Mircea Badea se intreaba si el, ca absolvent de matematica :

60.000.000 = 10.000.000 ????????????

document mircea

Deci “expertii” DNA au evaluat terenul ICA la 60 milioane de euro iar “onorata instanta” a confirmat ordinul de zi pe unitate. Vine ANAF si evalueaza la zece!?!?? Ei, nu-i mare diferenta: doar de sase ori :)))))

Si acum evaluarea mea: terenul nu valoreaza nimic. De asta ANAF nu-l va scoate la licitatie niciodata. Dosarul ICA a fost o facatura ca sa-l bage pe Voiculescu la inchisoare, iar manevrele de acum au un singur scop: sugrumarea Antenei 3.

http://www.mircea-badea.ro/nu-e-diferenta-mare-intre-60-si-10-milioane/ 

13 COMMENTS

 1. Salut domnule Tudor, puteti formula o opinie asupra declaratiei pe care a facut-o in seara asta domnul Dragnea referitoare la evenimentele recente?

 2. Dnule Tudor,
  Foarte pertinenta si binevenita explicatia lui M Badea. S-a lamurit despre ce este vorba. Si inca o data multumiri ca dvs cand ii tineati locul lui Gadea ati dat dovada de colegialitate si bun simt de nota 10 terminandu-va emisiunea la timp si lasandu-l si pe el pt prima oara in ani buni sa inceapa emisiunea la 11.15pm cum e normal. Multumiri si felicitari!

 3. 🙂 mă gîndesc că vor zbura baloanele şi rămîn doar cu bastoanele!
  🙂 Visez urît?
  🙂 poate da, poate nu!
  Problema e cu calculul pe imobil gol sau pe imobil cu investiţii?
  Mă gîndesc că vor totul în afară de persoanele fizice care muncesc în acel sediu!
  🙂 Şi dacă va fi coşmar?
  🙂 să mă trezesc sau e prea îndepărtată imaginaţia?
  Diii calule ”că căruţa” şi roţile de catifea s-au împotmolit în mocirlă pînă să ajungă la groapă cu mortul putred! Drumul nu e asfaltat şi nu ‘e’ şanse la cărat cu robii care au rămas în paza Domnului!
  🙂 vorba aia ”boii cu boii şi vacile cu viţeii”, nu căra moara la sac cu roţi care scîrţîie! Cine le unge!

 4. Numărul cu joarda sustrasă de pe maidanul recuperat ca prejudiciu in dosarul ICA e, ca si cel cu “Telepatia” care a pus in mișcare pe denunțatorii profesorului Voiculescu, reprezintă mici numere de varieteu demne de marele Tanase (cel de pe vremuri, autor al cupletului: Davai ceas, Davai mosie, Haraso prietenie). Si ideile, se știe de când lumea, intra mai ușor in minte împreuna cu râsul. Tind sa cred însă că, mai mult decât toate anchetele, si toate dezvăluirile, ce deranjează cel mai tare la programele A3 e faptul ca se acoperă de ridicol oricine încearcă sa facă parada de inteligenta sau de virtute in contextul politicii actuale. Oamenii lui Basescu erau brutali, pur si simplu, in timp ce noii parveniți prefera stilul “elegant”si sunt si foarte orgolioși pe deasupra proastei, sau neglijabilei lor calități umane. Eu cred ca Johannis fierbe si-acum de umilința suferită in campanie de pe urma dezbaterii cu Ponta de la care a lipsit, si-n care a fost înlocuit cu un scaun gol, iar Ciolos a albit de tot de când i s-a adus aminte de rolul dubios jucat in procesul Telepatia, cand era ministru al Agriculturii. După Victor Ciutacu si porecla de “fatza de prost” pe care i-a lipit-o in frunte, premierul tehnocrat si-a completat, prin joarda magica a lui Mircea Badea, figura de “prost al clasei” care nu știe sa facă adunări “peste zece” si pune semnul =intre doua sume vădit distincte doar pentru ca au tot atâtea zerouri in coadă si una si cealaltă. Sa speram ca nu va găsi de cuviință sa dea drumul la represalii, ca Sarkozy, cu care seamănă izbitor, si sa încerce vreo figura “pragmatica” împotriva A3 ca modelul sau care, după primul an de președinție, inițiase ceva acțiune legală împotriva ziarului satiric Le Canard enchaine, cu rezultatul ca al doilea mandat nici n-a mai intrat in discuție. Intre timp, niște oameni stau la pușcărie pentru IQ-ul, invers proporțional cu orgoliul, dlui Julien Ciolos, premier tehnocrat, si râsul nu ne face să uitam de soarta lor.

 5. Atât valorează acuma terenul, dar valora poate mai mult când l-a cumpărat Voiculescu. Sau poate că statul a socotit nu numai diferența între prețul plătit de Voiculescu și valoarea reală, dar și diferența între impozitul plătit de acesta și valoarea impozitului calculată la valoarea terenului. Sau poate e o făcătură, și au mărit suma ca să nu poată fi recuperată prin vânzarea celorlalte bunuri, și să fie necesară evacuarea Antenelor. Cine știe?

 6. Radule,amintiti si de confiscarile executate in dauna celorlalte persoane “impicate”…! Merita sa fie cunoscute de” toata”lumea..!Zic

 7. Eu am citit in mai multe locuri pana acum ca valoarea totala a bunurilor confiscate ajunge la 32 mil euro precum scrie acolo, iar prejudiciul calculat de procurori este de 60 mil euro. Deci pe langa valorificarea a tot ce este pe hartia aceea, tot mai trebuie recuperati de la domnul Voiculescu diferenta pana la 60 mil euro. Nu este nici o greseala.

 8. CINE INTRA TOTUSI LA PARNAIE?
  DNA pentru ca a mintit in instanta cu o evaluare facuta de expertul DNA sau ANAF care creeaza un prejudiciu de 50 mil euro statului prin subevaluarea terenului sau ambele cand nu se va vinde terenul si va iesi facatura la suprafata.
  RASPUNDEREA MAGISTRATILOR TREBUIE SA FIE PREZENTA IN LEGE CA ALTFEL NE VA LUA DRACU’!

Leave a Reply