Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, la Iaşi, că joi va publica lista persoanelor care au vizitat arhiva SIPA, iar prin acest demers publicul va afla dacă unii au intrat singuri, alţii în echipă, urmând să fie, de asemenea, cunoscute ora la care au intrat şi ora de ieşire.

 

Tudorel Toader a declarat presei, luni, la Iaşi, că el nu a intrat nici măcar pe holul arhivei SIPA, însă a adăugat că deţine informaţii referitoare la persoanele care au vizitat arhiva şi că lista va fi prezentată în cursul zilei de joi.

11 COMMENTS

 1. Eu unul sunt curios de cate ori au fost scoase date pt Basescu,Morar,Kovesi(sa nu spuneti ca o protejez),Macovei,Ponta,Oprea…Surpriza ar fi sa gasim si baroni locali pe lista !!!!

  • E plomba nu bomba…
   Intai Tudorel si cei care filtreaza or sa scoata de pe lista ofiterii din servicii ( ca doar n-o sa-i descospiri)
   Pe urma mari magistrati ( ca sunt “independenti” si sa nu fie afectati de opinia publica)
   Pe urma anumiti procurori speciali ( ar prejudicia actul de “justitie”)
   Nu in ultimul rand turnatorii la ambasade
   Si o sa mai ramana femeia de serviciu care matura prin SIPA si electricianul. Astia doi la puscarie !

  • Oooo, Tudorele, viteazule! O sa vii cu o lista de 16 pagini in care ne explici ce multe persoane au vizitat singure sau in grup SIPA si la ce ore dupa care in concluzie o sa zici ca nu e oportun sa ne spui numele lor. Te cunoastem, nu ne mai pacalesti…

   • @ ochi ager
    Eeee…domnul Tudorel acest Dorel muncitor necalificat al justitiei demasca concepte , idei , vorbe pentru omu’ e deasupra unor simple nume !!
    Pentru el sistemul si ambasadorul e domnul maistru care a dat ordin sa sape santul si el executa dupa cum il duce mintea si supunerea. E bine sefu asa?

 2. Cade pe dracu. Poate cade el din picioare la cat de vertical ii place lui sa se vada cand se pupa in oglinda.
  Daca avea cojones o dadea de azi. Ce mare rahat era, daca sta in putetea lui de ministru sa o faca publica, sa o dea instant, sau maine?! Ii trebuie 4 zile ca sa ce? Sa scoata pe cineva din ea, sa o corecteze cu diacritice, sa ce?!
  Iar se va suci papa-laptele asta. Ar fi o premiera sa nu.
  Dupa care Dragnea se declara mahnit, Grindeanu se face ca ploua si viata merge inainte. Ne-am obisnuit cu malai-marii politicii victorioase romane

 3. Cade pe dreac!

  Cade ambasadorul Klemm peste el la minister pana atunci si iar vorbeste asta joi 45 de minute singur dupa care o da cotita!

  P.S. Sa ne mai lase si moldoveanu’ asta, sa se duca la culcare, sa nu se mai bage singur atata in seama, ca a umplut-o de sange! Nici nu s-a asternut bine praful pe ultima lui teapa! Pa

 4. O sa cada si-o sa faca fassss…. ce drac de lista? Cu ce ajuta sa stim ca au intrat unii acolo? Daca nu ne spune si cu ce au iesit iar da presa in scenarita acuta si cam atat

 5. Cade fâssssul.
  Vedeţi în ce hal s-a ajuns cu cetăţenii din românica noastră:
  – legea privind violenţa în familie nu are nicio legătură cu pedepsele penale şi nici civile, poţi să mori că bugetarii în funcţii decizionale sunt în plop/nu-i interesează nimic din ce se întâmplă în ţară!
  – legea cu abuzurile în orice, au dat de pământ cu ea şi abuzurile curg lanţ. Cum e posibil ca un expert topograf-teren să scrie în expertiză ”părţile nu dau sultă deşi nu a fost vorba de sultă”?! Şi nu numai!
  – cele 2 cazuri de la Dana Grecu din seara asta, nu e tot abuzuri?!
  – furăiunile din facturi, nu e tot abuzuri?!
  De dimineaţă până seara şi bis mereu, doar gâlceavă politică şi nimciuni sau pupăciuni care nu au legătură cu realităţile zilnice din ţară! Dulce e gustul sponsorizării bugetare pentru televiziuni dar mult prea amară e viaţa zilnică a majorităţii cetăţenilor din ţară!
  🙂 🙂 lasă bre…mai e puţin şi rămânem 5 milioane în ţară doar prin reformele practicate de politicieni şi numiţii politic în funcţii!
  🙂 🙂 Hai cuavioanele să aduceţi cetăţenii români în ţară…să moară toţi aici în loc să trăiască aşa cum pot şi cu un loc de muncă, o casă achiziţionată sau chirie mult mai sigure ca aici în ”hârtoapa” românească(a se citi buzunarele politice şi escrocante)!

 6. Nucleara: Two-Dorel de la Justitie a spus ceva fara sa se retraga declaratia in 24 de ore:))
  Poate nu e Klemm in Bucuresti, zic…

 7. Numa sa nu caza pe escelenta sa asexualu Clementim din precautie e la Jilava Todirele ca daca intrii nu mai iesi curand.M-am pregatit cu trico Macovei o bere de mai bei o sa ma iei ,seminte si bere.

Leave a Reply