tarziu si plin de vanatai”. Referitor la deputatul pdlist din pnl, avocat Prisca, este clar din care categorie de avocati face parte. Sunt doua categorii de avocati, o categorie care cauta chichite avocatesti in interesul clientului iar alta categorie care cauta chichite avocatesti doar in interes personal. Din aceasta categorie(interes personal) face parte av. deputat pdlist din pnl, protejat si sustinut de colega d-voastra D. Grecu.

   • Este opinia d-voastra si eu v-o respect dar eu am alta opinie, in sensul ca aceasta recunoastere a premierului si asumarea ministrului reprezinta o rezolvare foarte buna a unui conflict intre guvern si o parte mai mare sau mai mica din societate foarte agresiva care si-a revndicat un drept mai mult sau mai putin subiectiv, nerespectand principala regula a democratiei – respectarea legii. Guvernul a respectat legea, avea acest drept dar avea doua modalitati de emitere a ordonantei, prin consultare sau fara consultare publica. Faptul ca a abrogat ordonanta inseamna ca este un guvern intelept are ratiune, stie cum sa rezolve un conflict din care el face parte si chiar acest fapt imi intareste increderea in acest guvern . Ori asta nu este un pocinog.

   • N-am inteles unde e pocinogul ala !?
    Intr-o buna desfasurare a lucrurilor, astia care vin cu “slogane premestecate” ar trebui, daca nu mistocariti (c-o cauta, nu e nimic nefiresc sa faci p-unu’ de vorbeste vorbe cu aceleasi cuvinte ale lui – Badea-gen), macar domoliti. Sunt atati penelisti neprizabili, incat, daca tot ii aduceti, macar nu-i lasati sa se faca singuri de ras; ajutati-i ! la unii, e drept, nu e nevoie – Busoi, ca palid exemplu, reuseste din plin; la fel si domnul in cauza, la fel si d-na cu acendent nemtesc – cum oare ?! – de vorbeste dupa cum ii sufla smarfonu’).
    Serios vorbind, e Codrin Stefanescu mai mitocan, e vizibil… da’ la d-astia cu trei vorbe repetate, nici Ciuvica nu vine cu citate din Heidegger…Fiecare, dupa nervi si personalitate :unu’, ii ia la suturi, altu’ le da doar elan, sa-si dea singuri suturi d-alea….
    Am punctat deunazi treaba cu batranica de la Victoriei care ii caina pe tefelisti, in timp ce le culegea pet-urile de pe asfalt, al Victoriei.. si faptul ca pe ProTv (unde altundeva ?! poate la Digi… sau la hotnius..) apareau in “oglinda” imaginea unei Piete a Victoriei curata ca lacrima, in antiteza cu mizeria d-au lasat-o “batranii” la “Cotroceni…
    N-a fost OK ce-a facut Codrin… ca putea, ca tot omu’, sa i-o dea pe pauza de publicitate; dar nici p-astia de vin cu “lectiile” facute prin emisiuni pe la Dvs nu-i mai suport, eu personal. Asta, daca nu sunt “contrati” d-un Ciuvica, d-un Badea…
    Inteleg dreptul la exprimare; totusi, avocatu’ de si-a “reperat” imaginea e, parerea mea, cam jegos verbal (si sper sa nu mi-o luati de lipsa in CV a celor 7 ani) : ma crede prost, crede ca ingurgitez orice, vorbe sa fie ! L-am vazut in multe emisiuni, nu e vreo “inteligenta” : e doar un patefon pentru ce i se da, am argumente pentru asta, ecu q.e.d. !
    M-am saturat de orice fel de scenarii; inteleg doar ca unii au castigat votul, si au si responsabilitati. S-aiba “succesuri”, cum spunea una, celebra.. Daca n-au, naspa pentru noi; dar, daca nu erau ei, erau ceilalti. Care, se vede, sunt cam la fel….

     • Da si-a asumat-o cu intelepciune si nu cu emotie. Tara se conduce cu intelepciune si cu ratiune asa cum face guvernul meu si nu cu emotie asa cum face presedintele lor ( presedintele strazi).

