AMR 12 luni

Au mai ramas 12 luni cu Traian Basescu in functia de presedinte.

Mai rezistati?

209 COMMENTS

  • “Jurnalistii” si obiectivitatea …. In ultimul timp s-au petrecut doua mutari interesante .. Andreea Cretulescu, un infocat jurnalist antiBasist, a parasit redactia RealitatiiTV fiind primita cu bratele deschise de Antena3. Sorina Matei, un infocat critic al guvernului Ponta a parasit redactia RomaniaTV, nespecificand inca unde o sa isi desfasoare activitatea pe viitor. Probabil o sa o vedem la B1TV, Digi24 sau RealitateaTV!
   Ma intreb ca prostul, oare de ce sunt aceste mutari atat de previzibile? De am ajuns au migrat Valentin Stan, Moise Guran, Dumitrescu, Badin, Cretulescu, Sorina Matei? De ce nu pot redactiile TV sa isi asume orientarea politica asa cum se intampla in orice tara civilizata? De ce pozeaza toate in “impartiali”? De ce absolut toti redactorii sunt pe aceeasi “lungime de unda”, iar care face nota discordanta se “muta” imediat?
   Ma lamuriti si pe mine d.le Radu Tudor?

   • Nu l-am pomeni pe Ciutacu 🙂 .. pentru ca si-a luat teapa! Se mai muta el de la Antena3 daca stia cum va evolua relatia PNL/PC? Se mai muta el la RomaniaTV daca stia ca va putea sa-l preamareasca pe Ponta si sa-l injure pe Antonescu fara sa faca nota discordanta cu redactia Antenei3?
    Timpul trece, va disparea si Basescu, PC va fi sigur in viitoarea formula de guvernare generata de rezultatul alegerilor prezidentiale din 2014 … pe cine va mai critica Mircea Badea? Mai mult ca sigur ca pe reprezentantii guvernarii de dupa prezidentialele de anul viitor! Va lua calea pribegiei di Mircea? Il va urma pe Valentin Stan?
    Intreb si eu pentru ca Badea este unul din putinii jurnalisti care nu accepta sa i se impuna ce sa spuna.

    • Care e insa AMR-ul lui Kovesi de la DNA?
     Dar AMR-ul lui Haineala de la CSM?
     Dar AMR-ul lui Morar si Zegrean de la CCR?
     AMR-ul lui Stanciu de la ICCJ?
     Faceti o medie a lor si o sa vedeti AMR-ul real a lui baSS!
     Si o prognoza. AMR-ul psd-ului nu mai trece de patru ani. O sa-l vedem la nivelul de procente ca cel al gibonilor portocalii. E timpul pentru noi partide care astazi nu exista. Si in vremurile astea grele pentru tara or sa apara.

  • Nu cred ca mai resist cu nici unul dintre dictatori, fie el chiorul sau tontul.

   Si cred ca amindoi vor sfarsi foarte repede.

   • Siktir liberarilor, pentru masurile luate de securistul Stroe s-a lui Jandarmerie. “Comuna vasluiană Pungeşti a fost declarată zonă specială de siguranţă publică.

    Potrivit unui ordin al Jandarmeriei, în zonele în care au loc manifestări violente se impun măsuri speciale.

    “Potrivit ordinului, în zonă sunt intensificate măsurile specifice de prevenire şi combatere a faptelor antisociale şi de menţinere a stării de linişte şi ordine publică. În zonă sunt create dispozitive şi sunt detaşate echipaje de intervenţie şi patrule, pentru a se crea un climat de linişte şi siguranţă pentru cetăţeni”, a declarat duminică, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău, mr. Marius Ţăranu.

    Localnici sunt revoltaţi şi se întreabă în slujba cui acţionează jandarmii, în condiţiile în care oamenii sunt percheziţionaţi înainte să intre în casele lor.

    Ei îi acuză, de asemenea, pe reprezentanţii Jandarmeriei, despre care spun că au comis numeroase abuzuri.

    ”La fiecare casă stă câte un jandarm. Nici în drum nu avem voie să ieşim fără să dăm socoteală jandarmilor. Nu înţelegem pe cine apără ei aici, în slujba cui acţionează”, a declarat un locuitor din Pungeşti.

    Şi conducătorii auto care circulă pe drumul judeţean ce face legătura între Vaslui şi Pungeşti sunt opriţi şi chestionaţi în legătură cu destinaţia şi scopul călătoriei lor.

    Câteva sute de oameni au protestat sambătă la Pungeşti, județul Vaslui.

    Au răspuns unui apel anunțat pe reţelele de socializare şi s-au adunat venind din mai multe zone ale ţării pentru a-şi exprima dezacordul față de explorarea gazelor de şist de la Pungeşti.2

    • @gelu: E total gresit ce scrii. Iata de ce.

     EXPLOATARE – EXPLOATARE – EXPLOATARE ca poate inteleg si timpitii care cred ca nu-i afecteaza daca stau in case ca boii

     “Guvernul Victor Ponta a aprobat acordul de EXPLOATARE al gazelor de șist
     Exploatarea gazelor de şist a ajuns la Băile Felix şi 1 Mai

     Vineri, 22 noiembrie a.c., a fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea Guvernului Victor Ponta privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp.
     Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix

     East West Petroleum Corp. este o obscură companie canadiană cu operațiuni în SUA, India, Noua Zeelandă și Maroc (detalii aici).

     ”Hotărârea Nr.887 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

     ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
     ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

     În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

     Articolul 1

     Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre._____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

     Articolul 2

     Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I. PRIM-MINISTRU VICTOR-VIOREL PONTA”

     (detalii pe legex.ro)

     În luna decembrie 2012 Guvernul Victor Ponta a adoptat hotărârea privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 2 Tria, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale si EAST WEST PETROLEUM CORP (detalii aici)
     Guvernul a aprobat concesiunea pentru exploatare la Biled și Periam unei firme canadiene

     Guvernul Victor Ponta a emis în data de 14 noiembrie a.c. două hotărâri prin care aprobă concesiunea pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled și EX – 7 Periam firmei canadiene East West Petroleum Corp în vederea explorării și exploatării gazelor de șist.

     Canadienii de la East West Petroleum Corp au obținut concesiunea și pentru perimetrul EX – 3 Băile Felix.

     Redau mai jos cele două hotărâri ale Guvernului Victor Ponta publicate în Monitoriul Oficial în data de 22 noiembrie a.c.:

     ”Hotărârea Nr.885 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

     ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
     ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

     În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

     Articolul 1

     Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

     Articolul 2

     Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA”

     (detalii pe legex.ro)

     ”Hotărârea Nr.886 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

     ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
     ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

     În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

     Articolul 1

     Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.______*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

     Articolul 2

     Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA””

    • Domnule Radu Tudor uite cum arata guvernarea uslista:

     ULTIMA ORÃ… Un cetãtean din comuna Pungesti, Costel Vârnacea, a ajuns asearã la Spitalul Judetean Vaslui cu capul spart si cu o mânã ruptã. Acesta a povestit cã mergea pe drum cu niste vecini în jurul orei 18.30 si au fost luati pe sus fãrã niciun motiv de o patrulã de jandarmi. Acesta a declarat cã a fost amenintat de jandarmi cã va fi împuscat. “Am cãzut jos si am fost lovit cu bocancul în cap. M-au bãtut si m-au lãsat acolo în stare de inconstientã. M-am târât pânã la un vecin si apoi am ajuns la spital”, a povestit Costel Vârnacea.

  • 12 luni? Ha, ha ce gluma. Pai cati ani mai ramane Codruta si Haineala si Satanciu de la ICCJ si cei cu erata de la CCR? Mult mult mai mult. Asa ca baSS o sa conduca si din opozitie de la Ciresica mult peste cele 12 luni.

   • Tudore, Sterge si mesajul asta!

    Chevron mareata companie a explicat taranilor de la Pungesti cum nu se poate mai bine “beneficiile” sistului: bastoane in cap si dat la gioale toate sub acoperirea “legii” intr-o tara unde nu mai exista stat de drept si unde guvernul ticalos instituie legea martiala in Pungesti. Ca “americanii” sa nu fie deranjati de niste primitivi care culmea vor sa traiasca in aer curat si sa bea apa neotravita.S-a atins culmea pupincurismului si a obedientei sub usl.
    Incapabili sa se razboiasca cu basescu acesti ticalosi mincinosi de duzina numiti uslisti care au pus mana pe putere mintind ca la usa cortului isi umfla muschii la taranii Vasluiului.
    Romani asta e tara in care traim!!!!!!!

     • Te asigur ca e foarte civilizat.
      Aceasta tara a ajuns ca pe vremea lui Ceausescu.
      Pungestiul satul in care s-a instituit teroarea comunista a acestor uslisti securisti, coabitatori cu nemernicul de la cotroceni,vanzatori de neam si tara.
      DE CE VA E FRICA SA SCRIETI SI SA VORBITI DE ASTA? Sunteti la fel de lasi ca si ponta. Doar va merge numele ca sunteti jurnalisti. Nu sunteti decat niste PROPAGANDISTI!

     • Dle Tudor, vreti mostre de limbaj necivilizat? Iata-le, citez: Radu Tudor says: December 9, 2013 at 5:38 pm “hai plimba ursul, ca esti penibil si mincinos”. Si inca una: Radu Tudor says: December 9, 2013 at 11:23 am “hai sictir”. No comment!

  • Care e insa AMR-ul lui Kovesi de la DNA?
   Dar AMR-ul lui Haineala de la CSM?
   Dar AMR-ul lui Morar si Zegrean de la CCR?
   AMR-ul lui Stanciu de la ICCJ?
   Faceti o medie a lor si o sa vedeti AMR-ul real a lui baSS!
   Si o prognoza. AMR-ul psd-ului nu mai trece de patru ani. O sa-l vedem la nivelul de procente ca cel al gibonilor portocalii. E timpul pentru noi partide care astazi nu exista. Si in vremurile astea grele pentru tara or sa apara.

  • iar va luati de base ? o sa-i dau si perioada aia de o luna si ceva inapoi, cand l-ati suspendat in 2012 (!)

   in 2015 (!) poate veti scapa de el … daca nu ma gandesc la vreo smenuiala sa vi-l las pe viata !

   las’ ca vedeti voi … mwwwwaaaaaaahahahahhahahaaaaa

 1. foarte greu deja ma apuca pandaliile ca sa ma exprim popular doar cind vad banda galbena ce anunta aproape zilnic o noua cuvintare a hahaitului ce o vad ca o sfidare la adresa tuturor cetatenilor

  • De ce ni se pun astfel de intrebari (ca cea de mai sus), de ce ne “calcam in picioare” sa postam, de ce televiziunile nu se omoara sa impuna dialoguri civilizate…
   CSCI a publicat un sondaj care spune cam asa ..”dintr-un esantion total de 60%, 51% s-au declarat multumiti , iar 48% s-au aratat nemultumiti”-referitor la activitatea premierului si ca “dintr-un esantion total de 45%, ar vota cu PSD un procent de 41%, 20% – PNL, 17% – PDL …”.
   Ati observat? Doar 60% sunt interesati a aprecia activitatea premierului si doar 45% au o orientare spre un partid sau altul. Dar restul? Aia nu sunt interesati nici de Basescu, Ponta sau Antonescu, nici de PSD, PNL sau PDL. Ei pot “face diferenta” in cazul in care ar participa la vot. Au actorii politici (si implicit si televiziunile care ii sustin) interesul ca acestia sa participe la vot? NUUUU. Este mult mai usor sa ii indepartezi, sa ii faci sa priveasca cu scarba politica, sa ii faci sa stea acasa in ziua votului. De ce? Pentru ca fiecare ramane cu “ultrasii” lui! Mai pe romaneste, cu “fiecare cu prostii lui”.
   Acesta este motivul pentru care suntem bombardati zilnic cu gargara politicianista, cu atacuri suburbane, cu comentarii isterice, cu sustineri pupincuriste. Pentru ca “ultrasul” ramane ultras. A putut Basescu sa dea palme copiilor, sa taie salarii si totusi sa aiba un nucleu dur care il va sustine. Nu conteaza ca Ponta a plagiat, ca minte si in tara si afara, ca nu isi asuma nicio responsabilitate .. ultrasului ii place, exclama fericit “ce i-a tras-o”!
   Cam astia sunt politicienii, cam astia suntem cei care ii sustinem cu orice pret si care participam la vot. Din pacte, la fel face si presa.

  • Puterea de cumparare scade de la o luna la alta, asigurarea platilor utilitatilor si procurarea hranei devine aproape imposibila … asta nu ne intrebati daca o mai suportam d.le Radu Tudor? USL conduce tara prin guvernul Ponta de 19 luni, credeti ca are cineva senzatia ca s-a schimbat ceva in bine ? Poate afirma cineva ca se descurca mai bine cu banii fata de aprilie 2012? O sa spuneti ca Ponta a reintregit salariile. Corect. Asta ar fi trebuit sa duca la cresterea consumului .. dar acesta a scazut, semn ca romanii au din ce in ce mai putin bani de cheltuit. Este suficient sa privim supermarketurile si sa vedem ca aglomeratia de la case este o amintire ..
   Intrebarea dumneavoastra ar avea sens doar daca Ponta si USL nu ar putea sa isi onoreze promisiunile din campania electorala din cauza lui Basescu. Dar nu stiu de nicio lege care ar fi combatut evaziunea, care ar fi scazut taxele si impozitele, care ar fi atras investitii straine, care ar fi relansat economia sa fi fost intoarsa la Parlament sau atacata la CCr de Basescu! Pana atunci, cred ca intrebarea este, cat mai putem trai guvernati de Ponta?

   • @nimabe,
    .
    Nu-i corectă poziția ta față de d-l Stan Petru Paul. Asta presupune că, ori il consideri un prost, să-i spui tu cine-i @gemil, ori vrei să-l aperi întradevăr pe acest kârnat(pastramă, cum îl alinți tu) pe PLAGIATORUL DOVEDIT CU SUTE DE PROBE (in multe dintre articolele trecute) de către acest… @gemil. De-asta ești, încă o dată, incorectă.
    .
    Așa cum face acum ”kârnatul” (acum ce-și zice @horia) de-a umplut blogul cu PLAGIATE DEFORMATE ale textelor mele folosind Copy Paste cu nickname @fostul uselist germil, actualmente PPDD-ist, ce ”se apropie” de cel al meu eu ”pe vechiul” schimbându-l, intre timp, din motive așa zis…”tehnice”. Sunt texte de-ale mele ce ți le adresam ție sau d-lui Voinopol cu toată deschiderea. Și in pofida(cum se vede) tuturor strâmbelor ” băgate de …Pastramă (acea pushjkerie de karnat uman …devenit ”diaree umană”, intre timp, tu îi mai dai o gura de oxigen IMPOSTORULUI.
    .
    Am sa-ți repet ceea ce ”răposatul” @gemil îți scria (tu refuzându-i o replică, cât de cât) pe data de (November 3, 2013 at 1:41 am) .
    .
    @nimabe
    .
    “O mie de vorbe doi bani nu fac”. Și totusi o sa vorbesc mai mult chit ca o sa consideri ca nu face nici câtă o para chioara
    .
    M-ai lămurit de m-ai zapacit
    1. Eu intotdeauna scriu celui care mă adesez și nickname-ul și uneori și formula de adresare pentru a evita confuziile.
    2. Iritarea mea provenea după acest talmes-balmes cu alde Pastrama in care TOT DE AIURELI MA ACUZAI.De zeci de ori.
    .
    Toata discutia este urmare, (dacă o să te apleci asupra celor scrise de catre mine in timp și-o sa și vrei să si înțelegi) unor gafe de proportii ale tale care m-au …debusolat.(da o sa-mi revin )
    GAFA NR.1
    ”Pastrama , ai gresit dandu-te drept Gemil . El nu poate fi confundat . Pa, pa !” (September 8, 2013 at 9:58 am)
    .
    Facusem un pamflet dur in apararea câinilor maidanezi in care îl faceam PRAF pe unul @carcotașu. Un pamflet in apararea unor iubitori de animale care postasera și pe care MISELUL îi jignea grav . Ce faci tu ?. Nu înțelegi mai întâi… NIMIC. Nici mai mult nici mai puțin mă mai și etichetrezi pe nedrept prin aceasta …mistocareala de doi lei cu… Pastrama .Pastrama asta deja-ți este in sânge in a lovi cu… Pastrama peste bot pe cei care ți se pare ție că sunt, desigur, anormali. Acest lucru m-a iritat extrem de tare, mai ales de efectul INVERS scontat pe care îl transmisesem prin acest Pamflet. N-o meritam.
    .
    Citeste cu atentie si-o sa realizezi….gafa
    .
    GAFA NR.2
    ”Pastrama , te lauzi singur ?! Vezi cu Chitoiu , ala ! E pesedist ?! Hai , paa !”(October 5, 2013 at 12:13 pm)
    .
    Am mai făcut un pamflet (October 4, 2013 at 2:12 pm) cu ce-ar mai ”trebui” sa spuna Crin p—mii ca să rupă întradevăr gura tîrgului…de pe aici , pentru ca imi era EFECTIV ciuda de reactia lui Crin eu fiind deci ÎN ACORD DEPLIN (ÎN SPIRIT) cu tine si cum aveai și tu sa comentezi (tu, mult mai dur) la adresa lui Crin, inainte DE A MĂ LOVI(cu mizeriile alea) și pe (October 5, 2013 at 11:40 am ) ”Care-i adevarul ?! Mie nu-mi plac oamenii cu doua fete , iar Crin m-a dezamagit total ! Cand lovesti in partenerul tau ( fara motiv ) nu vei ajunge NICIODATA un altfel de presedinte decat Basescu ) și pe (October 5, 2013 at 11:54 am) ”(…)! In timp ce vorbea mi l-am adus aminte pe Funeriu cu urechea aplecata spre ,,suflatoare,, . Nu e Crin !!! L-au schimbat astia intr-un Basescu ( care l-a tradat pe Petre Roman si pe toti ceilalti parteneri) ! Mor de ciuda ! Nu va fi presedinte ! Sper sa-si revina !
    .
    Cu ce-am gresit de mai luat….la mistocareala (de sus). Mai citeste cu atenție ce-am scris și sper vei nțelege ….gafa.
    .
    NOTA 1. INTRA IN SCENA și …”pusjkeria de karnat uman” prolificul om cu 666:10 fețe și 1000 de postari in 4 luni care deja te-a ZĂPĂCIT DE CAP(cum vei vedea in continuare) un exemplu:
    @nimabe: Nu sunt ieu @gemil, sa moare mama! N-am ajuns atata de drogat! Chiar mi-a placut ce-a scris baiatu’! Sa mor intepenit!
    .
    GAFA 3
    ”Pastrama , pana mai ieri , crezand ca acest pact a fost ideea ,,capetelor luminate,europene , si eu am sustinut ca Ponta a fost nevoit sa-l semneze , stabilitatea tarii fiind pe primul plan (…)”,
    (October 10, 2013 at 1:47 pm)
    .
    Nu așteptam să-mi dai dreptate dar problema a fost , și este … iarăși cu acest Pastrama …umilitor la adresa mea. Te rugam sa nu pui baza pe ce spune basescu pentru ca el asta voia sa transmita.
    Poate mai citesti o data și-mi zici macar …”gemil , pana mai ieri , crezand ca acest pact a fost ideea ,,capetelor luminate,, europene (…)” Pentru ca eu nu puteam sa-ti zic: Mulțumesc….Carmen(vezi ce insultator suna?)
    .
    Gafa 4
    @gemil , 1 , Pastrama Am ras cu lacrimi !!! Cum ,,dreac,, poti dialoga cu tine insuti cu atata seriozitate ?! Te dedublezi ?!
    (October 23, 2013 at 8:39 am)
    .
    Il deconspir impreuna cu citizen pe gelu NR.1 in postari pe blog ca un plagiator ordinar(si mai sunt vreo doi!) și care o amenintase si pe Mona Pivniceru cum a dovedit citizen in aceeasi zi și mă trezesc BEȘTELIT de ”1” , realizez că-i de fapt aceiași ..pusjkerie de karnat uman” il deconspir și pe el si vine și , draga de ea, NIMABE, și n-are altceva de facut decăt să SE râdă și sa SE mire(cum spuneai mai sus). De ce ? de niste lucruri scrise de mine foarte serios si foarte documentat. Bravos nicoleta!
    .
    Spre bucuria mea manifestă, dl Titus Voinopol m-a înțeles și n-a bătut câmpii precum tine.Î-am multumit , i-am spuns o data …i-am spus …a doua oară de ”ratacirile” tale(pentru ca ce puteau fi altceva?) .. și tu CONTINUI să bați câmpii (după cum urmează):
    .
    nimabe says
    October 24, 2013 at 7:16 am
    Ai spus un singur adevar , Pastrama , ,,El este printre noi,, ! Haaaai , pa !
    .
    Și inca una…
    nimabe says:
    October 24, 2013 at 1:07 pm
    Vezi ca te-ai molipsit de la mine ! Adauga un ,,e,, la ,,ireversibil,, . Mai , Pastrama , 1 , gaura de colon , Dana , Karnat Stan s.a.m.d. , pe tine nu ma pot supara , pur si simplu ! M-am suparat cand te chema ,,Dana,, si , mai apoi , ,,Pastrama,, , si-atat !
    .
    Si alta…
    nimabe says:
    October 24, 2013 at 6:29 pm
    @erasmus de romergan Am retinut doua lucruri : sunt tampita (scriind ,,tampenii,,) si @gemil tine mult la mine (?!) Haaai , pa ! Si inca ceva : eu nu te-am jignit ! Am luat mesajele tale ca pe niste pete de culoare care mai descretesc fruntile pe aici …
    .
    Și atunci eu, dragă Nicoleta, eu ce sa mai zic? Ce să mai cred? Când esti tu…. și când nu esti tu? Este foarte simplu acum pentru tine(după bătaia asta de joc la care m-ai supus) sa spui …sibilic, ca nu ai fost tu. Este prea mult timp de cand esti și duplicat și …ostilă, și până tu nu lămuresti lucrurile spuse la adresa mea în timp, ABERANTE și NEDREPTE (nu de acum cu aceasta chichiță datorită lipsei „andrisantului” in clar care, fie, a fost o neatenție de-a mea scuzabilă datorită atâtor ..plesneli repetate ale tale) nu știu daca o să mai cominicăm vreodată. Eu era sa fac greseala sa apelez la dl. Titus (cum o facuse domnia sa anul trecut pe vremea asta) de a spune care dintre noi a gresit. Voi, fiind insa mai apropiati(ca oricum trebuia sa se …recuzeze ) am renuntat. Vad si acum ca te apara . este foarte bine si foarte corect mai ales ca …ai(într-un fel) dreptate. Dar domnia sa ar trebui sa inteleagă și că eram deja ”un pachet” de nervi și de așteptări(doar sa ma citeasca si domnia-sa) și chestia cu finalul de ieri ma face sa cred ca deja ai intins prea mult coarda mai ales cu ultimile aiureli. Pe bune!
    Unde este Nicoleta? O fi tot ea , cea care pina și-n ziua de azi imi spune …Pastramă?. Nu as vrea sa simți ceea ce am simțit eu când un apropiat (care ți-am fost) ți-ar spune
    cam așa: ”Carmen , ai gresit dandu-te drept nimabe . Ea nu poate fi confundată . Pa, pa !” Și sa ti se repete asta de zeci de ori. La orice postare de-a ta. Pentru ca asta ai facut.
    Sau, altădată …” Dana ai gresit dandu-te drept nimabe . Ea nu poate fi confundată . Pa, pa !
    Crede-mă , asta mi s-a întâmplat mie. De la…prietena mea.
    .
    Cât despre ultima…ispravă ar fi bine sa ințelegi și tu (luînd în considerare starea mea descrisa mai sus și pe care o resimteam încă), ca nu stau cu ochii pe ceas, ca nu a fost atat de dur ca sa ma pocnești și cu… Pastrama și cu…. Pace Ție!…(din jargonul de trimitere in… decor) și că ce scrisesei era imediat sub ceea ce scrisesem respectiv…ca am dat de o …șerpărie. Care expresie, eu banuind ca ai inteles-o gresit ca referindu-se la tine a avut urmare plesneala cu….Aoleu, vorbești aiurea! Te-am intrebat doar puțin mai …raspicat dacă ai înțeles greșit.
    .
    Și inchei cu acelasi cuvinte: ”O mie de vorbe doi bani nu fac”…pentru unii.
    .
    PS Important este să te simți tu bine (@gemil , 1 , Pastrama Am ras cu lacrimi !!! Cum ,,dreac,, poti dialoga cu tine insuti cu atata seriozitate ?! Te dedublezi ?!
    ) alături de acestă pushjkerie de kârnat uman. O ală gafă imensă de-a ta. Apropo, uitasem de GAFA ta(umană) de inceput de care nu ți-am reamintit NICIODATĂ. Aceea in care ”un amărât, provenind de la o casa de copii a sensibilizat-o așa de mult pe Nicoleta incât, acum , după ce ce-a realizat cine este, cât de mizerabil ”te lucrează” îl mai crede. Ba, și-a mai însușit și același vocabular cu cel al kârnatului, fost…. @Stan Adrian.
    .
    Ai vazut cum i-a ”desființat” boschetarul prin PLAGIERE REPETATA preluindu-le nickname-urile la greu și TEXTELE DEFORMATE pe @gigi (care, de cele mai multe ori, nu mai este…gigi) și pe @dan și pe alții inclusive pe @gemil? Și ce-i spuneam eu, în fond, d-lui Stan Petru Paul de-ai venit tu să-l salvezi? Ce greșea @gemil atunci când vorbea cu dl. Stan Petru Paul?

