România este ţara noastră, a tuturor.

În ţara noastră nu sunt bani pentru aparate de radioterapie noi, pentru salvarea pacienţilor oncologici. Sunt bani pentru un avion al demnitarilor.

În ţara noastră nu sunt bani pentru salariile medicilor pentru a stopa exodul acestor în Occident. Sunt bani pentru pensii speciale destinate “aleşilor locali”.

În ţara noastră nu sunt bani pentru o capitală cu un trafic civilizat, cu semafoare sincronizate. Sunt bani uriaşi pentru panseluţe şi borduri.

În ţara noastră nu sunt bani pentru medicamentele vitale care dispar ori nu sunt compensate. Sunt bani pentru strategiile noului plan cincinal anticorupţie românească, nu străină.

În ţara noastră nu sunt bani pentru operele lui Brâncuşi sau casa natală a lui Iuliu Maniu. Sunt foarte mulţi bani pentru statui dubioase, înalte, betonate, foarte scumpe şi corupte.

În ţara noastră…

 

http://jurnalul.ro/editorial/in-tara-noastra-717343.html

6 COMMENTS

  1. Ce mare dreptate aveti.Si cred ca se poate c ontinua pina maine dimineata cu ..astfel de exemple.Mai bine spus :Tara lui PAPURA VODA(iliescu,basescu,iohannis…)

  2. Romania trece printr-un moment urat ,nedemn de istoria ei , este momentul lichelelor ,a parvenitilor ,a celor asemeni cu Dinu Paturica .Ma intreb unde-i intelectualitatea noastra ,unde-i inteligenta romaneasca ,au murit cu totii?Cum este presedintele asa este si guvernul sau ,de nimic.Astept toamna, sper intr- un parlament valoros ,generator de legi ,ce vor pune institutiile statului la locul lor ,fara imixtiuni,fara excese.

  3. Nu stiu, in Romania lui 2016 mai e ceva ? Ne mai miram ca infloreste euroscepticismul, ai mai in varsta il regreta din ce in ce mai mult pe impuscatu’, miscarile de extrema dreapta si stanga prolifereaza, ar trebui totusi sa fie tara noastra a tuturor indiferent de religie, sex si optiuni politice.
    https://www.youtube.com/watch?v=Nav-ucGjd68

Leave a Reply