 10. Eu nu sunt de acord cu speculația asta vânturată de către multă lume aceea că…”Au recunoscut greșeala!”. Binențeles că în fața RĂULUI, până treci puntea poți recunoaște orice, neimportant însă, astfel încât să dai satisfacție pe moment unor inși puși pe dărâmat și care numai dialog nu-și doreau apropo de lipsa de comunicare pe care au recunoscut-o ca fiind greșeala. Care-i altă mâncare de pește și nu de fond ci mai mult de formă.
  Apropo de ”până treci puntea”
  – Cât de penibili au fost CDR-iștiin în frunte cu Radu Vasile atunci, cu pactul cu minerii de la mânăstirea Cozia? Guvern de rahat , au bătut palma cu ăia, buni, răi, după care a pus potera pe ei. De asta, poate istoria a închis o ultimă pagina pentru ei;
  – Cât de penibili au fost liberalii ca după câtigarea Alegerilor din 2012 la un scor mai mare, chiar neasteptat, au uitat brusc de pactul cu UDMR-ul lăsându-l în off-side pe Ponta expunându-l oprobriului public ? Cât de penibil?
  – Cât de penibil să fii tu, antonnescu, când fiind împins împreună cu Ponta pe poarta Cotrocenilor de… gitenstein să semnați coabitarea, tu formal aceptând-o, tu să și faci corecții pe text, s-apoi să dai vina pe Ponta de coabitare cu satana? Cât de penibil?
  Revin la cabinetul Grindeanu și-al lui pocinog
  Au greșit, da, dar este o mare diferență între a recunoaște că s-a greșit grav ,din punct de vedere Legal deci și Constituțional(ceea ce nu a fost și nici nu s-a făcut vorbirel) și a recunoaște că au greșit forțând nota(forțarea, de fapt, fiind dată de termenul stabilit de către CCR de 45 zile pentru punerea în acord a deciziei sale cu Codurile a noțiunii de ”abuz”, termenul acesta fiind depășit cu 1(una)zi (din cauză de CSAT joshanist) de la data investirii noului Parlament) ei neștiind, neapreciind la adevărata valoare CU CINE AU DE-A FACE, în tot acest timp DUȘMANII NOII DEMOCRAȚII IZVORÂTE DIN VOTUL POPULAR INDUBITABIL ACORDAT PSD ȘI ALDE așteptînd la cotitură, cu iscoade peste tot, NOAPTEA, ca la Colectiv, NOAPTEA , ca în cazul GIGINĂ, un motiv, un prilej SĂ ATACE CU STRADA și să-și propună deja ca obiective OCUPAREA CLĂDIRII GUVERNULUI, mai apoi a PARLAMENTULUI și , de ce nu? a ANTENA 3.
  ACEȘTI DUȘMANI declarați ai votului democratic (”ei au impresia că conduc Țara”) recte, joshannis dar și dna-ul, și serviciile, și opoziția, și ong-urile sorosiste, și gds-ul, și intelectualitatea captivă acestuia, și multinaționalele exportatoare de profit înafara României, și toată presa totalmente băsistă(cu mici excepții) și ambasadele și cancelariile portocalii AU ATACAT și greșeala GUVERNULUI a fost că NU S-AU AȘTEPTAT CA SISTEMUL MAFIOTO-JURIDICl (considerat muribund de către analiștii lui peshte prăjit după ”moartea” lui băsescu) să acționeze atît de amplu și pe toate palierele interne și externe pentru DARÂMAREA GUVERNULUI. Au recunoscut ”greșeala” pentru ceva cât se poate de firesc la cioloș adică emiterea unei ORDONANȚE de URGENȚĂ și LEGALĂ și CONSTITUȚIONALĂ.
  Adică au recunoscut un rahat de greșeală, de fapt, amplificat, însă, paroxistic de către FORȚELE RĂULUI enumerate mai sus inclusiv de către dvs.
  Păi, dacă a greșit așa cum spuneți dvs. atunci să plătească, nu?, și așa cum strigă PIAȚA : ” DNA-ul să vină să vă ia, mama voastră de guvernanți hoți?!
  Vedeți că mulți vă percep având o așa poziție anti-PSD?
  Sau…n-au greșit? Una din două. Vedeți că răspunsul dvs. TRANȘANT în toată această perioadă este că AU GRESIT și , în consecință, să plătească.

 11. Am vazut si eu emisiunea : Dana Grecu trebuia sa intervina cand Frisca a atacat tot PSD : ca PSDul se lupta cu Justitia.Ceva dovezi? ref. la un Partid intreg?. Sau nu trebuie?. Frisca mesteca “placa” asa cum Gorghiu si altii faceau mereu : gargara -turuita -non-stop, desigur tot fara dovezi, doar asa ca sa profite de momentul de “glorie” din studio ,deoarece Piata V. este inca “fierbinte”.

  Sunt convinsa ca daca Codrin spunea ca PNL este un partid servil si umil in slujba lui X, Y….si fac asta si asta, Frisca intervenea peste pentru a combate acuzatiile. De fapt a facut des asta, cu alte ocazii si alti invitati.

  In al doilea rand, Frisca TURUIA ca un motor turat la maxim. Codrin a incercat sa apere partidul, normal, si interventia lui era normala atunci, nu dupa ce Frisca turuia inca vreo jumatate de ora.
  Insa nu a fost lasat de acesta si atunci Codrin a imitat vorbitul peltic, spunand ca Frisca turuie, si NU POATE FI OPRIT, deci nu poate fi combatut.

  Am vazut de mai multe ori acest invitat Frisca, cu regret dar daca vrei sa te exprimi public si ai o problema de vorbire-peltic, ITI RESPECTI INTAI PUBLICUL SI NU TURUI! fiindca nu se intelege nimic. Am incercat sa dau sonorul TV mai tare ca sa inteleg (si cu alte ocazii), dar fiindca imi iubesc mai mult urechile si nervii mei, NU am suportat turuiala neinteligibila si l-am dat pe mute la acest invitat.

