Potrivit www.antena3.ro, un fotograf al agenției Getty Images a surpins un moment comic în timpul unui protest al imigranților pakistanezi ajunși în Europa. Cel care a scris mesajul de pe pancartă a vrut să scrie “We need help” (n.r. avem nevoie de ajutor). Dintr-o greșeală de scriere, pakistanezul în cauză ajuns să transmită că… are nevoie de Halep. 🙂

Lăsând gluma la o parte, aproximativ 350.000 de imigranti au traversat Marea Mediterană de la începutul anului, în căutarea unei vieți mai bune, departe de conflictele din Africa și orientul Mijlociu.

Cel puţin 2.643 de persoane au murit în această încercare de ajunge în Europa, potrivit unui raport al Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie (OIM), informează site-ul publicaţiei franceze Le Figaro.

Raportul Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie publicat marţi anunţă că, de la începutul lunii ianuarie, aproximativ 220.000 de imigranţi au sosit în Grecia şi alţi 115.000 în Italia.

Spre deosebire de anul trecut (219.000), până în prezent, s-a înregistrat o creştere de 131.000 de imigranţi care au traversat Marea Mediterana, precizeaza antena 3.ro.

 

9 COMMENTS

 1. Numele marii noastre jucatoare de tenis are intr-adevar sonoritati orientale, iar cel care a scris din disperare acel mesaj a gresit.
  Pentru cei care se ocupa de statistica aceste cifre sunt doar cifre reci. In spatele acestora se ascund oameni, disperare si drama. Probabil ca planul Kalergi este in plina desfasurare daca nu cumva este la apogeu si mai are putin sa fie infaptuit.

 2. Aviz amatorilor de…distracţii:http://www.express.co.uk/news/world/602233/Morocco-terror-threat-level-raised-high-British-government
  ACUM SĂ DĂM CĂRŢILE PE FAŢĂ! cU SIGURANŢĂ NU A FOST IMPUSĂ O COTĂ SAU UN NUMĂR DE REFUGIAŢI! ÎNTREBAREA A FOST CLARĂ:**Câte milioane vrea Europa să ia? Că este într-adevăr întrebarea.**ŞI PĂMPĂLĂII S-AU CONFORMAT ÎN GENUNCHI PE COTĂ IMPUSĂ! AŞAZIS-A COTĂ ERA DE FAPT:** Ziarul Bild german a spus acest lucru reprezintă 905 migranți la un milion de oameni, față de Marea Britanie, care este de așteptat să ia în 114 de refugiați la un milion de rezidenți.**traducere google.LA NOI SÎNT AŞTEPTAŢI PESTE 1700 REFUGIAŢI LA CE PROCENT DIN POPULAŢIE CA NUMĂR REAL TRĂITOR ÎN INTERIORUL ROMÂNIEI-CUMVA CEL MULT 17 MILIOANE, LA CE NIVEL DE SALARIZARE ŞI NIVEL DE TRAI, ÎN CÎTE CASE/VILE/BLOCURI ALE POLITICIENILOR VOR PĂTRUNDE???
  – E BINE 6 MII DE EURO PENTRU IMIGRANŢI? PENTRU CÎT TIMP-NELIMITAT? CÎT CHELTUIŢI CU EI FAŢĂ DE CÎT CHELTUIŢI CU PROPRIUL POPOR PE CARE PRIN LEGE ÎL ŢINEŢI SUBNUTRIT VIEŢII DE ZI CU ZI! SE COMPARĂ NIVELUL DE TRAI DIN MAREA BRITANIE SAU GERMANIA CU CEL DIN ŢARA NOASTRĂ???
  LA VOI HOŢILOR, LENEŞII PUTUROŞI ŞI CHIULANGII AŞ ŢĂRII CARE VĂ DAŢI BANI PE BANDĂ RULANTĂ:DA!

 3. problema imigrantilor care invadeaza europa e complicata si ciudata. faceti o comparatie cu imigrantii romani. unde s-au dus in marea lor majoritate adica in italia, spania si franta taarile cu care ne asemanam cel mai mult. ce cauta hoardele de musulmani in europa? de ce nu se duc in tarile bogate vecine gen arabia saudita, emiratele arabe etc cu care au cea mai mare asemanare inclusiv religioasa? ce cauta in europa mult mai indepartata, cu drum periculos si pentru care platesc mii si zeci dfe mii de euro calauzelor? specialistii in demografie din occident prezinta scenarii catastrofale privind viitorul principalelor tari occidentale franta si germania care pe termen mediu si lung devin state islamic adica e vorba de anul 2050. si asa aceste tari au o puternica comunitate musulmana la care se adauga aceste noi hoarde de musulmani. in curand franceza si germana vor deveni 2 limbi moarte. poate pe termen scurt noua forta de munca ieftina venita din tarile musulmane va ajuta economiile respective in contrapartida cu cei din romania, bulagria sau alte tari slab dezvoltate din europa dar pe termen lung? oare alde merkel sau hollande sau cameron au analizat riscurile migratiei musulmane catre occident? cine e in spatele acestui val nemaintalnit de musulmani care se revarsa peste europa? sa fie rusii cum abereaza mintea basistului general degeratu? sa fie americanii cum declara cei mai multi analisti occidentali care dau vina pe statele unita si aliatii lor din europa dar si pe soros pentru nenorocirile demarate prin primavara araba si sprijinirea factiunilor teroriste in lupta contra regimurilor dure pe care americani au vrut si au reusit in final sa le inlature provocand transformarea acestor state laice in tari islamiste? iar venirea unui numar important de imigranti musulmani la noi inseamna costuri nu numai banesti importante pentru tara . si asa cele cateva sute de imigranti aflati in centrele speciale provoaca nemultumiri si probleme dar marirea numarului acestora ce probleme vor genera?

Leave a Reply