Comisarul european Corina Cretu,membru PSD, dezvaluie un detaliu absolut halucinant ! Acela ca actualul Guvern nu a depus la Bruxelles documentatia pentru atragerea de fonduri europene pentru autostrada Sibiu-Pitesti, cruciala pentru economia Romaniei dar si pentru marele proiect european Coridor 4. Aceasta bataie de joc din partea guvernantilor trebuie sa inceteze imediat !

Corina Cretu repeta ce a mai spus si ce sustin si eu de ani buni : e o incoerenta, o lipsa de viziune si de profesionalism la Transporturi in toate guvernele PSD care s-au succedat in Decembrie 2012 pina azi.

Nu cred ca a fost emisiune in care sa nu trag un semnal de alarma, sa spun : treziti-va ! Aveti miliarde pe mana, faceti autostrazi si spitale noi ca ce scufundam !

De ani de zile vorbim de infrastructura, de Sibiu-Pitesti, de nevoile Romaniei – si ei nici macar n-au depus documentatia !

Este prea multa incompetenta si rea vointa in acest domeniu guvernamental !

Suntem in al 13 lea ceas si ei inca nu stiu sau nu vor sa faca ce trebuie !

Sa plece acasa !

Sa vina altii care inteleg care sunt marile nevoi pentru dezvoltarea economiei romanesti !


Comisarul european pentru politica regională a făcut un apel la Ministerul Transporturilor să pregătească proiecte mature, dând ca exemplu Sibiu – Piteşti şi Piteşti – Constanţa, precizând că ultimul proiect depus de România pe Programul Operaţional Infrastructura Mare este cel al metroului Gara de Nord – Otopeni.

Corina Creţu a participat, vineri, la Facultatea de Studii Europene a Universităţii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, la evenimentul “Dialog cu cetăţenii”, fiind prezenţi comisarul Phil Hogan, responsabil pentru Agricultură şi dezvoltare rurală, ministrul Agriculturii Petre Daea şi europarlamentarul Daniel Buda.

Corina Creţu a declarat că ultimul proiect depus de România pe Programul Operaţional Infrastructura Mare este cel al metroului de la Gara de Nord la Otopeni.

“Sunt probleme încă pe care le avem în ceea ce priveşte capacitatea administrativă, nu s-a redus încă birocraţia, nu s-au redus procedurile, iar domeniul trasporturilor este domeniul în care România a pierdut bani. Ştiţi foarte bine că în 2007-2013 România a reuşit o rată de absorţie de 90 la sută, două miliarde s-au pierdut pe transport. Acum analizăm prioiectul de metrou de la Gara de Nord la Otopeni, este ultimul proiect pe care îl avem pe Programul Operaţional Infrastructură Mare depus de România şi aş vrea să spun că nu avem proiecte noi în afară de fazarea proiectelor de apă şi de canalizare”, a spus Corina Creţu.

Ea susţine că este important să se vină cu proiecte noi în domeniul infrastructurii şi face un apel la Ministerul Transporturilor să pregătească proiecte mature, în special Sibiu – Piteşti şi Piteşti – Constanţa.

“Este foarte important să se vină cu proiecte noi pentru că, începând de anul viitor, se vor termina aceste proiectele fazate. Proiecte fazate înseamnă proiecte care ar fi trebuie să se termine în perioada de programare 2007-2014, dar pentru că nu erau terminate şi ca să nu se piardă bani europeni le-am fazat în două părţi. Vestea bună este că aceste proiecte se vor termina, vestea proastă este că deja consumă din ceea ce ar fi trebuit să fie alocat pe proiecte noi în perioada 2014 – 2020. Fac un apel la Ministerul Transporturilor să pregătească proiecte mature, în principal Sibiu – Piteşti, Piteşti – Constanţa, podul de la Brăila”, a explicat comisarul european.

Corina Creţu a mai spus că este urmărit îndeaproape stadiul autostrăzii Sibiu-Piteşti, dar că proiectul nu a fost depus la Comisia Europeană deoarece nu există încă avizul de mediu.

