Inspecția Judiciară s-a sesizat din oficiu în legătură cu înregistrările difuzate duminică seară și atribuite procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IJ, Alin Alexandru.

El a precizat luni că sesizarea a fost înregistrată la Direcția de Inspecție judiciară pentru procurori, care urmează să efectueze verificări prealabile pentru a stabili dacă există indicii cu privire la săvârșirea vreunei abateri disciplinare.


Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat ca el a chemat pe seful Inspectiei Judiciare la sediul MJ si a cerut declansarea unei anchete in privinta afirmatiilor grave facute de procurorul sef DNA.

 

9 COMMENTS

  1. Asta e un caz de procuratura generala, nu de auto sesizari ale Inspectiei Judiciare. Poate se infiinteaza o comisie sa se ingroape cazul. Codruta go home.

  2. Ce sesizare? Pe niste inregistrari masluite? Dle Tudor ce parere aveti? Sunt sau nu reale inregistrarile?

  3. Am dreptul la o parere ? Chestia cu inregistrarea prea e pusă cu mâna,vor să arate că şi Grindeanu e în vizorul Binomului nu doar Dragnea,să nu pară că e altfel decât ei că e cumva favorizat,riscul sa pice la motiune scade …Sa nu creada cineva ca Securistii lui Ponta sunt mai prosti decat cei ai lui Dragnea.Singura intrebare care ramane cum a ajuns ca Luluta sa-i accepte jocul lui Ponta….Am o idee dar o tin pentru mine.

  4. A mai fost o înregistrare bombă cu Băsescu care-i dădea ordine lui Koveși să găsească ceva împotriva lui Iliescu ! Nu s-a întâmplat nimic ! Băsescu a lovit un copil și nu s-a întâmplat nimic ! Un om s-a aruncat de la Balconul Parlamentului , iar Boc a zis : Nimic important nu s-a ]nt\mplat ast[zi ! }nregistr[rile cu B[sescu , ;i tot nu s-a ]nt\mplat nimic ! Nici cu asta nu se va ]nt\mpla nimic !

  5. Pai mai e inca procuroare?Nici in bolsevism nu se comanda dosare la premier si ministrii se lupta cu mosierimea la nivel general fara a aduce nominalizari…cer demisia urgenta si vreau pozitia americii acum!Cum sa faci politie politica la un sfert de veac de la ceausism ,ca tanara?imi e foarte rusine de ea!

  6. O echipa noua de procurori ce sa aiba ca prioritate prejudiciu enoem de miliarde s-a decastat industria metalurgica cu mafia rusa,s-au furat banii de autostrazi de regivsi printisorii asfaltului de sfert de veac nu putem face 40 km de DN1,amarati.Ca()catoare snagovului plina de lux.Da nu prioritati politice,ce e mafie disjuns catre Dicot restul functie de mare coruptie si mare prejudiciu nu te duci la batranici si scolari…La fel Un serviciu superior Dna ce sa lupte cu mafia,altfel nu reusim doar cu comisii parlamentare sa combati un serele cu puteri depline.de 4ani se bate apa in piua cu Coldruta…ma bucur ca nu am votat psd.

  7. Şi? Credeţi că se va rezolva ceva? Susţinerea este uriaşă de o ”tută” care nu prea e la vedere şi se va amâna soluţionarea până la sfântul aşteaptă!

  8. DNA nu se poate sesiza pt. CA ESTE INCOMPATIBILA SI NECOMPETENTA.
    DIRECTIA ESTE CEL MULT P.VATAMATA daca ar fi vorba de fapte penale.

Leave a Reply