Din spatele gratiilor, Omar Hayssam scrie pe Facebook despre relaţia cu Traian Băsescu dar şi despre medicul Mohammad Yassin.
Yassin ar fi spus că Omar Hayssam a fost scos din închisoare cu ajutorul lui Traian Băsescu. Hayssam mai povesteşte cum a ajuns să sponsorizeze campania electorală a lui Traian Băsescu din 2004, dar şi despre relaţia dintre Băsescu şi Mohammad Yassin, medicul care a negociat răpirea jurnaliştilor din Irak.
Omar Hayssam spune că a finantat campania din 2004 fără să primească vreo chitanţă.
“Am decis să donez PD-ului echipamente medicale în valoare de peste 100.000 de dolari americani. Am achiziţionat aceste echipamente şi le-am dus la sediul PD-ului din strada Modrogan nr.1, sector 1, eu împreună cu Mohamed Munaf şi Mohammad Yassin. Acolo ne-am întălnit cu George Albu, căruia i-am spus că aceasta este o donaţie pentru partid. Acesta mi-a mulţumit şi i-a dat şoferului camionului o adresă din Tărgovişte, spunăndu-i să ducă echipamantele medicale la acea adresă. Am plecat desigur fără nicio chitanţă, ca de fiecare dată.”
Realizatorul emisiunii “Punctul de Întâlnire”, Radu Tudor, a explicat că dezvăluirile lui Hayssam sunt tardive, dar că se strânge laţul în jurul lui Traian Băsescu.
 
“Sunt tardive aceste dezvăluiri ale lui Hayssam, dar cred că procurorii vor fi interesaţi. Este evident că se strânge laţul în jurul lui Traian Băsescu, totul îi va veni de hac până la urmă. Hayssam nu mai are nimic  de pierdut acum. Nu mă miră povestea asta. Până la urmă şi Băsescu trebuie să plătească, la fel ca toţi ceilalţi care au fost arătaţi cu degetul până acum.”

7 COMMENTS

 1. Orice e posibil, trebuie si dovedit. Intrebarea echipamentul medical a ajuns intr-un spital sau cabinet privat ?
  Sa vedem ce va spune si personajul pozitiv Yassin.

 2. Ce să-ţi mai doreşti de la politica asta mizerabilă non-stop pe micile ecrane şi de cocălăiala politicienilor încît nu mai este timp şi pentru adevăratele probleme ale poporului! Ai dracu de nesimţiţi cu clămpăneala lor despre cardul de sănătate! Nu ştiţi hăţişurile în care am fost introduşi fără nicio aprobare a oricărui cetăţean! Cică s-a redus birocraţia! Bă nu mai mîncaţi r.h.t, aţi urlat în gura mare cred că de vreo 20 de ani de zile că dacă introduceţi calculatoare nu se mai taie pădurile şi se va reduce drastic consumul de hîrtie- asta aţi spus-o de ani şi ani de zile şi sunteşi toţi nişte mincinoşi ordinari! Ce mama dracului aţi făcut? Absolut toate instituţiile: sănătatea, farmaciile, medicii de familie cît şi specialiştii, au ajuns să depoziteze teancuri de acte/copii de pe acte şi pentru că e voraba de cardul de sănătate, chiar vă bateţi joc de bolnavi! Mergi cu cardul la medicul de familie- înregistrare în registru medicului plus acte întocmite cu CNP-ul şi semnătură, mergi la medicul specialist-te scrie întrun ditamai registru, primeşti reţeta şi la farmacie o iei de la capăt şi anume: copie de pe reţete, copie de pe decizia de pensionare-boală şi de pe cartea de identitate cu cel puţin 4 semnături! Cum urlaţi în gura mare că datele sunt protejate dacă peste tot îţi trebuiesc datele personale pentru a face sau cumpăra ceva??? Cum clămpăniţi voi politicienii nişte minciuni care se dovedesc a fi impuneri fără nicio şansă de a contesta???
  – TOATE, DE LA CABINETELE MEDICALE PÎNĂ LA FARMACII = BIROCRAŢIE ŞI DEPOZITE DE ACTE!
  – AŢI TRANSFORMAT PROFESIONALIŞTII ÎN DEPOZITARI DE ACTE!!!
  – LA FEL ŞI ÎN ÎNVĂŢĂMÎNT-EDUCAŢIE: DEPOZITE DE ACTE FĂRĂ NICIUN ROST!
  – LA CE MAI TREBUIESC ALTE SERVICII PENTRU DEPOZITAREA DE ACTE PERSONALIZATE DACĂ DEJA SUNT ENORM DE MULTE???
  – INS-ul ÎN BAZA CĂROR CALCULE VA MAI FACE NUMEROTAREA POPULAŢIEI DIN INTERIORUL ŢĂRII? VOR ADUNA DATELE DE LA TOATE INSTITUŢIILE, VOR NUMĂRA HÎRTIILE ŞI VOR SPUNE ÎN SCRIS CÎŢI SUNTEM? ŞI VOM FI DE CÎTEVA ORI MAI MULŢI CA ÎN REALITATE!!!
  Mizerabili şi imorali aţi ajuns toţi politicienii de 25 de ani de zile, aţi pus gînd rău propriului popor prin impunerea unor aşazise bineţi? Ne-aţi îngenuncheat pe toţi din ţară cu mizeriile voastre de 25 de ani de zile! Cum poţi să-i impui unui om propria-ţi prostie, doar ca să-ţi baţi joc de el???
  ŞI CE URIAŞĂ BĂTAIE DE JOC!!!

