Trimisul special al AGERPRES, Florentina Peia, transmite: Președintele Klaus Iohannis s-a plimbat marți cu soția sa, Carmen Iohannis, prin Piazza Navona, una dintre atracțiile turistice ale Romei.

Soția președintelui i-a făcut acestuia câteva fotografii în fața obeliscului din Piazza Navona. De asemenea, șeful statului a făcut câteva fotografii cu câțiva români. Șeful statului și soția sa erau însoțiți de SPP-iști.

Președintele Klaus Iohannis a avut marți, în a doua zi a vizitei sale la Roma, o întâlnire cu premierul Italiei, Matteo Renzi.

El urmează să se întâlnească cu studenți români bursieri.

Marți, el își va încheia vizita la Roma.

17 COMMENTS

 1. vă rog să vă uitaţi atent la filmul dat pe micile ecrane şi veţi descoperi fizionomia unor feţe care arată multe aberaţii, întrebări, uimiri privind dezvăluirea turismului pro-întîmpinare dar şi deghizaţii spp-işti inconfundabili din priviri(mai mult de jumătate din toţi erau cu familiile) aşa se vede pe micile ecrane din filmări.

  • Primul turist al tarii are timp gramada. De treburile tarii se ocupa SRIul si DNAul, el e pe post de suvenir.

  • sa ne traiasca presedintele! bravo lui ca in cele 100 de zile de mandat si-a luat in vreo 30 concediu iar in rest face naveta sa[ptamanala la sibiu. si sa nu uitam ca s-a mai plimbat prin vreo 4-5 tari. oare de ce? ca prin germania madam merkel i-a transmis ca romania a intrat prea devreme in ue si sa ne luam adio de la celebrul spatiu schengen iar in rest s-a dus ca sa bifeze ca s-a dus. alte rezultate? aaa sa nu uitam ca s-a intalnit cu “diaspora”. si asta pe o gramada de bani platiti si de noi astilalti care nu am votat un astfel de presedinte. e frumos in piazza navona dar mai frumoase sunt alte zone din roma e chestie de gust. ca a deplasat, ca de obicei, o hoarda de sepepisti e insa o9 alta treaba si asta ne priveste pe toti pentru ca pana la prima rectificare de buget asta a papat banii pentru tot anul si mai cere altii.

 2. Stimate d-le Radu Tudor,

  Mai important decit vizita d-lui presedinte Klaus Iohannis la Roma impreuna cu sotia, mi se pare turul Romaniei facut de Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României care ajunge azi la Braşov, pe bicicletă. Va rog sa il asteptati la Constanta si sa-l invitati la Antena 3 pentru aceasta actiune caritabila inedita. În campania susţinută de Principele Nicolae, numită „Cărţile copilăriei pe bicicletă“, Alteţa Sa Regală pedalează, alături de campionul naţional la ciclism Alex Ciocan, 1.000 de kilometri de la un capăt la altul al României, în încercarea de a atrage atenţia asupra importanţei educaţiei în rîndul copiilor. Startul a fost dat pe 23 aprilie, de la Sighetul Marmaţiei, iar sosirea va fi pe 5 mai, la Constanţa.

  http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=actualitate&s_id=146086

  • Tanti Gabriela,Nea Iohannis este Presedintele Romaniei,legal si constitutional,cu puterile si obligatiile lui.si pentru ca el este Alesul,trebuie sa fim cu ochii pe el,”ca sa nu o ia la vale”.Ce face o altetza,foarte frumos,dar totusi este ceva particular.

  • Alteta sa … o avea servici ceva,o muncii pe undeva sau se lafaie in averea de un sfert de tara furata de inaintasi de la gura poporului si redata de tradatorii tarii acum de curand ! De astia vad ca nu a auzit DNA-ul ! Dumneata insista poate iti da pensie actorasul, iti plateste profesorii copiilor , doctorii,iti matura strada ,te pazeste,poate iti da si ajutor de caldura samd !

  • dar cine e nicolae? cu ce se ocupa el? cam ce cauta pe plaiurile astea? poate nu stii ca romania e o republica si daca tot iti plac titlurile regale baga un fost in fata. si apropo cam din ce traiaeste individul? tot din banii pe care statul roman ii da cu generozitate familiei “regale” de cand l-a parasutat pe carol rupt in fund de sarac ce era ? carol are meritele lui, trebuie recunoscute, dar nu trebuie uitat ca marea lui avere a fost facuta primind bani de la stat, putem spune ca asta a fost prima forma de coruptie pacat ca nu exista celebrul dna si pe vremea aia ca-l bagau la parnaie imediat cu catusele de rigoare si televiziunile stranse in jurul lui.

 3. Ramane sa vedem care vor fi rezultatele acestor plimbari in planul dezvoltarii relatiilor intre Roamnia si Italia.

  • frate m-ati innebunit cu casele lui Iohannis, v-ati uitat si la declaratiile de avere ale celorlalti lideri marcanti ai tarii sa vedeti cate case au? hai sa te ajut eu un pic mai cetateanule pt ca declaratiile de avere sunt publice ca sa te poti informa:
   Iohannis
   – Terenuri: 0
   – Cladiri: 3 apartamente (166mp; 84mp; 253mp;) + 3 case (377 mp; 76mp; 64mp)
   – Vehicule: 0
   – Bijuterii si alte obiecte de arta: 0
   – Bani in cont: 13.500 euro; 9.000 dolari; 91.000 lei
   Tariceanu
   – Terenuri: 2 (ilfov)
   – Cladiri: 4 apartamente (120mp; 137mp;115mp;101mp) + 1 casa de vacanta (455mp)
   – Vehicule: 3 CITROEN + 1 FIAT + 1 LANCIA+ 1 TRIUMPH + 1 MERCEDES BENZ
   – Bijuterii si alte obiecte de arta: da, in valoare de 60.000 euro
   – Bani in cont: 582, 332 euro; 6.300 dolari; 29.406 lei
   Ponta
   – Terenuri: 3 (gorj; dambovita; cornu)
   – Cladiri: 5 apartamente (95mp; 65mp; 65mp;292mp; 167mp) + 1 casa de locuit (63mp) + 1 casa de vacanta (196mp)
   – Vehicule: 1 CITROEN + 1 FIAT+1 BMW
   – Bijuterii si alte obiecte de arta: 0
   – Bani in cont: 97.833 euro; 0 dolari; 17.385 lei
   PT MADALIN: intrarea la Muzeul Controceni si la Palatul Parlamentului sunt deschise pt oricine din aceasta tara sau din strainatate. Care e problema ca in Saptamana Altfel, Carmen Iohannis a ales sa isi duca clasa unde e diriginta aici? Asa am ajuns sa fim sa reprosam orice mizilic? Era nasol daca ii ducea undeva unde nu era acces pt toti dar nu este cazul!!!
   in fine…

 4. Numai unul si unul bai fratilor , a plecat presedintele jucator si i-a luat locul presedintele voiajor , cine stie ce va mai asteapta , bani sa aveti si sa traiti bine , sau mai nou sa va plimbati bine !

 5. In ce calitate face vizita la Vatican? … in calitate de primar al Sibiului sau de presedinte al Romaniei? Placheta data Papei trebuia sa reprezinte Romania…nu doar Sibiu…. de ce nu cu Bucuresti?!

Leave a Reply