Ministrul Justitiei Tudorel Toader :

Declanșez procedura legală pentru evaluarea activității manageriale desfășurată de către procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție !

Preambul:
În urmă cu câteva săptămâni afirmam faptul că vine vremea când fiecare trebuie evaluat.
În urmă cu câteva luni apreciam disponibilitatea procurorului general al PÎCCJ pentru desecretizarea Protocolului din 2009.
Zilele acestea aflăm că în realitate a fost “desecretizat” un protocol “abrogat” încă din 2016. Aceasta deoarece, potrivit art. 27 al Protocolului din decembrie 2016, “La data intrării în vigoare a prezentului Protocol se abrogă Protocolul de cooperare între Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Serviciul Român de Informații pentru îndeplinirea sarcinilor ce le revin în domeniul securității naționale nr…..din 04.02.2009”.
Folosirea sintagmei “se abrogă”, arată și faptul că semnatarii respectivelor Protocoale au înțeles să le confere acestora valențe normative.
Rezultatele evaluării, însoțite de eventuale propuneri, vor fi făcute publice în termen de cel mult 30 de zile !

5 COMMENTS

  1. Ar fi chiar amuzant faptul ca ditai procurorul general se lasă prins cu protocolul pe glezne, ca un școlar prost, dacă, exactly, asta n-ar demonstra tâmpenia uluitoare a personajului. Care l-a tras și pe Hellvig după el, de-a trebuit sa iasă ditai directorul de FBI local sa facă amende honorable—da, domnilor, eram mic și prost când am semnat, scuze—și Dumnezeu știe care altul va mai pica zgomotos de pe piedestal, in urma lor. Desigur, Goe Johannis va tergiversa cât se poate demiterea prostului, dar tot la Sibiu se va termina povestea, ca pun pariu pe faptul ca nepoțica Codruta nu-l va angaja pe taica Lazar la ei, la “cadre””, fata asta n-are nici un Dumnezeu ( in afara de cel din iconostasul de birou, desigur). Poate se pune de-o “bisericuța” la Sibiu cu Goe și cu liberalii și ne lasă pe noi, miticii, sa ne vedem de necazurile noi care ne așteaptă?

  2. Protocoalele au fost aruncate ieri de valcov un puscarias in prima instanta, acesta este doar un pretext pentru dragnea si tariceanu care doresc subjugarea justitiei, sa nu le mai fie deranjate afacerile sa poata fura in voie fara sa mai faca puscarie

  3. Oameni demni, de ce nu vrem sa intelegem ca urgent trebuie o schimbare in toate domeniile?! Nu se mai pot accepta numirile politic,au maximizat peste normal birocratia cu lenesi platiti foarte bine si trebuie ca fiecare individ sa fie evaluat in urma unor teste sau raport de activitate! “Plouatii#” nu accepta si examinarea plantatilor in functie cu un anumit scop!

Leave a Reply