Trupele ruse cu baza în Extremul Orient al Federaţiei Ruse vor desfăşura exerciţii în regiunea Astrahan care se află la frontiera între Europa şi partea asiatică a Rusiei, a anunţat marţi districtul militar estic al acestei ţări, informează Interfax şi Reuters.

Trupele vor fi antrenate în deplasări pe distanţe lungi ale unităţilor militare, alături de alte sarcini, a precizat comandamentul districtului.

Forţele militare ruse au lansat joia trecută o invazie pe scară largă împotriva Ucrainei – terestră, aeriană şi navală -, cel mai mare atac al unui stat împotriva altui stat în Europa de după cel de-al Doilea Război Mondial, comasând iniţial circa 100.000 de soldaţi la frontierele sale estice pentru exerciţii.

1 COMMENT

 1. Aberațiile lumii actuale, arme de distrugere in masa, arme sofisticate, tancuri, avioane si alte tehnologii care sunt inutile si doar fac rău celor inocenți.
  Pot sa va spun ca exista arme inofensive care nu distruge vieți omenești si care poate face orice țară care invadează alta țară sa rămână fără armată și poate face o armata inutilă fără a exista pierderi omenesti.
  Toți soldatii ruși pot fi duși de mână, exact ca si copiii la grădiniță, in mai puțin de 24 de ore peste granita Ucrainei fără sa sufere nici un fel de dauna fizică.

  Știți cum? Cei 65 de km de convoaie de tancuri si blindate ar putea fi survolate de un avion agricol care sa împrăștie un praf inofensiv pentru corpul uman insa care are efect de pierdere a memoriei pe o perioadă scurta de timp. Astfel soldatii ar uita unde se afla, ce fac acolo, ar uita cum se folosește tancul si ar putea fi condusi la granița tarii lor fara sa sufere vreo dauna fizica sau mentala. O amnezie de 24 de ore.

  Rapid si eficient.
  Cel mai mare pericol pentru planeta este omul, daca il resetezi, reinitiezi nu va mai produce daune planetei si altor persoane.

  Copie a acestui mesaj va fi trimisa Ucrainei si SUA.
  O zi buna.

Leave a Reply