    • Bai @geo, alias @gemil, alias @fostul germil uselistul: Pai nu ziceai tu ca te lasi?! Acum ce faci? Credeam ca esti parol. N-ai caracter. Jenant.

     fostul germil uselistul says:

     December 5, 2013 at 4:58 pm

     “Din acest moment încetez orice polemică cu ORICINE, întrucât produc noi și noi REPLICI de-ale MONSTRULUI IMPOSTOR-PLAGIATOR-COMPILATOR cu texte proprii ale mele PLAGIATE sau nume apropiate mie anagramate care conțin ori gemil ori germil care au legatură cu textele mele.”

     • @fostul uselist germil, “actualimente” PPDD-ist
      .
      Ia uite cine cere CORECTITUDINE ? Cine cere …CARACTER. Și cine-i contrariat de RECTITUDINEA UNORA? S-a supărat kârnat/ ca văcarul pe sat. Tu ești ultimul om de-aici care ar trebui să invoce așa ceva. Asta-i o ală ieșire de-a ta de MAXIMĂ NERUȘINARE.
      .
      Nu-ți place așa ceva. Tu ,care ai fost primul care s-a ”fofilat” pe aici cu multele-ți pseudonime, de m-am săturat și eu și alții de acele alias-uri ale ALIENATULUI BLOGULUI, tu vii și spui faptul că NU-ȚI PLACE JOCUL, CĂ NU-I CORECT!
      .
      Auzi ce-i spuneai tu recent d-lui Radu Tudor:
      .
      “Vă doresc toate cele bune şi vă promit eu că nu o să mai scriu niciodată vreun comentariu pe aici, chiar dacă îmi va fi foarte greu să trăiesc fără postările de pe blogul dvs., vă daţi seama! Aveţi încredere în cuvântul unui umil ignorant, promit că nu o să vă dezămagesc(kârnat stan says:November 3, 2013 at 6:23 am)
      .
      Când ți-am spus că esti un MINCINOS/ ai dat-o la întors, că ai spus-o la kiki.
      .
      Ai mai spus ceva, după ce m-ai bălăcărit in fel și chip, ceva de genul:
      .
      ”@nimabe: Nicoleto, nu sunt eu, eu nu am publicat niciun comment pe aici. De ceva vreme incoace eu public numai sub pseudonimul pe care il vezi, si anume “kârnat stan”. Cand o sa il schimb, O SA FAC O PRECIZARE, pentru ca nu am nimic de ascuns, PLUS DE ASTA NU SUNT UN PERVERS. Te pup! Pa.(kârnat stan says: November 3, 2013 at 6:23 pm)
      (NOTĂ: Văd faptul că te cunoaște și sub acest nume…@ORANGE și probabil sub toate cele 666 de pseudonime ale tale sub care ai lovit incomozii. Și mai ales pe mine.)
      .
      Asta am așteptat și eu și nu s-a întâmplat așa ceva. Ai spus-o tot la kiki. Ți-am postat toate nickname-urile ulterioare ca să știe lumea cine ești și ce fumezi. Și tu vorbești de CARACTER?!
      .
      Nu-ți place de loc ce fac și ceri UN JOC CINSTIT tocmai atunci când tu , la rândul tău, cazi in ”cîrlig”. Cum spuneai unor ”gușteri” când se prindeau că ești aceeași ” pushjkerie de kârnat uman”?
      .

      ”E la kiki,. Era cârlig pentru guşteri sau nadă pentru fraieri. Am vrut să văd care trage pluta, dacă se înfige vreun distrus”
      Nu așa-i tratai în bășcălie pe unii de pe aici dându-te drept altul?
      .
      Sau mitocăreala (IN FORMĂ CONTINUATĂ) de care nu te-ai dezbărat. Și de care nu te-ai potolit schimbându-ți permanent nickname-ul lovind pe cei care te contrau cu acest mod PERFID de a lovi sub un ALT NUME .
      .
      ”Ce ție nu-ți place altuia nu-i face”
      Vii, pe deoparte, cu lozinci de felul:
      .
      ”Pe romani ii termina doua lucruri:
      1. Mistoul, neseriozitatea, bascalia, caterinca.
      2. Mentalitatea ca “merge si asa”.
      Aceste doua atribute caracteristice ale societatii romanesti, conduc invariabil la ceea ce vezi”. (Același kârnat /cu nume schimbat October 3, 2013 at 12:47 pm)
      .
      La care eu, ce pot să adaug?:
      ”Aceste doua atribute caracteristice ale ”unei anumite părți a societatii romanesti”, conduc invariabil la ceea ce vezi., aici pe blog, Invadat de texte PLAGIATE și COMPILĂRI ORDINARE și pe da altă parte… distanța pe care o iei față de clonele tale, cînd spui lucruri INTERESANTE, PARTE ADEVĂRATE și , chiar, cu un anumit TALENT. Caracterul tau dărâmă tot ceea ce incerci să faci.
      ”Ridendo castigat mores” nu poate continua la nesfârșit. Aceast proverb se aplică cu …măsură. Altfel dă in in cea ce spui dar și ceea ce faci …” mistou, neseriozitate, bascalie, caterinca” și toate sinonimele pleonastice pe care le sesizezi CULMEA!, LA ALTII ȘI LA TOATĂ SOCIETATEA ROMÂNEASCA. La tine, NU!
      .
      Și eu cu ce-am greșit față de tine PROCEDÂND LA FEL, CUM AI FACUT-O TU MEREU?
      .
      Cei care mă cunosc o să înteleagă faptul că uneori trebuie sa folosești unele mici tertipuri , facând și niște mici ”compromisuri” pentru ca (de exemplu) să reușești să convingi un bolnav mintal că pleci, că-l lași în pace, și că nu mai ai nimic cu el , că el e cel mai tare, până când ANUNȚÂNDU-I PE CEI IN MĂSURĂ, vin băieții și constată cazul ca este de PROXIMA URGENȚĂ fiind necesară INTERNAREA bolnavului.
      .
      Și ca sa-ți folosesc metoda ticăloasă, să știi că @geo nu-i cine crezi tu , iar cel care a PROMIS nu este cine spui tu. Este… ALCINEVA. Și atunci, cine-i personajul DE TOATĂ JENA ȘI MILA care a INFECTAT AȘA DE MULT BLOGUL până la apariția ta ?

   • Va scrie fostul @germil ..fara “r”. Sub acesl nume … “consacrat”, pana astazi, cel care a semnat pana mai ieri @germil… ESTE…@germil… . si daca aveti ceva de reprosat lui … spuneti-o cu ce-am gresi fata de dvs. si fata de Nicoleta (care n-am gresi … si GAFELE “unora” care m-au scos din echilibrul firesc … sunt dezechilibrat psihic, fireste) … Nicoleeeeetaaaaaaaaaaaaaa … nU_sE_mAi_PoAtE _iNtRa _Pe_bLoGUL_d-LUI rAdu TuDor.!!!

    P.S.: fărădelegi …(România, fals în spasme) ….

 2. Domnule Radu Tudor,
  Cateva considerente:
  1. Da, Basescu a fost si este o mare tragedie, adusa pe capul romanilor.
  2. Insa, actuala putere, in care noi ne pusesem mare speranta, nu pare a avea solutii pentru problemele cetateanului de rand.
  3.Sa vii tu la putere, pe un val de popularitate de 70 %, si apoi sa semnezi pact de coabitare cu dusmanul, nu cumva se cheama tradare, minciuna si nesimtire?
  4.Exceptand episodul cu chinezii, aproape toate actiunile si deciziile actualei guvernari, par a fi indreptate impotriva mea ca cetatean:
  -cresteri de taxe, accize, impozite
  -sistarea investitiilor publice
  -cresterea salariilor primarilor, in conditii de cria majora
  -si multe altele
  Am mai spus si cu alte ocazii, in tara, situatia economica se apropie de dezastru.

  • Ce avantaje crezi ca o sa iti aduca vizita chinezilor? Nu s-a semnat niciun CONTRACT ci doar memorandumuri. Nu STATUL chinez va investi (asta DACA se va investi) ci investitori privati. Anul trecut, aceeasi investitori chinezi au promis polonezilor investitii de 10,3 mld. $. Au trecut 18 luni si nu s-a miscat nimic, de ce am fi noi mai norocosi?
   PS. Totusi, chinezii s-au angajat sa importe atata carne cat putem noi exporta .. ce oferim in schimb? Mai mult ca sigur un nou contract “Bechtel”, netransparent, pe bani multi, cu dedicatie catre o firma chinezeasca, pentru care o sa fim “cantati” in toata Europa!

   • Toata stima, dar mai invatati limba romana.

    Potrivit Dex on line:

    CONSIDERÉNT ~e n. 1) Argument logic. 2) Poziție intelectuală; punct de vedere asupra unui lucru sau asupra unei persoane; părere; judecată; opinie. 3) jur. Factor care motivează o decizie a unui organ de jurisdicție. /<fr. considérant

    CONSIDERÁȚIE, considerații, s. f. 1. Stimă, respect. 2. Motiv, considerent, rațiune. ◊ Expr. A avea (sau a lua) în considerație = a ține seama de…, a avea în vedere. 3. Părere, idee, reflecție. [Var.: considerațiúne s. f.] – Din fr. considération, lat. consideratio, -onis.

    Cu ce anume v-am pacalit?

 3. Suntem obligati sa rezistam fiindca aceasta situatie “de guvernorat/provizorat”nu mai depinde de noi.Noi(inclusiv dnul GHISE si cei 7,4 milioane) ne-am facut datoria urmand ca USL sa faca DOAR o simpla formalitate.Ca USL n-a facut aceasta formalitate n-a mai depins de noi si va ramane”o gafa”impardonabila, din cauza ca PSD s-a razgandit( nu cred ca mai este de demonstrat).Insa care au fost motivele razgandelii de :presiune externa UE+Gordon,calcule politice privind candidatura la presedentie si tradarea liberalilor,calcule de avere/putere/bani… sau multe alte motive ..probabil ca le vom afla numai dupa ce basescu se va retrage la …mosie (sau la racoare) si isi va scrie memoriile.

  • Stai tu liniştit că nu se va retrage Băsescu niciodată la “răcoare”. Şi eu mi-aş dori asta, dar ăştia-s mult, mult prea proşti că să-l ducă acolo unde-i este locul. În rest ai perfectă dreptate în tot comentariul tău.

  • Mereu ne punem (ne sunt puse) intrebari nesemnificative. Referitor la referendumul de anul trecut .. nu a fost validat, iar intrebarile ulterioare au fost total nepotrivite. Au drept de vot cei plecati “la lucru” prin Europa? Este corect numarul persoanelor inscrise pe listele electorale? Este moral ca Basescu sa fie presedinte daca 7,4 milioane au votat impotriva? A judecat corect CCR?
   Nimeni nu si-a pus cea mai importanta intrebare .. de ce participarea la vot a fost atat de redusa tinand cont ca Basescu avea in acel moment in jur de 10% popularitate? De ce nu s-a atins cvorumul avand in vedere ca 90% din populatie avea o parere proasta si foarte proasta despre presedinte? Raspunsul este unul singur. Doar cei care au participat la vot au crezut ca liderii USL reprezinta o alternativa la actualul presedinte. Restul au considerat ca il schimba pe dracu’ cu tasu’. Si au considerat inutil efortul de a-si strica un weekend.
   Aceasta este drama Romaniei. Lipsa unei alternative. Mereu schimbam partidele intre ele. Au guvernat toate partidele si toate aliantele posibile iar omul de rand sufera in continuare. In cine si ce sa mai creada? Lumea este scarbita de clasa politica, iar politicienii, in loc sa combata aceasta stare, modifica praguri electorale, modifica cvorumuri, astfel incat sa se ajunga la ziua in care vor vota doar “ultrasii”, configuratia in Parlament sa fie in linii mari aceeasi la fiecare ciclu electoral, iar coalitia de guvernare sa o decida presedintele in functie la momentul respectiv! Ce vremuri pentru politicienii!! Si Stalin ar fi invidiat “strategia” dambovitenilor!

   • @ orange
    .
    Mai kârnat!(hai , nu te mai ascunde sub un așa de colorat și rău famat nume, pentru a-ți expune și-a mesteca aceleași ideii, aceleași cuvinte mereu…mereu!)
    .
    Ia și spune/ fără spasme/ fără spume…
    …..dacă la așa o viziune( de dincolo de gard, din pavilion) există și …. ALTERNATIVĂ la lipsa de ALTERNATIVĂ pe care o constați tu? . Că altfel(eu fiind un exeget al ”operelor” tale) , tu nu vrei decât zurbă. Și pentru asta este suficient basescu și pedeleii. In afară de alea cu : Jos labele de pe BNR! Jos Mugur Isarescu! Și care lozinci nu știu cui i le adresezi tu, de vreme ce toti , toată clasa politică, sunt pentru tine niste ”nenorociți” și tot ĂIA. .
    Aaaaa…am uitat-o! Aia ,că ” nu-s ăștia vinovați” ci vinovați sunt ăia, oculta mondială , biderbergii, masonii, FMI-ul, UE, NATO, SEATO(o mai fi existând așa ceva?) și AICI, intern, binențeles doar MUGUR Isarescu și BNR-ul lui cu tot.

 4. eu inca mai sper sa fie mai putine..asta daca isi recupereaza ponta barbatia din outul pierdut al lui tata socru. 12 luni cu Basescu inca la Cotroceni pot fi fatale

 5. Domnule Radu Tudor,
  va declarati un bun patriot si un monarhist, va alaturati comunicatului Casei Regale a Romaniei in mod public?

  “Suntem profund întristaţi de situaţia din comuna Pungeşti, judeţul Vaslui. La fel ca şi în cazul Roşiei Montane, nu avem cum să fim indiferenţi faţă de viitorul locuitorilor acestei aşezări.

  Susţinem eforturile pentru independenţa energetică a României, dar acest deziderat nu se poate realiza prin metode care sunt împotriva voinţei populare.

  Denunţăm folosirea violenţei împotriva cetăţenilor Statului Român. Facem apel la dialog, ca singură variantă pentru detensionarea situaţiei.

  Respectarea proprietăţii private şi dreptul de a beneficia de un mediu înconjurător nepoluat sunt concepte care nu pot fi ignorate.

  Fideli principiului conform căruia suveranitatea aparţine poporului, considerăm că cetăţenii României trebuie să fie consultaţi şi ascultaţi în cazul oricărei decizii care le poate afecta dreptul la sănătate şi viitor”, se arata in comunicatul Casei Regale.

  • faceti un sondaj de opinie duminical? nu stiti opinia mea despre gazele de sist? daca ati uitat, recititi postari mai vechi ale mele

   • Este vorba despre abuzurile unui stat de tip dcitatorial impotriva propriului popor nu despre gazele de sist.
    Referitor la gazele de sist nu va cunosc pozitia ACTUALA. USL a fost impotriva gazelor de sist iar acum dupa ce au furat voturile populatiei mintind se declara public si fara echivoc pentru gazele de sist. In acelasi timp si Antena3 se declara ACUM in favoarea exploatarii gazelor de sist. Prin prizma acestor schimbari de atitudine si caracter nu cunosc punctul dumneavoastra public referitor la gazele de sist, dar va spun inca odata ca nu este vorba in principal despre subiectul gaze de sist ci despre abuzurile unei dictaturi politice impotriva propriilor cetateni.

    • @anonimule, fostul @dan de fapt: E total gresit ce scrii. Iata de ce.

     EXPLOATARE – EXPLOATARE – EXPLOATARE ca poate inteleg si timpitii care cred ca nu-i afecteaza daca stau in case ca boii

     “Guvernul Victor Ponta a aprobat acordul de EXPLOATARE al gazelor de șist
     Exploatarea gazelor de şist a ajuns la Băile Felix şi 1 Mai

     Vineri, 22 noiembrie a.c., a fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea Guvernului Victor Ponta privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp.
     Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix

     East West Petroleum Corp. este o obscură companie canadiană cu operațiuni în SUA, India, Noua Zeelandă și Maroc (detalii aici).

     ”Hotărârea Nr.887 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

     ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
     ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

     În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

     Articolul 1

     Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre._____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

     Articolul 2

     Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I. PRIM-MINISTRU VICTOR-VIOREL PONTA”

     (detalii pe legex.ro)

     În luna decembrie 2012 Guvernul Victor Ponta a adoptat hotărârea privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 2 Tria, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale si EAST WEST PETROLEUM CORP (detalii aici)
     Guvernul a aprobat concesiunea pentru exploatare la Biled și Periam unei firme canadiene

     Guvernul Victor Ponta a emis în data de 14 noiembrie a.c. două hotărâri prin care aprobă concesiunea pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled și EX – 7 Periam firmei canadiene East West Petroleum Corp în vederea explorării și exploatării gazelor de șist.