“Fac un apel încă o dată, în ciuda răspunsului verbal al domnului ministru care îmi spunea că am greşit destinatarul şi există 200 la sută contractare, noi, la Comisia Europeană, nu am primit alte proiecte. Urmărim îndeaproape stadiul autostrăzii Sibiu – Piteşti, care nu a fost depus pentru că s-au început lucrările, dar fără avizul de mediu şi neavând avizul de mediu nu-l pot depune la Comisie”, a precizat comisarul Corina Creţu.

Ea a menţionat că pentru autostrada pentru autostrada Montana existau fonduri europene, dar autorităţile au decis realizarea acesteia în parteneriat public – privat.

“În legătură cu autostrada Montana, dacă s-a hotărât parteneriatul public – privat este decizia suverană a statului membru dacă doreşte să facă în acest felsau nu. Noi avem fonduri europene, ne-am oferit să începem studiul de fezabilitate pentru această perioadă de programare, urmând ca construcţia efectivă să înceapă din 2021 pe fonduri europene. Dar dacă statul doreşte în alt….Orice stat membru are acest drept, de a decide în cel fel doreşte să facă instructura de transport”, a afirmat Corina Creţu.

47 COMMENTS

  • Intr-adevar! Sa plece acasa cei pe care i-am ales democratic sa vina cei pe care nu i-a votat nimeni ! Nu se cheama asta dictatura?? acolo vreti sa ne indreptam? Asa e la Bruxelles???

  • Ce coincidenta !

   Toti securistii s-au declansat….Gabi , Corina , toate si toti vor sa plece guvernul.

   Tocmai acum pe ultima suta de metri cand sistemul secursit psihopat vrea sa darame o coalitie venita la putere prin VOT nu prin arestari nu prin PPE-isme nu prin MCV-uri nu prin ambasadori mincinosi nu prin prim-ministrii olandazi ostili pe fata Romaniei de peste 10 ani.

   • ERATA,

    Cer scuze doamnei Corina Cretu, comentariile dansei sunt absolut pertinenete si normale nu e nimic incredibil si nu a spus ca avem un guvern inconstient cum manipuleaza titlul.

    Am confudat cererea in rosu bold a domnulu Radu Tudor citez: Suntem in al 13 lea ceas si ei inca nu stiu sau nu vor sa faca ce trebuie ! Sa plece acasa ! cu comentariile normale ale dna Cretu.

    Domnul Radu Tudor cere ca guvernul sa plece nu doamna Cretu. Ce coincidenta ! Tocmai acum cand sistemul securist il vrea daramat.

     • Deci v-ati detonat si dvs….Ce dezamagire….Miza e uriasa…

      Sa recapitulam:

      1. Confirmati ca vreti ca guvernul PSD-ALDE sa plece tocmai acum in plina ofesiva a ssistemului secu. Ce coincidenta!
      2. Preluati povestea cu scrisoarea celor 20 a la Realitatea
      3. Denaturati criticile decente ale lui Corina Cretu
      3. Ne spuneti ca Hellvig e reformator cand el desecretiza protocoale expirate si semnase unul nou.
      4. Va place UE-ul asta in care premierul olanadez vine la Bucuresti sa ne spuna ca nu vrea sa intram in Schengen ? Cand Germania, Franta si chiar Italia se opun sa intram pentru ca isi apara porturile lor ? Mai rau ca URSS. Acolo macar ne luptam doar cu rusii nu cu toata haita de interese.

     • Domnule Radu Tudor,

      Multumesc pentru ultima sugestie, uitasem sa o pun pe lista referitoare la actiunile dvs , aia cu Rusia.
      Nu vrea nimeni in Rusia doar propaganda sorosista-securista si # ii face imediat pe opozanti pro-rusi daca nu mesteca sloganele lor.

      Aceasta UE politizata si care a generat si sustinut un sistem securist in Romania nu-mi place.

      ————–
      Vorbiti ca # rezist si va mirati ca eu am concluzii idioate ???

