Home Articole Jerry Seinfeld, venit de 36 milioane de dolari pe an

Jerry Seinfeld, venit de 36 milioane de dolari pe an

2327
4

Jerry Seinfeld, coautor al serialului TV “Seinfeld”, ocupă pentru a patra oară primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătiţi actori de comedie, informează contactmusic.com.
În vârstă de 61 de ani, Jerry Seinfeld a obţinut venituri estimate la 36 milioane de dolari în perioada 1 iunie 2014 – 1 iunie 2015, graţie redevenţelor primite pentru redifuzarea serialului “Seinfeld”. În plus, starul american a obţinut venituri considerabile dintr-o serie foarte profitabilă de spectacole de stand-up comedy şi din serialul său online “Comedians in Cars Getting Coffee”.

Kevin Hart a urcat trei locuri faţă de topul de anul trecut şi ocupă poziţia a doua, cu venituri de 28,5 milioane de dolari.
Ventrilocul Terry Fator, un star al spectacolelor din Las Vegas, se află pe poziţia a treia, cu venituri de 21,5 milioane de dolari.
Jeff Dunham şi Russell Peters se află la egalitate pe locul al patrulea, cu venituri de 19 milioane de dolari.
Topul 10 al celor mai bine plătiţi actori de comedie este completat de Aziz Ansari (9,5 milioane de dolari), Louis C. K. (9 milioane de dolari), Gabriel Iglesias (8,5 milioane de dolari), John Bishop (8 milioane de dolari) şi Dave Chapelle (7,5 milioane de dolari), precizeaza Mediafax.

4 COMMENTS

  1. Ironia e ca Jerry Seinfeld nu e un stand up comediant grozav, iar succesul lui, care a pornit de la serialul de comedie, se datoreaza de fapt lui Michael Richards, interpretul lui Kramer, care a adus notorietate si spectatori show-ului. In viziunea mea, Seinfeld e un fel de Bill Gates, care a ajuns unde e datorita talentului altora.
    Ceilalti comedianti din top sunt talentati, dar mi-as dori sa il vad acolo si pe Bill Burr in curand.

    • Bill Burr probabil ti-ar da cu jet de la inaltime, cat e el de mic la inaltime, pentru cat de naiv esti. Asta-i subiectul ce-i place lui: cretinii

Leave a Reply