     Canadienii de la East West Petroleum Corp au obținut concesiunea și pentru perimetrul EX – 3 Băile Felix.

     Redau mai jos cele două hotărâri ale Guvernului Victor Ponta publicate în Monitoriul Oficial în data de 22 noiembrie a.c.:

     ”Hotărârea Nr.885 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

     ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
     ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

     În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

     Articolul 1

     Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

     Articolul 2

     Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA”

     (detalii pe legex.ro)

     ”Hotărârea Nr.886 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

     ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
     ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

     În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

     Articolul 1

     Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.______*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

     Articolul 2

     Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA””

   • Asta e idiotul ala de @dan, alias @jghf, alias @esti cu pluta hanti basista si tot felul de alte aberatii. Am precizat ca este unul care are fixatie, are o nevroza pe povestea cu exploatarile. Am precizat ca o sa isi schimbe nickname-ul si o sa continue cu boala lui mintala pe aici, adica nu o sa inceteze. Iata rezultanta. Acum isi zice @anonimul, dar e acelasi bolnav mintal care se semna @dan. E un bolnav mintal cu care nu te poti intelege rational. Doar atat.

    P.S.: Daca a fi protestatar impotriva exploatarii resurselor naturale ale patriei consta in a nu se putea intelege nimeni rational cu tine, atunci poate-i mai bine ca acest @dan sa mareasca doza de diazepam, sau sa se intoarca la spitalul Obregia, acolo de unde a sarit gardul.

   • stim si pozitia d-voastra legata de basescu si totusi ne-o reamintiti aproape zilnic…nimic de criticat, in schimb daca se pun intrebari in legatura cu gazele de sist sau pungesti ne trimiteti pe un ton iritat inspre arhiva… cu toate ca este un subiect de actualitate (in desfasurare) si de interes public.

    „Din cauza acţiunilor violente şi repetate ale protestatarilor din zilele de 16 octombrie, 2,3,4,5,6 şi 7 decembrie, prin dispoziţia şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui s-a pus în aplicare ordinul 60 din 2010, prin care comuna Pungeşti a fost decretată ca fiind zonă specială de siguranţă publică“, ne-a declarat maiorul Marius Ţăranu, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

    Cand s-a mai intamplat asa ceva in Ro? asta nu e o stire?

    • basescu e un rau generalizat,e cangrena care se extinde si ne sufoca pe zi ce trece…gazele de sist sunt o pb punctuala,in plus nu ies zilnic sa se baseacsa cuceste

  • Violenta ? In timpul lui Boc bateau jandarmii pana va zapaceau, si tu vorbesti acum de violenta ? As vrea sa vad acesti tineri frumosi si liberi protestand si in alte locuri decat Pungesti , tintit Chevton, si atunci o sa incep sa cred ca sunt liberi .

   • Ce frumos! Ce democratic! Cand ii bateau pe “ai mei” jandarmii erau niste bestii, cand ii bat “pe ai lor” jandarmii sunt niste sfinti!
    Daca v-ati fi raportat la lege amandoi (Dorel si Anonim) acum nu ati fi avut aceasta discutie.
    DA, sunt de acord, ca jandarmii sa intervina ori de cate ori se incalca legea. Am fost de acord si cand i-au luat la intrebari pe cei de anul trecut care blocau arterele si spargeau vitrine, sunt de acord si acum cand protestatarii din Pungesti blocheza comunicatia sau intra pe proprietati private. Dreptul la protest este ceva, incalcarea legii (ocuparea carosabilului, blocarea comunicatiilor, vandalism, incalcare/distrugere de propietati) este altceva.

  • @anonimule, fostul @dan de fapt: E total gresit ce scrii. Iata de ce.

   Un grup de membrii ai Parlamentului European a cerut autorităţiilor poloneze să examineze impactul explorării şi exploatării gazelor de şist asupra consumului de apă.

   Fiecare puţ de explorare foloseşte aproximativ 20 000m cubi de apă, a spus Ministrul de mediu unei delegaţii de la comitetul parlamentar de petiţii în mai. Circa 50 de puţuri de explorare sunt în funcţionare, reprezentând 1% din consumul naţional de apă. Autorităţiile poloneze pot subestima grav cantitatea de apă necesară, au susţinut MPE într-un raport publicat săptămâna trecută. În Polonia, a fost acordat un număr total de 108 licenţe de explorare, niciuneia fiindu-i încă permisă extracţia comercială. Membrii Parlamentului European au amintit un studiu din 2011 făcut de Centrul European pentru Consum şi Producţie Durabilă care susţinea că Polonia are puţine resurse de apă.

   Persoanele care au cerut o investigare parlamentară susţin că regiunile cu cantităţi mari de gaze de şist, cum sunt Wielkopolska, Mazowosze şi Lublin, suferă deja de lipsă de apă.

   Cu toate acestea, oficialii polonezi au spus delegaţiei parlamentare că, la un puţ de explorare din Łebień, cantităţi mari de apă au fost colectate pe parcursul a câteva luni, ceea ce înseamnă că nu a fost nicio descreştere a cantităţii de apă subterană. Pentru a trage apă de suprafaţă sau de subteran, companiile trebuie să obţină un permis şi să plătească taxe.

   Separat, membrii Parlamentului European au spus că problema emisiilor de dioxid de carbon nu a fost pe întreg examinată în studiile poloneze ce susţin planurile de exploatare a gazelor de şist.

   Un studiu de anul trecut al Comisiei Europene a descoperit că emisiile de la generarea de electricitate pe baza gazelor de şist erau cu 4-8% mai mari decât în cazul gazului convenţional folosit în Europa, au menţionat Membrii Parlamentului European. De asemenea, studiul din 2012 a descoperit că emisille de la generarea electricităţii pe baza gazelor de şist erau cu 41-49% mai mici decât cele de la cărbuni.

   Concluziile delegaţiei privind problemele de mediu legate de gazele de şist în Polonia au fost diluate în urma obiecţiilor unor parlamentari europeni polonezi din zona grupurilor politice de dreapta, susţine o sursă.

   Din această cauză, raportul finalizat nu trage concluzii legate de implementarea directivei poloneze de evaluare a impactului asupra mediului. În iulie, guvernul a adoptat noi legi care scutesc efectiv toate puţurile de explorare. Anul viitor, Ministrul polonez al mediului va prezenta raportul cu privire la 7 proiecte de monitorizare a puţurilor de explorare a gazelor de şist.”

   http://www.endseurope.com/33807/meps-probe-water-use-impact-of-polish-shale-gas

 6. Mai sunt 12 luni pana la instaurarea unui alt dictator: ponta, antonescu sau cine stie pe cine urmeaza securitatea la ordinele inaltei porti sa puna la conducerea coloniei Romania.
  E bine totusi ca unii raman intepeniti cu buna stiinta in anti basism in timp ce ponta instaureaza o dictatura mai feroce decat basescu.

  • Aveti perfecta dreptate! Basescu apartine trecutului demult…dar USL ca sa-si ascunda neputinta, il tot arunca pe basescu in faţă ca pe un scut …Prea devreme românii s-au saturat de Ponta si USL …asta este problema …de Basescu ne-am saturat dupa 8 ani dar de astia prea devreme!

 7. Nu stiu noi, insa coafura lui Basescu sigur da.

  Aproape ca si-a indeplinit toate visele.
  “Propritar” e, mosier e, domn’ profesor e. (apropo ce mai face domn Haissam, care mai e treaba cu oile, cu rapirea?)
  Cu negotu’ s-a descurcat mai tot timpul.
  A regizat Caracatica mioritica, impanzind Romania de securisti.
  In rolul de judecator a fost intotdeauna de partea dreptatii oarbe.
  Ce sa mai vorbim, pe toate le-a supervizat, nimic nu i-a scapat.

  Acum vad ca joaca in rolul de star tv. Sa vedem daca ii iese.

 8. Iar dupa 12 luni se instaureaza cu toate fortele dictatura lui ponta-antonescu-usl care iau oamenii la bataie pt ca-si apara pamantul acum? Multumesc frumos pentru acest viitor.

 9. Încercăm sa rezistam, avem de ales?
  Da cu guvernul care ia masuri radical opuse decat se lăudau în campanie se poate rezista?

  Esti de acord cu acciza pe benzina?
  Esti de acord cu plătirea cas de fiecare data pentru fiecare venit in parte? Poti plati si cate 10 cas-uri.

  • Pai, mai Georgica, acciza la bezina e un cacatel fata de ce au taiat basboc, si atita timp cit bassss ne-a indatorat nepotii lafmi jucam cum cinta aia. Nici eu nu sint de acord cu marirea taxelor iar taxele pe salarii sint cele MAI MARI dintre toate. Nu incurajeaza nici angajatorii nici angajatii. Dar platirea CAS pt. fiecare venit in parte, are logica.
   De ex. unu poate fi angajat cu sal. min. pe ec. si plateste cas la 800 de lei, iar din alte colaborari poate cistiga si sute de mii de euro ca el plateste deja la aia 800. E OK? CAS este o taxa pe venit. Asa cum tu platesti impozit pe TOT VENITUL (adica si salariu si drepturi de autor si taxe din chirii etc.) asa e si cu casul. Problema la noi e ca toate taxele pe care le platim ca prostii nu se duc unde trebuie ci se fura. Aia din tarile nordice platesc taxe de se caca pe ei dar nu prea se pling pt. ca au sosele, scoala, sanatate.

 10. Basescu e doar varful ice-bergului.
  Ghitzenstein &Co. nu va pleca nici de buna voie, nici prea curand : )

 11. Domnule Radu Tudor,ROMÂNIA nici măcar în Europa n-a intrat.Pentru Europa,ROMÂNIA este echivalentă cu un circ ambulant în care aproape fiecare seară de la 18 30,dintr-o cutiuță cu surprise numită ROMÂNIA,apare un DEMIS ordinar care vrea să fie educatorul tuturor românilor,și predă rău-făcătoria și ticăloșia.De data asta face uSL-ul cinste cu neintrarea ROMÂNIEI în Schengen,că l-a lăsat LIBER pe Băsescu să dea din gurăPlus idiotul de Ponta e responsabil de măcelul de la Pungești!Pentru mine Băsesu nu mai e așa important.Eu acuma nervii îi îndrept către Ponta pentru injustiția de la Pungești cum sunt tratați cetățenii.Mâine poimâine va ieși Ponta să mulțumească cetățenilor de la Pungești pentru datoria civică de care au dat dovadă sau cum a spus Iliescu pe vremea Mineriadelor.Aici vom ajunge!Noi cu Băsescu am terminat-o!Lui Ponta îi cerem capul acum,chiar dacă Băsescu a acționat,Ponta l-a lăsat să acționeze!Și cerusem mult?Am cerut atâtea de la USL?N-am cerut luna de pe cer,n-am cerut să moară Băsescu de mâinile USL,ci am cerut să plece Băsescu de la Cotroceni și să nu exploateze resurse miniere și gaze,atât!Răspunsul lui Ponta e pâine ieftinită!Atât merităm noi?Pâine?Ne astupă gura cu pâine?Asta face USL-ul mai ticălos sau mai băsist decât Băsescu!Deci nu intrăm în Schengen!N-avem cum!Dumnezeu a lăsat Pământul pentru toți oamenii,nu doar pentru Europeni!

 12. Domnule Radu Tudor, afirmati urmatoarele:
  “nu sunt de acord nici cu explorarea nici cu exploatarea gazelor de sist. jandarmii apara (cu elan suspect) o proprietate privata, in care proprietarul si-a dat acordul pentru foraje. mai respectam sau nu proprietatea si decizia unui privat de a face orice doreste cu pamintul sau?! asta nu ma face pe mine sa doresc gaze de sist. e o greseala a guvernului, cind are alternative curate”

  Nu inteleg de cand anume au devenit resursele subsolului un bun PRIVAT in Romania? Chiar si problema terenului “privat” respectiv se cunoaste ca a fost FURAT de catre functionari ai primariei cu scopul instrainarii catre compania Chevron. Face obiectul unei anchete penale care stagneaza din motive politice. Acel teren este achzitionat de catre compania Chevron cu buna stiinta printr-o frauda (hotie).

  • @anonimule, fostul @dan de fapt: E total gresit ce scrii. Iata de ce.

   EXPLOATARE – EXPLOATARE – EXPLOATARE ca poate inteleg si timpitii care cred ca nu-i afecteaza daca stau in case ca boii

   “Guvernul Victor Ponta a aprobat acordul de EXPLOATARE al gazelor de șist
   Exploatarea gazelor de şist a ajuns la Băile Felix şi 1 Mai

   Vineri, 22 noiembrie a.c., a fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea Guvernului Victor Ponta privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp.
   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix

   East West Petroleum Corp. este o obscură companie canadiană cu operațiuni în SUA, India, Noua Zeelandă și Maroc (detalii aici).

   ”Hotărârea Nr.887 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre._____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I. PRIM-MINISTRU VICTOR-VIOREL PONTA”

   (detalii pe legex.ro)

   În luna decembrie 2012 Guvernul Victor Ponta a adoptat hotărârea privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 2 Tria, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale si EAST WEST PETROLEUM CORP (detalii aici)
   Guvernul a aprobat concesiunea pentru exploatare la Biled și Periam unei firme canadiene

   Guvernul Victor Ponta a emis în data de 14 noiembrie a.c. două hotărâri prin care aprobă concesiunea pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled și EX – 7 Periam firmei canadiene East West Petroleum Corp în vederea explorării și exploatării gazelor de șist.

   Canadienii de la East West Petroleum Corp au obținut concesiunea și pentru perimetrul EX – 3 Băile Felix.

   Redau mai jos cele două hotărâri ale Guvernului Victor Ponta publicate în Monitoriul Oficial în data de 22 noiembrie a.c.:

   ”Hotărârea Nr.885 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA”

   (detalii pe legex.ro)

   ”Hotărârea Nr.886 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.______*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA””

 13. pentru mine va fi un deliciu sa il vad pe chiorul din ce in ce mai speriat disperat si in agonie in aceste ultime 12 luni deja cand il vad ca iese speriat la palatul cotroceni si incepe sa injure pe toata lumea e o placere pentru mine cand stiu exact ca incepe sa miroasa a frica din ce in ce mai mult in preajma lui basescu , eu fac pariu ca in ultima luna va si plange de frica de la pupitrul de la cotroceni ,se pare ca basescu incepe sa realizeze ca a fost inconjurat numai de lingai si ca in fata poporului e pe post de paria al societati si acest lucru il sperie foarte tare

 14. ce poate fi mai frumos decat sa vedem un tiran un dictator odios care se prabusete in agonie mizerie si disperere pe calea cea mai democratica posibilasi anume prin alegeri , romania va fi cel mai bun model al democratiei dupa ce acest odios de basecu va fi alungat de la cotroceni prin calea democratica ,si va purta mereu stigmatul poporului cat va mai fi in viata publica , pedeapsa mai mare pentru un om politic nu exista decat sa pleci din post ca ultimul jeg si in bucuria poporului ca a scapat dupa 10 ani de un presedinte odios,

 15. Demisul de catre 7,4 mil. cetateni si-a luat masuri sa nu mai poata fi demis inca o data asa ca nu putem scapa de el curand.
  Individului (care s-a intors la Masa Verde) ii convine sa apara zilnic pe ecranele TV si sa i se rosteasca numele. Ieri a iesit la cumparaturi mintind ca painea pe care el o arata nu s-a ieftinit. La magazinul de la care cumpăr eu chiar a scazut pretul aceleiasi paini cu aproape 0,50 lei, ! Depinde de sortimente insa costa mai putin cu 0,30, 0,40 lei dar mincinosul, demagogul si circarul isi face numarul….
  Ii doresc lui Masa Verde si Mosier de Cotroceni sa manance paine gratuit si sa bea apa plata de Jilava. E cam nelinistit de ce va descoperi comisia parlamentara Nana si de convorbirea telefonica cu Chitoiu(trafic de influenta clara). Sa-l vedem cum va “hahai” la sfarsitul anchetei parlamentare.

 16. uf, uf, poate nu mai e chiar asa…

  breacking … http://www.gandul.info/politica/judecatoarea-iulia-motoc-pleaca-de-la-curtea-constitutionala-11748006

  vai, vai, ce rezolutii o sa mai dea ccr-ul si cu ce strasnicie la va respecta basescu, ca doar asta a facut de atatia ani, nu tu separarea puterilor in stat, nu tu nimic. Nu mai conteaza nici o institutie delegata prin reprezentativitate de electorat, alegeri etc. Exist eu si atat. Pai cum? pai da, am ccr-ul in mana si cu asta contest si dirigui absolut tot ce nu-mi convine, si tot eu conduc. Forever. Restul e egal zero barat. Asta de fapt e maciuca politica de care vorbea el …

  sa vedem, in continuare va trebui sa respecte fara sa cracneasca, cum a facut intotdeauna, deciziile dragei ccr …

  .

  • Bai @acelas: In limba romana, corect gramatical se scrie “acelasi”. Inainte sa va apucati sa scrieti pe aici, nu ar fi mai bine ca mai intai sa invatati sa scrieti? Daca vreti sa exersati liniute si bastonase, puteti sa o faceti in alta parte, n-are rost sa chinuiti lumea pe-aici.

  • @acelas .. bine ca esti tu mai destept decat cei care au ales-o pe Motoc in devafoarea celor doi propusi de USL.
   Si nu te mai vaita atat. Succesorul lui Motoc la CCR va fi propus de USL. As vrea din tot sufletul ca echilibrul de la Curte sa fie “favorabil” actualei puteri ca sa mai pierdeti o “scuza” pentru mediocritatea guvernului Ponta.

 17. Nu mai are nicio legătură cu base actualitatea. Se vede clar cu cine este de fapt legătura: V. PONTA, el a trimis ordin de la SGG, ei în guvern au angajat tot felul de…jandarmi, poliţişti, lor şi la toate serviciile care lucrează pe presiuni si abuz le-au mărit salariile !!! În loc să angajeze muncitori să poată avea bani la buget, să aibă populaţia ce mînca, nivelul de trai să fie mai ridicat, bagă bani în,,corida” jandarmerie, poliţie să îi apere, pe ei şi pe străinii care jefuiesc ţara, de fapt, de cine îi apără???, de populaţia neajutorată, de populaţia săracă pe care au distrus-o moral, psihic şi fizic cu bună intenţie(toate fabricile, uzinele şi tot ce mai mişca în zonă le-au închis intenţionat),au rămas doar barurile, afacerile cu prostituate, cu chioşcuri care te ţin în probe(de orice fel)1-2 luni fără bani, apoi te alungă.Este real ceea ce scriu(camera ascunsă ca să va convingeţi).Exact cum a fost cu RMG, sigur aşa s-a întîmplat şi cu CHEVRON,se vor da cărţile pe faţă cîndva…!!! Ştiu ce înseamnă televiziune şi de asta am scris aici că, oamenii doar în voi tv mai au încredere, acum, după ceea ce s-a întimplat şi cîte răutăţi, neadevăruri au fost aduse celor de la miting, cu siguranţă, că nu se vor mai încrede în televiziuni, vor prefera un radio,…şi…audienţele vor fi zero. Niciodată nu am susţinut partidele politice, sunt nişte perverşi toţi, este normală agresivitatea unor plătiţi bine din buget de guvern, să îşi bată joc de populaţia care nu este deacord cu anihilarea, nmoartea lentă???, de ce nu îşi bagă la ei în casa lor şistul, in zona unde au părinţii, in zona unde lucrează ca parlamentar, guvernant, să trăiasă alături de CHEVRON, bot în bot, să consume apa le la sondă fără să li se cumpere apa imbuteliată la bidon(noi consumăm apa din lacuri, rîuri şi ei imbuteliată), este real RADU!!!
  ADIO !!! USL, RĂMÎI CU CHEVRON, cu RMG, doar traseismul votului vă va mai scoate la lumină(ca de obicei, microbuze, autobuze, autocare,…), primul om care va face loby contra voastră sunt eu(dacă nu vă schimbaţi comportamentul). Radu, am scris multe comentarii, materialul cu titlul,,după ce a sters pe jos cu medicul BRĂDIŞTEANU, acum apelează la el” de la mine v-aţi inspirat, a doua zi era schimbat titlul iniţial, că titlul era cu rromul care era în spital in Austria şi telefonul, sincer, m-a deranjat titlul materialului vostru(nu aţi ţinut cont de profesionalistul cu care s-a şters pe jos, dar, aţi scos în evidenţă rromul şi telefonul insistent), materiale chiar documentate cu linkuri, şi nu au apărut. De acum…o să scriu un comentariu exact unde cred că se merită şi se ia în seamă. Puţin…şi veţi ajunge(ferească Dumnezeu)A3 doar în Bucureşti, sau, fără grai….se întîmplă…obiectiv vorbind, dacă nu vă reglementaţi legătura cu publicul…paaaaaaa….pici.

  • @!!!!!!, fostul @dan de fapt: E total gresit ce scrii. Iata de ce.

   EXPLOATARE – EXPLOATARE – EXPLOATARE ca poate inteleg si timpitii care cred ca nu-i afecteaza daca stau in case ca boii

   “Guvernul Victor Ponta a aprobat acordul de EXPLOATARE al gazelor de șist
   Exploatarea gazelor de şist a ajuns la Băile Felix şi 1 Mai

   Vineri, 22 noiembrie a.c., a fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea Guvernului Victor Ponta privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp.
   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix

   East West Petroleum Corp. este o obscură companie canadiană cu operațiuni în SUA, India, Noua Zeelandă și Maroc (detalii aici).