   • Nu va suparati, imi puteti explica diferenta dintre psihopat si sociopat? Cine decide ce este normal/anormal? Ce este borderline? Nu de alta, dar vreau sa spuneti clar: cine este la ora aceasta principalul sociopat al Romaniei? Eu cam stiu, dar ma abtin sa aplic astfel de calificative stigmatizante. Nota Bene: este stigmatizant in ambele cazuri, dar in cel de-al doilea (si aici, va dau un indiciu) se poate ajunge la Jilava. In primul caz nu! Deci? In rest, ramane cum am stabilit: avem guvernul pe care-l meritam, iar cei ce ne viseaza afara din UE isi vor vedea curand visul cu ochii. Mai jale va fi ca vom primi si cizma de rigoare din NATO. Securitatea aliantei e mai presus economic, juridic, social, chiar si cultural, decat siguranta tuturor furaciosilor de la Bucuresti. Domnul RT nu va spune acest mic secret al lui Polichinelle. 🙂

 1. Deci sunt bani europeni pentru autostrada spre Brasov , dar hotii PSD-ALDE vor in parteneriat public-privat sa fure.

  Nuremberg pentru PSD-isti si Tariceanu cu Norica Nicolai si Renate Weber !

  • Geniule, parteneriatul public-privat inseamna ca va veni un privat care va construi autostrada pe bani lui, urmand ca tu sa platesti taxa de autostrada daca vrei sa circuli pe acea autostrada. Pe partea lui, statul va pune la dispozitie terenul pe care va fi construita autostrada.

   De la cine sa fure cei de la PSD si ALDE? De la privatul care va veni sa construiasca autostrada?

   Disperarea voastra este ca nu veti mai avea nicio parghie de stopare/intarziere a acestor proiecte. Ghinion.

   • Dacă privatul plătește construcția , iar apoi noi cei ce o folosim vom plăti taxa de folosință, rezultă că cel care va plăti la final vom fi noi cei ce o folosim. Rezumând: Autostradă făcută pe bani europeni vs. Autostradă făcută pe banii romanilor. PS. Pariu că privatul care va construi și gestiona autostrada, va încasa de cel puțin două ori mai mult decât cheltuiește, iar la final de contract autostrada va fi “praf” ?!

   • Pai vor fura bani de la geniile care nu realizeaza ca, prin mijloace directe ori indirecte, vom plati cu totil o fractiune din pretul taxei de autostrada. Sifonarea va merge unsa. Frumos! IIn schimb, pe banii europeni, taxa ar fi mers numai la visteria statului si, eventual, ar fi putut fi mai mica. Sandman, inapoi la scoala si la logica de baza!

    • Care bani europeni? Aia de nu-i primim pe motiv ca n-avem aviz de mediu?
     Altfel, banii europeni crezi ca pica din copac? De unde vin acei bani, desteapto? De la tine sigur nu, ca nu cotezezi un leu la buget…care la randu-i alimenteaza bugetul EU prin cota parte.
     Toti insoventii si evazionistii in tara asta dau lectii despre cum ar trebui cheltuit banul public.

   • Bai incompetentule. In primul rand nu o sa vezi tu niciun parteneriat public privat. Cate ai avut pana acum? Daca un privat vine sa faca autostrada, apai ala te jupiaie ca diar nu e prost sa arunce cu bani. Daca te pun pe tine inteligentul sa alegi intre o autostrada platita si un gratis observ ca o alegi pe aia platita. Avand in vedere ca stai probabil sub pulpana PSD, iti permiti. Esti inteligent ca sefa ta Veorica.

    • Alt geniu…stii cand a intrat in vigoare noua lege a ppp?…cat despre mine, eu sunt ala de-ti plateste tie indemnizatia de asistat social, de dreapta desigur. Iti platesc deja mersul cu trenul. Vrei sa-ti platesc si datul huta pe autostrada? Vrei distractie, plateste…nu moka, cersetorule…eu, alaturi de multi alti “fraieri” de cotizam morman la bugetul acestei tari, m-am cam plictisit de fomistii ca tine cu rasini in cap. Paradoxal cum in Romania toti neomarxistii bolsevici sunt de dreapta.
     Si da idiotule…cand am de ales intre un serviciu moka si unul platit il aleg pe cel platit. Muncesc de-mi sar capacele in privat asa ca-mi permit. Te oftici?

