Președintele Klaus Iohannis le-a transmis vineri liderilor PNL reuniți la Hilton Sibiu să aibă o relație echilibrată cu USR, partid cu care ”au toate șansele să intre la guvernare într-o zi”, au declarat pentru G4Media.ro surse participante la întâlnire.

Mai mult, șeful statului i-a îndemnat pe liberali să se apuce să scrie, ”cât mai repede”, programul de guvernare.

Este pentru prima oară când Klaus Iohannis vorbește despre o posibilă coaliție de guvernare formată din PNL și USR.

De asemenea, președintele le-a spus liderilor PNL că guvernul Dăncilă este incompetent în organizarea preluării de către România a președinției Uniunii Europene.

Potrivit surselor citate, Klaus Iohannis le-a mai transmis liberalilor să se mobilizeze pentru campaniile electorale de anul viitor, europarlamentare și prezidențiale. Totodată, el a făcut apel la pace între taberele din interiorul partidului, explicând că nu există niciun motiv pentru înlocuirea lui Ludovic Orban din fruntea PNL, ”un președinte legitim, ales la congres”.

“Eu vreau sa câștig alegerile împreuna cu voi și pentru voi”, le-a mai spus șeful statului liderilor liberali, scrie g4media. La ora transmiterii acestei știri, întâlnirea de la Sibiu dintre Klaus Iohannis și liderii PNL este în desfășurare

3 COMMENTS

  1. Asa cum aminteam de nenumarate ori, nimic nou, aceeasi piesa cu altii actori iar, regizorii par a fi nemuritori. Se dovedeste pe zi ce trece ca “actorul” cheie a acestei piese este un personaj profund nociv Romaniei.

  2. Pe tarlaua cui se trezeste asa a sa impuna?! Asta a nu stie ca exista institutia alegeri si institutia vot?
    Sa vedem daca va mai prinde mandatul urmator si pe cine mai poate prosti biciclistul nr1 al tarii,relaxatul ratacit in principalul scaun al tarii!

Leave a Reply