Cand liderul unui din cele 2 partide ale majoritatii si guvernarii spune “nu ma intrebati ce face Guvernul” situatia pare foarte complicata. De ce nu este chemat si Tariceanu la discutiile privind masurile de guvernare? Mai ales ca trebuie sa le sustina in Parlament? Si ca a fost premier 4 ani si are destula experienta? N-are Dragnea nevoie de Tariceanu? Cam ciudat…

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, că întâlnirea de la Vila Lac 1 “s-ar putea să fie o şedinţă a celor din PSD ” şi că Guvernul trebuie să decidă ce trebuie să facă, referitor la modificările aduse Codului Fiscal.

“Nu am stabilit încă nimic. S-ar putea să fie o şedinţă a celor din PSD, dar asta nu înseamnă că e o şedinţă de coaliţie. Când e vorba de adoptarea în Guvern a unui pachet de măsuri atât de important, rapiditatea nu este factorul cheie,

necesitatea de a analize aşezate e un act de normalitate, de minimă înţelepciune. Nu mă întrebaţi ce face Guvernul, pentru că, după cum ştiţi, Guvernul trebuie să decidă ce trebuie să facă”, a declarat, luni, Călin Popescu Tăriceanu, fără a preciza dacă va merge la întâlnirea de la Vila Lac 1.

Referitor la întârzierile privind adoptarea măsurilor fiscale anunţate de Coaliţia PSD-ALDE, preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat luni, că în loc să fie mai rapide, preferă să fie mai bune.

„Eu nu dau sfaturi Guvernului, dar am făcut o constatare: că nu ştiu dacă cursa contra-cronomentru este cea mai productivă”, a susţinut Tăriceanu despre amânarea modificărilor la Codul Fiscal.

Întrebat dacă va fi mai productiv un proiect de lege, el a declarat că nu ştie. „Va hotărî Guvernul”, a spus el.

De asemenea, Tăriceanu a declarat că „Înainte de a fi o discuţie de coaliţie, cred că este un subiect care acum este pe masa Guvernului şi cred că prima informaţie, de prima mână, şi cea mai îndreptăţită instituţie să facă comentarii pe acest subiect este, în acest moment, Guvernul”.

„Eu, în loc să fie mai rapide, întotdeauna prefer să fie mai bune, chiar cu riscul să întârziem câteva zile”, a răspuns Tăriceanu, întrebat dacă va solicita ca lucrurile să fie mai rapide privind modificările fiscale.

Tăriceanu a reiterat că în privinţa modificărilor la Codul Fiscal, „ne-am pronunţat public. Există sprijinul partidelor din coaliţie privind pachetul de modificări privind legile referitoare la Codul fiscal”.

Cât priveşte şedinţa coaliţiei, despre care au apărut informaţii pe surse politice, Tăriceanu a declarat că nu există o şedinţă a liderilor PSD-ALDE, scrie Mediafax.

4 COMMENTS

  1. Tariceanu e certat cu toata lumea,poate are nevoie de o vacanta sa-si revina cu nervii.

  2. acu vreo doua saptamani, vosganian vorbea la fel la tvr… ca el reprezinta alde si nu coalitia, ca programul de guvernare e al psd-ului si sa-i intrebe pe ei…si acu juma de ora Plesoianu zicea tot la tvr ca nu intelege nimic din guvernarea asta. cam nasol

  3. Dupa ce psd-eii l-au scos din minti pe Crin Antonescu e timpul ca sa cedeze nervos si Tariceanu.
    Gainile psd coabitace sunt lacome dar fricoase si nu sunt in stare de nimic adica sa lupte impotriva sistemului mafiot al Codruztei si al lui Iohannis.

Leave a Reply