     • domnule Sandman ori esti dus cu capul,ori esti ala care face contractul privat,cel putin 10% sin contractul cu privat intra in buzunarul celui care face contractul,cu fonduri europene nu vine nimic ca sunt controlati.Care dracului proiecte intarziate,spu
      ne unul ????

     • Viviana, daca nu sunt proiecte intarziate, atunci “care dracului” este motivul pentru care va agitati?
      Daca eu sunt dus cu capul (nu neg posibilitatea) atunci tu sigur ai logica uneia care tocmai ce a suferit o lobotomie integrala.
      Fiinta pamantului, tocmai ce scrie in postarea Dl. Tudor, ca tronsonul Pitesti-Sibiu nu are nici astazi aviz de mediu si tu-mi ceri cu emfaza sa-ti spun un singur tronson la care lucrarile treneaza din cauza avizului de mediu? Ba, mai puteti de atata inteligenta? Dispareti dracului in grota din care ati iesit. Si sa nu uit…nu va mai drogati…si poate (am spus “poate”) mai aveti o sansa sa va faceti bine in urmatorii 10 ani.

   • Si acel privat se va intelege cu statul (Dragnea + ministru transporturilor) adica vor fixa pretul unui km de autostrada, care sigur va fi foarte ridicat, sunt antecedente( vezi Bechtel) si asa se vor fura bani multi in continuare, din fonduri europene nu se poate de aceea refuza banditi!

  • @ alex

   Nu e vorba de bani , Cretu spune clar ca nu e aviz de mediu.
   Si aviz de mediu nu exista pentru ca niste ong-uri blocheaza in instante proiectele pentru a salva ursiii care nu exista si broasca sorosista cu burta galbena.

   A zis si Valcov la DC news ce ong-uri controloau avizul de mediu dar domanul RT se face ca nu vede nu aude.

 2. “Urmărim îndeaproape stadiul autostrăzii Sibiu – Piteşti, care nu a fost depus pentru că s-au început lucrările, dar fără avizul de mediu şi neavând avizul de mediu nu-l pot depune la Comisie”.

  Bingo!

  Deci Comisia reproseaza guvernului ca s-a plictisit de “verzii” care au blocat ani de zile toate proiectele de infrastructura din cauza gandacilor de bucatarie gasiti pe traseu si s-au apucat de treaba, dar in acelasi timp recunoaste ca dosarele nu pot fi acceptate de Comisie in absenta avizului de mediu.

  Daca Dna Cretu chiar vrea sa ajute, poate aloca 5 minute din pretioasa-i viata pentru o discutie cu iubitorii de natura de la Brussels, in speranta ca poate o vor lasa mai moale cu procesele intentate ba banda rulanta impotriva guvernului pe tot felul de motive de mediu, care mai de care mai aberante.

  Ministrul transporturilor are dreptate, cel putin din punctul acesta de vedere. S-au depus dosare cat sa acopere 200% sumele “oferite” de Comisie, insa pe tot felul de motive, Comisia nu a acceptat nici 10% dintre ele. Dosarele “n-au ajuns” la Comisie pentru ca nu le-au acceptat, nu pentru ca ele nu au fost depuse de guvern.

  Supararea mare a Comisiei este ca guvernul, in disperare de cauza, a optat pentru solutia parteneriatului public-privat, Comisia pierzand astfel orice control (a se citi pozibilitate de blocare / intarziere) a acestor proiecte.

  Altfel, Dna Cretu n-are decat sa-si cante placa cu banii europeni aflati la “dispozitia” Romaniei. Cat timp mai toate dosarele depuse sunt refuzate pe motiv ca n-avem sapca inclinata pe partea care trebuie, dati-mi voie sa trec aceasta atitudine ipocrita la si altele.

