Şeful unui cartel mexican a fost ucis pe masa de operaţie, în timp ce suferea o intervenţie chirurgicală pentru a-şi schimba fizionomia şi a-şi şterge amprentele digitale cu scopul de a-şi ascunde identitatea, scrie BBC.

http://www.bbc.com/mundo/noticias-america-latina-41866996

Poliţiştii spun că indivizi înarmaţi au pătruns în clinica din oraşul Puebla şi l-au ucis pe Jesus Martin, cunoscut drept El Kalimba, în timp ce se afla pe masa de operaţie.

Crima este urmare a unei dispute între bande rivale.

Poliţiştii mai spun că Martin ar fi condus o operaţiune ilegală prin care fura combustibil din conducte. Această afacere ilegală a devenit a doua cea mai mare, din categoria celor de crimă organizată, după traficul de droguri, în Mexic.

 Jesus Martin nu este primul lider de cartel care recurge la operaţii estetice pentru a nu fi ucis sau pentru a scăpa de închisoare. În 1997, şeful cartelului de droguri, Amado Carrillo, a murit în urma complicaţiilor survenite în timpul unei intervenţii chirurgicale estetice, scrie Mediafax.

 

9 COMMENTS

 1. Da dar un sef de cartel nu isi face operatie intr-un loc in care stiau toti ca si-o va face…Daca il ducea mintea si-o facea intr-un loc sigur.Tot ai lui l-au tradat.

  • Asta-i “Romania frumoasa”, iesiti in strada si urlati sus, jos, etc ? Ce-ati pazit atatia amar de ani, cand “democratii” jucau tontoroiu pe capul vostru ? Va spun eu, n-aveti incarcare, o ardeti in ciunga de plictiseala.

 2. S-a spus,s-a scris ca se iese in srtrada in Zurich.
  Intrebare:
  Unde au iesit sa faca miting? Nu e niciun grup de romani pe strada! Ii aresteaza pe loc daca sun in grup mare chiar pe strazi! Nu v-ati gandit la aceste actiuni? Doar daca au iesit in zona murdara la prostituate,zona de vreo 2-3km sa faca miting ca nu li se da de pomana sexul si libertatea de a fura! Au si droguri,si alcool prin lege doar ca le trebuie buletinul pt.achizitionare si de la ora 22,00 pana la 04,00 au liber la orice doar daca au bani in buzunare,altfel…la bulangerieee cu intrdictie pe cativa ani sau total!

 3. Oare asa sa fie si sfarsitul lui Dragnea ? Protestatarii il vor linsa intr-o clinica unde incerca sa se transforme pentru a scapa de ei ….. ?

  • Ar fi un sfarsit frumos de bolsevism de teleorman! Domnule Tudor cum dracu pieleanu ne ametea cu ultimul sondaj ca borul roman va vota cu 99 la suta pesedeul daca ar fi duminica alegerile…au fost si pesedeul a castigat doar in 3 comune din teleorman, in rest praf.. OR ESTE PESEDIST PIELEANU ASTA, OR MANIPULEAZA OR ESTE PLATIT DE PESEDISTI SA MINTA! Toate trei, ce spuneti?

 4. Trebuie demascata coruptia statului paralel SRI Kovesi!
  Va felcit domnule Tudor! Luptati pentru o cauza dreapta!
  In Mexic, ca in RO.

Leave a Reply