   ”Hotărârea Nr.887 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre._____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I. PRIM-MINISTRU VICTOR-VIOREL PONTA”

   (detalii pe legex.ro)

   În luna decembrie 2012 Guvernul Victor Ponta a adoptat hotărârea privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 2 Tria, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale si EAST WEST PETROLEUM CORP (detalii aici)
   Guvernul a aprobat concesiunea pentru exploatare la Biled și Periam unei firme canadiene

   Guvernul Victor Ponta a emis în data de 14 noiembrie a.c. două hotărâri prin care aprobă concesiunea pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled și EX – 7 Periam firmei canadiene East West Petroleum Corp în vederea explorării și exploatării gazelor de șist.

   Canadienii de la East West Petroleum Corp au obținut concesiunea și pentru perimetrul EX – 3 Băile Felix.

   Redau mai jos cele două hotărâri ale Guvernului Victor Ponta publicate în Monitoriul Oficial în data de 22 noiembrie a.c.:

   ”Hotărârea Nr.885 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA”

   (detalii pe legex.ro)

   ”Hotărârea Nr.886 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.______*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA””

 18. ea era programata pt 1 ian 2014 …

  ccr este o meta-structura care a anulat practic separarea puterilor in stat si functionarea democratiei ..

  a fost, cred, cosmarul cel ma mare de dupa decembrie incoace..

  • Bai @acelas: In limba romana, corect gramatical se scrie “acelasi”. Inainte sa va apucati sa scrieti pe aici, nu ar fi mai bine ca mai intai sa invatati sa scrieti? Daca vreti sa exersati liniute si bastonase, puteti sa o faceti in alta parte, n-are rost sa chinuiti lumea pe-aici.

 19. Greșită întrebare deoarece AMR-ul lui Base nu este de 12 luni ci este egal cu AMR-ul basistei Kovesi (aleasa lui Ponta) si a sistemului sau bine infiltrat in justitie , servicii …

  Kovesi mai are un mandat lung la DNA si va veghea la linistea lui Basescu .

  Guvernatorul Băsescu va predea ștafeta Guvernatorului Ponta .

  AMR-ul lui Base este egal cu AMR-ul basistei Kovesi aleasa lui Ponta pentru DNA si pentru liniștea lui Basescu .

  Slugărnicia acestora fata de unchiul SAM este gretoasa .
  Jos regimul Ponta-Basescu

 20. Nu cred ca-si va duce pina la capat mandatul. Dragostea lui bolnava de putere o sa-i vina de hac. Dar pina sa plece, o sa ne mai faca foarte mult rau!
  Si cred ca lovitura cea mai grea ar primi-o daca USL-ul ar anunta (macar atit!) ca ia in calcul sa prezinte la europarlamentare CANDIDATI COMUNI!!
  Reflectati un pic la consecinte!

  • Inocenta? Naivitate? Seninatate?
   România practică un sistem electoral proporțional cu listă de
   partid închisă (lista este blocată iar candidații sunt aleși în ordinea hotărâtă de partid), cu o singură circumscripție (întreaga țară este o circumscripție).
   Si daca ar candida pe lista comuna, numarul de europarlamentari USL ar fi acelasi. Partea frumoasa este ca PSD are 40%, PNL in jur de 20%, iar PC in jur de 2% (sub pragul de 5%). Cum sa imparta locurile? Ca la ultimile alegeri? 🙂 Pai un europarlamentar constiincios poate incasa si 15.ooo Euro lunar! E foame mare, tocmai de aceea PC-ul (care nu va avea niciun europarlamentar mergand pe liste proprii) nu este primit nici de PAS nici de PNL.
   Acum este clar? Ori impreuna, ori separat, USL va avea acelasi numar de europarlamentari. Dar pe lista comuna s-ar putea ca liberalii sa aiba pretentia de raport 1:1, in ideea in care realitatea sondajelor arata 2:1 pentru PSD!

 21. Mi se pare cel putin penibil ca in conditiile in care castigi cu 70% alegerile dar apoi santajat sau nu sa bati palma, sa-i numesti procurorii sa stai sa numeri AMR-uri!!! Altceva nu ai de facut ca prim-ministru? Ne-au dezamagit si au batut palma cu marinerul!
  Haideti sa vorbim despre ce nu face USL-ul, nu sa-i tinem coliva lui Basescu! Ca va face ce va sti! Scandal si dosarele!!! O zi buna!

  • Nu exista USL! Exista PSD, Ponta si cearta cu Basescu. ASTA se vede la televizor!! Unde au fost liberalii si Antonescu timp de doua saptamani? Cine a monopolizat toata scena politica? Ponta, Antonescu, tata socru, Dragnea si Sova! Adica PSD si Basescu!
   Eu nu cred in povestea asta cu razboiul dintre palate. Acum cateva zile, Radu Tudor spunea ca Ponta a pus batista pe tambal numindu-l pe UNPR-istul Nicolicea in fruntea comisiei Calarasi. Pai ce vroiati sa faca? Galceava asta este praf in ochi. In ochii nostri. In realitate coabiteaza excelent, se cearta doar ca sa il scoata din peisaj pe al treilea, adica pe Antonescu. Cine castiga din tot taraboiul asta?
   1.Ponta pentru ca se impune ca singurul lider al USL, Ponta care a preluat si mesajul lui Antonescu (lupta cu Basescu, mai ales ca presedintele a avut grija sa sugereze o eventuala apropiere de Crin!!) lasandu-l pe liderul liberal fara cuvinte’n cantec.
   2.Basescu pentru ca se impune ca liderul (si singurul) opozitiei la actualul regim!
   Indiferent ce sperati (inclusiv Radu Tudor) in legatura cu Basescu, in niciun caz punerea in aplicare a dorintelor voastre nu o sa vina din parte lui Ponta! Ponta este un OPORTUNIST si va COABITA.

 22. Nu inteleg de ce multa lume blameaza coabitarea. Cu pact sau fara pact coabitarea exista atata timp cat conjunctural presedintele a ramas iar USL a fost ales. Dar asta nu inseamna exercitarea functiei cu rea credinta, abuz de drept si in functie, ignorarea, sabotarea sau subminarea interesului national, proferarea de ofense si raspandirea de informatii false, denigratoare la adresa altor autoritati, …

 23. Nu pot decat sa reiau cele scrise mai sus:

  “Domnule Radu Tudor,
  Cateva considerente:
  1. Da, Basescu a fost si este o mare tragedie, adusa pe capul romanilor.
  2. Insa, actuala putere, in care noi ne pusesem mare speranta, nu pare a avea solutii pentru problemele cetateanului de rand.
  3.Sa vii tu la putere, pe un val de popularitate de 70 %, si apoi sa semnezi pact de coabitare cu dusmanul, nu cumva se cheama tradare, minciuna si nesimtire?
  4.Exceptand episodul cu chinezii, aproape toate actiunile si deciziile actualei guvernari, par a fi indreptate impotriva mea ca cetatean:
  -cresteri de taxe, accize, impozite
  -sistarea investitiilor publice
  -cresterea salariilor primarilor, in conditii de cria majora
  -si multe altele
  Am mai spus si cu alte ocazii, in tara, situatia economica se apropie de dezastru.

 24. Va scrie fostul @germil ..fara “r”. Sub acesl nume … “consacrat”, pana astazi, cel care a semnat pana mai ieri @germil… ESTE…@germil… . si daca aveti ceva de reprosat lui … spuneti-o cu ce-am gresi fata de dvs. si fata de Nicoleta (care n-am gresi … si GAFELE “unora” care m-au scos din echilibrul firesc … sunt dezechilibrat psihic, fireste) … Nicoleeeeetaaaaaaaaaaaaaa … nU_sE_mAi_PoAtE _iNtRa _Pe_bLoGUL_d-LUI rAdu TuDor.!!!

  P.S.: fărădelegi …(România, fals în spasme) …

 25. Asa cum am aflat(uneori cu mare intarziere ..dar pana la urma am aflat!) in cursul istoriei postdecembriste cauzele si oamenii responsabili de anumite schimbari spectaculoase il/ii vom afla in viitor si pe “autorul/autorii” materiali/morali al readucerii/reinscaunarii ILEGALE a lui basescu la Cotroceni(sa se gandeasca acesti autori, ca atunci cand se va afla ,ca ei sunt deasemeni responsabili in afara de “lovitura de stat” si de faptul ca toate actele semnate/actiunile intreprinse de basescu dupa toamna 2012 pot fi puse sub semnul ilegalitatii si nulitatii).Sa ne reamintim unele evenimente cruciale care au schimbat soarta noastra si responsabilii,astfel:Mineriada(iliescu+ cosma) , schimbarea candidatului la presedentie in 2004 intre Stolojan si basescu(Draga STOLO!);Recastigarea de basescu a celui de al doilea mandat in 2004( geoana,romii+manelistii,votul lui Bakonsky,pixelul albastru si respectiv negocierea basescu-sarbu pentru formarea fuvernului fesenist PSD+PDL in 2009);Crearea sistemului odios basescu-boc(pdl,servicii si unii din justitie) care a domnit si devalizat tara(vezi retrocedari ilegale,vezi mafia tiganeasca din Timisoara,vezi defrisarea padurilor,vezi distrugerea industrei si economiei,vezi vanzarea resurselor tarii….) nestingherit (nici de catre manifestatii din Piata Universitatii ,nici de sindicatele ingalbenite prin cumpararea si santajarea sefilor de sindicat de catre sistem,nici de …);Kooabitarea(???…inca nu cunoastem autorii reali si morali)…etc,etc.Asa ca asteptam,asteptam ,asteptam ..in speranta ca nu o sa fim nevoiti sa asteptam chiar pana in …decembrie 2014.

 26. Atata timp cat Mitoman Plagiator dar si Ciomagar de tarani Victor Viorel Ponta s-a transformat in ceea ce am urat la Impostor Mafiot Prezidential “basescu” mai conteaza dnule Tudor 12 luni cu Bas Impostor???Atata timp cat acest Mitoman Ponta stalceste la propriu prin forta primitiva a Jandarmeriei(de acum devenita o institutie ultra antipatica in ochii cetatenilor,sper ca fi desfiintata)protestatari cu mainile goale mai conteaza dnule Tudor??Oare ce s-ar intampla daca taranii s-ar inarma cu furci si topoare pentru a se apara in fata primitivismului de care dau dovada BRUTELE Primitive ale Jandarmeriei???Ar fi mai fericit Victor Viorel Ponta??
  Va pun o intrebare Dnule Tudor:Care este diferenta in acest moment intre Mitoman Ponta si Impostor Prezidential”basescu”,ce metode punitive dar si economice ii diferentiaza???Nici pe vremea lui A.Nastase PSD-ul nu avea o atitudine atat de ticaloasa impotriva propriului electorat,vor deconta la nivelul PDL-eprelor la viitoarele alegeri ..in mod sigur.Sunt un marinar care a navigat cu “basescu”pe M/V Biruinta si confirm ca este un caracter infect de om cu apucaturi dictatoriale duse la extrem…dar conteaza…atata timp cat am schimbat pe “Dracu” si a venit “Fi-su” Ponta…O ultima intrebare Dnule Tudor : Oare nu cumva Radu Stroe ca ministru de interne il saboteaza electoral grav pe Crin Antonescu prin OK-ul dat Jandarmeriei sa stalceasca in mod primitiv taranii si ecologistii la Pungesti???

  • marian,vita incaltata, ia-ti basul acasa si cara-te sa ne scapi de el, pai se compara,creier de gandac ce esti

   • @goga…fii mai explicita Latrina Activista Pesedista cu nick-ul “goga” in comentariul tau cam idiot… sau esti o Bruta Primitiva din “JEGdarmerie” careia nu ii place libera exprimare la opinie…Am scapat “temporar”de Latrinele Activiste Basesciene” si acum le iau locul cele de la PSD si PNL?

    • sunt cum si cine spui tu, oricine vrei tu, marian, idiotule,sunt cine vrei tu numai sa spumegi, pai cum poti sa compari pe incomparabil- basescu,tovarasul tau de inteligenta, bai, spirit gregar de cea mai joasa speta, cum sa compari pe basescu cu INDIFERENT CINE? DECI CUM POTI COMPARA latrina cu……. orice?

 27. “Ubi nullus pudor, ibi nulla honestas” (Unde nu-i rusine, nu-i nici onoare !)- ca demni urmasi ai lui Traian ce suntem asta macar ar trebui sa il facem sa invete din latina !
  Pe un blog se spune ceva foarte logic : in republica parlamentara presedintele poate fi disponibilizat doar de catre parlamentari ; in republica semiprezidentiala presedintele poate fi disponibilizat doar de popor prin propunerea parlamentarilor.
  De ce parlamentarii refuza sa ni-l retrimita spre analiza la urne, cand stiu bine ca ei nu-l pot disponibiliza ? Este treaba noastra daca va fi cvorum sau nu, problema este sa nu ni se suprime dreptul de a il demite. In orice caz, cel putin o lectie noua usturatoare va primi !
  Trebuie sa rugam ferm alesii nostri sa redescida ochii asupra reterfelirii Constitutiei dupa incheierea pactului Ponta-Basescu, ca doar nu o avea anexa secreta !
  Vrem sa se reintoarca la popor in regim de urgenta, pentru a preveni destabilizarea avansata si periculoasa a increderii in guvernarea Romaniei stbilita democratic in 6 Decembrie 2012!Doar poporul are dreptul legal de a-i da lectii, restul sunt barfeli ineficiente pe culoarele Parlamentului!

 28. Domnule Radu Tudor referitor la afirmatia dumnevoastra “asta cu dictatura e de ris”, ce anume este de ras?

  “14.10 În comuna Pungesti, satul Silistea Jandarmeria a instaurat starea de necesitate. Pentru ca existau informatii ca oamenii se vor aduna din nou sa protesteze impotriva faptului ca Chevron si-a reluat lucrarile privind ridicarea sondei de explorare a gazelor de sist pe terenul concesionat de la primarul Mircia Vlasie, ales de pungesteni in fruntea lor anul trecut, jandarmii au inceput sa aplice o lege care seamana foarte tare cu starea de razboi.

  Constantin Paslaru ne-a relatat prin telefon: “Aici este stare de necesitate. S-au inchis toate barurile, oamenii nu au voie sa fie mai mult de trei pe strada, la fiecare colt de ulita sau drum sunt cate patru-cinci jandarmi care nu-i lasa pe oameni sa mearga pe drum, ii trimit acasa, li s-a interzice oamenilor sa se deplaseze iar daca trebuie sunt insotiti de jandarmi, tabara de rezistenta este incercuita de jandarmi – aflati in numar impresionant in zona, nu se poate intra acolo fiind declarata zona de infractionalitate. Masinile de la Chevron s-au intors, oamenii lor lucreaza nestingheriti, sunt paziti din metru in metru de jandarmi si aici este pur si simplu teroare. Nu se poate trece prin zona cu terenul Chevron, pe drumul judetean, decat in trafic, cu masini, dar si acestea sunt oprite si cei din ele sunt legitimati la sange si controlati la toate actele masinilor.”. In zona nu este permis accesul presei.”

  • Pentru R.T., e de ras, pentru ca dumnealui este un sustinator (feroce as putea spune) al SUA. Adica a imperialismului American, ce sa ne mai ascundem dupa vorbe.

   R.T. NU CREDE ca la Silistea e Stalinism de anii 50 acum. Dar nici nu se intereseaza daca e sau nu e. Iar daca s-a interest…astept emisiunea din aceasta seara.

  • @anonimule, fostul @dan de fapt: E total gresit ce scrii. Iata de ce.

   EXPLOATARE – EXPLOATARE – EXPLOATARE ca poate inteleg si timpitii care cred ca nu-i afecteaza daca stau in case ca boii

   “Guvernul Victor Ponta a aprobat acordul de EXPLOATARE al gazelor de șist
   Exploatarea gazelor de şist a ajuns la Băile Felix şi 1 Mai

   Vineri, 22 noiembrie a.c., a fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea Guvernului Victor Ponta privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp.
   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix

   East West Petroleum Corp. este o obscură companie canadiană cu operațiuni în SUA, India, Noua Zeelandă și Maroc (detalii aici).

   ”Hotărârea Nr.887 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre._____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I. PRIM-MINISTRU VICTOR-VIOREL PONTA”

   (detalii pe legex.ro)

   În luna decembrie 2012 Guvernul Victor Ponta a adoptat hotărârea privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 2 Tria, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale si EAST WEST PETROLEUM CORP (detalii aici)
   Guvernul a aprobat concesiunea pentru exploatare la Biled și Periam unei firme canadiene

   Guvernul Victor Ponta a emis în data de 14 noiembrie a.c. două hotărâri prin care aprobă concesiunea pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled și EX – 7 Periam firmei canadiene East West Petroleum Corp în vederea explorării și exploatării gazelor de șist.

   Canadienii de la East West Petroleum Corp au obținut concesiunea și pentru perimetrul EX – 3 Băile Felix.

   Redau mai jos cele două hotărâri ale Guvernului Victor Ponta publicate în Monitoriul Oficial în data de 22 noiembrie a.c.:

   ”Hotărârea Nr.885 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA”

   (detalii pe legex.ro)

   ”Hotărârea Nr.886 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.______*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA””

 29. Important ar fi ca sa gasim o solutie ca ticalosul sa nu beneficieze de pensie prezidentiala si nici de vila RAAPS sau masina cu SPPist-a mincat destul de la acest popor.

  • Aveti dreptate , nu ar trebui sa se bucure de privilegiile fostilor presedinti ! Dar daca ii trece prin cap sa -si dea demisia inainte de terminarea mandatului si ne pomenim cu el candidat la functia suprema ? Daca ne tradeaza din nou Curtea Constitutionala si gaseste o “chichita” favorabila betivanului ?

 30. Noi, nu. Troica neo-securista (SRI, SIE, SPP; poate nu chiar SIE dar celelalte doua, da) ne vor “asigura” ca vom mai rezista cu el inca 12 luni.
  Arata cat de folositoare sunt aceste organe: toate stiu care si cati sunt corupti dar, atata vreme cat banu’ ii bun, nu vad/aud nimic.

  Acum cred ca inteleg de ce nu iese nimeni in strada:

  1) Toti sunt satui de actiune si fara progres/rezultat.

  2) Nimeni n-are timp/e obosit.

  3) Le e frica ca vor fi dati afara de la slujba daca sefu sau patronu aude ca Neica Cutarescu a iesit sa protesteze.

  4) Nimeni nu vrea sa-si ia in bot. Costa mult si nu vor sa fie schiloziti pe viata.

  5) Atat “fortele de ordine”, cat si serviciile au aratat cat de interesate sunt de tara si de a lasa populatia sa-si indeplineasca “dreptul dar si datoria patriotica impotriva nenorocitiilor”.

  6) Dupa ce am citit asta ( http://altmarius.ning.com/m/blogpost?id=3496555%3ABlogPost%3A432511 ), deja mi s-a luat de orice lacrima de speranta pe care am avut-o sau pe care as fi avut-o.

 31. noi avem sanse 49% sa supravietuim inca un an dar pentru domnu presedinte va fi mai greu cu doua joburi, acuma este presedinte si agricultor.Eu in locul dumnealui as inchide telefonul cand sunt la arat sau as face videoconferinte CSAT din cabina tractorului.

 32. http://rt.com/bulletin-board/rtnews-december-07-1200msk-877/ minutul de inceput 06,08 insotit de film scurta documentare,,A tiny village takes on a US energy giant as we travel to Romania, where locals are desperate to stop shale gas exploration close to their homes;Anti-fracking rage in Romania – clashes erupt in a village between police and locals who don’t want the American energy giant Chevron to drill for shale gas in the… 2″(pe realitateatv au dat materialul tradus direct).
  frumos PONTA!!!!, halal conducatori avem !!!!!
  ARE CUMVA LEGATURA CU BASESCU?!?!?!?!, CRED CA…NU…,SAU…POATE CA…DA… !

  • @!!!!!!!!, fostul @dan, alias @jghf, alias @esti cu pluta hanti basista: E total gresit ce scrii. Iata de ce.

   EXPLOATARE – EXPLOATARE – EXPLOATARE ca poate inteleg si timpitii care cred ca nu-i afecteaza daca stau in case ca boii

   “Guvernul Victor Ponta a aprobat acordul de EXPLOATARE al gazelor de șist
   Exploatarea gazelor de şist a ajuns la Băile Felix şi 1 Mai

   Vineri, 22 noiembrie a.c., a fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea Guvernului Victor Ponta privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp.
   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix

   East West Petroleum Corp. este o obscură companie canadiană cu operațiuni în SUA, India, Noua Zeelandă și Maroc (detalii aici).

