In lipsa lui Victor Ponta, incepe luna de miere intre UNPR si PNL…

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a anunţat, joi, că va trimite o scrisoare tuturor partidelor politice, pentru a le chema la consultări pe tema noului Cod fiscal, înainte de sesiunea extraordinară a Parlamentului pe această temă, programată pentru sfârşitul lunii august.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu scrie pe Facebook că invitaţia la dialog lansată de liderul UNPR Gabriel Oprea pe tema Codului fiscal este “un semnal foarte bun” şi o premisă pentru proiecte de lungă durată, apreciind “raţiunea şi prudenţa” UNPR pe acest subiect.

Vom afla cumva ca la finalul acestei luni de miere intre UNPR si PNL, apare fructul bucuriei lor, asa numitul “guvernul meu”?!

 

17 COMMENTS

 1. daca pana acum l-am incadrat pe Ponta la ,,imaturitate politica ” acum i-am schimbat incadrarea la ,,jigodie politica ” pentru tot ce a facut de cand a dat onoarea pe rusine si a semnat pactul cu satana de Basescu si pana acum cand a dat cu piciorul celui mai mare partid si increderii pe care a primit-o de la alegatorii PSD .Inclin sa cred ca a fost cea mai proasta alegere pentru PSD dupa ’89 .De asta s-a ajuns la situatia ridicola in care a lasat guvernul si de ce nu tara .Tonul l-a dat cu plecarea la Istanbul cand l-a lasat pe Oprea sa faca ce l-a taiat capul si s-a vazut cu ce rezultate si acum din nou cand lucrurile sunt pe cale de a lua o alta intorsatura .Se pare ca si Oprea este adeptul ,,pasilor marunti” si uite cum se atinge scopul PNL.

  • Şi dacă îţi primeşti o ţeapă pe măsura cerinţei personale privind omul sau premierul Ponta, îţi reproşezi cumva ceva?
   Bate un vînt de linişte împrejurul lui Ponta încît restul vor intra la apă gras, încit numai schelălăială vom auzi. Nu ştiu dacă e bun sau nu codul dar toţi politicienii trebuie să muncească zi de zi pentru ţară nu numai circ şi scandal permanent dar încasează drepturile şi-şi majorează salariile cum vor ei. Noi cei care muncim inclusiv tu nici nu mai contăm dacă avem sau nu în buzunare.

 2. Acest marlan cu pretentii de jeneral cu epolete se da si el dupa cum adie vantul… Adevarat spirit supravietuitor, analfabetul de la interne a fost , pe rand, gheishe la ilici, nastase si basescu.. Acum i s-a facut pofta si de niste Kaizer…

 3. Nu este nimic nou sub soare. Pana la urma daca faci majoritate in parlament cu un tradator de profesie trebuie sa ai un ochi la spate…ca sa nu-ti infiga cutitul.

  • Exact! Se merita unii pe altii, iar romanii merita dezastrul care va urma. Deja ma bucur, asa le trebuie! Cu Ponta nu le-a fost bine, le-a placut in timpul criminalilor basisti, ei – aia o sa aibe!

 4. Combinatia asta intre un babuin constipat si un viezure curios(tot timpul are sprancenele ridicate), acest animal dubios, are in anus un morcov imens pe care scrie dosar penal.Cei care rasucesc morcovul vor decide partea de care se va lipi acest infect – VVP sau KOnanis.

 5. Nea Gabi patru stele-interes national, sper ca are ele ceva in gand cu chemarea asta la discutii.
  Sper ca pe viitor sa-l numesc la fel si sa nu adaug pe langa cele doua si cuvantul tradator.

 6. Proba loialitatii lui Oprea fata de aliatii de la guvernare, o vom avea la sesiunea parlamentara extraordinara din 24-25 august. Atunci vom vedea cu adevarat cat mai rezista guvernul Ponta.

 7. după 10 ani de “victorii” băsescu a reuşit să distrugă şi pnl şi psd, iar ponta şi ai lui nu au nimic împotrivă!

 8. Dan,esti convins ca este in Caraibe? Iohannis n-a fost la Miami,imediat dupa investitura, n-a fost in nu stiu ce insule exotice de Pasti,si a fost si-a tot fost? oare de ce unul trebuie criticat,iar despre celalalt ,,numai de bine”?

  • Conteaza numai ce se intampla la PSD, intrucat la ceilalti furtul, grohaiala din bani publici si nesimtirea sunt deja trecute in statut.

 9. Stiti foarte bine ca interesele intotdeauna primeaza. Aici nu e vorba de legaturi, de prietenii, de relatii diplomatice, doar de interese.

Leave a Reply