Judecătoarea Camelia Bogdan este cercetată disciplinar de Inspecţia Judiciară a CSM.

Decizia a fost luată, pentru că există indicii că aceasta ar fi încălcat legea atunci când a participat la un seminar plătit de Ministerul Agriculturii, în perioada în care judeca dosarul Telepatia, în care instituţia era parte vătămată.

În timp ce judeca Dosarul ICA, judecătoarea Camelia Bogdan a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii, parte vătămată în Dosarul ICA și a petrecut un sejur de două săptămâni la Poiana Brașov, în perioada 21 iulie-2 august 2014, în cadrul unui program finanțat de același minister.

La câteva zile după revenirea din sejur, judecătoarea Bogdan a dat o sentință definitivă în favoarea Ministerului Agriculturii.

Ulterior, judecătoarea Camelia Bogdan a fost audiată în plenul CSM, după ce a depus o cerere de apărare a reputației profesionale în scandalul banilor primiți de la Ministerul Agriculturii.

Plenul CSM a respins cererea judecătoarei Camelia Bogdan de apărare a reputaţiei profesionale. Aceasta sesizase CSM susţinând că a fost supusă unui adevărat “linşaj mediatic” de către postul Antena 3 şi portalul Lumea Justiţiei.

14 COMMENTS

 1. Eu sunt nelamurit intr-o chestiune,ministerul agriculturii condus de Daniel Constantin coleg de partid cu excelenta sa domnul Tariceanu era partea vatamata in dosarul Telepatia ?!? Tariceanu fiind protejatul multor realizatori din trustul Impact al carui proprietar este in detentie tocmai in urma acestui proces ? I-au mai luat si partidul pe deasupra cu parlamentari,sedii,logistica cu tot…E un lant al tradarilor aici cu un singur pagubit din cate vad…Foarte tare !!! Nici Basescu n-ar fi brodit-o mai bine el a intervenit in proces asta e clar dar conspiratia asta e de-un porc fara precedent.

  • Ca sa fii lamurit – Ministerul Agriculturii era condus de Ciolos si s-a constituit parte civila, cu toate ca nu avea la capitolul “pierderi” nici un prejudiciu in bilantul contabil. Dovada ca prejudiciul a fost inventat este faptul ca, dupa castigarea procesului de catre Ministerul Agriculturii (ca parte civila in proces) NICIODATA terenurile si ce a mai fost confiscat de la Voiculescu nu au intrat in patrimoniul ministerului, ci la ANAF.

   • OK ! Daca e sa sa pui la socoteala cine era la minister cand s-a constituit atunci aveti raspunsul corect.Dar de cand s-a constituit pana cand procesul a ajuns in fazele lui finale,cele decisive,in minister a fost trupa “aluia mic” de la PUR fiind si vicepremier iar sef de guvern era Ponta…Eu cred ca acest dosar a fost prost administrat de catre cei care l-ar fi putut ajuta realmente pe Voiculescu,el s-a indreptat exact si nestingherit spre deznodamantul dorit de Basescu,nimeni nu s-a opus concret,vorbesc de institutii.

  • Pai si cu procesul viciat cum ramane ?????????
   Nu numai ca asta e motiv de recurs in anulare dar ar trebui anulat automat.
   ———————————————–
   Motiv solid de GRATIERE.
   Aloooooooo Iohannis TREZIREA, fa si tu ceva bun in tara asta da o gratiere pentru oamenii bagati la puscarie nevinovati.

 2. Dacă nu se distruge ”cloaca” să elimine răutatea din grup, vor continua toate acţiunile! Practica din ultimii ani demonstrează susţinerea monumentelor !

 3. Prin telepatie, judecatoarea îi va “rezolva” si pe membrii “Inspectiei Judiciare”. Cred ca ar trebui declansata o initiativa si introdusa o materie noua (daca nu exista) în programa facultatilor de drept : condamnari politice si mari erori judiciare în România anilor 1990-2015, cazuri unice în analele justitiei mondiale. CU SIGURANTA gasiti suficiente exemple pentru un curs de câteva sute de pagini. Dati un singur exemplu dintr-o tara de lumea a 3-a, unde pentru o gaina si o mie de lei (250 $US) data ca spaga (!) si nu primita, s-a dat o condamnare cu executare mai mare decât pentru 100 de milioane de euro furati si dovediti cu probe ! UN SINGUR EXEMPLU ! Asta-i România MEMBRA a UE si NATO ?

  • Corect! Iar Rarinca a fost literalmente executata de pocnitorile alea. Daca Romania erau populata cu polonezi sau orice alt neam mandru si cu constiinta, Rarinca ar fi daramat sistemul asta puturos si infect de asa zisa “justitie’.

 4. La Timisoara, judele Nicolae Tomus se ocupa de minori si dreptul familiei, tropaind cu bocancii prin proceduri. Asta pana a fost prins ca batea prostituate si era un fel de peste al orasului, impreuna cu interlopi. I-au dat jet din sistem.
  Intrebarea este, cauzele “judecate” de asemenea pocnitori, nu trebuiesc rejudecate de un complet adevarat?

  • Motiv solid pentru recurs in anulare.
   Dar sistemul jegos aproba recursul in anulare doar cand trebuie executata Rarinca sau cand o sa-si ia Klaus casa smanglita si pierduta la recursul normal. Dar intai sa o numeasca pe prima Eroina a Romaniei la Directia Nationala Antidemocratie pe prima doamna a justitiei, chezasia nestramutata a victoriei asupra democratiei si dreptului. D-aia il tin in sah pe prostovan.

Leave a Reply