Presedintele Iohannis a decis, pentru prima oara de cand a preluat mandatul, sa medieze un conflict aparut intre doua institutii esentiale pentru statul roman : DNA si SIE.

==============

“Această situaţie care a apărut se datorează unei comunicări, probabil, suboptimale. Pentru a clarifica aceste aspecte i-am invitat în această dimineaţă pe amândoi. Am avut o discuţie la care am avut invitaţi pe doamna procuror şef Kövesi şi pe domnul director Ungureanu. A fost o discuţie constructivă, s-au lămurit lucrurile şi în continuare urmează ca ei împreună să găsească soluţiile la problemele care ar putea să apară, să lămurească neînţelegerile între cele două instituţii. Consider că problema s-a rezolvat.”, a declarat presedintele Klaus Iohannis.

14 COMMENTS

 1. Foarte corect.Le-a spus:bai muhaielelor, nu va incaierati acum dupa ce v-am facut si IO oameni.Dusmanul E Ponta,Tariceanu si Dragnea,PESEDEU’ SI ALDE.ca daca ne fura astia Justitia am sfeclit-o CU TOTII…

  • Sa fim seriosi papagalul cu pene si fund mare nu face nimic de capul lui ca nu are niciun fel de expertiza sau inteligenta.
   Scandalul e intre binom si Predoiu iar MRU a vrut sa cada astia la pace ca el personal nu avea nimic de castigat din asta. Asta e tot. Probabil si ceva sfaturi din afara sa se termine cu circul.

  • Breaking News:
   Primul nesimtit al tarii ne anunta ca dupa 500 de zile de presedintie si-a facut rezidenta in capitala tarii !!! Tare nu?
   Si avea un zambet fericit ! Hei, nu-i putin sa-ti faci mutatia in Bucuresti si sa stai cu frica ca nu esti in legalitate. Dar daca nu avea omu’ comfort sporit !
   ————–
   Klaus : <> Bai suntem nebuni? Nu mai intelegem sensul cuvintelor? Asta e fix Basescu 2 ba chiar mai rau.

   • Daca tu crezi ca zimbetul ala al lui indica fericirea, te inseli amarnic! Poate doar daca te gindesti la vorba aia, cu “fericiti sint cei …, caci ale lor vor fi cele 6-7 case”

 2. Hmm! Dacă a ieșit Johannis la rampă trebuie ca zelul coanei Koveși a depășit cu adevărat hotarele competentelor d-sale (daca nu si pe acelea ale bunului simt) recte, a intrat orbește in zona “aliata” unde nu-i pasă nimănui de dușmanii personali, nici ai președintelui, nici ai “justiției” d-sale. Si aliații nu se-ncurca, scoala omul si de pe targa de spital, la nevoie, iar nevoia e acum sa-si puna avioanele si aparatura anti-ruși in funcțiune si daca șeful SIE e ocupat cu scărmăneala dintre el si Incoruptibilă, e posibil sa se rupă siguranța operațiunii. Deci, armistițiu, ordin de la șeful CSAT daca altfel nu vreți sa-nrelegeti!

 3. Ce vrajeala de 2 lei! Adica iohanis i-a chemat pe astia doi si i-a dojenit: mai copii, e rusinica ce faceti voi; sa stiti ca va pun la colt, pe coji de nuci!
  Realizind aproape instantaneu ca a facut o fapta urita, incompatibila cu onoare de pioner, Kodruta a inceput sa plinga, incetisor, in batista; Mihai Razvan, fiind baietel, s-a tinut mai tare, dar si lui ii tremura barbia si a lasat ochii in jos, de parca-i venea sa intre in pamint de rusine!
  Apoi, cind au iesit de la PRESEDINTELE ROMANIEI, cei doi s-au luat in brate, s-au pupat si si-au jurat credinta vesnica, pina miine!
  Extraordinara realizare a extraordinarului PRESEDINTE al tarisoarei. Cum a stiut el, saracu’, sa-i aduca le sentimente mai bune, cu o vorbulita paternala bine simtita, dar si mai bine tintita! Mare om, mare caracter. Vii si neprecupetite aplauze; urale prelungite! io-ha-nis! io-ha-nis! io-ha-nis!
  Domnu’ Tudor, cit ne mai spuneti basme de-astea, cu Alba ca Zapada si Scufila Mosie? Am crescut, dom’le, si noi, ne dam cu netu’ toata ziua, sintem frumosi si liberi. Nu mai tine cu de-astea, comsomoliste…

 4. Hai tovarasi,liniste,pace si “concentrare” pentru scoaterea lui Predoiu primar si a multor altor tovarasi de incredere.Ca nu degeaba s-a muncit atat de mult in “campul tactic”.

 5. Si sa-i spuna cineva lui Kraus Iohanes der Schnelle ca o situatie neplacuta NU SE DATOREAZA, ci ESTE CAUZATA. Daca tot zice ca e scriitor …
  Apropo, citesc pe burtiera, la A3, INCA una nucleara: “Iohannis I-A PUS FATA IN FATA pe Kovesi si MRU”
  Clasa pregatitoare, nu altceva!

Leave a Reply