Klaus Iohannis pe Facebook : “Felicitări noului Guvern, care a primit în această după-amiază votul de încredere din partea Parlamentului! Este o dovadă că partidele au înțeles că un Guvern de tehnocrați este acum soluția cea mai bună pentru România. Cabinetul Cioloș va avea o sarcină dificilă, iar îndeplinirea obiectivelor asumate în programul de guvernare nu va fi posibilă fără un sprijin parlamentar consistent. Sunt încrezător că fiecare membru al echipei guvernamentale va trata cu responsabilitate și profesionalism misiunea care i-a fost încredințată. Mult succes!”

 

12 COMMENTS

  1. Probabil ca romanii au sesizat chipul radios al lui Iohannis de cand Ponta a demisionat. Sa ai guvernul tau exploatand marsav o tragedie, este diabolic. Nu poate nega nimeni faptul ca de aici a pornit totul.

    • ACUM AM GUVERNUL MEU SA-L MANIPULEZ ASA CUM VREU EU. ABIA AM REUSIT SA SCAP DE PONTA= A TREBUIT SA MOARA OAMENI.

  2. 🙂 🙂 🙂 să-ţi rezolve dosarul cu retrocedările în baza actelor cu conţinut fals care deja e definitiv şi irevocabil. Da, ai dreptate.
    …şi nu retrăim era băsescu! ha ha ha

  3. Evident ca-i va fi dificil lui Ciolos sa sustina mitul Johannis, chiar daca pentru asta s-a antrenat inca de anul trecut. Kovesi face tot ce poate, saraca, tot asa si Coldea, si tot Ardealul, la o adica, dar , in treacat fie spus, era mai sanatos pentru dl Johannis sa nu-si puna juzii in cap inainte sa-si puna pe roate guvernul. Daca Ciolos e cu adevarat molipsit de idealurile franceze, se va abtine de la a incaiera tagma judecatoreasca, cu adevarat temuta, dar si respectata de francezi. Desigur, mai e si Maior, care lucreaza pe partea americana, dar nici acolo nu cred sa mai tzina mult vraja (the spell) daca se batjocoreste prea tare casta cu numiri de genul Guseth-SUA e o tzara condusa de avocati, e lucru stiut, si daca se mai si violeaza Constitutia pe ici, pe colo, in mod flagrant, ca sa se poata instala republica bananiera condusa de Johannis, s-ar putea sa le sara tzandara si la aliatii transatlantici.

  4. DE CE LIPSESTE DIN GUVERN JENERALUL DE 5 STELE , CARE A TRADAT ALIANTA CU PSD SI A SARIT IN BRATELE JOHANITZ .MIZERABILA, SCARBOASA COMPORTARE.

  5. NORMAL CA GUVERNUL CIOL-ANNIS ARE O SARCINA DIFICILA DUPA GUVERNAREA PONTA,CACI TREBUIE SA-I PACALEASCA PE CETATENI CU NOI CURBE DE SACRIFICIU SI “TERARII DE SHOC” CA SA AIBE EI BANI SA DEA CUMVA DATORIILE CATRE FINANTATORII DE CAMPANII,MITINGURI,ONG-URI,CATRE AIA CE AU PLATIT PROPAGANDA URIASA ANTI-PONTA PRIN PRESA SI TV,DAR SI DIFERITE PLIMBARI STRADALE.SI APOI LI S-AU CAM INVECHIT SI LIMUZINELE CUMPARATE PE VREMEA LUI BOC.DAR MAI VIN SI CAMPANIILE VIITOARE SI TIMPUL E SCURT SI TREBUIE STRANS BANU’ CAT MAI REPEDE DE LA FRAIERI.SA VEDETI CE DE MAI PLANURI DE AMENZI SE LANSEAZA, CA TEHNOCRATII “SE PRICEPE” LA D’ASTEA.

  6. Radu Tudor, esti inginer in primul rand – ar trebui sa fi mai practic si mai realist ca jurnalist in lupta Presedintelui Iohannis cu conruptia, hotia si prostitutia din clasa politica din Romania.

Leave a Reply