Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că pe infrastructura rutieră sunt mai multe sensibilităţi la care trebuie găsit răspunsul potrivit.

“Eu cred că pe infrastructura rutieră este o mare aşteptare legat de acest lucru şi cred că aici avem mai multe sensibilităţi la care trebuie să găsim răspunsul potrivit”, a spus Dăncilă la dezbaterea “Upgrade România: marile proiecte de investiţii în 2019”, întrebată care i se pare cel mai sensibil proiect de investiţii.

“Cred că sunt mai multe proiecte în care avem probleme şi pe care le putem gestiona şi din punct de vedere legislativ, şi din punct de vedere al birocraţiei, şi din punct de vedere al schimbării modului de abordare. Au vorbit colegii mei de legea achiziţiilor publice – noi am schimbat această lege, dar încă mai sunt lucruri pe care trebuie să le schimbăm. Cred că trebuie să schimbăm şi mentalitatea de a acţiona, pentru că am creat, să spun aşa, un mod de a acţiona pentru fiecare proiect mare, şi anume contestaţia. S-a făcut o instituţie a celor care contestă mai puţin justificat sau mai mult”, a menţionat ea citata de Agerpres.

Pentru a 3 a oara de cand e in functie, premierul ne spune despre Ploiesti-Brasov, desi lucrarile au fost lansate doar pentru o infima portiune langa Rasnov, nu la intreaga portiune

https://www.dcnews.ro/autostrada-ploiesti-brasov-dancila-anunt-cine-se-va-ocupa-de-lucrari_663148.html

https://www.antena3.ro/actualitate/viorica-dancila-anunt-de-ultima-ora-despre-marile-investitii-acordam-sustinere-financiara-pentru-524967.html

Ce spune Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, promotorul unor incompetenti in managementul companiilor de transport :

https://www.agerpres.ro/economic-intern/2019/06/12/cuc-proiectele-deblocate-pe-toate-modurile-de-transport-se-ridica-in-prezent-la-valoarea-de-7-miliarde-de-euro–324874

Ignorand complet problemele grave din aerogara si spatiile anexe aeroportuare, mult prea tanarul si neexperimentatul Director General al Aeroportului Henri Coanda promite si el ca se va schimba ceva :

https://www.dcnews.ro/dublare-aeroport-otopeni-alexandru-ivan-cand-incep-lucrprile_663204.html

Pentru al 7 lea an consecutiv de cand e la putere, ministrul Eugen Teodorovici promite si el, fara sa fie livrat nimic concret. Pe genul : o sa fie bine. 7 ani nu a fost ok, dar promitem :

https://www.dcnews.ro/teodorovici-anul-acesta-este-anul-investitiilor_663212.html

La binevenita dezbatere de la DC News a cuvantat si catastrofa infrastructurii rutiere, directorul general CNAIR Narcis Neaga :

https://www.dcnews.ro/narcis-neaga-cnair-inadmisibil-nu-se-va-mai-intampla-asa-ceva_663213.html

PS : Dupa 7 ani in care n-am avansat cu nimic si PSD conduce tara, premierul Viorica Dancila spune ca se va schimba ceva. Nu pot decat sa sper, dar nu sunt deloc optimist. Daca scot acum inregistrarile din emisiunile ultimilor 7 ani, veti vedea ca s-a vorbit mereu de aceleasi proiecte, care sunt azi nefinalizate. De promisiuni sunt satul ca de mere acre ! O sa-mi schimb opinia cand voi vedea ca s-a schimbat ceva, daca apar proiectele finalizate. Pana atunci, sa va tineti bine, o sa apara documente, fotografii, date concrete despre catastrofa generalizata de la Transporturi.

Leave a Reply