Jurnalul national dezvaluie in editia sa de azi pregatirea unui tun monstruos de catre Primaria Generala a Capitalei : 100 de milioane de euro ! Valoarea imobiliara a Satului Francez !

http://jurnalul.ro/stiri/observator/primaria-capitalei-pune-de-un-tun-vanzarea-satului-francez-711055.html

Pe ultima sută de metri a mandatului Primarul interimar al Bucureștiului și al Consiliului General pregatesc o trambulina pentru scoaterea Satului Francez la VÂNZARE.

13 COMMENTS

 1. 1. D-le, daca nu exista probe care sa il lege in mod direct pe acest Ficior de cele 103 decese cauzate de rele tratamente, inseamna ca nu el se face vinovat direct si ca au mai participat, colaborat si altii la aceste fapte, cum ar fi sefii de schimb, gardienii etc. Asa incat, cand vrei sa faci un proces al comunismului sa zicem, de ce este tras la raspundere doar asta?! Facem ca in cazul plagiatorilor in care de vina sunt doar plagiatorii? Adica, cei care le-au dat diploma de doctor pe acele plagiate ordinare, pe aia de ce nu ii incrimineaza si nu ii blameaza nimeni, mai ales ca ei se pare ca au eliberat diplome false, o fosta meteahna post-decembrista arhicunoscuta, de altfel!

  2. D-le, de unde are d-le PNL-ul 26.1% in sondaje? Informatia provine cumva de la marele sociolog Marius Pieleanu, care in calitatea lui de mare sociolog n-a fost in stare sa explice nici pana in ziua de astazi cum a recuperat Klaus Werner Iohannis 3 milioane de voturi intre cele doua tururi de scrutin de la alegerile prezidentiale din decembrie 2014? Pieleanu care el nu vorbeste decat despre sociologie ca el la altceva nu se pricepe… Tare!

 2. Pai, cand PNL-ul si-a pus acest nou interimar in scaun nu a suflat nimeni nimic! Nimeni nu a tipat, n-a zis ca ar fi ceva in neregula! Acum isi dau seama romanii ca PNL-ul se apuca de mulgerea bugetului si ca ceva este in neregula si incep sa tipe toti! Tipic romanesc…

  P.S. In urma cu cca. 2 luni de zile PNL-ul anunta prin gornacii din presa alocarea la RADET si RATB a unui buget 1.1 miliarde de lei. Acum deja s-a anuntat prin aceleasi mijloace inceperea reparatiilor la retelele primare ale RADET si inlocuirea tevilor, adica de fapt au si inceput mulgerea acestui buget cu firmele trimise de la partid pentru ca bat la usa campaniile electorale si e foame mare bre! Zice vreun roman ceva, se plange careva de treaba asta? Nema! O sa se planga iar peste vreo 3-4 ani, cand cica mor de foame, veniturile sunt mici si nu le ajung banii! Cand le sunt furati banii de catre clanurile si cardasiile politice supervizate de servicii, atunci nu sunt deranjati!

  P.P.S. Numirile politice in functiile de conducere si consiliile de administratie de aia au ramas in continuare tot asa, pentru ca dupa ce institutiilor li se aloca bugete de cheltuieli, reparatii, investitii de la forurile superioare (PMB, ministere etc.), sunt trimise firmele de partid sa castige contractele iar incredintarile directe sau licitatiile sunt supervizate si contrasemnate de ordonatorul de credit al institutiei care este directorul si de consiliile de administratie in care se iau hotararile si se voteaza. Asa se mulg bugetele institutiilor cu ajutorul carora se fac finantarile cheltuielilor de partid si a campaniilor electorale a acestora. E drept, partidele care sunt la guvernare isi trag partea, pentru ca cine imparte, parte isi face! “Ciocu’ mic, acum noi suntem la putere!”. Paaaa

  • Corect,penelistii lui Blaga si Iohannis nu pot sa traiasca fara sa capuseze niste bugete, mai ales pe unde sunt cele mai grase,ca doar nu au intrat ei in politica,sa piarda timpul, ca sa mareasca pensii, salarii si sa reduca taxe,impozite,tva,etc. Praduiesc tot ce misca si au deja si cuiburi preferate cum ar fi RADET,Registrul Comertului, Asigurari si alte locuri pe unde circula banetul in cantitati importante.Ca exemplu,Adamescu era omul lor,iar daca ala doar pentru el a adunat atata banet,pe total, cu ce o fi dat mai departe, cam ce jaf o fi facut.Ca doar nu degeaba a sarit Basescu in capul lui RUSANU ca acesta a trimis controlul la ASTRA ASIGURARI si sa-l deranjeze pe scumpul lor Adamescu, iar apoi sluga basista si ticaloasa,pe nume KIOVESI, l-a bagat nevinovat cu nimic si l-a tinut in nestire pe Rusanu la arest “preventiv”.Dar e bine ca la fraieri li se arunca povesti cu Sova si Ponta.