   ”Hotărârea Nr.887 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre._____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I. PRIM-MINISTRU VICTOR-VIOREL PONTA”

   (detalii pe legex.ro)

   În luna decembrie 2012 Guvernul Victor Ponta a adoptat hotărârea privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 2 Tria, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale si EAST WEST PETROLEUM CORP (detalii aici)
   Guvernul a aprobat concesiunea pentru exploatare la Biled și Periam unei firme canadiene

   Guvernul Victor Ponta a emis în data de 14 noiembrie a.c. două hotărâri prin care aprobă concesiunea pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled și EX – 7 Periam firmei canadiene East West Petroleum Corp în vederea explorării și exploatării gazelor de șist.

   Canadienii de la East West Petroleum Corp au obținut concesiunea și pentru perimetrul EX – 3 Băile Felix.

   Redau mai jos cele două hotărâri ale Guvernului Victor Ponta publicate în Monitoriul Oficial în data de 22 noiembrie a.c.:

   ”Hotărârea Nr.885 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA”

   (detalii pe legex.ro)

   ”Hotărârea Nr.886 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.______*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA””

 33. Eu Rezist. El mai rezista ?
  UE, FMI, USA mai rezista ?
  Dar serviciile noastre rezista fara buget ?

   • Ati vazut cum a cazut in cap, la Kiev, statuia lui lenin ?
    Cine si-ar fi imaginat asa ceva, in urma cu 30 ani ?
    Toate statuile raufacatorilor vor sfarsi cazand in cap, mai devreme sau mai tarziu !

 34. Mihai Gâdea a aflat că asistentul parental, care a fost judecat pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 12 ani, care se afla în grija sa la centrul de îngrijiri aparţinând de Fundaţia Sfântul Daniel din Turda, a fost condamnat doar la 5 ani de închisoare.
  Când la protestele din iarnă din 2012,eu am fost dus la o fostă bază militară în Oradea,pe strada Armatei,și am fost violat de jandarmi în repetate rânduri,violat și nu numai,am fost rupt de realitate câteva luni bune.Am fost destul de puternic să-mi dau seama că jandarmii care au făcut asta,lucrau,cu metodele lor specific,pentru Băsescu,și încă umilința nu a trecut și nu va trece dar n-am făcut o prostie.Dar când o fată de 12 ani e violate,ea nu-și mai revine niciodată.
  Încă simt nevoia să îi nenorocesc pe toți polțiștii și jandarmii din Oradea,București și mai nou Pungești.Aici am ajuns?Să ne facem singuri dreptate?Unde e acum Asociația Mgistraților și Judecătorilor din ROMÂNIA să protesteze această decizie criminal de numai 5 ani pentru viol?Cazuri din astea,tot mai dese,îmi trezesc chinurile suferite în 2012 și ura pentru USL,că am votat să plece Băsescu și ei l-au repus ca oamenii lui să mai poată bate și viola și pe alți cetățeni!

   • M-ați înțeles greșit domnule Radu Tudor!Motivul acestei postări nu a fost să mă plâng!Motivul acestei postări este ca lumea de pe acest blog să realizeze gravitatea regimului Băsescu și gravitatea refuzului USL de a încheia acest regim,plus să-mi arăt disprețul față de polițiști/jandarmi/armată,după postarea lui Gâdea despre violatori.În numele lui Traian Băsescu,un grup de jandarmi au fost în stare să nenorocească prin bătăi și violuri,cetățenii opozanți ai regimului.
    De rezolvat,am rezolvat o bucată mare cu o umplătură de LAIE(A BIG Jack with a load of Squad) În sensul că m-am alăturat unui grup de cetățeni care au pățit la fel și încă așteptăm de la CEDO prin FACIAS și bla bla bla.Și între timp agresorii au fost dați afară că a fost Campania aia amplă condusă de Radu Stroe că s-au schimbat polițiștii violatori.
    Oricum acum mă simt nevoit să cer și DEMISIA lui Stroe,din moment ce dă dreptate jandarmilor și e mulțumit de jandarmii și de conduit lor profesională la Pungești!Arde-l pe țăran că cere pământul,eh?M A I e tot M A I!Mă așteptam asta de la guvernul Băsescu nu din partea guvernului uSL da..în fine

  • Vrajeli, ca si forma starii de necesitate care ni se prezinta a fi la Pungesti. Tot respectul pentru ingrijorarea localnicilor , dar isteria tinerilor frumosi si liberi si intoxicarile lor (vezi cazul mortului din toamna din aceeasi localitate), sunt susprcte si deloc gratuite . Miroase de la o posta a basire.

 35. De rezistat trebuie sa rezistam fiindca asa se intampla in democratie.
  Si francezii au rezistat 14 ani cu Mitterand, care a coabitat la randul lui cu Chirac vreo 2 ani. Daca votul meu ar fi reversibil l-as da maine jos de la guvernare pe Ponta si gasca lui de diletanti si mincinosi.

 36. Dragi parlamentari români!A trăi bine nu înseamnă să mănânci o pâine ieftină pe zi,ci a trăi bine înseamnă să îți știi copii în siguranță în școli,grădinițe,parcuri,spitale,unde pedofilii SĂ NU EXISTE!CASTRAȚI-VĂ CHIRURGICAL VIOLATORII ȘI PEDOFILII Vă Rugăm FRUMOS!

 37. pai de 24 de ani tot rezistam cu toti hotii care ne conduc, ca doar n-o fi Basescu ultimul hot de prin conducere si ailalti sunt cinstiti.

  Nici n-o sa se cunoasca ca scapam de Basescu. Cu un hot eliminat daca o sa fie eliminat de la furtisaguri, desi nu cred ca-s in cardasie toti, nu se face primavara.

  • Exista grade de comparatie. Totusi, una e sa furi un ou si alta e sa furi un bou. Pana si in codul penal , pedeapsa pentru cel care fura o paine este alta decat pentru cel care te ataca pe intuneric cu un cutit in mana, si-ti ia portofelul.

   • da asa e cine fura oua face puscarie. Acum lasati ca nici pesedeii si nici peneleii n-au furat doar oua, toti cand au avut ocazia au jecamnit cat au putut.

 38. 2 oameni care comduc romania se cearta si isi arunca grave acuzati iar viteaza justitie doarme asta cred ca este mai grav decit 12 luni .
  – nu poate fi schimbat seful spitalului de la ploesti asa prevede contractul ,deci el poate sa asaineze oameni fara sa plateasca ?
  – la oncologie ramin fara tratament nimeni nu plateste asta cum se mai numeste ?
  -face una intrerupere de sarcina si ea este in continuare gravida iar bossul darme sau trimite o gasca de analfabeti in control in afara de arafat
  – olchim este pe butuci si muncitori in greva foamei nimeni de la centru nu se duce sa vada despre ce este treaba .
  – la pungesti mai era un pic si era in aer avioanele militare plus armata terestra ,pentru ce o asemenea manifestatie de forta din partea jandarmeriei .
  – politia ar trebui sa se ocupe de gilceava stirnita de cei 2 smecheri .
  nu sa mearga alaturi de jandarmeriei ,eu cred ca vina apartine in totalitate usl ei spuneau ca gazele sunt de porc .
  -o lege prin care sa se opreasca defrisarile pe cind .
  sinbata seara sa aud ca nu este bine sa se protesteze , usl nu trebuie deranjat.dar le placea cind erau in opozitie si tot romanul nu avea altceva si pe buna dreptate demisia presedintelui .mai mult ca sigur isi vor furaua mai rau decit .
  numai sa vina cresterele si inflatia care inghite toate maririle.
  in ani trecuti turci au emigrat in germania unde este turcia in comparatie cu noi ei au construit metrou pe sub bosfor iar noi nu suntem in stare sa faca o lege dura pentru inculti.
  noi trebuie sa muncim in tara nu sa plecam peste hotare au dreptate strini

 39. Ce trăncăne madam Plumb???, au fosr ameninţaţi toţi cetăţenii din zonă, au fost minţiţi să semneze pe baza minciunilor chevron, ea discută numai cu politicienii din vaslui nicidecum cu cetăţenii Din ce bani sunt plătiţi jandarmii care îşi fac de cap, din banii bugetului de stat cu siguranţă, de ce nu îşi aduce firma paznici de-ai lor ??? romănii sunt prea proşti ???, romănii se bat între ei ca proştii, exact ca în afară: romănul este porcul cel mai rău!!!rĂMÎNEŢI CU JANDARMII, POLIŢIA, CU TOATĂ MAFIA CARE O SUSŢINEŢI CU MARE DRAG!!! NU VĂ INTERESEAZĂ POPORUL? PLECAŢI NAIBII FĂRĂ SĂ DISTRUGEŢI CA PDL-iştii!!
  ADIIIOOO !!!
  CU USL S-A TERMINAT,
  ADIIIOOO !!!
  DIN VOT SINGURI S-AU DEPĂRTAT,
  ADIIIOOOO !!!!
  DOAR MICROBUZUL ÎI SALVEAZĂ,
  ADIIIIOO!!!
  PE NOI NU MAI INTERESEAZĂ,
  ADIIIIOO!!!
  ÎNCREDEREA VOI V-AŢI DISTRUS,
  ADIIIO!!!
  ONOAREA VOASTRĂ A APUS,
  ADIIIO!!!

  • @!!!!!!, fostul @dan de fapt: E total gresit ce scrii. Iata de ce.

   EXPLOATARE – EXPLOATARE – EXPLOATARE ca poate inteleg si timpitii care cred ca nu-i afecteaza daca stau in case ca boii

   “Guvernul Victor Ponta a aprobat acordul de EXPLOATARE al gazelor de șist
   Exploatarea gazelor de şist a ajuns la Băile Felix şi 1 Mai

   Vineri, 22 noiembrie a.c., a fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea Guvernului Victor Ponta privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp.
   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix

   East West Petroleum Corp. este o obscură companie canadiană cu operațiuni în SUA, India, Noua Zeelandă și Maroc (detalii aici).

   ”Hotărârea Nr.887 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre._____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I. PRIM-MINISTRU VICTOR-VIOREL PONTA”

   (detalii pe legex.ro)

   În luna decembrie 2012 Guvernul Victor Ponta a adoptat hotărârea privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 2 Tria, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale si EAST WEST PETROLEUM CORP (detalii aici)
   Guvernul a aprobat concesiunea pentru exploatare la Biled și Periam unei firme canadiene

   Guvernul Victor Ponta a emis în data de 14 noiembrie a.c. două hotărâri prin care aprobă concesiunea pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled și EX – 7 Periam firmei canadiene East West Petroleum Corp în vederea explorării și exploatării gazelor de șist.

   Canadienii de la East West Petroleum Corp au obținut concesiunea și pentru perimetrul EX – 3 Băile Felix.

   Redau mai jos cele două hotărâri ale Guvernului Victor Ponta publicate în Monitoriul Oficial în data de 22 noiembrie a.c.:

   ”Hotărârea Nr.885 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA”

   (detalii pe legex.ro)

   ”Hotărârea Nr.886 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.______*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA””

   • @fostul uselist germil, actualmente PPDD-ist says:
    December 8, 2013 at 12:32 pm
    Va scrie fostul @germil ..fara “r”. Sub acesl nume … “consacrat”, pana astazi, cel care a semnat pana mai ieri @germil… ESTE…@germil… . si daca aveti ceva de reprosat lui … spuneti-o cu ce-am gresi fata de dvs. si fata de Nicoleta (care n-am gresi … si GAFELE “unora” care m-au scos din echilibrul firesc … sunt dezechilibrat psihic, fireste) … Nicoleeeeetaaaaaaaaaaaaaa … nU_sE_mAi_PoAtE _iNtRa _Pe_bLoGUL_d-LUI rAdu TuDor.!!!

    P.S.: fărădelegi …(România, fals în spasme) …
    ,, si daca aveti ceva de reprosat lui … spuneti-o cu ce-am gresi fata de dvs. si fata de Nicoleta (care n-am gresi … si GAFELE “unora” care m-au scos din echilibrul firesc … sunt dezechilibrat psihic, fireste) … daca esti in halul asta, stai naibii in cosul tau balacarindu-te si nu mai enerva comêntatorii care mai gindesc totusi… frustratii sa se automarginalizeze, cu multe ,,succesuri “…

 40. @TEWDR Stiti de ce nu cred in “scenariile” prezentate(de altfel “insiruite” in mod asa de logic/plastic incat par plauzibile) fiindca nu-l cred pe Ponta( si chiar pe nimeni altul din romania,poate cu exceptia lui basescu, care ar fi in stare de orice si a fost dealtfel in stare de mare prietenie cu unii unguri care atacau/blamau statul roman) asa de lipsit de PATRIOTISM incat intors de la MERKEL/Berlin, sa nu prezinte poporului IMEDIAT, intr-un discurs televizat , toate aceste aspecte care ar lovi DIRECT in SUVERANEITATEA si INTEGRITATEA ROMANIEI.Fiindca intotdeauna POPORUL ROMAN strans unit in jurul “UNUI ROMAN ” care sa-i solicite expres acest lucru …nu poate fi niciodata invins(poporul roman poate fi invins numai daca conducatorii/conducatorul …il tradeaza).Si daca este asa … atunci suntem pentru raul cel mai mic(probabil ca si unii realizatori din ANTENA 3 cunoscand aceasta si-au nuantat un pic pozitia in ultimul timp) si astfel …vom fi toti romanii atat pentru RM cat si pentru GAZE SIST(sa le ia dracului strainii, odata, pe toate …si sa nu-i mai vedem si sa ne lase in pace!! fiindca stim ca toate TOATE IMPERIILE : roman,turc,austriac,sovietic( de ex sovieticii au carat atatea paduri/lemn din Romania si alte bogatii ca despagubire de razboi cu valoare de zeci de ori mai mare ca TEZAURUL aflat acum la Moscova) au fost “blestemul romanilor” si mai nou stapanii UE/FMI/SUA nu sunt mai naspa! asa ca parca am fost/suntem/vom fi blestemati sa fi fost/suntem/sa fim in viitor slugile tuturor).PS. Cunosc un om cand spune adevarul sau nu.. asa incat dna Plumb(la emisiunea lui ADRIAM URSU) pare mai mult un inculpat care repeta fara convingere…cuvintele indicate/impuse de “avocat/aparator” si cu cat se “disculpa” pare ca mai mult se “inculpa”.Asa incat chiar daca nu cred scenariul”de pe site-ul prezentat” sunt si eu in categoria pesimistilor care nu cred ca romania se va face bine(poate doar cu sprijinul Celui de Sus si deasemeni poate cu un sprijin politic si material neconditonat din partea CHINEI).

 41. Pentru mine,pentru toti cei care am dezbatut si combatut in toti acesti 9 ani,cel ramas devine o bagatela,cum era,asa s-a calit otelul!Avem experienta,amara,a anilor ceausisti,avem experienta mizerabila a acestor ani bas-josnici,ce-ar putea sa ne mai atinga?!Daca l-as vedea in costumul de zeghe as avea satisfactia mult dorita,atata coruptie,trafic de influenta,hotie,abuzuri,securism ajuns la paroxism,mita si falsuri in justitie,minciuni,prostie,proasta educatie,lipsa de bun simt,mitocanie,si toate cate le-am vazut si sesizat!E drept ca am furnicaturi,am ajuns la saturatie sa-i vad hahaiala jegoasa,cum s-a dus el sa cumpere paine,dar rezist,sa-l vedem ce rahaturi mai face pe ultima suta de metri,ca cu nana a fript-o-n gard rau de tot,poate-i pun piedica mai repede,oricum este terminat politic,draga stolo nu mai face lacrimogenie pentru prostime!

 42. Radu,vin iar cu propuneri ideale, ca de obicei.
  1. Întîi trebuia să facă restringerea locuitorilor/a familiilor răsfirate pe teritorii intinse(la ţară, actualmente, între case sunt cîteva sute de metri, sau mai mult şi proprietarii au terenuri în cîmpul apropiat sau ceva mai departe), cu seriozitatea reală şi cu posibilitatea reală, ca faptă reală, de a li se construi case cu 2 camere la baza pămintului(cu sau fără ajutor de stat), urmînd ca în perioada următoare, fiecare proprietar de teren avind posibilitatea de a vinde terenul statului, sau, oricui doreşte, de aici să i se fi luat prin lege un procent minim sau maxim pentru construcţia casei, doar în cazul în care au fost ajutaţi de stat.
  2. Trebuia să se facă totalul suprafeţelor de teren extravilan şi intravilan pe toată ţara(cadastru), respectiv intabularea.
  3. Abia după ce au terminat aceste faze tehnice, putea să vindă sau să concesioneze terenurile, dar tot prin referendum, exact ca în Elveţia, unde, doar o stradă desparte oraşul, cantonul.Cantonul- oraş plus sat, respectă aceleaşi legi ale administraţiei cantonale, dar şi administraţia cantoanelor ţine cont de părerea cetăţenilor, indiscutabil!
  De ce au început cu sfîrşitul aceşti politicieni, care s-au plimbat de 23 de ani în lume fără să aibă niciun proiect serios de viitor pentru ţara noastră???, nu îţi trebuie studii ca să vezi ce este bun şi bine făcut şi să pui în aplicare în ţara ta, dacă eşti interesat.
  ORIBIL !!! Vai de capul madamei Plumb, la ce mama măsii stau şi încasează banii şi se plimbă aiurea oriunde pe banii bugetului de stat, dacă cer soluţii la alţii, ei nu au viziune, nu au creier???,, să plece, că sunt destui care aşteaptă la poartă, la uşă” aşa se exprimă patronii cînd vor să dea afară un angajat neplătit şi fără motiv real.ŞI NU E SINGURA CARE HABAR NU ARE CE E CU EA, SUNT DESTULE ŞI DESTUI, PESTE 75% DIN GUVERNANŢI ŞI PARLAMENTARI, DEGEABA AU ANGAJAT CONSILIERI, AMBELE PĂRŢI S-AU PROSTIT RECIPROC. E DUR COMENTARIUL, DAR E REAL !

  • @!!!!!!, fostul @dan de fapt: E total gresit ce scrii. Iata de ce.

   EXPLOATARE – EXPLOATARE – EXPLOATARE ca poate inteleg si timpitii care cred ca nu-i afecteaza daca stau in case ca boii

   “Guvernul Victor Ponta a aprobat acordul de EXPLOATARE al gazelor de șist
   Exploatarea gazelor de şist a ajuns la Băile Felix şi 1 Mai

   Vineri, 22 noiembrie a.c., a fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea Guvernului Victor Ponta privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp.
   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix

   East West Petroleum Corp. este o obscură companie canadiană cu operațiuni în SUA, India, Noua Zeelandă și Maroc (detalii aici).

   ”Hotărârea Nr.887 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre._____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I. PRIM-MINISTRU VICTOR-VIOREL PONTA”

   (detalii pe legex.ro)

   În luna decembrie 2012 Guvernul Victor Ponta a adoptat hotărârea privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 2 Tria, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale si EAST WEST PETROLEUM CORP (detalii aici)
   Guvernul a aprobat concesiunea pentru exploatare la Biled și Periam unei firme canadiene

   Guvernul Victor Ponta a emis în data de 14 noiembrie a.c. două hotărâri prin care aprobă concesiunea pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled și EX – 7 Periam firmei canadiene East West Petroleum Corp în vederea explorării și exploatării gazelor de șist.

   Canadienii de la East West Petroleum Corp au obținut concesiunea și pentru perimetrul EX – 3 Băile Felix.

   Redau mai jos cele două hotărâri ale Guvernului Victor Ponta publicate în Monitoriul Oficial în data de 22 noiembrie a.c.:

   ”Hotărârea Nr.885 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA”

   (detalii pe legex.ro)

   ”Hotărârea Nr.886 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.______*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA””

 43. CE AU AVUT AZI CU TVR UL?
  8 Decembrie 2013 update ora 17.50
     BREAKING NEWS     Chevron se joacă de-a sonda şi la Băceşti !
  Peste 200 de oameni s-a strâns instant cu puţine momente în urmă în satul Păltiniş, comuna Băceşti, unde nişte maşini cu numere de Vâlcea au apărut la parcela unde Chevron vrea să amplaseze următoarea sondă pentru a delimita perimetrul cu ţăruşi !

  Luaţi la întrebări de către localnici, aceştia au răspuns la mişto că sunt de la “Calitatea Aerului”. Localnicii i-au fugărit şi au rămas în continuare de pază. Pe fundalul relatării telefonice se auzea o mare hărmălaie.

  8 Decembrie 2013
  Echipa TVR a fost bruscată de către jandarmi în această dimineaţă atunci când a vrut să filmeze în Pungeşti ! Jandarm: “Este o zona restricţionată !”. 8 Decembrie 2013

  179 vizualizări | 4:14

  Jandarm: “Continuaţi-vă drumul ! Trageţi nişte imagini din mers !”
  Reporter: “De ce ?”
  Jandarm: “Pentru că este o zona restricţionată !”
  Reporter: “Ce înseamnă zonă restricţionată potrivit legii ?”
  Jandarm: “Citiţi în dicţionarul explicativ al limbii române.”
  Reporter: “Nu, potrivit legii.”
  Jandarm: “Vă rugăm …”
  Reporter: “Vă rog să nu mă mai împingeţi !”
  Jandarm: “V-am rugat frumos să mergeţi.”
  Reporter: “Vă rog frumos nu puneţi mâna pe mine sau pe cameră !”
  Jandarm: “Nu mă filmaţi pe mine.”
  Reporter: “Nu puneţi mâna pe cameră !”
  [ CITEŞTE TOT ]

  • @!!!!!!, fostul @dan de fapt: E total gresit ce scrii. Iata de ce.

