Home Articole Incident in Japonia : un tren a plecat cu 20 sec mai...

Incident in Japonia : un tren a plecat cu 20 sec mai devreme

12723
5

Incident in Japonia :

Punctualitatea trenurilor japoneze este legendara. Iata insa ca marti, 14 noiembrie, un tren din Tokyo nu a plecat la timp. Potrivit comunicatului oficial, el nu a plecat la ora 9:44, ci cu 20 de secunde mai devreme. Din cauza incidentului, operatorul feroviar a trebuit sa-si ceara oficial scuze: “Ne cerem sincer scuze pentru inconvenientele grave pe care le-au suferit clientii nostri”, se scrie in comunicatul “Despre plecarea mai devreme a trenului regulat, la statia Nankorozan”.  

Trenurile japoneze sunt atat de punctuale, in general, incat unii pasageri aleg sa-si planifice calatoriile lor “la fix”,  venind pe peron exact atunci cand sosesc trenurile, s-a spus in declaratia operatorului de tren Tsukuba Express. Deci, este de inteles ca cel putin cativa au pierdut trenul. Potrivit Hotnews, acest lucru le-ar putea determina ratarea altor transferuri pe drum si, in cele din urma, intarzieri la serviciu sau la scoala.

Stirea a fost difuzata de Japan Today si preluata in Handelsblatt-ul german, care precizeaza ca trenul cu pricina – comparabil cu un S-Bahn german – leaga gara Akihabara din Tokio City cu suburbia Tsukuba, distanta pe care circula cu cca 130 kmh.

5 COMMENTS

  1. Vinovatul trebuia saltat de DNA, judecat in regim de urgenta maxima si condamnat cu executare pe termen nelimitat! Evident, pe “siguranta nationala”… 🙂
    Dan T, ai pierdut prilejul de a tacea si a parea inteligent! Daca de Soros s-ar plinge doar romanii, aproape ca te-as intelege. Dar cind de pramatia asta ordinara se plinge jumate din Europa, multe tari asiatice si insasi America, devii jalnic incercind sa tirasti acuzele ce i se aduc in derizoriu. Asa ca ori esti prost de behai, ori poate ai supt si tu la vreo tita de-a lui…

Leave a Reply