Cui face azi statul un imens cadou prin hartuirea si amenintarea Antena 3? Lui Traian Basescu, lui Dorin Cocos, Elenei Udrea, varfurilor regimului odios Basescu-Boc, cei care au taiat salariile, pensiile, au lasat pe drumuri sute de mii de oameni, au marit TVA, au inchis spitale !

Acesti indivizi imunzi si respinsi masiv de populatie prin vot topaie azi de bucuria necazului Antena 3!

Unde au fost aceste importante institutii de stat pe durata jafului inimaginabil din ultimii 10 ani?

De ce s-au sesizat selectiv, pe criterii politice, abia dupa savarsirea marilor acte de hotie?

Cei care vor sa inchida azi Antena 3 sunt cei care ar trebuit sa ancheteze si sa opreasca mafia dezvaluita de noi !

Si n-au facut-o !

N-au oprit mafia ce a muscat halci de miliarde de euro din bugetul de stat!

Trebuie bagat pumnul in gura Antena 3!

Pentru ca dezvaluie complicitatea statului basist cu mafia din ultimii 10 ani!

 

10 COMMENTS

 1. D-le Tudor deoarece trustul Intact se afla in razboi total cu binomul SRI-DNA ce face jocurile in acesta tara, ar fi bine ca ziaristii de investigatii ai Antenei3 sa intocmeasca CV penal al escrocului national nr.1 care a condus Romania timp de 10 ani de zile, Traian Basescu. CV care sa cuprinda toate dosarele in care a fost implicat individul de cand acesta a intrat in politica romaneasca dupa 1989. Cu numele dosarului, numele si fotografia: procurorului sau judecatorului care i-a dat NUP, a sefilor DNA, Parchetul General, DIICOT s-al sefilor de la SRI la vremea respectiva precum si motivele puerile pentru care a fost clasat fiecare dosar. Precum si posturile pe care acestia le ocupa in momentul de fata drept rasplata pentru ca l-au scapat pe escroc de inchisoare. Un CV clar, concis si la obiect si cu o prezentare grafica pe masura. Pentru a dovedi astfel tuturor implicare conducerii institutiilor de forta ale statului in sustinerea si musamalizarea faptelor penale comise de Traian Basescu. Acest CV sa-l tipariti si sa-l trimiteti presedintilor, guvernelor si ambasadelor occidentale, agentiilor internationale de presa, ONU si Bruxelles. Pentru a demonstra astfel ca justitia romana a fost si este inca la cheremul acestui escroc. Acelas CV trebuie inmanat si partidelor PSD, ALDE, PUNR, PNL si UDMR pentru ca acestea sa-i cheme pe actualul Ministrul al Justitiei, SRI, seful DNA si Parchetul General ca sa raspund in fata parlamentarilor de ce Traian Basescu a avut si are imunitate, urmata de o motiune de cenzura care sa duca la caderea guvernului. Si de asemenea Parlamentul sa traseze ca sarcina noului Ministru al Justitiei ca acesta sa ia toate masurile pentru ca escrocul, procurorii si sefii institutiilor satului care i-au musamalizat faptele penala sa raspunda si ei in fata justitiei pentru infractiunea de vaforizara cu buna stiinta a infractorului Traian Basescu.

 2. Ce mai face onorabilul Domn Eduard Hellvig, este foarte tacut, pare foarte preocupat, dar nu stim daca pentru bune sau pentru rele ! Sunt lucruri de neinteles, cum din interiorul diverselor servicii sunt pregatite de diversi angajati, tot felul de scenarii dauantoare Romaniei, vietii sociale. De ce nu sunt luati acei ‘’ decerbrati’’ de la butoane ? Am asteptat aceste raspunuri, mai recent de la USL, au avut maximum de legitimitate si au ratat ! Cat de las poti sa fii ? Cineva trebuie sa raspunda odata si odata, poate a venit momentul !
  Este nevoie de informatie bine structurata fata de inactiunea ANAF si a celorlalte institutii, in marile cazuri de evaziune fiscala si coruptie, de recuperare a prejudiciilor.
  A3 a ramas singurul catalizator de opinie si singura surasa de informatii despre mafia politica din Romania. Are suportul dovedit al celor 4000000 de romani, a miscat lucrurile in 2012 si in toate situatiile limita!
  Este foarte clar, Cilos si Iohannis joaca pentru altcineva ! Trebuie sa ne facem singuri curat !