   EXPLOATARE – EXPLOATARE – EXPLOATARE ca poate inteleg si timpitii care cred ca nu-i afecteaza daca stau in case ca boii

   “Guvernul Victor Ponta a aprobat acordul de EXPLOATARE al gazelor de șist
   Exploatarea gazelor de şist a ajuns la Băile Felix şi 1 Mai

   Vineri, 22 noiembrie a.c., a fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea Guvernului Victor Ponta privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp.
   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix

   East West Petroleum Corp. este o obscură companie canadiană cu operațiuni în SUA, India, Noua Zeelandă și Maroc (detalii aici).

   ”Hotărârea Nr.887 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre._____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I. PRIM-MINISTRU VICTOR-VIOREL PONTA”

   (detalii pe legex.ro)

   În luna decembrie 2012 Guvernul Victor Ponta a adoptat hotărârea privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 2 Tria, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale si EAST WEST PETROLEUM CORP (detalii aici)
   Guvernul a aprobat concesiunea pentru exploatare la Biled și Periam unei firme canadiene

   Guvernul Victor Ponta a emis în data de 14 noiembrie a.c. două hotărâri prin care aprobă concesiunea pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled și EX – 7 Periam firmei canadiene East West Petroleum Corp în vederea explorării și exploatării gazelor de șist.

   Canadienii de la East West Petroleum Corp au obținut concesiunea și pentru perimetrul EX – 3 Băile Felix.

   Redau mai jos cele două hotărâri ale Guvernului Victor Ponta publicate în Monitoriul Oficial în data de 22 noiembrie a.c.:

   ”Hotărârea Nr.885 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA”

   (detalii pe legex.ro)

   ”Hotărârea Nr.886 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.______*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA””

 44. culmea nesimtirii!!!!, in Constitutie scrie ca trebuie sa fie aparata proprietatea privata a unui afacerist impotriva unui cetatean roman???, impotriva unor drepturi ale cetateanului roman care locuieste in romania, si, pro celor care sunt straini ca singe de roman?!?!?!?????

  • @!!!!!!, fostul @dan de fapt: E total gresit ce scrii. Iata de ce.

   EXPLOATARE – EXPLOATARE – EXPLOATARE ca poate inteleg si timpitii care cred ca nu-i afecteaza daca stau in case ca boii

   “Guvernul Victor Ponta a aprobat acordul de EXPLOATARE al gazelor de șist
   Exploatarea gazelor de şist a ajuns la Băile Felix şi 1 Mai

   Vineri, 22 noiembrie a.c., a fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea Guvernului Victor Ponta privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp.
   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix

   East West Petroleum Corp. este o obscură companie canadiană cu operațiuni în SUA, India, Noua Zeelandă și Maroc (detalii aici).

   ”Hotărârea Nr.887 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre._____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I. PRIM-MINISTRU VICTOR-VIOREL PONTA”

   (detalii pe legex.ro)

   În luna decembrie 2012 Guvernul Victor Ponta a adoptat hotărârea privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 2 Tria, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale si EAST WEST PETROLEUM CORP (detalii aici)
   Guvernul a aprobat concesiunea pentru exploatare la Biled și Periam unei firme canadiene

   Guvernul Victor Ponta a emis în data de 14 noiembrie a.c. două hotărâri prin care aprobă concesiunea pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled și EX – 7 Periam firmei canadiene East West Petroleum Corp în vederea explorării și exploatării gazelor de șist.

   Canadienii de la East West Petroleum Corp au obținut concesiunea și pentru perimetrul EX – 3 Băile Felix.

   Redau mai jos cele două hotărâri ale Guvernului Victor Ponta publicate în Monitoriul Oficial în data de 22 noiembrie a.c.:

   ”Hotărârea Nr.885 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA”

   (detalii pe legex.ro)

   ”Hotărârea Nr.886 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

   ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
   ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

   În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

   Articolul 1

   Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.______*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

   Articolul 2

   Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA””

 45. PUNGESTI: ma astept sa ajungeti si in miezul problemei, “la punctul de intalnire” cum s-ar spune.
  Cum a luat Chevron autorizatia in conformitate cu legea 50/1991? Daca CL de la Pungesti au decis ca nu vor in comuna lor exploatare/explorate gaze de sist, atunic CINE A DAT AVIZUL cerut de lege la emiterea autorizatiei de catre CJ? Cum au scos terenul din circuitul agricol? Cum au obtinut ei, CHEVRON, autorizatia cand nu ei sunt proprietarii terenului iar proprietarii terenului ar sustine ca n-au nicio intelegere cu Chevron?
  De ce e atat de greu sa se ajunga la miezul legalitatii si la cauza protestului oamenilor de acolo?

  • Este foarte corect modul in care puneti problema. Din pacate, daca oamenii din tara aceasta ar mai avea si creier (uitati-va la tot ce se scrie pe acest blog, la cei care fac mitinguri etc.), si-ar da seama ca ar trebui ca in loc sa se bata cu proprietarii utilajelor si ai tevilor, ar trebui sa se duca sa ceara socoteala celor care le-au semnat toate documentele si avizele si mai ales sa ia de guler si serviciile secrete recte SRI, pentru ca printre altele, serviciile secrete au in fisa postului sa asigure si sa protejeze integritatea teritoriala si mai ales sa vegheze la a nu se instraina resursele si avutia tarii, a statului. Adica, protejarea proprietatilor statului, a solului si a subsolului. Fiti ferm convins ca niciun politician nu semneaza niciun document in acest sens fara acordul serviciilor, indiferent de functia detinuta in stat. Singura imensa mica/mare problema, e ca in tara aceasta oamenii sunt asa cum sunt. Cf. rezultatelor Recensamantului populatiei din 2012 publicate de INS, in Romania peste 10 milioane de romani au pana in 8 clase studii. va dati seama unde suntem si mai ales ce sanse avem? Unde nu e, nici Dumnezeu nu cere! Amin.

   P.S.: Cand am ne-am integrat in NATO si am aderat la 1 ianuarie 2007 la UE, lucrurile acestea presupunand cedarea de interese economice si piata de desfacere, romanii nu au iesit in strada sa protesteze, ei considerand ca i-au pacalit pe occidentali si ca ei sunt f. f. inteligenti. Interese economice am cedat pe de o parte la o putere, sa ne lase sa iesim din sfera lor de influenta (rusii, care ne-au falimentat combinatele, vanzandu-le la fier vechi), pe da alta cedandu-le piata de desfacere si interese economice celor pe care ii vizam sa ne accepte sa mancam la masa lor (occidentalilor adica). Cand s-a semnat primul contract cu RMGC (1999), oamenii nu au iesit sa protesteze. Cand s-au luat imprumuturi si credite cu dobanda de la FMI, oamenii nu au mai iesit sa prostesteze, ei considerant tot asa, ca suntem f. inteligenti si ca ne-am descurcat, pentru ca decat sa votam economisti sau finantisti competenti cu care sa reconstruim economia, industria etc., noi am considerat ca este mult mai tare sa ii votam pe toti golanii si sa ne luam salariile din credite si imprumuturi cu dobanda. In rest, da-o dreacului de economie, de industrie, de tot, ca astea sunt cu munca si la noi nu merge, noi vrem libertate, adica golanie si sa traim foarte relaxati in cap, sa nu ne concentram, sa nu obosim si sa nu ne intereseze de nimic, noi fiind foarte inteligenti, asa cum spuneam! Acum a venit ziua platii si nu ne mai convine, facem urat, iesim sa ii dam afara din casa pe cei carora noi le-am vandut casa, intrebandu-i ce cauta ei in casa noastra!!! Mintea romanului cea de pe urma… Sa traiti!

 46. Dl. Radu Tudor,

  Eu am inteles ca tara noastra, inca din cele mai vechi timpuri a fost supusa marilor imperii (Roman, Otoman, Austro-Ungar, Tarist rus etc.). De asemenea, am inteles ca taranii au fost nemultumiti de Mihai Viteazul in timpul domniei lui, pentru ca Mihai Viteazul a legat taranii de pamant, adica taranii care munceau la un stapan, nu mai aveau voie sa isi schimbe stapanul si sa plece sa munceasca la alt stapan. Acest lucru s-a numit “statornicirea taranilor”, adica legarea lor de pamant. Procesul avea ca scop ca taranii sa poata fi controlati si sa fie colectate mai usor darile, dijmele sau taxele si impozitele in limbaj contemporan. Granitele actuale au tot un asemenea rol, si anume “statornicirea populatiei”, adica populatia sa nu poata migra asa usor, ci sa fie controlata in marea majoritate si sa isi plateasca taxele si birurile catre acelasi stapan, caruia ii sunt arondati.

  Astfel incat, eu din istorie am inteles ca “scaunul domnitorului” sau functia cea mai inalta, ea se cumpara de la inalta poarta, adica de la imperiile celor carora le eram supusi. In prima instanta cel care urma sa conduca trebuia sa fie acceptat si de boieri, mai apoi conducatorul fiindu-ne doar impus (asa cum a fost pe vremea fanariotilor etc.). Am inteles de asemenea ca, daca imperiul carora ne supuneam, era intr-o oarecare decadenta (cadere in cazul nostru), pretul “scaunului tarii” era mai ridicat, adica te costa mai mult sa ajungi voevod, imparat, print, pentru ca cei de la inalta poarta doreau sa stranga bani mai multi ca sa isi revina din decadenta si sa se redreseze, sa ramana tot mari puteri, deci aveau nevoie de mai multi bani. Astfel, daca “scaunul tarii” costa mai mult, conducatorul (voievodul, imparatul, regale, printul etc.), dupa aceea punea taxe si biruri mai mari pe “taranii statornici”, nivelul de trai al acestora scazand drastic, ei urmand sa o duca foarte, foarte prost. Asa e din istorie ramasa situatia si ea s-a repetat, pe un interval de sute de ani.

  Astfel incat, nu pot sa nu observ o analogie si anume, ceea ce zicea dl. Ilie Serbanescu, ca noi suntem in situatie de “vasalitate” fata de “inalta poarta”, care inalta poarta imperialista careia noi ne supunem, este actualmente la Bruxelles. Imperiul are conducerea central la Washington, bineinteles. Adica, despre acel imperiu este vorba. Scaunul cel mai inalt in stat, respectiv functia de presedinte de acolo “se cumpara”, si dupa ce ti se da acordul de la Bruxelles, tu maresti sau nu taxele si impozitele, birurile pe care le pui pe spinarea populatiei “statornice”, aceasta urmand sa o duca mai bine sau mai rau (vezi taierea cu 25% a salariilor si a pensiilor, marirea TVA-ului la 24% pe vremea guvernarii Boc etc.). Asa incat, eu pot sa mai descriu si alte analogii legate de istorie si economie, lucruri care ar face ca lumea sa inteleaga mult mai usor in ce context general ne invartim, si care sunt tendintele si perspectiva, dar cine stie, poate cu alta ocazie.

  Toate cele bune. Sa traiti!

 47. ÎN LEGĂTURĂ CU SHENGHEN, NU INTRĂM DIN CAUZA POLITICIENILOR. MERGEŢI IN STRĂINĂTATE ŞI O SĂ VĂ CONVINGEŢI CLAR: GUVERN DE MINCINOŞI, GUVERN DE HOŢI, GUVERN DE … TOT CE E RĂU ÎN FRUNTE CU PREŞEDINTELE, CITEZ:,, ÎNTÎI SĂ VA ALEGEŢI CONDUCĂTORI CURAŢI, APOI SĂ PLECAŢI ÎN STRĂINĂTATE DUPĂ LOCURI DE MUNCĂ SAU ALT NIVEL DE TRAI”, ŞI NU VORBESC DE PARTIDELE EXTREMISTE, TOTUL E PE FAŢĂ, ÎŢI SPUNE ÎN FAŢĂ, DIN CONTRA, TE URMĂRESC CHIAR DACĂ EŞTI CORECT ŞI PROFESIONALIST, EŞTI ELIMINAT FĂRĂ MOTIV SCRIS SAU COMUNICAT VERBAL.

 48. Pentru ca nu imi dati dreptul sa scriu comentarii pe adresa dumneavoastra de facebook va scriu aici.
  Intrebarea corecta pentru Radu Stroe este de ce nu au intervenit jandarmii impotriva oamenilor de la Prospectiuni SA cand acestia au incalcat proprietatea privata pentru a face prospectiuni?
  Si de ce nu dati comunicatul Casei Regale referitor la Pungesti? Si tineti cont ca nu sunt un adept al Casei Regale dar acest comunicat este plin de bun simt si pune lucrurile in lumina corecta.
  Eu nu mai vreaui sa decida altcineva ce este bine pentru mine. Eu vreau sa fiu intrebat ce cred ca este bine pentru mine. Si suma binelui individual sa dea binele colectiv

 49. ALOOO!!! ,,fostul uselist germil, actualmente PPDD-ist says:”, NU NE FACE PE NOI TIMPITI, MAI REVIZUIESTE-TI VOCABULARUL, FIECARE ARE O PARERE, TRECIND PRIN CITIREA CU MARE ATENTIE SI ANALIZA A MATERIALELOR, CLAR ?, PE CIND TU, DAI COPY-PASTE PE MATERIALELE PUBLICATE IN MONITORUL OFICIAL, NOI POATE AM GASIT MATERIALELE DE BAZA MULT MAI IMPORTANTE FATA DE CEEA CE DAI TU AICI, NU NE INTERESEAZA CA AU PUBLICAT SAU NU IN MONITORUL OFICIAL. STIM SI GASIM SI NOI MATERIALE DE CARE NICI TU NU AI GASIT, VAZUT, CITIT, MAI LASA-NE CU TIMPENIILE TALE…DACA VREI SA COMENTEZI, E BINE, DACA NU, NU NE FACE TIMPITI PE CEILALTI, NU NE CUNOSTI, SI, NU AI DREPTUL SA JICNESTI, CLAR ?

  • Bai @!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, de fapt fostul @dan: In primul rand, parca “JICNESTI” in limba romana se scrie corect gramatical “jignesti”, parca asa era ultima data. Asa incat, inainte sa te apuci sa scrii pe-aici, n-ai putea totusi sa inveti sa scrii? Poti sa exersezi liniute si bastonase si semnul exclamarii si in alta parte, nu are rost sa plictisesti lumea pe-aici.

   • @fostul uselist germil, actualmente PPDD-ist says, bine e ca stii tu sa scrii gramatical, felicitari! pentru vocabularul extins si bogat, lasa mahalageala si nu mai corecta comentariile nimanui. Sper ca mai ai si limite…

   • @Citizen
    .
    Și tu ce faci …citizene ? Tu râzi! După ce acestă ”pushjkeria de kârnat uman” a INFESTAT blogul cu PLAGIATE (fără numar-fără numar) și multe texte COMPILATE de-arată ca dracu cu nickname-ul @fostul uselist germil, actualmente PPDD-ist(astazi și telectualul… @horia) , ție-ți place? Când PLAGIATELE ĂSTUIA reprezintă 30-40% (ca numar de cuvinte plagiate). Îți plagiaza textele la greu și ție, și lui Radu Tudor, și mie și celor 40 de nume consacrate in timp(dovedite de către mine) și tu…râzi. Tu zici că ești IMUN. Nu ai intrat încă in vizorului ”karnatului” . El ne ia la rând. Textele cu ”luptele” dintre noi doi au apărut rându-rânduri pe aici fiind plagiate de același. Când nici pe tine n-o să te mai recunosc va fi prea târziu. Măcar dracului, ”să ne batem” între noi pe bune, nu cu clone ale acestui personaj NEFAST. Tu ai ințeles despre ce-i vorba sau ”ursu trece, câinii latră”? Te miști și te simți confortabil intre așa multe PLAGIATE și CLONE toate ale aceluiași personaj DIABOLIC?

    • @Citizen
     .
     Cel mai ”draguț” lucru(și i-am spus-o ,dar nu mi-a raspuns…încă) a fost atunci cînd dl. Titus Voinopol , in doua rînduri a subscris acestei CLONE, textele fiind scrise CHIAR de către…. dl. Titus Voinopol. Și-acum ce să-i mai spun : Să mă rog de el să nu mai subscrie propriilor texte unei …CLONE? Și la fel și …bocănilă. Dacă vă place așa ceva …e-nregulă! Da, spuneți-o! Mâine-poimâne o să văd că subscrieți si dvs. ….textului dvs. scris de ACESTA.

     • Bai @geo, alias @gemil, alias @fostul germil uselistul: Pai nu ziceai tu ca te lasi?! Acum ce faci? Credeam ca esti parol. N-ai caracter. Jenant.

      fostul germil uselistul says:

      December 5, 2013 at 4:58 pm

      “Din acest moment încetez orice polemică cu ORICINE, întrucât produc noi și noi REPLICI de-ale MONSTRULUI IMPOSTOR-PLAGIATOR-COMPILATOR cu texte proprii ale mele PLAGIATE sau nume apropiate mie anagramate care conțin ori gemil ori germil care au legatură cu textele mele.”

     • eu la inceput cand o bestelea pe cineva Carmen parca m-am bagat si am intrat la mahala la greu apoi.

      Una peste alt nu eu interzic postari. E liber omul sa posteze. Devine agresiv in anumite conditii si loveste anumiti postaci.

    • @geo: Vakkare, ia fii atent aici!

     gemil says:

     October 5, 2012 at 1:42 pm

     – “chiar daca a-ti avea o pozitie critica dar constructiva fata de…”;
     – “daca crede ca acel care-a scris cele de mai jos este “o persoana frecventabila” prin modul in care gandeste si scrie ? , a-ti constata ca nu-s nici 5%”.

     Pai ba vakkare, e “a-ti”, sau “ati”?

     “Ati” se scrie fara cratima (liniuta), atunci cand ajuta la formarea timpului perfect compus (timp trecut) la persoana a II-a plural. Exemple: ati facut, ati spart, ati desfigurat, ati aburit, ati dat-o in busculada, ati spart maimuta in …, ati rupt pisica in ….

     “A-ti” il folosesti cand vine de la (pentru), a-ti face tu tie o frectie, o malaxare, o entorsa, o vrajeala, ceva.

     Vakkare, tu esti analfabet? Tu cate clase ai?

     P.S.: Te cauti tu in urma, ca am vazut ca te pricepi. Ai fost mascat.

    • Si ce sa-i fac eu? Nu te mai enerva, ce-i drept ti-a cam facut-o ca si eu am crezut mult timp ca esti crocodilul. Nu avem drept de adminstrator sa interzicem postari. Lasa-l sa cloneze pana s-o satura.

    • acum vad ca te face si pe tine vakar, credeam ca-s singurul cowboy pe aici :))))))

     Stai linistit ca nici eu n-am scapat de besteleala. Am avut parte la geru in trecut.

 50. Neintrarea ROMANIEI in spatiul Schengen nu trebue sa fie deranjanta numai datorita consecintelor materiale(asa cum vedeau UNILATERAL,prin ochelari de cal, toti saracii cu caputul …si care si-au schimbat pe site-uri(simbolic) numele din ION,GHEORGHE,MARIA,VASILE..in Schengen IONESCU,Schengen POPESCU…fara sa vada, ca neprimirea noastra in SCHENGEN este mult mai grava decat au putut vedea ei(basitii si propagandistii de ocazie) adica inseamna MULT MAI MULT fiindca …NOI ROMANII AM NEGOCIAT SI NEGOCIEM NUMAI IN GENUNCHI cu “jupanii din UE” si deci nu mai avem un statut NORMAL de stat independent si suveran, ci suntem considerati o colonie si drept consecinta BAROSSO,MERKEL au decis ca daca nu mai avem un presedinte al unei tari suverane(demis de popor) este suficient/este corect sa avem doar un guvernator al unei tari fara popor, al unei tari cu doar o populatie amarata,furata,mintita,saracita de o gasca de politicieni, de 23 ani si in special de cei care condus in ultimii 4 ani(cred ca unei populatii poti sa-i furi votul,sa faci pipi pe vot,dar unui popor nu poti sa-i faci asta,ca poporul ar fi iesit in strada si glasul/vocea lui” ar fi daramat” orice dictatura si orice “INCERCARE” de inchidere a ochilor ” prin pactul de coabitare facut fara acordul si vointa romanilor”).Guvernantii pot sa faca orice ,chiar sa-si schimbe ,din mers discursul,dar nu pot sa ne faca “BINE CU FORTA”(ne-a mai facut cineva bine cu forta si destinul l-a transformat acum in” CUC”).Sa nu uiti…Darie!.

 51. Bai @!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, de fapt fostul @dan: In primul rand, parca “JICNESTI” in limba romana se scrie corect gramatical “jignesti”, parca asa era ultima data. Asa incat, inainte sa te apuci sa scrii pe-aici, n-ai putea totusi sa inveti sa scrii? Poti sa exersezi liniute si bastonase si semnul exclamarii si in alta parte, nu are rost sa plictisesti lumea pe-aici.

