Home Articole Iohannis, Big Brother cu PSD

Iohannis, Big Brother cu PSD

3450
14

Potrivit Administrației Prezidențiale, șeful statului a semnat decretul pentru promulgarea Legii pentru modificarea și completarea Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Actul normativ prevede că accesul la datele personale se poate face numai cu autorizarea prealabilă a judecătorului.

“La solicitarea instanțelor de judecată sau la solicitarea organelor de urmărire penală ori a organelor de stat cu atribuții în domeniul apărării și securității naționale, cu autorizarea prealabilă a judecătorului stabilit potrivit legii, furnizorii de servicii de comunicații electronice destinate publicului și furnizorii de rețele publice de comunicații electronice pun la dispoziția acestora, de îndată, dar nu mai târziu de 48 de ore, datele de trafic, datele de identificare a echipamentului și datele de localizare, în conformitate cu prevederile referitoare la protecția datelor cu caracter personal”, se stipulează în lege.

Actul normativ arată că firmele de comunicații au obligația să păstreze timp de trei ani datele de trafic ale abonaților sau utilizatorilor.

Acest proiect a întrunit susținerea tuturor liderilor partidelor politice parlamentare, la Cotroceni, în luna mai și a fost adoptat de Senat pe 7 septembrie și de Camera Deputaților pe 24 septembrie. Majoritatea in cele doua camere este detinuta de PSD-ALDE-UNPR.

14 COMMENTS

 1. Cred că nimeni nu va uita cele întîmplate în ultimii 11 ani de zile. O să relatez de fiecare dată tot ceea ce s-a întîmplat groaznic 80% şi 20% compensare ca atenuare pentru mîngîiere şi vot. TRĂIM SAU RETRĂIM PERIOADA SECURISTOIDĂ SUB PAPUCUL PROFESIONIŞTILOR CU VECHIME REALĂ ÎN PROFESIE ŞI COMPLETARE ÎN DEMOCRAŢIA PROST PREDATĂ DE NULITĂŢI!

 2. Vine legea delictului de opinie a tovarasului ceausist DRAGNEA – “LEGEA CALOMNIEI”

  au fost bagate legea “antilegionara” (antiromaneasca), legea big brother, si urmeaza legea tovarasului iliesiu “crucea” tovaraseasca pentru inmormantarea tarii si legea CALOMNIEI in care oricine zice ca securistii si politicienii au distrus Romania in ultimii 25 de ani o sa fie bagat la puscarie si confiscata casa ca sa plateasca amenzile !!!!!!

 3. Basineshtain.si partidul basular.la care geeeeeoooana nu sau da o sa addre ca puolitica ecurva.parrtidul basular…..off topi…doar bSau e of Onoarea poporului roman…ruuuuman…..basau….killaru neamululi…circu pli…soriki boriki

 4. după 26 de ani suntem din nou la mâna securităţii,care are acum şi vopseaua democraţiei şi libertăţii! râde ceauşescu de noi şi cu curul, şi ne priveşte din rai cu milă, că i-am spălat toate păcatele când l-am împuşcat în ziua de crăciun,iar ceauşeasca râde şi ea cu lacrimi când vede că am fost atât de deştepţi încât am ales de două ori un securist ca preşedinte care ne-a pus să răbdăm fără să construiască nimic,lăsând în urma lui o avere impresionantă, de care să se bucure în libertate! legea defăimării.legea 217. big brother.tot ce este în ţară nu mai aparţine românilor,iar în curând nici sufletul!
  ceauşescu şi comuniştii în 10 ani, dacă o să mai existăm ca ţară, o să aibă statuie în piaţa universităţii! suntem de râs! noroc că avem biserici la fiecare colţ,dar nici dumnezeu nu rabdă prostia şi laşitatea la infinit!

 5. Consecințele legii au fost aplicate cel târziu acum 15 ani cu sprijinul românilor de rând:Totul a început cu tabloidele,iar noi,românii din prma am fost fascinați de ograda vecinilor celebrii.Am dat atâția bani pe tabloide că n-am mai investit în cărți.Pe noi ne interesează viața privată a oricui,dar noi,vezi doamne nu vrem Big Vrother…Poftim?Păi cum să nu fi tratat cu același interes pe care tu îl dai altora?
  Această lege s-a mai întors împotriva politicienilor și se va mai întoarce odată.Nu legea e problema,ci cei cu problemele serioase de etică care ar trebui să aplice legea.

 6. Nimic de zis aceeasi marie cu alta palarie. Astia dupa absolvirea scolilor kgb-iste , mai tarziu autohtone, acum se scolesc la scolile unchiului sam.

