Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că, faţă de premierul Mihai Tudose, el primeşte salariul pe card, pentru că altfel ar trebui să plece “cu sacul” de la casieria Parlamentului, mai ales dacă se “supără” pe el şi îi dau banii doar în monezi.

“De aici, de la Parlament, salariul se duce direct pe card. Şi mie mi-e frică să plec cu sacoşa cu bani de aici, aşa că rămâne pe card. Păi, dacă se supără de aici de la casierie şi îmi dă numai monezi? Plec cu sacul”, a răspuns, ironic, Dragnea.

Premierul Mihai Tudose a spus în august că el refuză să îşi ţină salariul pe card deoarece nu acceptă să dea băncii ”câte doi bani” de fiecare dată când foloseşte cardul şi a povestit o experienţă personală potrivit căreia a depus la bancă 500 de dolari, iar după doi ani a fost sunat de bancă pentru a plăti 50 de dolari comision, în condiţiile în care banii depuşi nu mai erau în cont.

11 COMMENTS

 1. A verificat totusi cineva informatia la caseria guvernului ca Tudose chiar isi ia banii in plic ? Sau iar a mintit ? E prima data cand inclin sa il cred pe Dragnea.

  Conform declaratiei de avere are un cont de 100.000 de lei si nu unul de 500$. Nu-i e frica sa-si piarda si aia 100.000 ? Alea doua Mercedes-uri din declaratia de avere le-a platit tot cu cash ?

  Alina Petrescu sau Felix Rache au fost/sunt pe acolo ! Ca Tudose a fost si ministru inainte. Gadea cand ii ia interviuri de ce nu pune si intrebari din-astea incomode gen “Chiar va luati banii cu sacosa sau ne mintiti ?” ?

   • A raspuns la ce ? Ca si-a luat mercedes-urile cu cash ? Ca are cont de 100.000 dar n-are card ? Ca pune toate firmele sa-si faca un cont pt split-TVA dar el nu vrea sa plateasca nimic la banci ?

    Gadea ii acuza pe aia de la EuropaFM ca au venit cu servite la Kovesi dar si el a facut la fel. A mai facut niste interviuri asa cu unul Grindeanu care spunea ca face si drege si l-a zburat Dragnea.

    De asta intrebam daca ce a spus/ce spune mai si verifica jurnalistii.

 2. Rușine ingrid Mocanu!!!! Ți – a cerut Ponta sa se semnezi ilegalitați??!!! Nu – ți este Rușine sa spui o așa minciuna-cică era și Dragnea și se opunea!!!!! Ha ha ha!!!! Da’ de ce ai apelat la Dragnea sa te salveze și nu la altcineva????of! Of! Bodea i- a pus o întrebare și madam deja s- a încurcat!!!! Șopârla lui Dragnea – tanti mocanu!! Ooooo…… cică e ticălos!!!!! Vorbește cu fata aia imobila recitând poezii!! Fata e pusă!!!!! Omul preacinstitului Dragnea!!!!

  • Da este o minciuna gogonată mai ales că Dragnea a fost trup și suflet alături de ponta în 2014 la alegeri.Pacat că antena 3 rostogolește aceasta minciuna mai ales că și trustul intact a fost alaturi de ponta la prezidențiale.Emisiunea lui Mihai Gâdea cu ponta și toti aplaudaci din PSD iar pe un scaun era scris johannis aceea emisiune care era de fapt un linșaj organizat de cuplu ponta Gâdea o mai aveți Radule in arhiva postului?.Ce frumoase ar fi acum acele emisiuni pline de laude la adresa lui ponta mai ales cea de pe arena națională.Ce vremuri, ce emisiuni .

 3. Ce caută Dragnea la ea in birou,in ce calitate?Mergea sa comploteze cu Mocanu împotriva lui Ponta , cerându- i sa nu semneze și sa invoce ca – chipurile- ea nu vrea ca sunt ilegale!!!! De atunci mustăciosul il lucra pe Ponta !! Va dați seama ce dușman i – a fost mustăciosul????!!!! Iar el juca rolul corectului., exact cum face și acum – ii lucrează pe toți – și se preface trist , supărat și preacinstit!! Nu te cred Mocanu și ticăloasă ești Tu împreuna cu cine te- a pus sa minți!!

 4. Păi nici eu nu vreau să plătesc comision. Îl puteți întreba pe prim ministrul Tudose cum pot plăti TVA-ul cash? Că sunt foarte curios de ce eu trebuie sa plătesc comision prin bancă. Și dacă de implementează tâmpenia cu splitul, cum fac?

 5. Asta cu cardul e asa de buna cica mijlocul de plata modern civilizat :)))doamne fereste adică eu sunt necilizat daca vreau sa imi protejez dreptul la viata privată de exemplu si daca imi place sa am control asupra resurselor mele finaciare sau daca nu vreau ca in numele unei minciuni unei popagande sa fim toți supusi unui control absolut oribil auzi prostie lupta impotriva avaziuni sau corupției ..adică sa devenim prin simplul fapt ca suntem cetățeni suspecți sa dam raportul asupra ce am cumpărată din ce bani de ce si in ce cantitate 1984 venim Orwell pregateste-te
  Hai sa cedăm cu toții ca niste cretini controlul total asupra vieților si resurselor noastre sigur mereu in numele unor intenții bune ca asa functioneaza propaganda modernă si sa speram cu nu ne v-a afectat oribil in timp.
  Tradatorul ala de Ponta mai si zicea el cu lupta impotriva criminalității organizate si alte prostii adică noi toti suntem practic prezumati a fi infractori sau potențiali infractori si trebuie sa fim controlați scanati monitorizate verificați ca pestii in acvariu sigur mereu spre binele nostru.

Leave a Reply