Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat in nou reunitul Parlament al Romaniei ca “am vorbit cu presedintele Klaus Iohannis, care a acceptat propunerea noastra ca PSD si ALDE sa mearga maine impreuna la Cotroceni pentru propunerea de prim ministru”.

 

15 COMMENTS

 1. Un presedinte slab (Johannis) exact cum l-a caracterizat domnul Gadea aseara cand a intrebat “oare aceste vremuri grele,cu atentate,terorism n-ar fi fost bine sa ne prinda cu un presedinte puternic si un premier cu larga sustinere ? Adica Johannis e slab iar Guvernul ar trebui sa fie al lui Dragnea.Se insista suspect de mult din partea Antenelor pe solutia Dragnea premier chiar si cu acea condamnare …Nu cunosc subteranele,nu va inteleg dar se pare ca statutul de condamnat definitiv nu va deranjeaza catusi de putin.

  • Ana, in viziunea ta, un condamnat politic al regimului comunist de dinainte de 1989 poate ocupa functia de prim-ministru? Daca raspunsul tau va fi da, anticipez ca voi replica cu ultima fraza a mesajului tau.

    • Cheia misterului
     ————–
     Dragnea intra cu un nume si iese cu numele propus de Binom-Iohannis.
     D-aia nu trebuie sa stim cu ce nume intra Dragnea la negocieri. Ca sa nu putem verifica.
     E absurd sa ascunzi numele cu o zi inainte decat daca esti dispus sa-l schimbi acolo pe loc.

   • Daca parlamentul basist sau cel psd-ist care a avut majoritatea chiar si anul acesta n-au abrogat condamnarea sau legea respectiva atunci da oricine poate fi tinut pe bara inclusiv un erou anti-comunist.
    Asta depinede de regim, fie ca e pur securist-ong-ist fie e de gaini lase psd-iste.
    Legea se schimba nu se incalca.

  • S-a saturat si Iohanis de saradele lui Dragnea. Il asteapta carnatii la Sibiu. O fi zis: Dragnea hai odata sa-ti spun premierul si sa incheiem circul.

   • Maine gestionarul Dragnea o sa scoata din magazia inchisa cu trei chei numele Misteriosului prim ministru !
    Cred ca Klaus o sa fie devastat cand aude propunerea lui Drangnea. In soc o sa faca infarct la intestinul gross. Si de emotie o sa scape un parttz nemtesc cinstit si curat.
    Poate il capteaza Dragnea cu hartia de turnesol si il da publicitatii: Uitati dovada cooperarii instituionale pe care o s-o abordam si stampila planului de guvernare.

  • Strategie PSD:
   2012 – Cuplul Dragnea -Ponta se duc pe ascuns la basescu si semneaza coabitarea avand 70% din parlament.
   2016 – Marele mister al lui Dragnea : sa nu il suparam pe Iohannis. Sa fim siguri ca accepta un prim ministru agreeat de Iohannis si sistem. Votantii nu trebuie sa afle care este numele noii coabitari.
   Sa vedem CV-ul si ce academie de informatii are noul prim ministru.

 2. Dumneavoastră credeți în statul cum spun cei mulți „de drepți”. Din acest motiv nu înțelegeți ceea ce este incredibil de simplu. România e cam departe de a fi democratică.

 3. Dupa ce au reusit sa dea jos singurii oameni normali si capabili sa dezvolte romania , psd si televiziunile aliate incearca sa-l dea jos si pe iohannis. Nu ne trebuie atentate , ne distrugem si singuri.

 4. …….uşor uşor şi pas cu pas se rezolvă totul chiar dacă ofticaţii fac vocaliză nonstop! 🙂 🙂 Îşi testează plămânii de-i ajută să crească până pocnesc! Oricum nici pământul nu le poate astupa gurile, şi-n pământ mai pot gâjâi prin gâterează! 🙂 🙂 Hai că se poate ! Mult mult calm şi rezistenţă, cine urlă îşi pierde drumul definitivei reuşite de viitor…

 5. Nu mi se pare nimic deosebit, ci chiar normal, din moment ce Alde si PSD, au mers pe acelasi program de guvernare, alianta lor tot pe baza programului, deci e corect. Plus propunerea de PM de asemenea convenita de Alde si PSD.

 6. Ar fi fost si culmea ca forta politica a momentului in Romania PSD-ALDE, sa nu fie acceptata la convorbiri la Cotroceni impreuna. Se fac tot felul de manevre machiavelice insa, nu cred ca acestea vor izbandi. Politicienii din opozitie si nu numai se joaca cu focul la propriu.

Leave a Reply