  • Multumim pentru clarificare. Sa stim si noi metodele de santaj securistic ale Bruxellului. Nu degeaba au iesit englezii de sub cizma germana…

   • Nu ti-e greata sa pronunti cuvantul securistic la adresa Bruxellesului, tu care ai stat sub pulpana comunista vreo 50 de ani? Daca Bruxelles=securist, atunci tu esti probabil securist sef. Vai de capul tau

    • @Fx

     Securismul poate fi si de dreapta. La fel ca oportunismul , lacomia, ticalosia, abuzul.
     Dar daca fundul strain de dreapta ti se pare mai gustos decat ala de stanga atunci enjoy it !
     Unii prefra sa fie liberi si sa nu se caciuleasca la nimeni.

     Stii de ce se opune Olanda sa intram in Schengen? Pentru ca iti vor binele tie? Pentru ca apara valorile europene? Nu, pentru ca isi apara porturile si nu vor ca Constanta sa devina un centru important de tranzit.

     • Perfect adevarat privitor la olandezi si Portul Constanta.Jegosii de olandezi au cumparat si portul din Hamburg -Germania.Daca olandezii pun mana pe Portul Constanta, peste noapte semneaza sa intram si in Schengen….Astaeste santaj pe fata. Franta, Germania, nu isi doresc ca noi sa avem autostrazi, pentru ca, mai apoi, apar si investitorii straini, fie ei si chinezi, si apoi apare concurenta de marfuri de calitate dintre Europa de Est si tarile din Occident…Sa fim seriosi : cati porci sau omorat in abatoarele din Romania, care sunt patronate de straini ? Sau omorat porcii doar la tarani si la producatorii autohtoni.Se zbat strainii sa puna mana si pe Gazele din Marea Neagra, dar de ce nu ne dau noua bani europeni sa construim noi platforme de extragere a gazului,si apoi statul roman sa fie exportator, nu strainii care lucreaza numai pentru ei !

  • Ce sa inteleg de aici, ca “doctorii docenti” pe infrastructura de la minister nu-si fac datoria cum trebuie, documentatiile sunt facute la f… pomana iar, expertii de la UE nu pot da aviz pe enormitatile acestora ? Ori prietenii, aliatii nostri, ne vor asa de tare binele, ca pur si simplu nu vor sa ne sprijine in constructia de infrastructura rutiera. Pana la urma nu stim exact unde este adevarul.

  • Avizele de mediu se dau pe baza legislației făcută de parlamentul României. De ce nu schimbă legislativul legile care sunt exploatate de ONG-urile ecologiste?

 3. De cece ar fi daca nu le iese nimic sa “mananca” si gura lor?
  Parca se aruncau la parteneriat privat! Aceasta schema am adus-o in discutie eu aici cu ceva timp in urma: daca din fonduri europene nu se mai pot ingrasa buzunarele,vor intra pe parteneriat privat-stat tot pentru rotunjirea buzunarelor si finalizarea cazematelor cui trebuie!
  Iaca s-a ajuns si aici!
  Pentru ce se mai fac licitatii daca toate se fac mana pe mana avantajand lingusitorii!?
  Chiar ma refer la toata clasa politica deoarece sunt implicati numitii in functii din toate partidele!

 4. Ca sa respectam rezultatul alegerilor din 2016 sanctionand astfel segmentul de inconstienti care n-au fost sa voteze as propune debarcarea lui Dragnea si instaurarea unui guvern din toate partidele parlamentare o pondere mai mare avand cele care formeaza actuala majoritae si premier doamna Corina Cretu de la PSD. Asta ca sa ne putem salva si in extern. Cu Dancila si Dragnea chiar am ajuns de rasul si mila Europei. Nu mai suntem ai nimanui ca in anii 90, am ajuns si noi in Europa, in NATO si ne comportam ca pe vremea mineriadelor. O schimbare RADICALA se impune… ACUM.

 5. Ce tare, Corina Cretu a pornit si ea cruciada contra guvernului taman “fix” cand si Firea (care a afirmat ca a vb cu Cretu la tel “toata vara” pt ca Dragnea nu i-a raspuns nici comisaroaicei) a pus tiru pe Guvern.
  Intrebare pt RT: cand ai scris cu rosu bold “sa plece acasa!” la cine te refereai, la ministrii PSD din actuali sau la cine? Ca banuiesc ca nu la toti fostii ministrii psd ai transporturilor ca aia inafara de unul sunt deja acasa. Mi-a placut pluralul dar as vrea sa stiu daca tot la Guvern se refera:)
  Creata situatia
  PS: oricum, niste guvernanti de rahat. 200km de autostrazi cu gropi in 30 de ani. Haideti in continuare sa-i votam!