 3. http://www.antena3.ro/politica/eugen-teodorovici-despre-salariul-de-ministru-e-rusinos-293951.html
  SICTIR habotnicilor! Nu vă mai satură dracu de bani? Noi cum trăim din cel mult 1500 lei? Bă milogilor, leneşilor, mincinoşilor, escrocilor, nu vă e ruşine de voi şi cu voi? Începe să-mi fie scîrbă de voi politicienii de cînd cu vorbele care se dovedesc a fi uriaşă bătaie de joc la adresa propriului popor şi cu pensiile voastre nesimţiţilor!!!
  Vom vedea la alegeri dacă veţi mai suge sau linge ciolanul!(scuze Radu)

 4. 100000usd doar? cam putin~! Eu am donat echipamente medicale in valoare de 500000euro si le-am lasta la sediul lor. Sincer sa fiu nu stiu ce au facut cu ele in campania electorala dar le-am donat!

 5. Radu, îmi cer mii de scuze dar asta e situaţia la momentul de faţă! Un medic, din cîte-mi amintesc, are la dispoziţie doar un sfert de oră pentru a consulta un pacient-asta dacă nu e urgenţă, de cînd cu mizeria asta de card de sănătate se pierde jumătate de oră numai cu întocmirea de acte în scris şi calculator, încît îţi vine să laşi totul baltă şi să nu mai mergi la consultaţii! Medicul profesionist este pur şi simplu destabilizat prin acest mod de lucru obligatoriu cu pacientul, medicul specialist avînd prin contract 4 programaţi pentru consultaţii pe zi! În ce hal au ajuns profesioniştii acestei ţări!!!
  La fel şi cu cadrele didactice, cum să împarţi o oră=60 de minute de curs ca profesor celor 20-25 de copii, fiecare cu caracterul lui??? Cum să ai copii învăţaţi de profesionişti dacă ai la dispoziţie doar 3 minute pentru fiecare elev??? Cum să foloseşti ‘urma scapă turma’ în ambele cazuri??? Ce mentalitate aiuritoare poţi avea ca să-ţi baţi joc de sănătate şi de educaţie apoi să urli în gura mare că medicii sau cadrele didactice sunt vinovate??? Ce turmă mizerabilă avem în conducerea/parlamentul acestei ţări!!!
  – şi nu am avut dreptate cînd am scris că se ascund multe în spatele mizeriei politice date intenţionat pe micile ecrane!!! se simt consecinţele din plin.

Leave a Reply