Desi ieri a fost marti 13, colegul nostru Marius Turlea de la Antena 3 a surprins o imagine senzationala, foarte rara.

Imaginea a fost surprinsa imediat dupa noaptea primei ninsori din aceasta iarna.

Datorita aerului clar si a cerului senin, din Bucuresti au putut fi vazuti Muntii Bucegi.

 

 

 

8 COMMENTS

  1. Imaginea este superba . Este stiut faptul ca-n zilele reci de iarna de pe cladirile inalte ale capitalei sau de la etajele superioare ale acestora se pot vedea muntii.

  2. Ma uit la imagine si prima reactie este “nu se poate”. Ma uit la “inaltimea” muntilor din fotografie, ma gandesc la distanta de la Bucuresti la munti si creierul imi spune “it doesn’t compute”. Ei bine nu gresesc foarte tare intrucat ceea ce vedem aici este o Fata Morgana “pe invers”, o iluzie optica generata de conditiile meterorologice speciale din aceste zile. Am spus Fata Morgana “pe invers” intrucat in loc sa vedem cerul acolo unde ar trebui sa vedem pamantul in acest caz vedem o imagine a pamantului de dincolo de orizont acolo unde ar trebui sa vedem in mod normal cerul.

  3. Bine ca s-a mai depoluat putin, ca s-a umplut Bucurestiul de cate trei randuri de masini la mana a doua pe cap de persoana, daca economia este praf si trag toti din toate localitatile din tara in capitala unde inca se mai invarte de ceva.

    P.S. Este si una din cauzele salariilor foarte mici in capitala, pentru ca toti accepta 10 milioane pe luna banii de chirie, si de mancat mananca branza cu rosii trimise de acasa. Sper ca n-am suparat pe nimeni cu comentariul meu, ca vrusesem doar sa evidentiez antipoluarea! Hai, multa sanatate! Sal

  4. Or să dispară în curând munții ăștia , ca să facă PSD-ul auto-străzi , sau să xploateze aur și gaze.PSD nu mai are opoziție.Poat face ce vrea mușchii lui Dragnea.Când Iohannis îl cheamă la consultări el zice că nu ! Încă 4 ani de pită și circ pentru națiunea română

    • O sa va duceti voi la vaci direct cu idolul vostru Basescu Sticle direct! Duceti-va direct peste Carpati, la melcii vostri si lasati-ne cu constiparea voastra de foarte evoluati ce sunteti! Luati-l pe idolul vostru Basescu Sticle si duceti-va la pascut capre, ca acolo va e locul! Pa

  5. Va invit sa`l urmariti pe Eduard Gutescu pe Facebook. Sau pe Dan Balanescu. Au si ei ceva asemanator si sunt fotografi geniali!

  6. De multe ori cand e senin,de pe varful Moldoveanu se vede Bucurestiul o sfera de praf.Un oras in ceata la propriu si la figurat.

Leave a Reply