 6. binențeles că sunt bani, nu există decizie politică / actualii lideri se luptă cu statul paralel și nu au timp să-și concentreze atenția spre adevăratele nevoi care vizează infrastructura.

 7. La naiba cu shengenul lor!
  Hai scaunarilor, pupati in popou si ingrasati escrocii din strainatati care mint de ingheata apele,fie ei si amarlicani specializati si cu vechime,practicanti in orice tara!
  https://m.dcnews.ro/romania-schengen-claudia-apardel-e-foarte-grav_613237.html
  Ce scriam acum vreo 2 ani? Shengen p.l.ca lui gogu strainescu! Ce se demonstreaza acum? Ca am avut dreptate! Din 2013 curcul diar cu pasaport, cartile de identitate sunt toate luate la control,pasapoartele mai rar dar stam si asteptam la punctele de frontiera cartile de identitate! Tot de la punctele de frontiera am auzit cu mult timp in urma ca doar cei cu pasapoarte vir trece granitele,reforma care trebuia pusa in practica de acum 3-4 ani! Nici acum nu e prea tarziu!
  Adio, visul frumos s-a terminat,
  Adio, si strainasii ne-au furat,
  Adio, banutii nostrii investiti,
  Adio, naivii raman tot tampiti!
  NE-AU FURAT SI MUINTIT CU BUNA STIINTA SUTE DE MII DE EURO! Cetateanul traitor in tara a fost deposedat prin lege de cresterea nivelului de trai de perindatii la guvernare si in politica!
  Pic cupic pana n-o mai ramanea nimic…viu in romanica, dupa care…impingerea migrantilor pentru traiul fara carne de porc! Bafta!

 8. Doar infractori care se luptă să nu ajungă la închisoare. Sper sa nu le mai luati apărarea mai ales ca a apărut motivarea condamnării votului Dragnea.

  • Vezi ce scrie in opinia separata judecatorul care nu tremura in fata securistilor: ”nu există probe care să ateste vinovăţia dincolo de orice îndoială rezonabilă.”
   Mai mult, securistii ii spuneau acelei doamne ”stiti unde trebuie sa ajungem”. Exact ca in filmul ”Cel mai iubit dintre pamanteni” in scena cu Gheorghe Dinica si Stefan Iordache.

   Vai de capul tau, iubitoare de securisti.

 9. Sa-mi improspateze cineva memoria: Corina Cretu e tipa care ii trimitea pe mail poze dezbracata lui Collin Powel, cat timp o ardea varza de bruxelles pe banii tarii?
  Daca da, si daca si acum fix cand latra ceilalti si-a “adus aminte sa latre si ea”, asta spune multe despre calitatea celor care “ne indruma” cu forta de la Bruxelles.

 10. eu am mai zis ca sub nicio forma nealesii ne nimeni de la Bruxelles nu vor permite ca presedintia UE sa fie preluata de acest guvern….

  daca intelegm chestia asta intelegem mai usor de ce apar brusc oameni si oamene care zic fel de fel, de ce a existat 10 august, de ce se pune acuma de rascoala interna….; orice, oricum, da numa sa plece Dragnea; pleaca Dragnea, cade guvernul pentru ca pica intelegerile sale de suport parlamentar; pica guvernul, vin europenii… Ciolos de exemplu, Dincu, chiar Firea sau Cretu sau Siegfried sau altii ca ei; dupa care Iohannis cistiga linistit alegerile, securistii jubileaza si o luam de la capat.
  Baietii globalisti se mai bazeaza si pe faptul ca republicanii vor pierde alegerile din noiembrie si pozitia lui Trump va fi slabita. Asta insa ramine de vazut.