  • sunt convins ca nu hellvig, unul din fondatorii usl, are ca obiectiv inchiderea antena 3. aici vorbim de sistemul basist ramas in picioare dupa plecarea tatucului

 3. Domnule Radu Tudor,

  Dvs. puneți întrebări, aici pe blog, pentru a vă face o părere privind… poziționarea celor care postează la dvs. pe blog legat de diverse aspecte ale vieții social, politice și economice care macină Țara asta. Inclusiv referitoare la cazul în speță…
  Dvs. aveți niște răspunsuri, scurte , și nu-i operație pe creier, la doar trei întrebare, simple?:
  1. Dacă era Victor Ponta Președinte s-ar fi întâmplat asemenea abuzuri?
  2. Daca la Miting ar fi pus cineva, din… greșeală, această întrebare mulțimilor (acolo, ea, fiind considerată ca fiind politică) care ar fi fost, totuși, răspunsul mulțimii?
  3. CINE face acest cadou Mafiei băsiste este întrebarea corectă, și nu… CUI, pentru că acest lucru îl știu și cei ca mine, și Cei de la Mitingul pro-Antene, și (ceva mai puțin din) cei 7,4 milioane de antibăsisti (care acum spun altceva).
  Complicat, complicat de tot. Ufff…
  Totuși, așa cum vă veți poziționa față de aceste 3 întrebări asta v-ar defini, sau , mai bine zis asta vă definește. Binențeles, raportat numai la acea mulțime și la punctul meu de vedere, dealtfel cunoscut.
  Mulțumesc!

   • Domnule Radu Tudor,
    .
    Ridicând mai sus ștacheta, consider că întrebările la care nu vreți să răspundeți, rămân. Rămân fără un răspuns dat de dvs. nu numai mie dar și, poate, milioanelor de oameni care cred în Ponta(nu și dvs.) și care, cred , că astea ar fi răspunsurile corecte înainte de toate.
    Astea, pe care le spuneți, sunt generalități impersonale(era trimisă, ar trebui , ar fi fost, este necesar să…) este un fel de a spune ”să fie bine, ca să nu fie rău” .
    (…)Dacă Mafia băsistă era trimisă în justiție….”, ziceți, întrebarea care ar urma, și n-o puneți, pentru că s-ar vedea că nu ar fi rezolvat nicicum problema, ar fi fost ”De cine, de Mafia din justiție? Pentru că dacă n-ar fi fost Koveshi ar fi rămas … Daniel Morar. Ați admis și dvs. asta.
    Dvs. nu credeți, și nu vedeți ca acestea sunt, sau ar trbui să fie, răspunsurile corecte, viabile la aceste întrebări și , cel puțin prin acest mod de a privi problema, asta vă desparte de cei care cred în aceste adevăruri, adică niște milioane ”bune” de privitori ai Antena 3. Cred că o să vă dea mai mult de gândit dacă o avea vreun sâmbure de adevăr și această afirmație de-a mea, de-acum.
    Altfel, consider că dvs. și unii din jurul dvs.luați distanță, vă delimitați, de aceste adevăruri, e drept numai ale unora, și credeți în altceva… și în altcineva și-i dreptul dvs. că ”doar n-om fi toți la fel”.
    Oricum, vă multumesc pentru precizari!

 4. Constat ca cei activati pe feisbuc” sunt tineri care in naivitatea lor stau prea mult in mediu virtual si au prea putin in realitate. Manipulatorii profita de asta.Dau like doar daca si prietenul face la fel. Aceasta situatie se va intoarce impotriva societatii.Activand un asemenea segment in societate, intolerant cu alte categorii sociale,semanand ura, se risca de a se constitui forme de organizatii fascistoide si violente, usor de manipulat.

Leave a Reply