Guvernul Cioloş a primit marţi votul de încredere al Parlamentului, rezultatul fiind de 389 voturi “pentru”, 115 “împotrivă” şi două voturi anulate.

 

13 COMMENTS

 1. Minune mare, ma si mir cum am putut suporta emotia asteptarii! De maine se poate, in sfarsit, lucra la recuperarea casei pierdute a lui Johannis, la condamnarea lui Ponta si alte proiecte de reforma tot atat de marete care vor aduce Romania drept in centrul Europei.

 2. Aproape unanimitate, ne indreptam cu pasi mici dar siguri spre dictatura de dreapta la fel de periculoasa ca cea de stanga.

  • Dragnea a tradat votantii PSD sperand ca scapa de inchisoare daca pupa osanaua lui Ciolos asa ca ce-as mai rade daca in final completul ghilotina de 5 jurati de la ICCJ il va condamna cu executare. Adica si cu bani luati dar si fugarit prin curte ca la munte.

  • Suntem deja in plina dictatura. Doar ca nu ne baga in lagare pt ca nu se opune nimeni si deci e mai ieftin pentru ei. De ce sa bage bani in puscarii cand trebuie sa ii ia ei? “Investitii” cica.

 3. D.le Ciolos, imi aduc aminte de DVS. de cind ati fost numit comisar European pentru probleme in
  agricultura in UE. Nu stiu care a fost performanta DVS, imi amintesc doar de agricultori francezi necajiti nevoie-mare atunci cind blocau cu tractoarele principalele artere ale Parisului.
  Cu siguranta aveau ceva revendicari de facut.
  Nu stiu prea bine nici cum e pusa agricultura romaneasca avind in vedere rosiile turcesti si alte fructe si legume in majoritate importate Dumnezeu stie de unde. Mai auzeam din cind in cind si de ofurile
  producatorilor si crescatorilor de pe la noi. Nu era multa bucurie si satisfactie in zicerile lor. Numai DVS. stiti ce ati facut pe acolo si ce impulsuri pozitive ati imprimat agricultorilor europeni si Romani. Ceea ce vad acum este un prim-ministru al unui Guvern tehnocrat ce a pornit mai mult cu stingul, considerind lamentabilele propuneri de ministri, esuate patetic ca urmare a protestelor sosite din diverse zone.
  Mai bine lipsa de M.me Guseth, cu un trecut ce nu o recomanda la Ministerul Justitei; cum poti sa te gindesti sa fi Ministrul Justitiei cind nu ai trecut 1/2 ora prin anfiteatrul facultatii de drept? – Frumosul si efebicul Andrei Baciu cu un “Underwear” demn de alcovuri de clasa nu avea
  nicio legatura chiar imbracat fiind cu necajitul nostru sistem sanitar.
  Sunt doar 2 exemple care imi sugereaza 2 intrebari:
  1) Unde erau toti acesti propusi de DVS. acum putin timp cind era atita nevoie de competenta,profesionalism, responsdabilitate si dorinta de a indrepta un pic Romania. Erau prin Germania, prin SUA, Olanda isi luau atestate si erau acreditati prin Institutii Europene? Salarii bune si cariera deschisa in fata, lumea la picioarele lor? Se gindeau oare la situatia romaneasca acesti fii si fiice de demnitari si ambasadori?
  2) Cum de s-au reciclat in Ministri tehnocrati? Am trait experienta unui Guvern de tehnocrati in Italia anului 2011.
  Va asigur ca tehnocrati chemati la guvernare atunci, aveau CV-uri de toata lauda, dar au combinat un dezastru dupa altul: cresterea taxelor, reforma peensiilor. A promovat austeritatea atit de draga lui Barroso pe atunci si Juncker acum.
  Sufla un vint urit de neoliberism prin Europa iar acum il veti readuce si pe la noi ca doar asa se vor aseza lucrurile ca sa fie bine, nu-i asa?
  Tehnocratul este pentru noi un Android sau un om sintetic programat sa indeplineasca poruncile
  UE si nu numai, nu va fi nici empatie, nici sensibilitate fata de noi bietii Romani.
  La ce te poti astepta de la niste radical-chic au caviar?
  Johannis are dreptate, veti avea o sarcina dificila pentru un an dupa care cu travaliu si cezariana vor sosi PNL+PDL =”Guvernul Presedintelui”. E probabil ca asa cum se zvoneste tehnocratia ucide democratia.

Leave a Reply