 52. Nu Radu, nu mai rezist! Locuiesc in UK, dar nici aici nu pot ramane indiferent la toate mizeriile care se ridica incet, incet din gradina PDL si cea persoranla a familiei Basescu! Asta intr-un fel ma bucura! Basescu ar trebui sa ia aminte din ce se petrece in Ucraina. Sau la ce a izbusnit in iarna in Piata Universitatii. Sper din suflet ca in cele 12 luni cineva, cumva, printr-un efort comun, folosind toate parghiile legale, sa ii demonstreze lui Basescu ca poate petrece timp luuuung acolo unde e Nastase acum! Mi-e rusine cand prieteni cetateni britanici spun… “Ok, voi romanii aveti aici probleme de imagine, dar sa sfidezi un intreg popor dupa referendum la fel ca presedintele vostru, e cel mai penibil lucru posibil. Asta e stalinism!” Le pot spune ca nu au dreptate? Nu pot. Au dreptate! Basescu, esti o rusine pentru Romania! Pleaca! Ai tot dispretul meu – tu si familia ta nesatula!

 53. Deja m-am obisnuit cu Basescu. Multumita lui Ponta care mai intai a spus ca nu se pune problema de cvorum la referendum pentru ca apoi sa spuna ca trebuie sa ne supunem ilegalitatilor, balbaielilor si machiavelismului Curtii Constitutionale si latraturilor naziste ale vacii Merkel. Apoi a spus ca nu concepe sa faca vreun compromis cu Basescu dar in ceas de noapte, pe furis, a batut palma cu psihopatul si ne-am trezit cu totii coabitand cu Basescu. Si daca coabitare e sa fie , iata ca acum trebuie sa suportam jigodismul, abjectia, nesimtirea, tradarea, nu numai a unuia ci a doi:Ponta si Basescu.
  Nu numai ca nu am scapat de unul,ci ne-am ales cu doi !
  Jandarmii lui Ponta ii bat pe cei care se opun exploatarii gazelor de sist, aparnd interesele nu ale poporului roman,ci ale unei companii private. Ministrul de interne apare pe post si latra ca jandarmii apara aplicarea legii. Si scutierii lui Ceausescu aparau aplicarea legii in decembrie 1989 ! Ale cui interese trebuie sa le apere politia, jandarmii armata ? Fata de cine au depus juramant ? Fata de poporul roman si interesele acestui popor sau fata de interesele unui partid si/sau unei firme private ?
  Una peste alta, ce mi-e Basescu, ce mi-e Ponta ?!

  • somn usor, gandaciosule, ia-l acasa si linge-l in bas, asa scapam de el si tu esti fericit……….ce comparatie de retardat

 54. Si buna intrebarea pentru Ministrul de Interne, Radu. De cand apara jandarmeria interesele unei companii private interesate de exploatari de gaze sau alte resurse in Romania? Ministrul tot repeta mecanic ca jandarmeria apara “Legea”. Care lege? Cu subiect si predicat. Ca una imaginativa sau speculativa stie sa apere de multe ori cu atata zel. Situatia asta se petrece pentru ca inainte de a vinde orice sau a da drept de prospectiuni, autoritatile romane trebuiau sa se consulte cu localnicii. Daca ei nu au vrut, nu vor si nu vor vrea in veci sa se exploateze acolo? Daca vor iesi sat dupa sat sa impiedica exploatarile? Va lua jandarmeria si va baga in arest sat dupa sat? Penibila politica romaneasca care permite ba Chevron ba altora sa vina sa distruga toata Romania!

 55. ma scarbeste mult mai mult ideea unor 8 ani de guvernare pishadista decat ultimile 12 luni cu psihopatul din deal!!!

 56. @fostul uselist germil, actualmente PPDD-ist says, si nu ma apuc de gard,…sau de altceva, …, nu se foloseste verbul a apuca la reflexiv,,Asa incat, inainte sa te apuci sa scrii pe-aici,”, cind este vorba de verbul a incepe…a face, a incepe ceva, la timpul prezent, asta daca e vorba de exprimare in limba romana.Sa nu schimb vocabularul pe care-l meriti, e clar?

   • Bai @!!!!!!!!!: Pai ce faci mai nene, chiar din astea bagi? Sa stii ca de la tine nu ma asteptam la asa ceva!

    1) “Nu mai are nicio legătură cu base actualitatea. Se vede clar cu cine este de fapt legătura” – Pai, “cu cine este legatura” sau cu cine are legatura?
    2) “…ei în guvern au angajat tot felul de…jandarmi, poliţişti, lor şi la toate serviciile care lucrează…” – Pai, “lor si la toate serviciile care lucreaza”, sau lor si tuturor serviciilor?
    3) “… după ceea ce s-a întimplat şi cîte răutăţi …” – Pai, ori scrii cu “î” din “a”, ori cu “î” din “i”?
    4) “… care nu este deacord …” – Pai, “deacord” sau de acord?
    5) “… romănii sunt prea proşti ???, romănii se bat între ei …” – Pai, “romănii” sau “românii”?
    6) “…urmînd ca în perioada următoare…” – Pai, urmand ca in perioada urmatoare?!! Asta e max.
    7) “… nu îţi trebuie studii ca să …” – Aici ai nimerit-o, ai dreptate.
    8) “la ce mama măsii …” – Pai, “măsii” se scrie ca si “ma-tii”.
    9) “pe banii bugetului de stat” – Poate pe bani din bugetul statului.
    10) “dacă cer soluţii la alţii” – Cer solutii altora.
    11) “Peste 200 de oameni s-a strâns instant…” – 200 de oameni “s-a strans”? Poate s-au strans, ca erau peste 50.
    12) “SA JICNESTI” – Max.
    13) “ACESTI REPREZENTANTI AVIND IMPRIMAT PE SPATE SIGLA DE JANDARM” – Avand imprimata (o sigla, doua sigle).

    E DUR COMENTARIUL, DAR E REAL !

  • Bai @!!!!!!!!!: Pai ce faci mai nene, chiar din astea bagi? Sa stii ca la tine nu ma asteptam.

   1) “Nu mai are nicio legătură cu base actualitatea. Se vede clar cu cine este de fapt legătura” – Pai, “cu cine este legatura” sau cu cine are legatura?
   2) “…ei în guvern au angajat tot felul de…jandarmi, poliţişti, lor şi la toate serviciile care lucrează…” – Pai, “lor si la toate serviciile care lucreaza”, sau lor si tuturor serviciilor?
   3) “… după ceea ce s-a întimplat şi cîte răutăţi …” – Pai, ori scrii cu “î” din “a”, ori cu “î” din “i”?
   4) “… care nu este deacord …” – Pai, “deacord” sau de acord?
   5) “… romănii sunt prea proşti ???, romănii se bat între ei …” – Pai, “romănii” sau “românii”?
   6) “…urmînd ca în perioada următoare…” – Pai, urmand ca in perioada urmatoare?!! Asta e max.
   7) “… nu îţi trebuie studii ca să …” – Aici ai nimerit-o, ai dreptate.
   8) “la ce mama măsii …” – Pai, “măsii” se scrie ca si “ma-tii”.
   9) “pe banii bugetului de stat” – Poate pe bani din bugetul statului.
   10) “dacă cer soluţii la alţii” – Cer solutii altora.
   11) “Peste 200 de oameni s-a strâns instant…” – 200 de oameni “s-a strans”? Poate s-au strans, ca erau peste 50.
   12) “SA JICNESTI” – Max.
   13) “ACESTI REPREZENTANTI AVIND IMPRIMAT PE SPATE SIGLA DE JANDARM” – Avand imprimata (o sigla, doua sigle).

   E DUR COMENTARIUL, DAR E REAL !

  • Bai @!!!!!!!!!: Pai ce faci mai nene, chiar din astea bagi? Sa stii ca la tine nu ma asteptam.

   1) “Nu mai are nicio legătură cu base actualitatea. Se vede clar cu cine este de fapt legătura” – Pai, “cu cine este legatura” sau cu cine are legatura?
   2) “…ei în guvern au angajat tot felul de…jandarmi, poliţişti, lor şi la toate serviciile care lucrează…” – Pai, “lor si la toate serviciile care lucreaza”, sau lor si tuturor serviciilor?
   3) “… după ceea ce s-a întimplat şi cîte răutăţi …” – Pai, ori scrii cu “î” din “a”, ori cu “î” din “i”?
   4) “… care nu este deacord …” – Pai, “deacord” sau de acord?
   5) “… romănii sunt prea proşti ???, romănii se bat între ei …” – Pai, “romănii” sau “românii”?
   6) “…urmînd ca în perioada următoare…” – Pai, urmand ca in perioada urmatoare?!! Asta e max.
   7) “… nu îţi trebuie studii ca să …” – Aici ai nimerit-o, ai dreptate.
   8) “la ce mama măsii …” – Pai, “măsii” se scrie ca si “ma-tii”.
   9) “pe banii bugetului de stat” – Poate pe bani din bugetul statului.
   10) “dacă cer soluţii la alţii” – Cer solutii altora.
   11) “Peste 200 de oameni s-a strâns instant…” – 200 de oameni “s-a strans”? Poate s-au strans, ca erau peste 50.
   12) “SA JICNESTI” – Max.
   13) “ACESTI REPREZENTANTI AVIND IMPRIMAT PE SPATE SIGLA DE JANDARM” – Avand imprimata (o sigla, doua sigle).

   E DUR COMENTARIUL, DAR E REAL !

 57. daca mi-as putea sacrifica libertatea sau chiar viata sa scape tarisoara mai repede de acest blestem, as face-o fara ezitare…dar ce sa fac???? imi doresc ca anul sa treaca atat de repede precum o zi, macar Craciunul viitor va fi mai fericit, sper sa il apuc

 58. Stroe o baga pe aia cu legea – uitand ca au fost initiatorii unei motiuni pe tema RMGC si Chevron pe vremea lui MRU deci profitori politici ai maifestatiilor anticianuri si antifracturari .

  Apoi vine Bogdan Teodorescu pe care-l apreciam pana a devenit ideologul coabitarii PSD si un manipulater care ma minte de fiecare data cand vine in emisiune .

  Spune mai ales ca guv. Ponta va plati abia peste 4 ani – in democratie guvernele impopulare pot sa cada si peste 2 ani daca mint electoratul si nu mai sunt legitime .
  Pe timp de criza nu poti sa bati oamenii cu jandarmii cand lumea deja e cu nervii la pamant , somera si disperata .

  Slabi invitati de aceasta data .

 59. ,,Poliţia Vaslui a constituit “zonă specială de siguranţă” în localităţile vasluiene Siliştea şi Pungeşti, în urma incidentelor care au avut loc în ultima perioadă în zona perimetrului deţinut de compania Chevron, numărul forţelor de ordine fiind suplimentat considerabil, informează Mediafax.
  Această dispoziţie a fost dată în baza unui ordin al Ministerului Administraţiei şi Internelor, conform căruia zona specială de siguranţă, cum este denumită oficial, poate fi constituită într-un spaţiu restrâns unde se concentrează un fenomen infracţional.Practic, orice persoană care trece prin zonă este legitimată şi notată în carneţele de forţele de ordine.
      De asemenea, jandarmii nu permit oprirea maşinilor sau a persoanelor care merg pe jos în dreptul perimetrului deţinut de compania Chevron.”
  ALOOO!!! GUVERNULE!!!, CE INSEAMNA ACEST ORDIN???, SUNTEM IN RAZBOI ?, ESTE ZONA NUCLEARA ?, ESTE DEPOZIT DE MUNITIE???. ESTE PUR SI SIMPLU, UN PERIMETRU CONCESIONAT SAU CUMPARAT AL UNUI AFACERIST AMERICAN SAU NU, CARE ABUZEAZA DE BONIFICATIA,,ILEGALA” DE LA GUVERN, PRIVIND PAZA ASIGURATA, ACESTI REPREZENTANTI AVIND IMPRIMAT PE SPATE SIGLA DE JANDARM, PE CASCA UN NUMAR DE COD, PLATITI DIN BANII PUBLICI, DIN IMPOZITELE SI TAXELE PLATITE DE POPOR. DIN CITE STIU, JANDARMII SI POLITIA SUNT IN SLUJBA CELOR CARE II PLATESC, PRIVIND PAZA SI ORDINEA IN SOCIETATEA ROMANEASCA, AICI NU SUNT PLATITI DE CHEVRON, DECI, ILEGALITATE, SAU, COMPLICITATE LA EXCROCHERII, PRIVIND PAZA UNUI OBIECTIV CONCESIONAT/VINDUT NE MAI FIIND IN PROPRIETATEA ROMANIEI, DECI, NU AU CE CAUTA JANDARMII LA LOCATIA RESPECTIVA, PROPRIETARII SA ISI ASIGURE PAZA OBIECTIVULUI RESPECTIV. ORICE CETATEAN ROMAN,ARE DREPTUL DE A CIRCULA FARA RESTRICTIE PE TERITORIUL ROMANIEI, CHEVRON SI JANDARMERIA A INTERZIS, ESTE STIPULAT IN CONSTITUTIE INTERZICEREA DE A CIRCULA, DE A FOTOGRAFIA, DE A SE EXPRIMA LIBER PRIN TARA DE ORIGINE???
  1. CARE SUNT LEGILE DIN CONSTITUTIE ???
  2. DE CIND ESTE SCRIS IN CONSTITUTIE CA CETATENII NU AU DREPT DE CIRCULATIE, DE EXPRIMARE, DE A FOTOGRAFIA PE TERITORIUL TARII NATALE/DE ORIGINE???
  ,,Se pare ca in politica romaneasca, se vorbeste mult, prost si fara rost” si totusi e realitate !

 60. Va scrie fostul @germil ..fara “r”. Sub acesl nume … “consacrat”, pana astazi, cel care a semnat pana mai ieri @germil… ESTE…@germil… . si daca aveti ceva de reprosat lui … spuneti-o cu ce-am gresi fata de dvs. si fata de Nicoleta (care n-am gresi … si GAFELE “unora” care m-au scos din echilibrul firesc … sunt dezechilibrat psihic, fireste) … Nicoleeeeetaaaaaaaaaaaaaa … nU_sE_mAi_PoAtE _iNtRa _Pe_bLoGUL_d-LUI rAdu TuDor.!!!

  P.S.: fărădelegi …(România, fals în spasme) ….

 61. Domnule Radu Tudor de ce “torturati”militarii(activi si rezervistii)afisand in video wall pe tot parcursul emisiunii “Punctul de intalnire”aceasta fotografie cu basescu in haina militara?Acest individ NU MERITA SA POARTE UNIFORMA MILITARA!
  A DEZONORAT SI UMILIT ARMATA ROMANA,chiar daca unii moderatori de talk show-uri,crainici si jurnalisti ai Antenei 3il numesc “seful statului”,deci si “comandant al fortelor armate”……
  In ceea ce priveste intrebarea dvs……daca “am rezistat si trait bine”9ani cred ca vom mai rezista inca unul….caci asa ne-a fost impus….sa-l suportam…..
  Am o intrebare pentru dvs.:nu vi se pare ciudat ca singurul reporter prezent la ultima “chemare”a lui basescu pentru a fi filmat la cumparaturi(la Carrefour)a fost Ionut Cristache de la Antena3?
  Oare i se pregateste ceva Antenei 3?

 62. Ar fi bine sa urmarim evenimentele din Ucraina. Ei sunt mai hotarati decat noi romanii. Acum au dat ultimatum de 48 de ore pentru demiterea lui Azarov. La noi sunt cativa care nu se lasa de loc,ba se mai bat (adica iau bataie) de la jandarmi. Ca cica jandarmii platesc impozite ,ca sa ia leafa,demonstrantii ,nu invers. Restul, stam si hamaim daca il mai vrem pe ponta,basescu,antonescu si toate gastile astea. Cine dracu ,nu s-a saturat de ei? Da-i Doamne romanului,mintea cea de pe urma,dar nu mai intarzia cu asta.

 63. Le dau o idee oamenilor din Pungesti:
  De pe terenurile private,adiacente locului de forare,daca se poate,sa inconjoare cu alte garduri,pe proprietatile lor,acest teren. Daca tot este inviolabila proprietatea privata,nici jandarmii si nimeni,nu va putea sa dea jos gsrdurile facute de demonstranti, sau sa intre pe acele terenuri.

 64. Dl. Radu Tudor,

  Am asistat asta seara la a doua parte a emisiunii dvs., cea cu dl. Bogdan Teodorescu. Acesta, prezenta acolo o intreaga insiruire de scenarii si de strategii si tactici politicianiste pe care dansul i le atribuia lui Traian Basescu. Doresc sa va precizez ca, a il judeca pe Traian Basescu dupa chipul si asemanarea ta, e o imensa greseala. Traian Basescu a recunoscut cu gura lui ca lui nu prea i-a placut scoala, cartea. Plus de asta se si observa la ochiul liber, se observa ca schemele lui exceleaza mai degraba in grad de brutalitate in general, decat in grad inalt sau coeficient de dificultate sau inteligenta.

  Asa incat, a il considera pe Traian Basescu un tip care cunoaste tactici si strategii politice, care ar presupune anticiparea chiar a efectelor pe termen indelungat, cum ca a descoperit el niste strategii prin care sa deturneze o atentie pe ceva transferand-o pe alta atentie la un alt obiect, problema pe care dupa aceea sa poata el sa o rezolve etc., e o adevarata teorie cuantica despre capabilitatile acestui personaj, f. simplu, primitiv, barbar si mitocan, care in cele mai multe randuri ne-a demonstrat cel mult ca apare beat la conferinte, ca face greseli gramaticale sau ca foloseste expresii de cioban (alcoholic de bodega).

  A ii atribui unui asemenea personaj niste inalte rafineturi in ale strategiei si ale rationamentelor sofisticate, repet, este o imensa greseala. Dl. Bogdan Teodorescu o fi un tip inteligent, dar aici se pierde in betia propriilor scenarii si fantasmelor mai degraba, decat sa observe liber ce se intampla in realitate.

  Asa incat, nu pot cataloga teoriile d-lui Bogdan Teodorescu, decat ca fiind pure fantasmagorii sau niste rationamente facand parte din teoria conspiratiei.

  Dl. Parvulescu in schimb, a bagat beton, a fost baza omul, ca de obicei.

  P.S.: Daca vroia in schimb sa atribuie aceste strategii, tactici, idei, unor consilieri pe care-i are Chelu’, asta poate insemna cat de cat altceva. Cu diferenta ca nici macar asta nu il salveaza in prea mare masura pe dl. Teodorescu, consilierii lui Traian Basescu fiind f. multi dintre ei niste ingineri reformati expirati. Asa incat… Toata stima! Sa traiti!

 65. IN PROBLEMA EXPLOATARILOR SI A CATASTROFEI AVIATICE DE LA PUNGESTI,

  Cand am ne-am integrat in NATO si am aderat la 1 ianuarie 2007 la UE, lucrurile acestea presupunand cedarea de interese economice si piata de desfacere, romanii nu au iesit in strada sa protesteze, ei considerand ca i-au pacalit pe occidentali si ca ei sunt f. f. inteligenti. Interese economice am cedat pe de o parte la o putere, sa ne lase sa iesim din sfera lor de influenta (rusii, care ne-au falimentat combinatele, vanzandu-le la fier vechi), pe da alta cedandu-le piata de desfacere si interese economice celor pe care ii vizam sa ne accepte sa mancam la masa lor (occidentalilor adica). Cand s-a semnat primul contract cu RMGC (1999), oamenii nu au iesit sa protesteze. Cand s-au luat imprumuturi si credite cu dobanda de la FMI, oamenii nu au mai iesit sa prostesteze, ei considerant tot asa, ca suntem f. inteligenti si ca ne-am descurcat, pentru ca decat sa votam economisti sau finantisti competenti cu care sa reconstruim economia, industria etc., noi am considerat ca este mult mai tare sa ii votam pe toti golanii si sa ne luam salariile din credite si imprumuturi cu dobanda. In rest, da-o dreacului de economie, de industrie, de tot, ca astea sunt cu munca si la noi nu merge, noi vrem libertate, adica golanie si sa traim foarte relaxati in cap, sa nu ne concentram, sa nu obosim si sa nu ne intereseze de nimic, noi fiind foarte inteligenti, asa cum spuneam! Acum a venit ziua platii si nu ne mai convine, facem urat, iesim sa ii dam afara din casa pe cei carora noi le-am vandut casa, intrebandu-i ce cauta ei in casa noastra!!!

  Din pacate, daca oamenii din tara aceasta ar mai avea si creier (uitati-va la tot ce se scrie pe acest blog, la cei care fac mitinguri etc.), si-ar da seama ca ar trebui ca in loc sa se bata cu proprietarii utilajelor si ai tevilor de la Chevron, Exxon, Gazprom, OMVPetrom, RMGC si toate inventiile, ar trebui sa se duca sa ceara socoteala celor care le-au semnat toate documentele si avizele si mai ales sa ia de guler si serviciile secrete recte SRI, pentru ca printre altele, serviciile secrete au in fisa postului sa asigure si sa protejeze integritatea teritoriala si mai ales sa vegheze la a nu se instraina resursele si avutia tarii, a statului. Adica, protejarea proprietatilor statului, a solului si a subsolului. Fiti ferm convins ca niciun politician nu semneaza niciun document in acest sens fara acordul serviciilor, indiferent de functia detinuta in stat. Singura imensa mica/mare problema, e ca in tara aceasta oamenii sunt asa cum sunt. Cf. rezultatelor Recensamantului populatiei din 2012 publicate de INS, in Romania peste 10 milioane de romani au pana in 8 clase studii. va dati seama unde suntem si mai ales ce sanse avem? Unde nu e, nici Dumnezeu nu cere! Amin.

