O intrebare simpla : Ungaria mai ascunde multi fugari de legea romaneasca? Ba Attila Racz, ba Marko Attila?! In plus l-a facut si pe nefericitul de Laszlo Tokes, cel mai mare antiroman in viata, cetatean ungar…

=============

Prietenul lui Codruţ Marta, afaceristul orădean Attila Racz a fost prins la Budapesta şi este în arest acolo.

Racz este un personaj controversat, condamnat deja în ţara noastră la închisoare într-un dosar de evaziune fiscală cu produse petroliere.

Prejudiciul în acest caz s-a ridicat la aproape 20 de milioane de euro.

Afaceristul nu a ajuns după gratii deoarece a reuşit să fugă în Ungaria.

Attila Racz figurează în mai multe dosare penale, într-unele dintre acestea figurând și numele lui Codruț Marta.

http://www.mediafax.ro/politic/mandat-european-de-arestare-emis-pe-numele-lui-marko-attila-14218930

http://jurnalul.ro/special-jurnalul/anchete/cum-si-a-propulsat-deputatul-fugar-marko-attila-toate-rudele-in-functii-la-stat-689991.html

 

9 COMMENTS

 1. N-ar putea ca Ungaria sa-i protejeze in acelasi mod si pe actualii membri ai Guvernului Romaniei si asta cat mai repede, pana nu devasteaza totul?

 2. Zieceati ca ,,a fost prins la Budapesta”. ,,Ai nostrii” l-au facut scapat si ,,a reusit” sa fuga. La fel ca multi altii. Si e de vina ungurii.
  Da’ ,,ai nostrii” au facut cumva demersuri diplomatice pentru aducerea lui?
  Ia interesati-va d-le Tudor. Poate descoperiti unde-i baiu’ cu fugarii astia.
  Parerea mea:
  uni-i fac scapati iar altii uita sa faca demersuri ca sa-i aduca sa plateasca pentru ce au facut.
  Intrebarea e: cine-s astia D-le Tudor, or fi unguri, n-or fi unguri?
  Mai pune cineva botul la manipulari de tipul asta?
  Intrebu si eu …

 3. Astia nu prea respecta tratatele bilaterale si nici alea de cooperare internationala. Numai judecatorii nostri dau pe afara cu solutii de expulzare mamici si copii nevinovati.Astia nici vinovatii nu i predau.
  sau poate interpolu ‘ nu coopereaza ?

 4. Cine nu a aflat ca hungaria se ascunde de legea bunului simt si s-a aliat cu rusia?
  Ce naiba or avea SUA in ochi de nu vede si inca mai au asa sustinere in congresul SUA?

 5. @Gyiuri
  Cateva observatii d-lui Gyiuri:
  1. M-as mira sa fii ungur. Corect se scrie Gyuri, diminutiv de la Gyorgy, echivalentul lui George, Gheorghe sau poate tastatura are o tasta “i” in plus.
  2. “Ai nostrii” (corect este “Ai nostri”) – deci varianta cu tasta “i” in plus se confirma, insa apar dubii privitoare la faptul ca sunteti ungur, stiut fiind “cat de bine” stiu ungurii limba romana.
  3. Da, este posibil ca acel individ sa fi fost scapat intentionat. Daca l-au arestat ungurii, au facut-o in baza mandatului international sau l-or fi prins furand in magazine?
  4. De extradat… m-as mira. Orban are o aripa protectoare foarte generoasa. Tot ce e unguresc trebuie pastrat bine, protejat, largit, marit, preamarit.

 6. Cei aflati in conflict cu legea sa candideze pentru Parlamentul Romaniei. Nicaieri nu sint mai bine protejati !

 7. Asta inseamna sa ai “oua”. Nu ca cele de Pasti! Sa te doara undeva de Bruxelles, de vecini, de Merkel, Obama, etc. O sa-i excluda cineva din Uniune pe unguri pentru asta si altele mai grave? Cu siguranta, nu. Ungaria a facut parte din Europa de cand noi ne imbracam inca dupa moda otomana si ne exilam, tradam sau ucideam domnitorii care aveau curajul sa schimbe ceva. De vina e numai Burebista! El a dat voie triburilor fino-hungrice sa se stabileasca in Campia Pannoniei! Propun un proces post-mortem pentru neglijenta in serviciu si probabil dobandirea de foloase. Punct!

Leave a Reply