Prim-ministrul desemnat, Mihai Tudose, a reacționat într-o declarație în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO la informațiile prezentate în spațiul public de Academia Națională de Informații cu privire la activitatea sa didactică.

Într-un răspuns oficial pentru pressone , Academia Națională de Informații “Mihai Viteazul” (ANIMV) susține că Mihai Tudose nu a fost încadrat și nu a predat niciodată acolo, ceea ce ar contrazice informația din CV-ul oficial al premierului desemnat potrivit căreia el ar fi fost lector și apoi conferențiar universitar la această instituție.

Da! E corect ce spune Academia. Am luat titlul în vara lui 2014, iar materia era pentru 2015. Între timp am intrat în guvern în decembrie 2014 și nu am mai mers să predau fiindcă am considerat că nu le pot face pe ambele în același timp. Nu aveam timpul fizic necesar. Tocmai de aceea nu se regăsește la venituri nici un leu de acolo și nici un contract de muncă. Tot conform uzanțelor universitare, dacă nu te prezinți la post după ce începe semestrul se disponibilizează postul.

Sunt acuzat că nu am vrut să fac două lucruri prost. Nu m-am dus să am o sursa de venituri suplimentară rămânând dedicat muncii de la minister”, a declarat prim-ministrul desemnat pentru STIRIPESURSE.RO

4 COMMENTS

Leave a Reply