  Mintea romanului cea de pe urma…

 66. Basescu e acum inofensiv
  Nenorocirile vin din alte parti, daca am fi condusi mai bine s-ar putea dimuna mult efectele, dar nu e cazul. Cu diletantii sau slugile de la conducere orice efect negativ va fi amplificat.
  Partea cea mai rea a crizei vine in anii urmatori….iar astia deseneaza autostrazi, maresc taxe…. viseaza alegeri…

 67. Jos Comunismul! Jos Capitalismul! Jos Rusia! Jos China! Jos SUA! Jos oricine si orice! Solutii ? Ngg , ngg…

  • @dorel: Asta e de aseara, din emisiunea lui Mircea Badea. Solutii exista, dar voi vreti sa aflati solutiile de pe bloguri si din emisiunea In Gura Presei?!

 68. Vb chinezului:apa trece pietrele raman(daca nu le exporta ponta). Ce ,,nebun,, ne mai ofera presa peste 12 luni?

 69. Apropo, dl stroe, imaginile cu detinerea sticlelor incendiare in locatia respectiva, trebuia sa apara in maxim 24 de ore. De unde sa aiba acei razasi sau ne credeti prosti, ca acei tarani aveau de gind sa dea foc ???
  Gata cu aberatiile !!!, probabil ati pus voi si ati fotografiat ca sa interziceti populatiei sa intre sau sa treaca prin zona, sunteti in stare de orice, ca sa faceti cum zice sefu… Mai vedem a cui este dreptatea, cineva, cindva, va face lumina in acest caz…

  • Hai sa le dam in cap niste picioare, sa-si revina fiecare… Frectii. Vaselina.

 70. Totul a pornit urmare unui articol la care v-ati adus.. “aportul” si-ati CONCLUZIONAT un demers al dl-lui Radu Tudo ca reactie nu neaparat celor scrise in EVZ , cat reactiilor apropiatilor la “criticile” aduse de Domnia-Sa, unor greseli ale USL-ului. V-ati arogat in mod incorect acest drept(eu i-as zice altfel..). Si, urmare faptului ca v-ati permis sa TRAGETI DVS. CONCLUZIILE, am sa incerc, si eu, cu permisiunea d-lui Radu Tudor, SA TRAG NISTE CONCLUZII. Altele. Este vorba de articolul : “CARE E CEA MAI POTRIVITA ATITUDINE FATA DE USL-sondaj de opinie”
  Fara doar si poate, CONCLUZIILE sunt apanajul strict al d-lui Radu Tudor si, in niciun caz al unuia care se da lider de opinie si care, cel putin din bun simt, trebuia sa se auto- RECUZEZE din acest sondaj, nu de a-si spune PAREREA, ci a trage, el, si CONCLUZIILE. Pentru ca vederile dumitale vadit anti-USL-iste nu va pot permite a trage si CONCLUZIILE. Ele, intrebarile, venindu-va manusa. Atata, doar un vot vi s-a cerut, ca noua tuturor. Eventuale comentarii, dar nu… CONCLUZII.
  .
  Domnule mai nou venit..dupa Referendum..vreau sa zic!
  Tanjiti vad, si va frecati mainile cu satisfactie, dupa procente mari, chiar de 99.9% , care fara doar si poate sunt reminiscente ale unor timpuri apuse. Ziceti asa, mot-à-mot:
  “Felicitari domnule Radu Tudor pentru ideea acestui articol …cred ca era singura solutie inteleapta pentru linistirea……”
  (ns. Cum adica, pentru linistirea????!!!! )
  “Ati remarcat ponderea raspunsurilor : DA / NU /NU / NU … ???”
  (ns. de fapt sugerati ca toate raspunsurile cu DA si NU, inseamna asa cum ganditi dvs., NU PONTA, NU USL, respectiv, faptul ca dl. Radu Tudor, desigur , a remarcat…Victoria)
  “Cam 80 % din raspunsuri , gandesc la fel ! … si atunci ?”
  (ns. cum , la fel?, cum ..atunci?, ce vreti sa spuneti? ; numai dumneata, ca pondere a ceea ce scrii zi de zi ceas de ceas reprezinti , de exemplu pe 25.09.12, la tema cu… UNPR-ul .. 31postari din 149 total=21% din postari(patru postaci ca dumneata fac, déjà, 80% ). Daca-l punem si pe Protestez(mai bine-si zicea P..ostez, sa ma ierte de zicere dar e cam asha, cu 43 DE POSTARI la acelasi articol) rezulta 74 de postari din 149. E bine domnule Voinoiu , e bine ? Cu doi postaci se ajunge la 74:149=50%. Sunteti foarte prolific si vad ca de doua luni, fix, de la aparitia meteoritica , “ati acaparat” cu pozitii antibasiste, dar vadit anti-USL-iste tot “arealul”. Scopul ascuns era…. formarea “curentului”, ala care a condus la acest… 80%. Asta a facut multa lume “echilibrata” cu “caputzu” sa fie sufocata de acest merit (?!) de a fi antibasist, , vechi PNL-ist (cica!), dar si revolutionar (fara carnet, sau… fara “pretentii”, cam asa ceva). Pro-USL-ist … “doar” cand actiunile ei au fost vadit “pe val”. Majoritare, au fost vituperant anti-USL-iste., anti-PSD-iste si cu atacuri permanente asupra liderilor )
  “CONTINUATI IN ACELASI STIL , MAJORITATEA VA ARATA
  (n.s :cu toate ca nu se intelege, obligatoriu, din formularea intrebarilor care este si parerea domnului Radu Tudor dvs. ii indicati si drumul: – CONTINUATI IN ACELASI STIL , MAJORITATEA VA ARATA ; Am sa-i arat si eu d-lui. Radu Tudor, cu permisiunea Domniei-Sale, ceva mai jos, ce-i mai ARATA “MAJORITATEA” aceea care, glasuieste si gandeste ca dvs.
  Este ceva grav, un lucru pe care nu-l sesizezi domnule, urmare “euforiei” de pe urma VICTORIEI cu 80% pe care o clamati, care pe mine (si in mod sigur nu numai pe mine) ma INGRIJOREAZA. Si repet, nu faptul ca este sustinut ca demers de 80-90% si de “multii sustinatori” ca dvs.
  Este grav ca acum forfotesc pedeleii pe blog fara ca cineva sa-i mai deranjeze. Se bucura precum niste mediocri ca le sunt “sustinute” si “intarite”, cu acele 80%(eu zic ,95%) , parerile lor mult hulite pana mai ieri, cand primeau, zic ei acum, pe nedrept, atatea bobarnace si suturi pe acest blog. Acum jubileaza ca a venit “timpul lor” si “ne-am convins” , in sfarsit, si noi (vorbesc despre noi, postacii acestui blog si 3-antenistii), in proportie de 80% (eu zic ,95%) , cine-i Ponta , cine-i Antonescu, cine-i USL-ul.
  S-aude de-o buna bucata de vreme, “pe aici”, numai zanganitul armelor cu care, cei care reprezinta “unanimitatea”, aceea victorioasa, de 80% (eu zic ,95%) , condusa, dati impresia, si de catre dvs, il face praf pe Ponta, Antonescu si USL-ul. Daca asa ar fi si-n TARA, ca pe blog ar insemna deja ca USL-ul are 20%(sau chiar nici 5%). Norocul este ca nu se iau multi dupa elanul dvs. asa de “constructiv”. Lucrul normal, pe care dvs. trebuia sa-l sustineti, ca om in etate ce sunteti(cuvenindu-se o pozitie mai echilibrata data de varsta) este, chiar daca a-ti avea o pozitie critica dar constructiva fata de USL-ul si liderii ei, urmare unor greseli comise, fara doar si poate, sa spuneti permanent ca ar trebui ales, totusi, “raul cel mai mic” sau ca-i preferati , daca este sa alegeti , intre “Gripa” si “Cancer”. Gripa fiind USL-ul. Nuuu!- pentru dvs , pentru cei 80% nu este un simplu raspuns la un chestionar. El va certifica si pe dvs, privind pozitia dvs. anti-USL-ista de notorietate. “Cancerul” este.. PONTA ,ANTONESCU SI USL-UL! . Nu o faceti, precum nu o fac nici ceilalti 80%(eu zic ,95%) pe care-i manati in lupta. Nenorocirea este, parca vad, ca tot dvs. o sa va plangeti (de data asta cu un ID schimbat) de nenorocitii care i-au ales majoritar din nou pe PDL-u si pe DDT-u(asa-i zic eu) in 9 decembrie. Atunci ramane valabila , oricum si mai abitir “dacat” acuma, o vorba a lui Mircea Badea , cea cu “sa se tavaleasca in chinuri …toti care au fost asa de prosti da’ prosti de s-au lasat pacaliti de alde… Titus Voinopol.(de fapt este “o adaptare” dupa… Mircea Badea)
  V-ati deconspirat intentiile si reaua credinta. USL-ul, fara doar si poate, face multe greseli. Nu mai departe si de faptul ca nici aici, pe blog, nu intervine sa se apere de mizeriile pe care le debitati si rolul distructiv pe care il aveti debusoland lumea.
  Uitati-va, acum ma adresez si celorlati 80% (eu zic ,95%) captivi ai Domniei–sale cu care REZONEAZA, cat si restului, ce scria si cum gandea mai ieri dansul, cu care erau de acord cei 80% de “victoriosi” de pe acest blog, care gandesc “IN ACELASI STIL”, mai pe ocolite, sau… prin tacere
  ..in Septembrie 25.2012 at 4:20 pm
  “1. VEDETI CA AM DREPTATE CA ALIANTA USL ESTE “ANUS CONTRA NATURII.
  ..in Septembrie 26.2012 at 6:13 am
  2. USL ~~ o alianta de conjunctura pentru rasturnarea
  unui ilegitim , care a esuat in fasa , masochista ,
  care mai pluteste din inertie , dar se compromite
  pe zi ce trece … si compromite PNL ul continuu
  (ns. care PNL!?-ala fara Antonescu pe care si-l doreste, binenteles, BLAGA)
  3. PSD ~~ candva partidul maselor , socialist , populist ,
  (fost FSN) , dominat de baroni locali (ciocoi)(ns. esti si cu DDT-UL manca-l-ar tata!?) ,
  care nu-si mai respecta nici macar propria doctrina ,
  care accepta orice lichele traseiste doar sa aiba
  majoritate , marcat de figuri ” consacrate” raului:
  (n.s CONSACRATE RAULUI, nu mai spune FRANTZ!)
  Iliescu , Nastase , Geoana si acum Ponta”
  ..in Septembrie 28.2012 at 6:57 am
  4. Remarc surprins ca numarul celor REALISTI care NU MAI CRED intr-o victorie “zdrobitoare” a USL in 09 DEC.12 , CRESTE PE ZI CE TRECE”
  .
  Daca ati face un sondaj printre “oameni normali, dar cat de cat instruiti” cu o singura intrebare: Daca crede cineva in ceea ce scrie si , mai mult , daca crede ca acel care-a scris cele de mai jos este “o persoana frecventabila” prin modul in care gandeste si scrie ? , a-ti constata ca nu-s nici 5%. Poate exagerez (romanilor le plac telenovelele si SF-ul, asa ca maresc procentul la… 20%). Dar murdariilor pe care le-ati scris ceva mai sus, ele ne fiind SINGURELE, se adauga, elucubratiile dumitale de mai jos, (nu preluate de la altii, cum scrieti cum ca ,dom’-le Frankfurter Allgemmeine , etc !… ca nu-i scris cu ghilimelele de rigoare) si povestite, e drept cu un oarecare talent, dar, repet, fantasmagorice care prind la creduli ( aaaa..! daaaa?, nga, nga), puteti sa le recititi din .. “ARHIVA”:
  (cu materialul „clientului”)
  Urmarind atent reactiile politicienilor si ale presei
  din Vest ( Frankfurter Allgemmeine , etc ) , reiese CLAR
  ceea ce se v-a intampla SAPTAMANA VIITOARE
  (n.s wow..25aug-1sept) si ulterior …
  Sant doar (ns. doar?!)doua variante :
  1. varianta SUA :
  – CCR invalideaza Referendumul chiar cu indignarea poporului ,
  basescu revine repede la Cotroceni , dar … in cca. 30 zile:
  – demisioneaza , ca urmare a ”importantei” pe care totusi o da
  votului popular si lipsei de sustinere interna ! …..
  – in urmatoarele doua – trei luni , pleaca la New York la ONU ,
  inalt emisar ONU in Orientul Mijlociu , mandat pe zece ani cu
  imunitate internationala pe viata ! ….
  ( si astfel nu-si pierde drepturile si toti raman happy … )
  2. varianta RUSIEI (pe care acum , tacit , o accepta si U.E. ):
  – CCR valideaza Referendumul , basescu este demis si in urmatoarele
  luni va fi deferit justitiei , doar pentru Dosarul ”rapirea
  jurnalistilor din Irak” , care este cu siguranta cel mai greu
  dosar al sau , referitor la probe si urmari penale …..
  CERT ESTE CA IN AMBELE CAZURI , basescu NU VA MAI RAMANE PRESEDINTE !”
  (am terminat citatul)
  CERT este ca … Cert este ca a cam ramas … Varianta 3 , care nu “se exista”, in… elucubratiile de mai sus.
  NOTA: Daca va pleaca, totusi, va fi o bucurie “sans frontieres” pe tot mapamondu’ (mai putin , sigur, la Garaj, la Comisie si la ..Venetia), si , drept urmare, ma voi ruga pentru sanatatea dvs. ca bine le-ati mai “prezis”(sau previzionat, care-i tot pe acolo). Cam ca Niels Schnecher. Care de “ constructiv” ce este, a fost dat mai mereu la OTV, ca exemplu, de ai impresia ca-i déjà unul dintre avocatii multi ai lui DDT-u (sau cum ii mai zice). Si, (continui), imi voi turna si cenusa in cap ca semn ca sunt un om demn si-n consecinta pentru cele gresit afirmate, imi prezint in acest fel scuze . In public, acolo la dumneata, la Pitesti., sa ne pupam. in…. Piata Independentei!. Eventual luam si un martor, asa, la intamplare, din zona. …cum ar fi de ex. d-na Dana Grecu pe care, cum s-ar zice, am considerat-o multa vreme ca facand parte si din familia mea. De devenise geloasa sotia mea ca eu toata ziua tot cu Dana ma intalneam la 18:45, fix. Degeaba ii spuneam ca si… cu Radu si cu, multa vreme , nelipsitul(era sa zic nesimtitu) “Nicolicea Cel Ce-a Lins Unde-a Scuipat”, si cu toate astea ne era servit de Dana ….la ora “cinei”. C-asa-i democratic si…. deontologic.
  Si-acum(mai) , serios.
  1. Ceea ce gresesti dumneata in proportie de 95%, este ca , urmare “strigatele” astea razboinice, sau “prins” pedeleii de faptul ca nu mai are sens sa mai intervina si ei. Sau, daca intervin, sa aiba gija sa nu-i mai pupe pe base. Astfel ca, impreuna ca dvs. secondat de catziva asemenea, sa faceti ce faceau ei, numai, repet, cu interdictia de a-l pupa pe basescu. ATAT(in rest NICIO DIFERENTA, asta inseamnand , ATAT)
  2. Dupa tot haloimasul asta(pe care il produceti) vine… “maria” si VA intreaba, umil, (dvs. fiind, n’asha?- MENTORUL) – Si eu acuma, dupa ce m-ati ametit atata de cap, eu CU CINE VOTEZ ? si va raspunde prompt… aghiotantul-PROTESTEZ(sa stiti ca-i intotdeauna pe-aproape, uitati-va de curiozitate!), dandu-i, ca la toti debusolatii,(proaspat debusolati si tot de catre ei, binenteles)… SOLUTIA . Care? Iat-o ! – “SUNT 44 DE PARTIDE care va asteapta, DOAMNA, STIMATI ELECTORI, cu bratele deschise!”. O stiti, cred, vi s-a acrit citind-o!. A spus-o Protestez j’de mii de ori. Asta da VICTORIE. . Deocamdata….pe blog. Si asta spusa, nonsalant, nevinovat, dar vizand disiparea votului la alegeri.
  3. Faptul ca esti antibasist pe acest blog nu este SUFICIENT ca sa ai, si sa-ti etalezi, BUNELE INTENTII SI O VIZIUNE “NORMALA” A CEEA CE SE VREA SA SE ALEAGA DIN TARA ASTA.(…si nici chiar faptul ca scrie in acte ca esti si…NEAMTZ,”. Ziceti, in scrisoarea de “prezentare , catre dl. Radu Tudor (July 30.2012 at 4:33 pm) :”… dar (eu… Titus Voinopol) am pastrat actele de Germania !”. Aoleu, nu mai spune FRANTZ!
  Si-acum , care credeti ca va pleca dintre noi doi? Ia ghici? Eu stiu. O sa produci o zurba cu cei 80% sa fiu musai scos de pe blog pentru am comis o… blasfemie(?!), un atac la valorile dvs. democratice la libertatea cuvantului etc. etc.
  (Auzi! …80% care gandesc ca el. Ptiu’ drace! ).
  PS. Eu stiu , si nu neaparat de pe acest blog, ca 80-90% sunt de acord (restul, mai nuantat) cu atitudinea d-lui Radu Tudor referitoare la USL-ul…. “din ultima vreme”. Dar, in mod sigur, aceasta atitudine nu se manifesta de pe “baricadele” diametral opuse… “adulatorului”.

 71. iata o noua miscare diabolica!!!”sunteti suparati pe mine ca nu aprob bugetul !?ia fiti voi suparati si pe guvern ca nu mai circula tirurile care va aduc mincare de sarbatori !!!!(asa foarte pe scurt!!)da noi suntem prosti si nu intelegem nimic..crede el !!intrebere:ce ai dom’le cu noi!daca ne urasti asa mult,LASA-NE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 72. Ghetea spune …ca NU spune nimic datorita secretului bancar.
  Asa a disparut si Bancorex. Dupa Ghetea, nimeni nu are voie sa controleze un fond public si nici pe el, ca… E ANGAJATUL STATULUI!

 73. Dnule Radu Tudor si dragi colegi “de blog” sa stiti ca in momentul cand va pleca basescu NIMIC ESENTIAL nu se va schimba in aceasta tara.Tot raul acestei tari este ca se poate FACE ORICE,VINDE ORICE,DECIDE ORICE PESTE CAPUL SI VOINTA ROMANILOR si totul este facut fara ca noi sa stim nimic, la adapostul ACTIUNILOR SECRETE ale SERVICIILOR,SECRETUL BANCAR,ANEXE SECRETE IN CONTRACTELE DE VANZARE A RESURSELOR TARII,SECRETE ALE CNDADMR in CONTRACTELE DE DRUMURI SI AUTOSTRAZI…etc,etc asa incat se POATE FACE ORICE MIZERIE IN ACEASTA TARA “PESTE CAPUL SI VOINTA CETATENILOR.Ce tara este aceia unde se pierde UN CONTRACT DE MILIARDE DE EURO(Bechtel) cand un slujbas al statului ar trebui sa dea socoteala in CIVIL si IN PENAL pentru pierderea unui contract de numai o mie de EURO.Ce tara este aceea in care directorul unei banci de stat( CEC BANK banca noastra a tuturor) refuza sa dea socoteala in fata noastra(in fata reprezentantului nostru legal:PARLAMENTUL ROMANIEI).Ce tara este aceea care ascunde textul contractului cu GAZE DE SIST(si cei care sunt pentru aceste exploatari oare nu se intreaba,PE BUNA DREPTATE, ce” NAIBA SECRETOS” este scris acolo ,ce grozavie,de nu trebue sa stim si noi cetatenii…clauzele contractuale) si tocmai prin acest lucru:MISTER,NECUNOASTERE,NEBULOASA provoaca INTENTIONAT acele miscari de protest ,justificate,tocmai prin lipsa transparentei.Aceste probleme ar trebui sa fie pe ..ordinea zilei ale televiziunilor,ONG-urilor,PIETEI UNIVERSITARII,ale parlamentului…

  • Dle Tudor, nu stiu cum sunt ordonate comentariile aici. Cineva ar putea crede ca cele doua “dulcegarii” ale dvs, de mai sus, imi sunt adresate. Dar nu este asa. Ele erau cand am postat eu comentariul.

 74. Cred ca am rezista mai bine (eu cel putin), daca nu as mai auzi de el, si nu l-as mai vedea la tv. Nu se poate sa fie ignorat? Toata ziua, pe toate canalele, ce a spus, ce a facut, ce a cumparat. Prea mult.

 75. Cu BASE rezistam cu siguranta, nu stiu cat vom rezista cu mafiotii din USL, isi vor face si supersuperimunitate ca sa poate sa fure tot!!!!

  BASE este trecut, GATA!!! Uitati de el si vedeti ca am vrut schimbare si am ales toti mafiotii!

 76. Si eu ma intrebam asta pana anul trecut prin vara. De atunci am inceput sa ma intreb cat mai rezist cu Ponta.

Leave a Reply