  Observ ca unii din PNL precum Gorghiu….Frisca….. dovedesc ca “ii mananca rau gura” sau popular spus :”gura bate cu….” cu multa aroganta si tupeu, atat. Ei bine, au si raspunsul de ce PNL este pe tobogan la vale, in caz ca nu stiau, pe langa altele la fel de “frumoase”.
  In fapt o goliciune a discursului, care se fasaie repede ca un balon de sapun.

 12. ranjetul de satisfactie de pe fata lui razvan prisca, un “limbut” marca predoiu, m-a facut sa-l caut pe net sa vad ce ii poate pielea acestei moare stricate, arogante, pline de venin si nesimtire marca basista inregistrata. poate asa intelege si dana grecu pe cine “apara” in stilul ei caracteristic http://ph-online.ro/politica/item/82604-el-e-razvan-prisca-deputat-pnl-prahova-razvan-prisca-e-batut-in-cap-nu-fiti-ca-razvan-prisca sau http://www.aradon.ro/un-aradean-pe-lista-pnl-prahova-pentru-parlamentare/1720993 sau http://alegeriparlamentare2016.ro/candidati/candidat_detail/id:624 sau http://www.ziare.com/ploiesti/stiri-actualitate/el-e-razvan-prisca-deputat-pnl-prahova-razvan-prisca-e-batut-in-cap-nu-fiti-ca-razvan-prisca-6605393 sau https://verificaintegritatea.ro/candidati/razvan-sorin-prisca/ cam asta e peronajul plin de nesimtire emisiune de emisiune la orice post tv e prezent. faptul ca provine din pro democratia ne arata originile basisto-sorosiste care i-au calauzit viata si activitatea si de care profita si acum.

 13. Sunt convins ca-l cunoasteti foarte bine pe dl. Stefanescu iar, daca dna Grecu nu-l simpatizeaza, mai bine nu-l chemati. Dl. Codrin este o fire rebela, asta e omu’ cu asta defilam iar, dna Grecu ar face bine sa-si infraneze anumite porniri pentru ca nu da bine si naste polemici, nu de alta dar o vede o tara intreaga iar, Romania este si asa impartita in doua, n-are rost s-o mai imparta si distinsa Dvs colega.

  • Foarte corect , Anonimule . Daca nu-ti place un om nu-l inviti la tine acasa . Ca moderator , trebuie sa ai intotdeauna solutii pentru a depasi astfel de momente . Dana Grecu a spus intotdeauna ca e de dreapta , iar in campania pentru alegerea presedintelui repeta obsesiv ca nu-i place Ponta . Codrin Stefanescu era invitat in calitate de reprezentant al PSD , iar majoritatea celor care se uita la A3 sunt de stanga . La o emisiune ce se desfasoara in direct , asemenea lucruri sunt frecvente , si tine de abilitatea moderatorului sa rezolve situatiile neplacute .

   • Interesanta observatia dvs. un post cu moderatori declarati cu orientare de dreapta (cativa ce-i drept) pentru o audienta de stanga, cum ati precizat. Este chiar o reusita a acestui post daca este sa fie asa.
    Am sa ma repet, formatorii de opinie sunt si ei oameni cu sentimente si simpatii politice, nu le discut, insa acestea nu trebuie sa transpara si celor care ii urmaresc, oricum o intamplare nefericita care trebuie uitata de graba sau corijata pentru binele tuturor.

 14. si ca sa inchei subiectul penibil si jenant “marca” inregistrata dana grecu poate e bine sa vezi si ce parere au telespectatorii si de pe alte site-uri legate de prestatia “deontoloagei” dana grecu https://www.dcnews.ro/dana-grecu-dupa-scandalul-cu-codrin-tefanescu-cat-sunt-eu-la-antena-3-nimeni-nu-face-a-a-ceva_533326.html sau https://www.dcnews.ro/dana-grecu-l-a-dat-afara-pe-codrin-tefanescu-replici-dure-la-antena-3-va-rog-sa-va-cere-i-scuze_533323.html sau http://www.stiripesurse.ro/scandal-la-antena-3-ce-a-putut-face-codrin-tefanescu-i-la-ce-a-recurs-dana-grecu-video_1180904.html sau http://www.stiripesurse.ro/dana-grecu-dupa-ce-l-a-dat-afara-pe-codrin-tefanescu-din-emisiune-mi-am-jurat-ca_1180916.html. comentariile spun totul despre prestatia colegei tale de platou si cam ce parere au in general despre ce se intampla pe acolo de ceva timp. sa-ti bati joc de cei care te-au sustinut atunci cad erai oropsit de regimul basist si sa sari in apararea unui nemrnic basit plin de nesimtire care jigneste un partid intreg fara ca tu sa iei o pozitie ca moderator spune multe. repet jalnic! si pentru cine? pentru un parlamentar pasisto-penelisto-johannist plin de tupeu care-si deschide cabinet de parlamentar in alt judet atunci cand el a devenit parlamanetar pe votueile prahovenilor, alti pacalici fraier gen tfl-istii trepanati din piata? hai ca e tare! dar oare e legal ce a facut javra asta basisto-penelisto-johannista, aceasta moara stricata peltica?

Leave a Reply