In sfarsit, dupa doi ani de neintelgeri intre democrati si republicani in Congres, SUA trimite un ambasador in Romania.

Senatul Statelor Unite l-a confirmat pe diplomatul Hans G. Klemm în funcţia de ambasador american în România, potrivit site-ului Congresului SUA.

Iata pregatirea si parcursul profesional al ambasadorului Hans G. Klemm :

University: BA Economics and History, Indiana University
University: MA International Development Policy, Stanford University

US State Department Coordinating Director of Rule of Law and Law Enforcement, Kabul, Afghanistan (2010-)
US Ambassador to East Timor (2007-10)
US State Department Minister Counselor for Economic Affairs, Tokyo, Japan (-2007)
US State Department Director, Office of Career Development and Assignments
US State Department Director, Office of Agriculture, Biotechnology and Textile Trade Affairs
US State Department (1981-)

 

12 COMMENTS

 1. Ioiii! :)să vină americanii să ne bage-n cap viaţa liberă de la ei şi de pe unde antrenează militarii! Apropo: voi politicienii aţi aprobat legea(bise-lesbi-gay) că vin americanii:)! Am uitat, specializarea pe sex în rezistenţă şi grup deja prinde vechime 🙂

  • Am vazut cum il fragezeau neoconii republicani in comisia de la Senat. Asta sugereaza ca ar fi democrat, ca altfel de ce l-ai prelucra atat? Caci daca e neocon republican s-a terminat cu noi, va duce mai departe pe culmile succesului politica napraznica a lui Nuland in biata noastra tara…

 2. am văzut că are mare încredere în luluţa. poate o întreabă ambasadorul de ce a ascuns dosarul lui băse ăl mic din 2011 şi ne spune şi nouă,să luăm şi noi lumină de la “prietenii” americani!

 3. E bun ca au trimis ambasador… Chiar eram ingrijorati… Nu mai aveau politicienii la cine sa mearga cu para … Pe cat punem pariu ca nu va fi nimic nou sub soare..? Asta e un alt jandarm trimis de sefii mari sa aibs grija ca nu cumva cineva sa nu danseze pe plantatie dupa cumse canta peste oshean…

 4. Un neamț pt alt neamț. Acum sa luam popcorn cum ne învăța Ponta in campanie sa vedem cum se zvarcolesc psdistii ca “vin ambasadele peste ei” :))) muhahah

 5. CE ONOARE PE CAPUL NOSTRU !!!!!!!!!!!!!
  VIN AMERCANII??? CITA BUCURIE??? O SA NE TRAGA DE URECHI ACUM LA NIVEL INALT”DOMNUL AMBASADOR” NE VOR REEDUCA IN ”STIL GERMAN” CUM SA MERGEM PE STRADA NE VOR INTREBA DACA NE-AM TAIAT UNGHIILE SAU DACA NE-AM SPALAT PE DINTI ???
  Noul ambasdor il va vizita pe Celebrul ”PRESEDINTE ”AL LUCRULUI BINE FACUT”DAR CEA MA IMPORTANTA VA FI INTILNIREA CU ”MINUNATA SI INTANGIBILA REGINA A DEPTATII” DE LA ”DNA”
  Bieti mei bunici si parinti cred ca s-ar FI bucurat ca vin ”AMERICANII” ,bine ca nu mai sunt printre noi ca sa vada ca ROMANIA A FOST TRANSFORMATA INTR-O COLONIE ,IAR STRUTO-CAMILA SLUGARNICA== pnelista == SE va face o coada imensa la AMBASADA SUA ca sa ne pirasca ce rau ESTE IN ROMANIA sa imprastie cu noroi intregul POPOR ROMAN DAR MAI ALES SA GASEASCA O FORMULA DEMENTA CUM SA IL DESTITUIE CIT MAI REPEDE PE PONTA??? CE CONSTITUTIE? CE PARLAMENT?,CE ALEGERI ? EI FAC LEGEA IN ROMANIA NOI SUNTEM NUMAI O” MAHALA INEPTA” CARE” TREBUIE SA FIM FERICITI CA NU SUNTEM IMPUSCATI DE PE INTERCONTINETAL”
  Am fost PROAMERICA am fost in AMERICA(am constat cu durere acest popor promotor al democratiei in lume stia numai de Ceausescu, Minunata noastra NADIA COMANECI si Dracula cam atit) dar, dezamagirea mea este atat de mare incat aceasta numire a unui AMBASADOR AMERICAN IN TARA MEA imi fac” ilizia”??? ca nu va confunda numele Capitalei Romaniei sa nu cumva sa ne spuna ca este FFF Fericit si Onorat ca fost numit ambasador la Budapesta poate va invata ca BUCURESTIUL este capitala Romanie?
  NU ma intereseaza si nici nu impresioneaza ” ESTE ACEASI MARIE DAR CU ALTA PALARIE’ IMPORTANT ESTE ”STATUL DE DREPT”’ SI” JUSTITIA INDEPENDENTA”SI APLICAREA DE URGENTA LEGEII ‘BIG MORE AND MORE”

 6. Consider ca un semn de respect din partea marelui licurici ca in sfarsit trimite in Romania un ambasador de meserie din centrala Departamentului de Stat.
  Sa vedem ce va urma.

 7. a venit guvernatorul, pregatiti spagile si contractele.

  Tovarasul guvernator, un Bechtel, niste avioane de la gunoi, un fond proprietateta sau preferati citeva miliarde dolari cash?!

 8. se trezesc si americanii cand pleaca obama? vom avea “guvernator” pentru 1-2 ani si pe urma iarasi pauza? e cumva ala pe care un sustinator infocat al lui Kovesi, anchetat pentru coruptie de 10 milioane de dolari in timpul campaniei electorale, pe numele lui ron johnson ceva senator, il sfatuia sa-i ridice osanale amantei soferului sau care lua spagile? si ce se intampla favorabil pentru noi? vine un alt transmitator de ordine dar cu un grad diplomatic mai mare? cum se face ca obama se plange de lobbyul pe care il face israelul contra lui cand vrea sa incheie nu stiu ce act cu iranul dar acelasi obama nu se plange de “ordinele” pe care le trimite in tarile “colonii” cum suntem si noi?

Leave a Reply