 7. Banuiesc ca nici unul nici altul (presedintele ori premierul) n-aveau ce sa faca altceva decat sa adopte regulamentele aliantelor in care s-au angajat. Iar dupa rezistenta esuata la cotele obligatorii pentru refugiati nu mai exista nici o marja de manevra, nici daca vreunul din ei s-ar fi opus, cu argumente, la consfintirea puterii extinse a serviciilor secrete autohtone. In plus, sondajele tot arata un rezultat pe cat de curios, pe-atat de infiorator pentru o tara care a cunoscut” beneficiile” vigilentei vechii Securitati: SRI creste in ochii publicului luna de luna, senatorul Savu vorbeste despre spionajul international ca despre o meserie de “seniori”, toata lumea se da peste cap sa sublinieze inaltele calitati ale ambasadorului Maior, un personaj a carei aroganta mi-a amintit de cea a lui Brucan, si sa nu mai vorbim de distinsul domn Helvig ale carui explicatii cu privire la “limbajul informativ” -in care termenul de “camp tactic” (cel din justitie) are alte conotatii decat cele ale omonimului sau in limba romana-au starnit o admiratie nestinsa pana in prezent. Trebuie ca suferim de sindromul Stockholm iar legile Big Brother, recent promulgate, nu fac decat sa confirme diagnosticul

  • SRI,kiorvesi,pnl-ul si iohannis sunt umflati in sondaje “in ochii publicului” de manipulatorii sondajelor,care alaturi de manipulatorii din presa,toti niste flacai de’o mama ce actioneaza sub acoperire, se afla intr-o adevarata intrecere socialista intre ei ca pe diferite teme ,trasate de la “Centru”, sa formeze,sa canalizeze atentia publicului pe directiile dorite de Centru,sa stinga atentia pentru ce “nu trebuie” si chiar sa instituie un fel de cenzura mascata vizavi de unele aspecte din viata interna dar si din exteriorul tarii.

  • Domnule daca tot facem parte din tot felul de aliante, nu ar fi fair sa fim tratati ca atare si in momentul acesta ma gandeam la Schengen ?
   Cred ca nici romanii nu mai sunt stabili psihic asa cum erau in trecut, totusi un serviciu de informatii intern sau extern puternic si in spiritul vechilor traditii trebuie sa existe.
   Sunt de acord cu toate masurile luate de Big Brother, de supraveghere si-n closet numai ca as dori foarte mult sa vad si finalitatea acestor monitorizari, care din pacate se fac selectiv dupa cum dicteza chelia unuia sau altuia.

 8. Cum adica “Majoritatea in cele doua camere este detinuta de PSD-ALDE-UNPR.”? Asta chiar ca e o mare surpriza. Dupa cum explica cei din PSD ca opozitia e de vina ca nu se voteaza Legea votului prin corespondenta si Legea aia pentru irigatii eram ferm convins ca PSD-ALDE-UNPR sunt minoritari in cele doua camera. Caci ei explica toata ziua ca vor neaparat cele doua legi dar nu pot face absolut nimic din cauza PNL-ului. De aici rezulta clar ca sunt minoritari in cele doua camera. daca erau majoritari le discutau si votau lejer si daca stateau aia acasa.

  • Tataie,”majoritatea” este aia care se traseaza de la Centru in functie de moment si ce se cere.Asta ati vrut,asta ati obtinut.Traiasca iohannis si… kiorvesi.

   • Cu alte cuvinte si PSD-ALDE-UNPR sunt in cardasie cu iohannis si kiorvesi? l
    La faza cu korveshi se poate sa ai dreptate caci a fost alegerea fericita cu care se lauda Ponta dar cardasia PSD-ALDE-UNPR cu iohannis chiar ca e o surpriza copilas!

 9. Romanica si romanasii merita tot ce se intampla in tara aia de oameni legume.
  Sa traiti bine in romania lucrului bine facut!

 10. In felul acesta si ultima cota aproape infima de inviolabilitate, va deveni violabila. Nu ne este dat sa stim pentru cit timp de aici inainte. Nu vom sti niciodata cit vor abuza autoritatile si seviicile de datele stocate conform traditiei instaurate de catre NSA-ul in America.
  Concret ma tem ca specialisti asa-zisii “profiler” ne vor pregati “file-ul personal ce contine opiniile noastre in materie de politica, de drepturi si libertatii, orientarile politice, votul . Vor continua si vor afla si inclinatiile noastre de orice natura , culturala si chiar sexuala. Aspecte ala vietii foarte intime gen divort, foarte intime privind sanatatea, relatii personale, frecventari sociale , prietenii.
  Nu se va salva nimic , sunt pesimista, intrucit nu voi sti cit vor abuza de datele noastre, avem si o traditie trista in acest sens , instaurata de controlul social de tip comunist , traditie dusa mai departe de cine se propune sa ne protejeze. (Vezi serviciile de informatii de orice fel.
  De atfel in contextul European halucinant creat de criza umanitara generata de refugiatii proveniti din zone de conflict, atentia e indreptata toata la solutionarea acestei probleme cine se mai gindeste la respectarea drepturilor si libertatilor civile ? Asa s-a intimplat in America dupa 11/9/2001, asa se va intimpla si in Europa 2015 in numele sigurantei nationale .
  Solutia e aceeasi: razboi inceput in 2001, razboi in 2015 plus restringerea drepturilor de exprimare a presei si a cetateanului de rind .-

Leave a Reply