Carmen Dincă a anunțat că nu mai candidează din partea partidului PMP la Primăria Sectorului 6 în București.

Partidul i-a cerut 15.000 de euro ca să intre în cursă.

„Șeful organizației sectorului 6 mi-a cerut 15.000 de euro ca să înceapă campania. Nu sunt singura persoană căreia i-a cerut această sumă(…). I-am spus că nu am de unde să-i dau 15.000 de euro, că eu vin cu tot capitalul meu de imagine în acest partid(…). Aseară (miercuri – n.red.), la 18:30, s-a întrunit Organizația Sectorului 6 și, fără nicio explicație, mi s-a retras sprijinul politic”, a declarat Carmen Dincă.

Informațiile au fost prezentate joi în cadrul emisiunii „100 de minute”.

http://www.antena3.ro/actualitate/scandas-urias-in-partidul-lui-traian-basescu-un-candidat-acuza-mi-s-au-cerut-15-000-de-euro-349273.html

Un alt basist notoriu care a recunoscut practica spagii in partidul lui Basescu este Teodor Banconschi, fost ambasador la Paris in 2009, recompensat cu functia de ministru de externe pentru potlogariile patronate acolo la realegerea lui Basescu.

http://www.dcnews.ro/teodor-baconski-acuza-pmp-mi-s-au-cerut-100-000-de-euro-pentru-un-loc-eligibil_448175.html

14 COMMENTS

 1. Sa fim serisoi dl Tudor, femeia a fost refuzata la sectorul 6 deoarece era doar de o luna in PMP iar altii vechi asteptau nominalizarea, iar ca sa se razbune a inventat minciuna asta. Din cate stiu acesta doamna nu este la prima incercare de acest gen de a se infiltra pe undeva ca apoi sa plece cu coada intre picioare.
  Stiu ca va plac astfel de mizerii, dar noi ceilalti NU suntem prosti.
  La sectorul 6, 4 si inca unul dar imi scapa, nici nu s-au deciz pe cine sa puna candidati, doamna Dinca s-a autopimpus . Iar seful org din sectorul 6 iei a dat-o in judecata pentru calomnie. Asa-i trebuie, acum sa demonstreze bazaconia spusa aseara.

 2. No bre! e cadouri cu bineţe dăruite prin legea ‘lux teoretic’ a parveniţilor ocupanţi de funcţii şi aterizaţi în scaune de 2 lei !
  Ce se mai vrea dacă totul e la vedere?
  Cică corupţia e ucigătoare! Doar pentru unii! Alţii se ştiu mînă pe mînă şi-s ocoliţi!
  Da! Aşa da dreptate şi stopare a corupţiei !
  Şi cică nu se aleg cei care intră pe mîini bune!
  Nu vă mai puneţi speranţe în stoparea corupţiei, pare a fi schimbarea clanurilor pentru a intra în forţă!
  PS.scuze, dar nu e jicnire

 3. Ultimul lucru ar fi sa-i apar pe basisti,dar cucoana asta vroia campanie si atunci cine sa i-o plateasca ? Iar tinand cu ea suntem de acord ca partidele sa stoarca bani de la sponsori contra servicii dedicate,astfel ca sa fie bani pentru candidati si campanii electorale fara ca ei sa contribuie decat cu pretioasa lor prezenta.In America personal candidatii isi cauta sponsori pentru care apoi fac lobby(trafic de influenta legal la ei) sau isi aduna banii tot cu lobby facut din vreme. Altcumva trebuie sa se stranga sponsorizari prin partide,cum este la noi.Dar sponsorii nu dau banu degeaba si atunci…partidul trebuie sa-i rasplateasca cu diferite “dedicatii” care pot duce in final la mare coruptie.Cum ai da-o,tot aia este.Iar daca nu sunt partide si politicieni, nu are cum sa mai fie democratie,ci se pune de dictaturi ca in Bolivia.Singura varianta buna intre atatea rele,este echilibrul si eliminarea exceselor care ne pot duce ori catre o societate profund corupta,ori la o jegoasa dictatura care sa ia ca pretext lupta cu coruptia, dar care este un fals,pentru ca si dictatura inseamna coruptie,ea isi corupe slugile sustinatoare cu functii si salarii enorme fata de nivelul veniturilor populatiei,in timp ce economia devine varza. Hitler tot pe lozinca cu lupta cu coruptia s-a cocotat la putere si si-a bagat toti opozantii in puscarii si in gropi comune.Si in final…rahat mondial creat de viziunile si poftele nebunului.

Leave a Reply