UPDATE : Stirea difuzata de toata mass media globala s-a dovedit un joc al serviciilor secrete ucrainene pentru a determina un joc operativ privind capturarea unor asasini la comanda ai Rusiei ce activeaza in Ucraina !

Jurnalistul rus Arkadi Babcenko, ţinta unei tentative de asasinat marţi seară la Kiev, este în viaţă şi s-a adresat opiniei publice într-o intervenţie televizată, relatează agenţiile internaţionale de presă.


stirea initiala :

Un cunoscut jurnalist rus de opoziţie, Arkadi Babcenko, a fost împuşcat mortal, în oraşul ucrainean Kiev, anunţă autorităţile locale, citate de site-ul agenţiei Reuters.

O femeie a sunat la serviciul de ambulanţă şi a anunţat că l-a găsit împuşcat pe soţul ei, în apartamentul din Kiev în care locuiau. Jurnalistul a decedat la spital, din cauza rănilor suferite, a comunicat Poliţia ucraineană.

Anchetatorii suspectează că Arkadi Babcenko a fost asasinat din cauza activităţilor profesionale.

Arkadi Babcenko, un critic al Administraţiei Vladimir Putin, se mutase din Rusia în Ucraina de mai puţin de un an, deoarece se temea să nu fie asasinat, scrie Mediafax.

5 COMMENTS

  1. SEcuritatea ruseasca nu se mai încurca in fleacuri ca “justiția independenta”, protocoale secrete, cultul procuraturii, etc—trece la execuții direct și profesionist. Mai ales, nu se încurca in europeni și “valorile” lor și are și de ce sa nu se încurce din moment ce liderii UE sunt gata sa renunțe ei înșiși la valorile cu pricina ( a se vedea comenzile date recent de Berlin italienilor in privința votului, ca sa nu mai vorbim de colonialismul aplicat “esticilor”). Sa speram ca intelligentsia rusa își va face datoria și va protesta, cu riscurile de rigoare, împotriva asasinării Ziariștilor, ca susținere “internațională” ca pt Charlie Hebdo nu mai are șansa sa se producă in condițiile in care UE atârna de Puțin pentru gaz și alte resurse. C’est la vie.

  2. Și când afirm că este multă harneală la mijloc, sunt catalogat stalinist, iubitor de Putin și bolșevic. Ca adevăr istoric: bolșevicii au fost antrenați in Germania înainte de a prelua puterea în Rusia.

  3. La momentul acestui articol,nu am comentat deoarece plurtea in aer manipularea! Azi,pe Cotidianul.ro,am gasit motivatia cu moartea acestui jurnalist,a fost o consecinta nscenare uluitoare! Am mai spus: fiecare tara si natiune trebuie sa isi rezolve problemele fara a interveni “mamutii” din strainataturi!

Leave a Reply