  • Pana una alta las-o mai moale cu “psd-ul si alti hoti”.La Primaria Capitalei majoritatea care decide si praduieste este basisto-penelista.Le-a mai stat in cale, ceva vreme,Oprescu,dar l-au lichidat si p’ala,cu aportul slugilor basisto-iohanniste din Sistem.

 3. F. tare articolul pe care l-ai publicat! F. tare, sa moare maica-sa! Pai n-au vrut astia bai nene PNL, nu au vrut toti astia, revolutia tinerilor de pe facebook (“Coruptia si teroarea ucid!”; “Jos guvernul Ponta, vrem sa fie altfel!” – sloganuri SRI de fapt, asa cum stim deja toti…), votul celor din diaspora, cu “Ne-am luat tara inapoi!” si cu frectii gen “Romania lucrului bine facut!” etc. N-au vrut toti bre sa fie altfel, sa fie cu PNL si cu guvern de tehnocrati (in marea lor majoritate acoperiti de-ai serviciilor, SRI&SIE, ca Ciolos care era agricultor la Bruxelles e de la SIE, bineinteles, chiar daca s-a jurat el sa-i scoata bila daca a fost el vreodata ofiter acoperit, de parca asa s-ar defecta acoperirea vreodata, adica vine ala si recunoaste el direct, jura pe ma-sa ca a fost sau nu a fost acoperit, va dati seama in ce tara de loviti cu scandura traim!!!). Si daca toti au vrut sa fie altfel, cu revolutia tinerilor de pe facebook, cu votul celor din diaspora, cu “Ne-am luat tara inapoi!” si cu frectii gen “Romania lucrului bine facut!” etc., atunci eu zic ca pana la urma trebuie rezolvat si Satul Francez de catre astia de la PNL care administreaza pe interimat capitala, ca inseamna ca stiu ei ce au vrut si revolutionarii de pe facebook, si aia din diaspora care oricum nu sunt aici sa se opuna, si toti aia din servicii care le vor face dosare de cadre cu care sa ii ghidoneze peste cativa ani. Romania, ceva f. complicat…

 4. nu se poate! sigur astia sunt din noul partid basisto-penelist? pardon marele partid basisto-penelist. de pe blogul asta stiam ca numai pesedeii sunt corupti astia de la basisto-penelisti sunt ingeri in frunte cu blaga vamesul si alina kilowatt!

 5. Eu zic ca noi romanii daca suntem optimisti, daca gandim pozitiv si avem credinta in Dumnezeu si in vorbele parintelui Arsenie Boca, eu cred ca le vom rezolva pe toate in aceasta viata! Adica, daca respectam toate astea nu trebuie sa ne mai facem griji in rest, pentru ca totul se rezolva de la sine! Pe cale naturala… Parerea mea (nicu Vodcaroiu). Paaaa

 6. Bietul tehnocrat de la economie i-o fi zis interimarului de la Capitala: atrage naibii niste investitori sa renoveze ce sta sa cada in capul oamenilor prin centru, uite, pentru Satul Francez, ca are valoare istorică si culoare locală de poți sa atragi pețitorii fara sa te obosești prea din cale-afara! Si interimarul, om de dreapta fiind, a zis sa trăiți! Si s-a apucat sa “atragă”, adică sa pună in vânzare ce nu poate sa întrețină cu forte proprii. Ce daca mai pică ceva si localnicilor din viitoarele licitații? Trebuie un stimulent si pentru ei, capitalul străin n-o sa moara daca mai pune la cheltuieli de “reprezentare”, important e sa se facă proiectul ca sa avem capital electoral la PNL de pe urma lui. Vorba ceea, incompetenta ucide la fel de sigur ca si corupția!

Leave a Reply