Doi dintre apropriatii lui Liviu Dragnea au fost chemati azi ca martori la DNA, in contextul unor scandaluri uriase in politica si in domeniul judiciar.

Preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, s-a aflat luni la DNA, potrivit propriilor declaraţii, el având calitatea de martor într-un dosar.

El a precizat că nu el este principalul actor în acest dosar

“Este o cercetare în care am calitatea de martor”, a spus Nicolae Bădălău, adăugând că anchetatorii au vrut să ştie dacă cunoaşte “o anumită speţă”, despre care însă nu ştie şi cu care nu a avut legătură.

De asemenea, el a refuzat să precizeze dacă este vorba despre un dosar vechi sau despre unul nou, dar a dat asigurări că va furniza informaţii ori de câte ori i se va solicita.

Întrebat în legătură cu faptul că şi fiul său se află la DNA, Bădălău le-a sugerat jurnaliştilor să-l întrebe pe acesta.

Si preşedintele Comisiei de control al SRI, social-democratul Adrian Ţuţuianu, este audiat, luni, la DNA. La ieşirea de la DNA, Ţuţuianu a declarat că a fost citat în calitate de martor în legătură cu o lucrare publică a Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Ţuţuianu, a declarat, la ieşirea de la DNA, că a fost citat în calitate de martor în legătură cu o lucrare publică a Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Ţuţuianu a spus că a fost întrebat despre o anumită lucrare publică a Consiliului Judeţean Dâmboviţa, pe un drum naţional şi despre două firme.

El a precizat că a fost citat în calitate de martor, încă de marţea trecută.

În perioada 2012-2016, Adrian Ţuţuianu a fost preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

În prezent, Adrian Ţuţuianu este preşedintele Comisiei de control al SRI şi membru al Comisiei de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, unde marţi este aşteptată la audieri şefa DNA Laura Codruţa Kovesi.

În ultima perioadă, DNA nu a mai avut acţiuni majore. Duminică seară, în presă au apărut mai multe înregistări în care şefa DNA Laura Codruţa Kovesi face afirmaţii cu privire la dosare, decizii ale CCR privind OUG 13 sau la politiceni aflaţi în atenţia direcţiei, scrie news.ro.

 

 

9 COMMENTS

 1. Cea mai buna apararte e atacul. Codruta nu mai vede de nervi. Codruta va face urmatoarea “intrunire” la piscina.

 2. Deci Grindeanu zice ca nu are sprijinul nimanui si pac, in secunda doi apare ordin pe unitate sa apara inregistrari cum ca kovesi (adica componenta sistemului) ii azmutea pe peocurori sa-i ia capul lui Grindeanu, taman ca sa creada prostii ca vezi doamne Grindeanu NU are in spate sistemul, “pt ca uite, kovesi ii voia capul, sistemul ii voia capul, cum sa credem ca el e in spatele lui Grindeanu in lupta contra lui Dragne?”:)
  Asta unu. Doi: cum dreacu s-a intamplat sa se puna de-a curmezisu grindeanu fix cand ajungea comisia cu sufrageria lui oprea s-o abuzeze emotional pe Kodruta? Pai nu mai bine “neshte” alegeri anticipate, alte comisii de ancheta (daca s-or mai infiinta etc)?:)
  DAR: ca si-o fura rau si Dragnea cu ocazia asta: priceless!!
  Ce-o sa zica in campanie? Ca o pune pe Sevil iar prim ministru? Ca acu nuci dracu nu-i mai alege. Firi atenti la mine: lucratura e facuta sa ajunga ailalti la putere. Nu e facuta de ei ca aia saracii sunt prostuti, da nu degeaba mana dreapta a lui Coldea a ajuns la fix, dupa “demiterea” din SRI taman la guvern consigliere personal al lui Grindeanu

 3. L-ati uitat pe cinstitul Valcov … marele auditor de guverne si de oameni! L-ati uitat pe cinstitul dragnea care nu este nici condamnat si nici urmarit penal!

 4. 🙂 🙂 🙂 martorii lui Dragnea”iehova-iuda”?
  Să fim serioşi, e un joc de şi pentru interese.

Leave a Reply