Extras din conferinta de presa a preseidntelui Klaus Iohannis :

Jurnalist: Cum vi se par recomandările pe care le-a făcut Parlamentul în hotărârea de ieri privind referendumul? Sunt patru recomandări…

Președintele României, domnul Klaus Iohannis: Dacă dumnealor au considerat că trebuie să îmi facă recomandări, le-au făcut.

Jurnalist: Veți ține cont de ele?

Președintele României, domnul Klaus Iohannis: Altă întrebare.

15 COMMENTS

 1. Incercarile acestui domn de a fi amuzant imi amintesc enorm de serialul Big Bang Theory….Macar respectivii, desi inadaptati social, se puteau mandri cu niste minti stralucite si o gandire rapida.

  • Nu sunt incercari sa para amuzant. Ii vin natural. :p
   INAINTE ca tefelistii sa arunce in ridicol ministrul de justitite, Iohannis avusese o conferita de presa la care stateau incolonati multi jurnalisti care ii adresau intrebari pe rand. A repetat de atatea ori in stilul lui cracanat de a vorbi: “Am raspuns la aceasta intrebare. Alta intrebare” de atatea ori cat putea sa remarca oricine ridicolul. Dar, ce te faci ca atunci nu au mai fost atat de vigilenti rezistentii…

 2. ”Nu poți fi în același timp și prost și șmecher. Caraghios, da” (Marcus Aurelius Cicero (n. 3 ianuarie 106 î.Hr. – d. 31 aprilie 43 î.Hr.)

 3. Cand facea pe mutulica era Mai “simpatic”.acum vorbeste mult, SI prost.si al naibii de lent.vorba Lui badea: se cojesc SI peretii de plictiseala.noroc ca exista telecomanda.

 4. Mai aduceti natangi ca tati de aseara la emisiunea domnului Gadea si veti avea rating din partea mea..zero !. Aseara pur si simplu am schimbat canalul sa nu mai ascult acea specie ( ca om si cu creier,nu cred ca era) !

  • @Gabierul,
   .
   Mie mi-a plăcut la culme Sinteza Zilei de…..aseară, colosală, chiar(cu toate că mă luase, e-adevărat, …cu capul 😀 ). Dar un serviciu, în slujba adevărului, mai mare ca acesta , adus de Antena 3, mai rar. Le-am văzut toată goliciunea interioară, și ei ”branulei” și a pnl-ului din spatele ei. Undeva, într-un cotlon al acestui ”gol”, i-am văzut un mp3 player, cred, care-i trimitea în căștile wirelles aceleași, și aceleași fraze, ”fraze” cu care luptau toți cei din studio. Și-așa sunt toți, toți, și cei de la USR și cei PNL, niște flașnete care repeta ce-i scriu consilierii presedintelui și ăluia și ăstora.
   .
   L-ai auzit în emisiune pe tânărul acela , Robert(parcă) ce spunea el? Spunea exact ce spunea Răzvan Savaliuc acum vreo doi ani când alții pe la Antena 3 dădea de toți pereții cu Ponta și PSD(ca sa iasă PNL-ul și joshannis) și anume că PSD rău-famatul PSD este singurul partid antibăsist și anti Sistem care mai luptă cu ăștia cu toți pe cap și presedinte și dna, și csm, și ambasade, și cancelarii, și presă internă si externa și-i mare păcat(ei, nu spuneau așa mot a mot dar acesta a fost mesajul, esențialul)
   Cât despre rating la Sinteza Zilei+În Gura, greșești. Va fi, cred, același dacă nu, chiar, mai mare dac-o țin tot așa. În rest hmm….hmm…

 5. apropo de ghiorlanis asta hotul de case din sibiu o sa pun o postare de pe fb a unui artist ca tot se poarta asta cu “vedetele” participante la miting: ” Florin Chilian 7 ore · București ·
  #Rezist #CoruptiaUcide
  Auzi ba lume, ca tot am vazut interviul lu’ asta de-a aprins tara, Nero iohanis.
  Cum se zice in saseste: Un mare cacat, un cacat mare, klaus werner sau ioh’anus?” l
  imbajul apartine cantaretului si daca acceptam ce scoate pe gaura gurii betivanul drogat chirila, acceptam si ce spune chilian. nu mai pun si alte postari ale lui pentru ca prea ii face de cacao pe tfl-istii trepanati din piata si gasca care-i sustine si manipuleaza.

 6. Când eram copii jucam şi cântam paparuda, un joc copilăresc. Ce să vezi în timpurile noastre, că sunt enorm de multe paparude vorbitoare!
  ””’pot să cred că un obsedat al neajunsurilor din copilărie dă lecţii pentru îmbolnăvirea prin teroarea intensă aruncată spre cetăţenii români””’? Pare că individului i-au fost furate jucăriile chiar dacă era mare ca dimensiune şi a rămas cu revanşa”când voi fi mare vă arăt eu”! Şi arată cei 7 ani de acasă!
  Bă nenicule, tu faci mişto de poporul român al cărui reprezentant eşti ales? Unde ţi-ai rătăcit moralitatea ca cadru didactic(cacofonia e la locul ei)?
  Nea ăla numit politic a făcut mişto de cei care-l agasau cu întrebările!
  🙂 🙂 oare cât te vor mai suporta şi susţine suspuşii neştiuţi de alegători?

 7. 🙂 🙂 🙂 Altă întrebare?
  🙂 de la poporul român:
  – Când demisionezi?
  – Ce treabă ai tu cu bugetul ţării?
  – De ce te bagi tu în treburile parlamentului?
  – De ce te bagi tu în treburile DNA şi restul instituţiilor juridice ale statului?
  Şi sunt destule întrebări!

 8. Este mai mult decat clar ca Prezidentul n-are nici in clin nici in maneca cu Romania. Este “conectat” pe de-a-ntregul la alta “priza”. Este mai mult dacat deranjant ca Romania nu are intrumentele pentru a corija asemenea “derapaje” de grad zero. Imi spunea unul intr-o zi “ba, se intoarce ala in mormant” si nu stiam la ce se referea, am inteles mai tarziu din contextul discutiei.

 9. Johannis preia gag-urile adversarilor, asta da progres! Fiindcă cele ieșite din capul fara idei-cele preconcepute nu se iau la socoteala-al d-sale, numărul cu “ghinionul”, de-o pilda, a-nceput sa obosească urechile celor mai indulgenți dintre admiratori, darmite ale oamenilor aflați la spectacol fara voia lor. In aceeasi ordine de idei: tot circul asta cu protestele fara obiect, clovnii somnolenți din parlament, țațele comunicatoare de la tv si numerele de senzație ale lui Badiță, șeful Corupției care ucide, începe sa fie o povara pentru rațiune.

Leave a Reply