  O mare izbavire nationala a fost si cind a plecat Ponta si totul urma sa fie minunat. Si a fost de kkt. Ideea e sa o luam, prometeic, de la capat tot timpul si sa existe instrumente de santaj care dau bine la public, chiar daca sunt reale sau inchipuite: MCV, fonduri europene, Schengen, etc … ideea e sa fim la mina lor. Asta cu PPP ii enerveaza la culme pentru ca ii lasa fara instrumentul de santaj.

 11. Domnule Tudor, degeaba le tot atrageti atentia si ii criticati ca nu le pasa. Nu le pasa nici celor de la PSD, nici celor care au fost inainte de ei sau vor veni dupa ei. Tot ceea ce conteaza pentru politicianul roman e sa se imbogateasca cat mai rapid si sa modifice legile in asa fel incat sa scape de raspundere. Ar trebuie sa ia exemplu de la primarul din Ciugud, pe care, din pacate, l-au exclus din PSD, primar care a atras cele mai multe fonduri europene din tara. Acesta a demonstrat ca se poate dar pentru aceasta trebuie vointa, implicare, competenta, iar interesele personale trebuie lasate in plan secund.

 12. Draga Carmen,

  Sper si eu ca familia Iohannis sa ajunga in puscarie unde ii este locul dar desigur ei se lupta sa nu ajunga in inchisoare.

  —————
  Curtea de Apel Braşov susţine că totul a avut loc pe baza unor acte despre care se ştia că sunt false şi care au determinat instanţele, în iunie 2005, să anuleze şi contractul de vânzare-cumpărare prin care Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis au cumpărat imobilul din strada Gh. Magheru nr. 35.

  “Cumpărătorii, cu minime diligenţe, au cunoscut sau puteau să cunoască faptul că, cel care le transmite cota de 1 din imobil nu îşi justifică dreptul succesibil al proprietarilor înscriși în Cartea Funciară cu acte de stare civilă, cum impunea legea, iar unul din testamentele de care acesta s-a prevalat, pentru justificarea intrării imobilului în cauză în masa succesorală, a fost infirmat ca urmare a expertizei grafologice”, se arată în motivarea instanței.

  Curtea de Apel Braşov a decis astfel să menţină hotărârea de anulare a contractului de vânzare-cumparare prin care Carmen şi Klaus Iohannis au intrat în posesia imobilului din Sibiu.

 13. Interesant ca d-l Radu Tudor care a infierat cu manie proletara opozitia , astazi schjmba macazul. Cine altcineva avea toate informatiile despre incompetenta guvernului, cine altcineva poate sa cunoasca partile mai putin vizibile ale guvernantilor si marile tunuri date impotriva poporului romaniei, daca nu comentatorii si analistii politici de la A3? Acum vii sa spui ca sunt incompetenti, corupti si aserviti intereselor lui Dragnea?

 14. Felicitatari domnului Tudor pentru articol. Nu pot spune ca sunt vreu fan infocat de-al lui, dar apreciez cand cineva pune pe tapet incompetenta guvernantilor indiferent de culoarea politica.

 15. mă uit și mă minunez de ipocrizie, îmi permit deoarece eu am promovat proiectele de care povestește Corina ca fiind prioritare, iar imbecilii care nu le fac sunt cei care au zis că se pricep mai bine ca mine. să nu uităm metroul la aeroprot este o imbecilitate de 10 ori mai scumpă ca trenul la aeroport cum am demonstrat din 2009 când am protestat cu succes în ministerul transporturilor și am generat schimbarea de priorități de la inutilitatea publică a lui băsescu pentru popoviciu care se numește metrou i e stabilită așa de instanță la metroul către drumul taberei. ps iasi tg mures turda sebes tot de la mine e si ce sa vezi … sibiu pitesti l-am sustinut ca prioritar dar a fost sistematic sabotat inclusiv pentru a justifica frauda ce se dorea la 2,4 miliarde si acum la 1,3 muliarde pe comarnci brasov care se poate face cu 700 miliaone si stiu ce zic ca pana una alta ce am pus eu pe hartie in 20012002 se termina acum cu greu si ce am pus eu pe hartie de e si in reg 1315 din 2013 la fel se face greu cu prostii si hotii

Leave a Reply