Preşedintele Klaus Iohannis participă, vineri, la şedinţa Biroului Executiv al PNL care are loc în sala de conferinţe a unui hotel de cinci stele din municipiul Sibiu, iar discuția cu liderii PNL este în toi. Conform unor noi stenograme intrate în posesia redacției STIRIPESURSE.RO, Iohannis le-a spus foștilor săi subalterni că încă mai vrea ”Guvernul meu”.

”Eu vreau să am Guvernul meu! Un guvern din oameni care-mi sunt apropiați în gândire politică. Eu mereu mă lupt ca să fiu pe pe primul loc, nu pe locul doi. Eu mereu câștig!

Vreau să fac echipă cu PNL și doar cu PNL.”, le-a spus Iohannis liberalilor.

Ludovic Orban : “Nu pot să vă transmit chiar tot ce a spus preşedintele”

6 COMMENTS

  1. Europarlamentarul pesedist vorbește nebunii, cu agenturile străine, bostinaru vorbește prostii imense

  2. Nu stiu ce guvern vrea Johannis dar stiu precis ca nu vreau sa mai fie un guvern structurat pe baroni cu mari probleme penale, pe slugi obediente cu scoala facuta pe repede inainte adica pe analfabeti, pe indivizi cu un discurs golanesc al caror vocabular rar depaseste limita de 100 de cuvinte samd Exemplul cel mai bun, guvernul de acum… Un astfel de Guvern nu poate decat sa distruga Romania. Deja simt cum Romania cea buna, educata, de valoare, a plecat, deja ne-a parasit iar noi am ramas prizonieri inj Romania acestor profitori cinici, abuzivi pusi pe capatuiala.

  3. Suna a Domnul Goe. Și, din păcate, (pentru noi) cred ca “mamițica” de la Berlin are multă treaba la ea acasă si-l va lasă sa se descurce singur cu băieții rai din cartier care vor sa-i ia jucăria. Care nici nu știm cine sunt, nici ce vor, nici ce sunt capabili sa facă pentru a-l da jos, dacă asta e ce s-a pus la cale—ieșirea lui Hellvig la rampa urmărește , probabil, sa stingă veștile proaste venite de la aliați pe tema protocoalelor, deci SRI pare sa aibă alte treburi —dar, in esența, șansele de a forma un guvern de “strada” s-au împuținat vizibil de când cu atacul asupra jandarmeriei. Lumea nu iubește poliția, in general, dar ca șeful statului sa “dea” in poliție pentru ca urla Bot și Dide c-au fost “gazați” copii și femei gravide la 12 din noapte, pe străzile capitalei, de către jandarmi, face burghezul sa se întrebe dacă nu cumva șeful e intr-o ureche. Cât despre “diaspora”, pe cea nord-americană a pierdut-o fără întoarcere de când cu celebrul 10 August—câți mai vor sa se iluzioneze trec la Cioloș (alta făcătura sinistra) iar restul nu sunt doritori sa adopte înjurături de usa cortului in chip de slogan revoluționar. Cei din Europa vor avea și ei alte griji, in curând, ca și prostia Bruxelles-ului contează și unul ca Salvini nu ezita mult sa profite de tâmpeniile troicii Juncker-Timmermans-și cine-o fi de la franțuji—se coace iar un curent anti-migrație est-europeană și nu se știe soarta amărâților care vor fi strigat M…PSD la îndemnul lui Bot. Mai rămâne Domnului Goe sa dea de pământ cu armata și și-a semnat “demisia”; deci bravos și la alegeri, cap in cap cu Cioloș!

Leave a Reply